Анкара: ЕС да преразгледа визията си за мястото на Турция

ЕС е "напълно объркан", откакто Великобритания гласува да го напусне, и трябва да преразгледа визията си за разширяването си и мястото на Турция в него.

Обратно в новината

Коментари - Анкара: ЕС да преразгледа визията си за мястото на Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция няма място в ЕС. България не трябва да издава тескерета на мюслита

Xаиде сега си го набутаи целия Eврогеиски Cъюз отзаде си. Mисли с главата си неблагодарно говедо - Tурция беше един от главните лобисти за присъединяването ви (българия) в HATO.. и ви е помагала в много случаи .. но на "инат и хаирсизин гявурин" какво да му обясняваш!

С трудолюбиво и младо население Турция влезе ли в Евросъюза, много бързо ще стане единствена доминираща сила в него.

Турция иска пари, за да спаси тоталната обеценка на турската лира. От друга страна иска пари за да инвестира в Сирия и по този начин да си купи влияние там. Много плоски номера. .,..и да сменят малко риториката ,че с това ''величие'' което натрапват напоследък, ще изгубят всичко постигнато за последните 30 години.

ТЯ И СЕГА ТУРЦИЯ СИ Е В ЕВРОПА. НО В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ. ПО МНОГО ПРИЧИНИ.

Турция и Англия искат да виждат един розов свят- нещо подобно на английския футбол и това говорят. Всъщност европейците видяха какви терористи са идващите емигранти и все по- отчетливо се вижда, че допускането на турците не е добра идея. Дори и да саботират с нещо ЕС няма да имат повече възможност за цивилизован живот. Те си остават до Босфора, а после ще изгубят европейската част на Турция, защото има много модерни турци, които не искат религиозни догми да скапват живота им. Щом е пристигнал в Англия, значи турците се готвят да направят някоя мизерия.

А бе, Бинали ефенди, защо си губиш времето с този провален съюз? Днешните ръководители на ЕС и лидерите на най-големите партии в него няма да направят никакви промени, защото това ще е признание за некадърността им. Сега имат възможност да се оправдават с международното положение.

тия па така ли не разбраха че никога няма да влезнат в ЕС ?

По-скоро не разбраха ли, че ЕС всъщност умре? Да почива в мир!

Така ли посерко?

Размислихме и преразгледаме. Пак никой ви не ще! А Ердоган е само на крачка от 'новият' Хитлер. Лошото е, че ние първи ще го отнесем!

Tова от Aтина ли ти подсказват или от Eреван (радио Eреван) "двадесет пъти пoсрани ?!?