Коментари - Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция | Днес.dir.bg

Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция

Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу заяви, че съучастницата на терористите във Франция Хаят Бумедиен е била в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция | Днес.dir.bg

Коментари

още едно доказателство, че полицията и службите следят всички, с изключение на терористите. ако съединените американски щази бяха продължили с подслушването на тетка меркел, то сега сигурно щяха да знаят къде се намира със сигурност хаят. хахахааа

Като са я засекли къде е сега ? Защо не е съда или поне арестувана

Според мен(а както е известно знам всичко)-този атентат в Париж е пълна лъжа и тук-таме масонска измама бре!Постановка е Ви казвам!На сащ и на цру е!Няма никакви убити а ченгето дето уж го убиха с АК-47 не е убито!Щото нямаше кръв бре!А другите 17 дето ги обявиха за жертви сега са на о-в Мавриций и ядат и пият!И весело се смеят!Ха ха ха!И тая дето я търсят-гаджето на оня Колибали от Хипер Кашер-и нея не я търсят!И нема никви братоци Куаиши също!Аз ги разкрих-гледах в тубата един клип и прозрях истината бре!По ченгето гърмяха с халосни!Нищо че днес го погребаха!Тва беше кукла и казаха че е ченгето АХМЕД !Явна постановка на ЦРУ бре!пп-Да живей академик Ю Вучков и аз-единствените дето веселим този измъчен БГ народ!!!

ти си болен мозък...

и си напълно прав

Сега ще я търсят също толкова дълго колкото търсиха Бен Ладен.

Само аз ли забелязвам, че Турция покрепя ИД? На думи уж са против джихадистите, но на практика са с тях.

Уважаеми, модератор профан, аз цитирам Корана. Следователно той съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име. Преди да триете направете справка, работа за две минути. Коран Сура 8, стих 12 Твоят Господ разкри на ангелите: Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!

Че краят на исляма ще настъпи, когато човек кацне на "лампата на нощта" (т.е. Луната). ТОва се случи през 1969 г. (не обръщайте внимание на двойната манипулация, че това не се е случило). Сегашните сатанински изблици на ислямистите са показване на зъби на умиращо животно.

това създание нинджа ли е че се е измъкнала толкова лесно

искам да попитам тая 190 см ли е висока, защото така се вижда от снимката

"Бумедиен е родена на 26 юни 1988 г. в седемчленно семейство във Вилие сюр Марн. След смъртта на майка й през 1994 г., бащата шофьор на име Мохамед, се затруднява да издържа семейството и напуска дома. " -------------- Ха-ха-ха-ха :) Тоя ебахти и царя :))) Напраскал осем чавета, после жена му като умряла и като видял дебелия, че не може да хрантути толкова деца, си бил камшиците и ги оставил сами да се оправят.

западняците не могат се оправят с издиравните терористи какво остава за нас.......при все че са я видяли тук и там......

Груба грешка! Тая да се беше забулила като саудитските нинджи - само с една цепка за очите, никога нямаше да я разпознаят!

Да питам: Жената е в Турция от 2 януари. Значи е излетяла/напуснала Франция на 2 януари. Защо на 8-ми полицията я обяви за издирване? Те нямат ли достъп до системата на паспортен контрол на летищата в Париж? Търсиха я цели 48 часа след това. Не проверяват ли кой къде се е "движил" по границите, КПП-тата и летищата? Или и те са като наште от ДАНС - не знаят къде е Сертов и не могат да разберат дали и напуснал БГ или не е?

