11 убити при атентат с кола бомба срещу полицаи в Турция

11 души са загинали, а над 78 са били ранени при нападение с кола бомба срещу полицейски контролен пункт в Джизре, окръг Шърнак (Югоизточна Турция).

Обратно в новината

Коментари - 11 убити при атентат с кола бомба срещу полицаи в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, ама кюрдите не отстъпват при Джараблус, а се бият.

Е тва е бе, демократична работа. Ердоган и минцифайките му са всенародни любимци!

Шило

Ами бомбардираха кюрдите и ответния удар беше предвидим.

С тая цензура, вервай какво ти разправят турците.

Който и където да прави този вид атентати, е винаги срещу невинни хора, такива безмилостни убийци никога не тръгват срещу редовна войска, а срещу жени, деца, случайни граждани, служители. Никаква кауза не може да оправдае такива варварски актове, те не подпомагат каузата им, а я компрометират.

в грешка си. Точно ПКК винаги атакува полицаи и войници.

Паисий

Сватби "атакуват" само ИДИЛ и САЩ.

Кюрдските бунтовници винаги взривяват полицейски и военни цели. Не съм чувал друга терористична организация да напада властта така прецизно.

Шило

Ами бомбардираха кюрдите и ответния удар беше предвидим.

Атентатите на кюрдите винаги са срещу полицай и военни ако случайно си пропуснал тази подробност. Според теб Ботев и Бенковски сигурно са терористи.

Както се очертава това няма шансове да спре скоро. Не разбирам само защо султан ердоган защитаваше и подскачаше за терористично косово /което се създаде изцяло с турска подкрепа/ да не разреши формирането на кюрдистан. Все пак хамерите са изготвили вече проект на летище в бъдещ кюрдистан което навежда на мисълта че всичко вече е решено ....

ОЧЕРТАВА СЕ ЯКА ВОЙНА ТУРЦИ-КЮРДИ - КЮРДИТЕ В СИРИЯ ВЗЕЛИ СЕЛАТА ОКОЛО "ОСВОБОДЕНИЯ" ВЧЕРА ОТ ГАДЖАЛИТЕ СИРИЙСКИ ГРАД .... НИЩО ЧУДНО КЮРДИТЕ ДА СЕ ОБЪРНАТ И СРЕЩУ АМЕРИКАНЦИТЕ :))

това е една от причините ердоган да се помири с путин.ако американците ги оставят ,логично е кюрдите да потърсят помощ от москва.по същата причина и американците си ги къткат. кюрдите са фактор в региона. за мен са единствения реален противник на идил.

А колко беше мирно всичко в Турция до преди 4-5 годнии. Преди Ердоган да почне със забрадките и мегаломанските му глупости. Някои хора изтречяват като направят годинки. Преди 4-5 години нямаше изобщо атентати !

комунист

Нещата по ислямизацията на Турция започнаха още с Тансу Чилер. Тогава обаче военните спряха ислямистката, която беше дупе и гащи с Ербакан /сигурно го помните и него/.

Насилието ражда ново насилие. Лошото в случая е, че загиват не истинските виновници за това насилие, а обикновени хора. Кюрдският проблем не може да се реши с методите на терора. Това е толкова елементарно, само управниците не го разбират. Взаимното избиване един на друг не води на добро.

ПКК отвръща на удара!!! Подлите гаджали, "умерените" подлоги и техните господари-кравари си го изпросиха!!!

Хората които изпращаха близките си след атентата на кюрдската сватба викаха "- Ердоган убиец". На приказките ,че е атентат на ИД май не вярва никой.

Кюрдите са последния народ който не се е освободил от Османско робство, подчертавам Османско робство, а не турско. Турция, като пряк наследник на Османската империя им дължи свободата. Кюрдите рано или късно ще създадат независима кюрдска държава. Кюрдите не са турци, както и се иска на Турция и ги подтиска.

то турци нация няма - това е държава съставена от различни народностни групи.

Да , съставена е от първобитни цански племена които все още убиват жените си с камъни и го считат за нормално.

турско робство, турско робство, турско робство - запомнете, турци. В момента на Земата няма държава османия.