ЕС ще отреже от помощта за Турция

Лидерите от Европейския съюз са поискали Европейската комисия да проучи въпроса за съкращаване на предприсъединителната помощ за Анкара по "отговорен начин".

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще отреже от помощта за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'Бе не са ми ясни подробности от тия "пред-присъединителни проекти", дето европа им били дали пари на тюрчата за "достигане на некфи стандарти", ама сега ше има ли ВРЪЩАНЕ на тия пари? Или просто "закриваме операцията" и... забравяме?

Българският премиер Бойко Борисов се обяви за продължаване на споразумението с Турция за бежанците, както и на преговорите за членство на Анкара в ЕС. Донякъде разбирам Борисов, когато си на границата със Сатрапа, а не на няколко хиляди километра.

Защо гъзолицът и, вярното пале БУДА не я подкрепи??!!!

И #Кой ще отговаря сега за напразно дадените пари на Турция. Администраторите в ЕС са раздали и мои пари и ваши, взети с данъци а няма виновен.

Ердоган пак дрънкал за българските земи... Ела, ела във Варна! Цялото българско Черноморие е заселено от руснаци - има няма около 350-400 хиляди! Във Варна турци няма! И в Бургас няма! Изобщо в България турци няма - има български мохамедани и турчеещи се цигани, защото сега е модерно така! Утре могат да се пишат и евреи ,ако им платят за това. Путин играе няколко хода пред Ердоган! Да видим колко щастливи ще са тези руснаци, когато тръгнеш да ги завладяваш! Прогнозирам, че отрядите в ДНР и ЛНР ще ти се сторят като "игра на фунийки" с това, което те чака като дойдеш! И сърби, и румънци, и гърци, и поляци, и украинци, и руснаци ще дойдат да помагат. Ти само вкарай аскера! Изобщо си нямаш на идея колко въоръжена е България и колко оръжие ще потече насам. И САЩ, и Германия, и цяла Европа ти е вдигнала мерника, той тръгнал да мисли за българските земи! А пък руснаците как ще ти се зарадват, ако знаеш само! Путин ти спаси кожата, но не за да посягаш на България! Ще превземеш част от България, ще влезете, но няма да излезете живи ! А когато те изхвърлим някой ден, с тебе и аскера ти ще изхвърлим и всички живеещи в България мохамедани и турчеещи се цигани - мераклии да живеят в Турция. Като сторихте вие с българите в Одринска Тракия с разликата, че вие ги изклахте като животни - жени, деца и старци. Само че този път няма да се разминеш само с изхвърляне - този път ще натикаме Турция отвъд Босфора! Далеч отвъд Босфора! Айде, чакаме те...руснаците вече 6 века чакат проливите да станат руски.

Мислиш, че на руснаците им пука дали ще плащат данъци на Ердоган или на Боко?Приятелю, не съм много сигурен, че и на българите вече им пука.Това как европейците ще си счупят краката да бранят България си е чиста наивност.Опасно е човек да живее във фантазиите си.

Мисля. Те са дошли в България, а не са отишли в Турция! Ако са искали в Турция, са щели да си купят имоти там. Купуват в България поради няколко основни причини - почти еднакъв език, кирилица, близка култура и манталитет, сходно училищно образование, ЕС, климат, близост до Русия, човешки отношения, европейско мислене на българите, ниски цени. Това е! В Турция също има руснаци, които искат нещо друго, затова са там. Тези нашите в България искат България. Да , сега много хора разсъждават така - за тази държава няма да си счупя краката. Обаче във военно време нещата се променят коренно. Русия и Турция са многовековни геополитически противници и сегашната заигравка е само тактическа-временна, но те не могат никога да бъдат стратегически партньори. На Русия излаза за Южна Европа минава през България и така трябва да бъде. Не може да минава през Турция, защото тя е непредвидим противник. И дори САЩ да се изнесат от Европа, то нейното място на Балканите ще бъде обект на интерес от Британия. А Британия иска силна Турция, но без Ердоган!

евродепутатите! Бойко нали ви каза да не пипате сделката за мигрантите с Турция! Как така ще пренебрегвате НЕГОВОТО нареждане? Аааа, много сте се разпуснали, ще трябва да се изпращат СМС-и където трябва.

Какво мисли българският премиер за отношенията с Турция няма никакво значение за "големите" в ЕС. Тези, които плащат, имат право да поръчват музиката, а Бойко ще седи отстрани на малко столче и ще слуша. Той много обича чужди пари да стопанисва, този навик му е останал от мутренските години.

Пожарникара нали се разпореди да не се пипа сделката с Турция. Докога, ще се разправя с вас

Така е когато изкуфяли баби управляват, бандитите са набандтитлуват.

Под една новина викате на Ердоган бандит, под другата го хвалите колко бил готин и независим.

едни милиарди 'неуспешни', а оставки на похарчилите ги няма? пълна безотговорност...

Евргодан да ходи да смуче милиарди от новия си брат - Вовката Путлин. И двмаата искат пари от Европа, а иначе само се репчат. Спирай кранчето.

Абе, нашият да не е рязан, бе?

E!

Баба ви да внимава с турците, че след третата световна война и разрушаването на Берлин от руските танкове, пак турците ще възстановяват и строят Германия и ще правят германчета.

много си умничък, типичен копейкаджия. Та викаш, турците построили Германия ))): Добре е да се посмея на олигофрен рано сутрин - добре ми почва денят! Я кажи още някоя простотия, ти го можеш... Аве ти да не взимаш и лири(турски)?

Два милиона турски строители, платени от говедата, възстановиха Германия. В момента са 4 милиона и продължават да се увеличават. Фактът си е факт, а ти кротко си паси тревица и не се навирай между ХОРАТА.