Дете е атентаторът, окървавил сватбата в Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че атентаторът самоубиец в югоизточния град Газиантеп е бил на възраст между 12 и 14 години.

Обратно в новината

Коментари - Дете е атентаторът, окървавил сватбата в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като гледам какви са ни "приятелите", не е ясно точно кой "Господ" трябва да ни пази...

Много им е "мирна" религията на тези хора. Надявам се на европейските политици скоро да им стане ясно, че няма мирен или умерен ислям и за тях ние сме всички неверници, които трябва на всяка цена да приемем тяхната "мирна"религия, която ги унищожава и тях самите.

Колко ли такива "деца без придружител", "бягащи от войната" ни натресе "мути" Меркел!?

А бе , кажете ми тези уродляци,които използват деца за камикадзета , които пребиват на пътя жените си с камъни за изневяра и т.н. как може Европа и света да вярват , че може да се интегрират сред нас , държави , в които за посегателство върху малолетни се лежи пандиз... ?! Недоумявам защо се експериментират такива уродливи и налудничави идеи ?! Значи това означава , че няма "читав световен политик !!! Кажете , означава ли това , че дяволът иска да възседне трона на Земята ...?! За крайна жалост е така ...!!!

Служи само да прикрива истинската цел на тази "бежанска криза" от малоумни първосигнални примитиви, за които човешкият живот няма никаква стойност и цялата им история е да мърсят и рушат, превърнати в зомбита от една сатанинска религия.

Килъри е съучастник във всички престъпления на ИД.

а кой е килъри??

Това го знае всяко дете, дори и да не е атентатор.

ислямити. Това са те. Не са онова, което се показва по фимите на простите и слабообразованите бабички и чики у нас. Няма ала-европа. Те са си такива - със забрадки, с шалвари - кадъни и читаци. От както са на света, все са си такива. нямат развитие! Само лумпени и глупаци ги възхваляват. Икономиката им е продукт на американците! Тия са само бачкатори!

Неграмотни, необразовани. Лесно се манипулират. И в България има много такива.

Не че е лошо мюсюлманите да се избиват едни други, но все пак Ердоган е този който заслужава смърт, а не мирните граждани.

Това е лудост !

Театро Ердоган отвлича вниманието на народа всява страх противопоставя турци срещу кюрди

Изхода д в светската държава. Такива религии който проповядват самоубийство и война за вярата трябва да се забраняват, проповедниците в затвора. За съжаление Турция не върви по пътя на светската държава. И не само Турция разбира се.

досега не са поели отговорност ид,което какво значи,че ердоган си ги прави сам,за да плаши еу и ги изнудва.

И само като се сетя, че тия са ни съседи направо лошо ми става, този народ никога няма да се култивира, ама никога!

Нали знаеш, че и за нас някои казват така?

И ние имаме трески за дялане, но мащабите на турската изродщина не можем да постигнем. Ние сме си криви за нас самите си. Турция е и империя, както Русия. Те са опасни за света. И завземат, убиват...

Язък за Турция!Добре си почивахме и в Египет и в Турция и в Тунис и в Мароко,Йордания.....Край!

Баш тъй - ЯЗЪК! Рахат беше, там 'ма нейсе!

,,Обикновените,, Българи не са и сънували тези курорти,сега ще се наложи да слезете на земята...вашият Чичо Сам ви наруши спокойствието:)))

Нали кюрди бяха, сега дете от ИДИЛ, смени Ердоган риториката, дали няма връзка срещата с Путин. Подобни деца са вече в Европа, медиите непрекъснато ни заливат с техните снимки, като разчитат на съчувствие.