Тези сигурно си я пръскат ... :D

Стана Шарлия, и пак ще го кажа: Френския полицай гледа на такива момета като на "Мон шу" (зелчица), И, се олигавя! Дипломати, политици, те хептен ! Айди сига, ша ма истрийти, но нали засякоха консул тука във Френското посолство, върти канал за елитни РБ- проститутси, с по две више, едното е "Право" ! Ха сега трийте, поне са изшарлих ! баба ТюдоркЪ

Не мога да разбера - родена във Франция, от мюсюлмани, майката умряла, бащата ги зарязал, и тя се радикализирала. Че защо ма вуйно? Баща ти защо ви е зарязал, пророка ли му го нашепна? Като ти е направил още 4 мюсоюлмански братчета/сестричета, що не е питал Аллах как да се грижи за тях? Просто не е истина, изтървана работа......Тая хванат ли я, просто трябва на място да я гръмнат, такива остават терористи завинги. И като си помисля, че ено време тези простотии ги правеха крайно левите (дето си спонсорираше СССР), а сега крайните мюсюлмани (дето ги спонсорира близкия изток).

Що да я гръмват бе... тя готова за сексуална джихадистка...

Хаят "Бум Медиен"

Турция пуска влак стрела до Xaskovo

По думите му Бумедиен е резервирала самолетен билет от Мадрид до Истанбул. Oт Мадрид , защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха

от Мадрид , защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха.

Тая била направо като Джейсън Bourne бе. Да им се измъкне при всичките тия технологии, сателити, камери, проследявания, агенти профи-убийци по следите, супер умни десетки анализатори. Май анализаторите са анализирали голите снимки на Дженифър Лорънс във фейса.

Добре, че не е решила да прелети над България, защото пак ние щяхме да сме виновни!

,,..Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция..,,??? ,,къде,, другаде???

колкото повече факти излизат и колкото повече мисля - идвам до извода че цялата "акция" в Париж е предварително скроена от някоя тайна служба (може и две да са!) с подходящото медийно отразяване от първата минута. Цялата последвала реакция също беше дирижирана - чак до вчерашния Марш в Париж и други градове. Иначе няма обяснение за толкова НЕЛОГИЧНИ НЕЩА и несъответствия ("пропуски") на службите!

Най-последната "бомба" за мен беше, че на третия ден двамата терористи тръгват от Реймс за Париж и по пътя се "осветяват" 2-3 пъти, а когато полицията ги засича накрая -0 те тръгват да бягат в обратната посока.... Вижте картата и ще ме разберете кое е "притеснителното" и необяснимото.

Няма нищо нагласено, никакви конспирации. Просто френските служби са заспали дълбок сън. По тия топли местенца с огромни заплати само се пие кафе, флиртува с колежките и се кисне във фейса.

от кога във франция венчават в църкви деца на 11г като пишете нещо стига сте превеждали неща с гоогле транс че вижте какво се получава родена 1988 г работила във супермаркет като продавачка и е чакала 4г мъжа да излзене от затвора за да се оженят значи е била на 7г до модератора на дир порчетете си това умедиен е родена на 26 юни 1988 г. в седемчленно семейство във Вилие сюр Марн. След смъртта на майка й през 1994 г., бащата шофьор на име Мохамед, се затруднява да издържа семейството и напуска дома. Тя се е срещнала с Кулибали, докато е работила като касиерка в супермаркет и го е чакала четири години да излезе от затвора след присъда за въоръжен грабеж. На 5 юли 2009 г. тя се омъжва за своя приятел на религиозна церемония, която не е призната от държавата. Двойката е живяла в Баньо.

по-интересно е, как съден радикален ислямист не е наблюдаван както трябва от службите и даже му снемат опеката, а вчера в дома му намират 2 автомата, експлозиви и прочие материали. Голямо "спане" в тези служби. Под носа им доказан терорист си събира оръжеен склад и те не знаят или не предприемат нищо. Напротив, даже спират да го следят! Иначе знаят с кого и колко пъти е говорела по телефона приятелката му. А бе за големи канарчета се опитват да ни вземат май!

Паисий

и той е бил с автомат в магазина! Значи е имал общо 3 автомата. Останалите са имали още 2 + гранатомет и бомби. Явно френските служби са бетер нашите ДАНСьори!