Таман си викам: навсякъде по света се гърми, но покрай мен е спокойно и пускам ТВ. Съобщение на Чикаго ПиДи за последните 14 часа има 33 простреляни, от които 3 мъртви. Значи по 1 случай на всеки 25 минути. ..Стои си Дариус Браунли /25/ на порча /дървена тераска/ близо до летището Мидуей и си мечтае. Приближава се мъж с мазутен оттенък и качулка, щото августовата вечер е мразовита и пита: "Имаш ли марихуана?" кодирано Куна-Куна? "Нямам" - е отговорът." Ми що ням.....заглушен от изстрел в главата от 1 метър. И така още 2 смъртоносни интервюта на случаен принцип за тази вечер. ...Какви времена настанаха, човек да не смее да се покаже на балкона си и да помогне на някой странник в нощта. Може да е Франк Синатра?

Дойдох на земята да прибера грешните турски души.

лУцифер, сине майчин, лУцифер!!

Тоз е "ромския" луцифер.

Явно султана си кътка момченца и момиченца от тези дето ги обучаваше за Сирия.

Ако Ислямска държава бе изградена САМО на религиозен принцип, КАКТО ШИРОКО Е ВЪЗПРИЕТО И САМАТА ГРУПИРОВКА СЕ СТРЕМИ ДА НАЛОЖИ КАТО ИМИДЖ СРЕД ВСИЧКИ, то тогава те нямаше да правят пдобни атентати и СРЕЩУ МЮСЮЛМАНИ, според мен. Това за мен, а и за всички би трябвало да е знак, сигнална червена лампичка, доказателство, ЧЕ РАЗВЯВАНИТЕ РЕЛИГИОЗНИ И ИСЛЯМСКИ "ЦЕННОСТИ" И ДОРИ ЗАВОЕВАТЕЛНИ СТРЕМЕЖИ (не че наистина не съществуват и доколкото съюествуват в главите на някои от тези...), СА ПО-СКОРО ФАСАДА. ЛЕГАНДА, ПРИКРИТИЕ НА ДРУГИ, КОИТО СТОЯТ ЗАД ТЯХ И КОИТО СА РЕАЛНИТЕ МОТИВИ ЗА ЛИЦАТА И КРЪГОВЕТЕ, СЪЗДАЛИ И НАПРАВИЛИ ИЗОБЩО ВЪЗМОЖНА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, И ТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО! И сред тези лица и кръгове със сигурност играят важна роля и кралят и кралското семейство на Саудитска Арабия и на Катар. А ако се вярва на Путин - и Ердоган, който чрез единият си син е търгувал сериозно с Ислямска държава, ако пък се вярва на други - и лица и групи и от САЩ, и определени бизнес и полтиически интереси, а на трети - и на Пурин и руски олигарси... Изводът при всички положения е, ЧЕ ЗАД ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И ТЕРОРИСТИТЕ Й СТОЯТ ЛИЦА И КРЪГОВЕ СЪС СЕРИОЗНИ ВЛАСТОВИ И ФИНАНСОВИ РЕСУРСИ И ПОЗИЦИИ, КОИТО ИМАТ ИЗГОДА ОТ НАЛАГАНИЯ СТРАХ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОИ ЦЕЛИ, И ЧЕ ПРИКРИВАТ ТЕЗИ СИ ЦЕЛИ С РЕЛИГИГИЗОНИ МОТИВИ Тоест, за да се справи светът с Ислямска държава, трябва най-напред да се идентифицират и ПОСОЧАТ ПУБЛИЧНО КОИ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ И КРЕПИТЕЛИТЕ ИМ СРЕД ТЕЗИ ЛИЦА ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, И ТЕ СЪОТВЕТНО ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА И ОСЪДЕНИ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ АТЕНТАТИ, УБИТИ И ТРАНЕНИ ХОРА, КАКТО И ЗА ЩЕТИТЕ...

добре казано ;) браво!

пич, ще ти задам два въпроса. 1. ти сега ли осъзна какво става? 2. защо пишеш с главни букви? това се възприема като викане.

то според тебе нямаше да прави атентати срещу мюсюлмани , но не е точно тъй! ти си мислиш че всички мюсюлмани са мюсюлмани, но те не мислят тъй! има доста секти и течения, също както и в християнството, и всеки смята другите за еретици! та сунити трепят шиити , и обратно, също както католици и протестанти се трепят .

И да те коригирам малко: ислямизираните държаи са най-лесни за манипулиране към деспотизъм и варварства. Хайде някой да дойде да манипулира България да тръгне да взривява. Хайде някой да отиде в коя да е нерелигиозна държава и да подбуди към взривявания под формата на държавна политика. Е, няма да стане. Така че тезата ти, че религиозната държава нищо й нямало, но някой бил друг виновен, е точно наполовина вярна, което означава грешна. А че винаги има кой да се възползва от изкривеностите в обществата, това си е природен закон. Онова, що има слаб имунитет, се разболява и разнася зарази. Така е и в политиката. А имунитетът не е в силните мускули (държавата), а в разума и морала на нациите, както и в тяхната борбеност да владеят нещата на ниво на гражданско общество. Загубят ли се тези имунни способности, нещата се вкисват за кратко време. Успи ли се гражданското общество и поддаде ли на един лидер да речем или на религиозна доктрина и прочее, веднага се намира и кой да се възползва от това за грозни цели. За това интелигенцията знае кога демокрацията и гражданкото общество са в опасност или не функционират, вдигат аларма, но тъпаците, които са повече, лапат въдици като шарани и се оставят да ги правят на балами, докато нацията пострада. И в Турция има интелигенция, която алармира отдавна за срив в демокрацията, но виж колко тъпака викат за Ердоган и гласуват за него! И в Русия има малцина, които алармират, но 90% тъпаци се друсат на лайняното хоро на Путин. Така е било с Германия през 30-те години. Последствията идват. Те там е истината, а не голямото откритие, че някой организира ИД и извлича милиарди от ситуацията. Разбира се, че го прави! И Ердоган го прави.

Продавам Лада-1300 , 1000 кинта-кеш, без бартери. Дата на производство: май 1979 г. Тип двигател: Бензинов Скоростна кутия: Ръчна Категория: Седан Пробег: 90 400 км Цвят: Бежов

Ти си ебати пича , майна...

Ще я купя, но само за 100 лева на стотинки.

Аз ще ти дам 200 кинта ако кажеш реалните километри на таралясника!

Абе хора! Четете малко по-внимателно. В исляма няма понятия за деца и цивилни. Има мъже, които след пет годишни са бойци за вярата. И жени-за разплод.

а младоженеца как е??

Е как е, вече е проникнал през задната врата на младоженката.

А къде е Мелиха? Да ни "навлажни" душите с мъка по горките нещастни дечица, които бягат от война?

Дете на 12-14 години, което се самоубива, за да убие е не просто горко и нещастно - това е трагедия за цялото човечество, включително и за вас.

Пердоганчо се заиграваше с ИДИЛ, купувайки нефт на безценица....И сега това му излезе през носа!!!! За съжаление, това са фактите!!!

abasador

ей, голям експерт си не само в краденето на ник,ове... но и по петролните траншове, аман от тъпанари във Форума. Лек ден.

Какво е общото между Фетхуллах Гюлен, Кюрдската работническа партия (ПКК) и групировката "Ислямска държава"? И трите се подпомагат с пари и оръжие от САЩ!

Това ермангал ли ти го подшушна. Нали до вчера кюрдите се бореха за свободата си срещу сатрапа ердоган. За сведение. Загиналите на свадбата са кюрди. Противници на режима на ермангал.

Катила Ердоган с този атентат подготвя облъчените от него амуджи за обръщането на палачинката срещу довчерашният му петролен бизнес партньор ИДИЛ и очертаващите се турски атаки срещу тях.

Ердуган отмъщава на кюрдите за атентатите ,които те направиха ден-два по-рано.

Турци,кюрди,шиити,сунити,алевити, но този случай показва за сетен път,че моя свят и вашия са несъвместими! Непоносимо различни сме! Стойте си по родните места и не си помисляйте за моята страна,ще ви срещна с оръжие! Предателите нарязаха ракетите с които сигурно ви възпирахме,но с каквото е останало!

и какво е останало?