Провери си сметките, че май математиката не ти е силната страна. 2009-1988=21 Т.е. била е на 21 г., когато са се оженили. Чакала го е 4 г., значи е била на 17, когато е влязал в панделата. Сега не ми казвай, че момичетата на 16 г. си нямат гаджета, независимо от религията и цвета на кожата им! А, да, и не ми се вярва да са се венчали точно в ЦЪРКВА. ;)

Еми като не поладат достатъчно грижи да образоват тия тарамбуки дето са ги приели от бившите си колонии така ще е. Лесно е тъпия неук човек да го накараш да вярва в измислените им богове там... като с нашите мангусти същата работа!

Така е. От друга страна, защо да ги образоват като са ги довели единствено за слугинаж?

За да не ги отстрелват като пилци по офисите им ама, ама като са алчни стиснати и недосетливи сега всичките станаха шарлита...

Турция пуска влак стрела до България

,,не се притесняваите,,!!! ,,стрелата ще я ,,счупим,,-отговор от ,,популацията!!!

Нали сме вече почти техен вилает!

sps_hrsf@abv.bg

ма как почти бе! на 100%.

от Мадрид , защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха.

Защото по това време, не е била пусната за издирване и никой не е знаел коя е.

не е пътувала със самолета; той е бил само за прикритие. Придвижила се е със наземен трнспорт, затова е засечена в Турция чак след няколко дни!

След няколко дни /всъщност след 1 ден/ вчече се знаеше,че я издирват и снимката й беше побликувана. Ако в стигнала в Турция след дни /пътувайки не съсъ самолет , със сигурност вече се знае че я търсят.

Ахмет Давутоглу вчера заяви, че ще има ответни мерки, ако някой-някоя страна си позволи оскверняване на джамии. Прави са съфорумците, че турското ръководство живее по Старият Завет ... и по имената им си личи какви са.

Добре де, след като са я засекли там турците защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха.

Коран Сура 9, стих 5 А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден.

ЕС е разграден двор. И въпреки трагедията не чух събралите се вчера европейски лидери какви точно мерки взеха за охрана на границите. Май - никакви. Т.е. да очакваме нови терористични актове.

Видна опозиционерка срещу режима на Асад. Дали е участвала на съвещанието в Правец?

много прилича на кримската прокурорка няш мяш

Дотук не съм чул нито едно обстоятелство, което да води до извода, че въпросната г-жица е извършила поне едно престъпление. Поддържането на връзка с престъпници все още не е престъпление, тогава когато съответните деяния не осъществяват самостоятелно престъпно поведение. Има ли данни това момиче да снабдявало някого с оръжие и експлозиви? Има ли данни да е наранила някого? Има ли данни да подпомагала пряко или косвено някой от терористите? Доколко е била наясно с техните планове? Къде е била по време на атентатите? Дайте малко инфо по тази тема, пък тогава ни занимавайте с нея, а не така, просто щото имала връзка с Кулибали.

Как само питаш! Какво значение има? Всичко ще си признае. Важното е , че е отишла в Сирия. Повтарям, под защитата на Асад е! ...след което вероятно е пресякла границата със Сирия...

Трябва да се използват и други източници на информация.

Видно е, че не си запознат с френските закони. Участието във военните действия в Сирия и в избщо в Близкия изток на страната на бунтовници е престъпление. Също така е престъпление съучастието в извършване на престъпление. А властите я издирват, за да я разпитат и да установят дали не е съучастник на мъжа си. Не виждам никакъв проблем в това.

Абе няма, ама много знае.

девоиката отива на секс джихад.

Мацката си има вид на дрогирана - едва ли е случайно. Извратените джихадисти си умират от кеф да изпозлват дрогирани млади жени и дори нищо неподозиращи деца. Ами не! - не трябва да има никаква толерантност към такива изроди! И не ми споменавайте думите "хуманност" и "ислямски фундаменталисти" в едно изречение.

Снимката е направена в полицията, когато са я арестували и разпитвали през 2010. И не е точно дрогирана. След този арест се радикализира.

Като гледам снимката, туй момиче ще да се е надишало с "лунен прах" или с лепило, май не е на този свят!?

ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ СЕ СЪБИРАТ НА КУПОН В ТУРЦИЯ ... А ЧЕРВЕНИЯ БОСТАН ВИКА : "САКЪН ШЪ УБИДИМ КУМШИИТЕ АКО СЛОЖИМ ВОЙСКА ПО ГРАНИЦАТА ":))) ... ВЧЕРА ИМАШЕ СТАТИЯ В ДИР-А - МИНИСТЪРА НА МВР "НЯМАЛО ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ "

Сами си ги отгледаха и създадоха - сега франсетата ще им сърбат попарата ! Толерастията винаги води до чудовищни престъпления ! Сега нека приемат още неандерталци, за да ги "приобщят", но медиите да плюят "лошите Българи" !

то да не излезне, че най-големия толераст е бил сталин. щото по негово време са избити има няма 10-15 милиона

Ама тези 15 милиона с ДДС ли са ? И лично сталин ги е убил нали - с джобно ножче и шамари ? Ех как вярваш наивно на западната малоумна медийна кретения ... Ти наясно ли си с числото 15 милиона - знаеш ли колко са, знаеш ли само труповете им какво огромна купчина са, та пишеш тъпотии ? Във втората световна руснаците дават най-много жертви, защото се биха сами срещу всички и жертвите са 25 милиона из цяла Европа, но щом някой неграмотен западен катил е написал някъде, че сталин бил убил 15 млн. значи е вярно ! На колене тогава и не мисли - само повтаряй !

хехе - тази е Седма Дъщеря

Само не казвай и че е "Желязна девица" .

Двойката е живяла в Баньо. смех....

Нова интеграционна политика трябва с нови усилия. И то на ЕС ниво. Това са хора със специални нужди и трябва внимание- то се вижда от социалния й произход.

същата работа като със сертов - била в турция, но вече не е там. министърът го съобщава. да я търсят други и другаде.

КАКВА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА Е ВЛЯЗЛА В БЪЛГАРИЯ КАТО БЕЖАНКА ???:)))

ами зависи дали ще си плати рушвета на някой милиционер с фейсбук пропагандиращ сърпа и чука.

Тази религия михамеданскатс трябва да се забрани един път завинаги тя е с много приписки и не съответства н международните закони няма такива хора да говорят само арабски или с си я представят ако искат да остане кТо религия да се превежда в всяка страна на езика който говори ако не да се забрани

Тази религия михамеданскатс трябва да се забрани един път завинаги тя е с много приписки и не съответства н международните закони няма такива хора да говорят само арабски или с си я представят ако искат да остане кТо религия да се превежда в всяка страна на езика който говори ако не да се забрани

Най - после се спомена Сирия! Сега ще поискат Асад да я върне, той хабер си няма, и ще пратят пехотинци да я търсят! Най-после Сирия!

Коментари - Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция | Днес.dir.bg

Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция

Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу заяви, че съучастницата на терористите във Франция Хаят Бумедиен е била в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция | Днес.dir.bg

Коментари

още едно доказателство, че полицията и службите следят всички, с изключение на терористите. ако съединените американски щази бяха продължили с подслушването на тетка меркел, то сега сигурно щяха да знаят къде се намира със сигурност хаят. хахахааа

Като са я засекли къде е сега ? Защо не е съда или поне арестувана

Според мен(а както е известно знам всичко)-този атентат в Париж е пълна лъжа и тук-таме масонска измама бре!Постановка е Ви казвам!На сащ и на цру е!Няма никакви убити а ченгето дето уж го убиха с АК-47 не е убито!Щото нямаше кръв бре!А другите 17 дето ги обявиха за жертви сега са на о-в Мавриций и ядат и пият!И весело се смеят!Ха ха ха!И тая дето я търсят-гаджето на оня Колибали от Хипер Кашер-и нея не я търсят!И нема никви братоци Куаиши също!Аз ги разкрих-гледах в тубата един клип и прозрях истината бре!По ченгето гърмяха с халосни!Нищо че днес го погребаха!Тва беше кукла и казаха че е ченгето АХМЕД !Явна постановка на ЦРУ бре!пп-Да живей академик Ю Вучков и аз-единствените дето веселим този измъчен БГ народ!!!

ти си болен мозък...

и си напълно прав

Сега ще я търсят също толкова дълго колкото търсиха Бен Ладен.

Само аз ли забелязвам, че Турция покрепя ИД? На думи уж са против джихадистите, но на практика са с тях.

Уважаеми, модератор профан, аз цитирам Корана. Следователно той съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име. Преди да триете направете справка, работа за две минути. Коран Сура 8, стих 12 Твоят Господ разкри на ангелите: Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!

Че краят на исляма ще настъпи, когато човек кацне на "лампата на нощта" (т.е. Луната). ТОва се случи през 1969 г. (не обръщайте внимание на двойната манипулация, че това не се е случило). Сегашните сатанински изблици на ислямистите са показване на зъби на умиращо животно.

това създание нинджа ли е че се е измъкнала толкова лесно

искам да попитам тая 190 см ли е висока, защото така се вижда от снимката

"Бумедиен е родена на 26 юни 1988 г. в седемчленно семейство във Вилие сюр Марн. След смъртта на майка й през 1994 г., бащата шофьор на име Мохамед, се затруднява да издържа семейството и напуска дома. " -------------- Ха-ха-ха-ха :) Тоя ебахти и царя :))) Напраскал осем чавета, после жена му като умряла и като видял дебелия, че не може да хрантути толкова деца, си бил камшиците и ги оставил сами да се оправят.

западняците не могат се оправят с издиравните терористи какво остава за нас.......при все че са я видяли тук и там......

Груба грешка! Тая да се беше забулила като саудитските нинджи - само с една цепка за очите, никога нямаше да я разпознаят!

Да питам: Жената е в Турция от 2 януари. Значи е излетяла/напуснала Франция на 2 януари. Защо на 8-ми полицията я обяви за издирване? Те нямат ли достъп до системата на паспортен контрол на летищата в Париж? Търсиха я цели 48 часа след това. Не проверяват ли кой къде се е "движил" по границите, КПП-тата и летищата? Или и те са като наште от ДАНС - не знаят къде е Сертов и не могат да разберат дали и напуснал БГ или не е?

Тези сигурно си я пръскат ... :D

Стана Шарлия, и пак ще го кажа: Френския полицай гледа на такива момета като на "Мон шу" (зелчица), И, се олигавя! Дипломати, политици, те хептен ! Айди сига, ша ма истрийти, но нали засякоха консул тука във Френското посолство, върти канал за елитни РБ- проститутси, с по две више, едното е "Право" ! Ха сега трийте, поне са изшарлих ! баба ТюдоркЪ

Не мога да разбера - родена във Франция, от мюсюлмани, майката умряла, бащата ги зарязал, и тя се радикализирала. Че защо ма вуйно? Баща ти защо ви е зарязал, пророка ли му го нашепна? Като ти е направил още 4 мюсоюлмански братчета/сестричета, що не е питал Аллах как да се грижи за тях? Просто не е истина, изтървана работа......Тая хванат ли я, просто трябва на място да я гръмнат, такива остават терористи завинги. И като си помисля, че ено време тези простотии ги правеха крайно левите (дето си спонсорираше СССР), а сега крайните мюсюлмани (дето ги спонсорира близкия изток).

Що да я гръмват бе... тя готова за сексуална джихадистка...

Хаят "Бум Медиен"

Турция пуска влак стрела до Xaskovo

По думите му Бумедиен е резервирала самолетен билет от Мадрид до Истанбул. Oт Мадрид , защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха

от Мадрид , защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха.

Тая била направо като Джейсън Bourne бе. Да им се измъкне при всичките тия технологии, сателити, камери, проследявания, агенти профи-убийци по следите, супер умни десетки анализатори. Май анализаторите са анализирали голите снимки на Дженифър Лорънс във фейса.

Добре, че не е решила да прелети над България, защото пак ние щяхме да сме виновни!

,,..Издирваната Хаят Бумедиен засечена в Турция..,,??? ,,къде,, другаде???