Прашки!!!!

Нищо не е останало. Все едно човек с 1литър кръв в тялото си при 5 л стандарт. Такава е армията ни днес. С НУЛА боен дух. Тази армия ще се разбяга само при шума на самолетите. Тези момчета които сега са армия знаят, че нямат шанс за оцеляване. И не са те виновни. И какво остана? Народът с ловните пушки в ръка? 136 000 бр ловджии Хахаха. Ами завоевателят и тях ще събере предварително "За проверка", който не изпълни 2 год затвор и 10 000 лв глоба. И кво остана? Завоевателят чете Дебели книги за окупация , и от там знае, че преди да удари той е по-добре да насъска местни срещу местни/ + пачки/ да се понамалят взаимно и след това да влезе с танковете,като Миротворес. Кво ш'каиш за ТР фирма дето обслужва Болничните отпечатъци на БГ граждани, А?

Човешкият животне струва нищо явно..

Как така дете. Нали Ердоган разреши секс под 15 г. Значи е adult.

е, сега да го направят символ-верую на "мъчениците-бежанци"! И да ни убеждават колко сме лоши, че не ги искаме в държавата си да ги хрантутим и заселваме в селата ни!

Тези животни мисюлманите нямат място сред белите хора , там да си стоят в пустинята.

Стотици стихове в Корана призовават за убийства на хора, но никъде не пише, кой трябва да ги извършва. Така, че какво чудно има? Сура 5, стих 33 Наказанието за онези, които воюват срещу Аллах и Неговия Пратеник, и се стремят към поквара по земята, е да бъдат убити или разпънати, или да се отсекат ръцете и нозете им кръстом, или да бъдат прокудени от земята [им]. Това за тях е позор на този свят, а в отвъдния за тях има огромно мъчение.

Въртяха в интернет едно дете след бомбардировките в Алепо с което искаха да ни покажат колко са лоши руснаците, макар че не е ясно дали те са виновни за това. Но едно е ясно не всеки интелигентен човек на земята че руснаците умишкенно няма да убият дете, жена, старец или гражданин. Та исках да кажа че ИДИЛ използват за целите си всичко възможно, затова ще има и жертви от всички възрастови групи.

Извратени Изроди са мюсюлманите още от малки....

иима вероятнос въпросното дете да не знае че носи бомба, може да е взривено от дистанция

А ти беге, мислил ли си, на 12, освен чекийте, какво правиш?

На 12 години човек си дава сметка за много работи. Ако ти си бил само чекии то си е твой личен проблем. Разбира се на децата мюсулмани трябва да се гледа като на възрастни в много отношения.

Това дете сигурно е изглеждало толкова мило, колкото децата-"бежанци" по снимките, дето ни ги навираха всички медии.

Много хубава снимка! Само тя стигаше, думите са излишни!

Дете значи Е, това вече развързва ръцете на всички които са против бежанците - вижда че че това не са хора, независимо че приличат на такива. И само да ми посмеят разни сополиви телевизии да ми показват деца-бежанци. ...миловидни , а? М.ама ви мэслиманска!!

а така, и после ревем и съжаляваме за тия деца бежанци...всички до един са еднакво луди и фанатизирани,независимо от пола и възрастта...

Той Ердоган се заиграва с ИД и въобще не го е грижа,че умират стотици невинни хора!Видяхме го как призоваваше потдръжниците си в организираният от него преврат да излизат срещу куршумите и под веригите на танковете!И за подновяването на кървавата война с ПКК пак той е виновен,но дружбата с ислямистите от ИД може да му излезе солена!Те не зачитат нищо и са способни на всичко!Може да му спретнат някой атентат и на него!Той го заслужава!И другия ислямистки кьопек Йлдаръм да го удари светкавица от ИД!

се съди по размера само на жилетката може и да не е дете, а някакъв дребен атентатор.

Чувал съм, че при подобни взривове с колани бомби, главата отхвърча и се запазва почти непокътната. Може и така да са разбрали, че е дете.