колкото повече факти излизат и колкото повече мисля - идвам до извода че цялата "акция" в Париж е предварително скроена от някоя тайна служба (може и две да са!) с подходящото медийно отразяване от първата минута. Цялата последвала реакция също беше дирижирана - чак до вчерашния Марш в Париж и други градове. Иначе няма обяснение за толкова НЕЛОГИЧНИ НЕЩА и несъответствия ("пропуски") на службите!

Най-последната "бомба" за мен беше, че на третия ден двамата терористи тръгват от Реймс за Париж и по пътя се "осветяват" 2-3 пъти, а когато полицията ги засича накрая -0 те тръгват да бягат в обратната посока.... Вижте картата и ще ме разберете кое е "притеснителното" и необяснимото.

Няма нищо нагласено, никакви конспирации. Просто френските служби са заспали дълбок сън. По тия топли местенца с огромни заплати само се пие кафе, флиртува с колежките и се кисне във фейса.

от кога във франция венчават в църкви деца на 11г като пишете нещо стига сте превеждали неща с гоогле транс че вижте какво се получава родена 1988 г работила във супермаркет като продавачка и е чакала 4г мъжа да излзене от затвора за да се оженят значи е била на 7г до модератора на дир порчетете си това умедиен е родена на 26 юни 1988 г. в седемчленно семейство във Вилие сюр Марн. След смъртта на майка й през 1994 г., бащата шофьор на име Мохамед, се затруднява да издържа семейството и напуска дома. Тя се е срещнала с Кулибали, докато е работила като касиерка в супермаркет и го е чакала четири години да излезе от затвора след присъда за въоръжен грабеж. На 5 юли 2009 г. тя се омъжва за своя приятел на религиозна церемония, която не е призната от държавата. Двойката е живяла в Баньо.

по-интересно е, как съден радикален ислямист не е наблюдаван както трябва от службите и даже му снемат опеката, а вчера в дома му намират 2 автомата, експлозиви и прочие материали. Голямо "спане" в тези служби. Под носа им доказан терорист си събира оръжеен склад и те не знаят или не предприемат нищо. Напротив, даже спират да го следят! Иначе знаят с кого и колко пъти е говорела по телефона приятелката му. А бе за големи канарчета се опитват да ни вземат май!

Паисий

и той е бил с автомат в магазина! Значи е имал общо 3 автомата. Останалите са имали още 2 + гранатомет и бомби. Явно френските служби са бетер нашите ДАНСьори!

Провери си сметките, че май математиката не ти е силната страна. 2009-1988=21 Т.е. била е на 21 г., когато са се оженили. Чакала го е 4 г., значи е била на 17, когато е влязал в панделата. Сега не ми казвай, че момичетата на 16 г. си нямат гаджета, независимо от религията и цвета на кожата им! А, да, и не ми се вярва да са се венчали точно в ЦЪРКВА. ;)

Еми като не поладат достатъчно грижи да образоват тия тарамбуки дето са ги приели от бившите си колонии така ще е. Лесно е тъпия неук човек да го накараш да вярва в измислените им богове там... като с нашите мангусти същата работа!

Така е. От друга страна, защо да ги образоват като са ги довели единствено за слугинаж?

За да не ги отстрелват като пилци по офисите им ама, ама като са алчни стиснати и недосетливи сега всичките станаха шарлита...

Турция пуска влак стрела до България

,,не се притесняваите,,!!! ,,стрелата ще я ,,счупим,,-отговор от ,,популацията!!!

Нали сме вече почти техен вилает!

sps_hrsf@abv.bg

ма как почти бе! на 100%.

от Мадрид , защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха.

Защото по това време, не е била пусната за издирване и никой не е знаел коя е.

не е пътувала със самолета; той е бил само за прикритие. Придвижила се е със наземен трнспорт, затова е засечена в Турция чак след няколко дни!

След няколко дни /всъщност след 1 ден/ вчече се знаеше,че я издирват и снимката й беше побликувана. Ако в стигнала в Турция след дни /пътувайки не съсъ самолет , със сигурност вече се знае че я търсят.

Ахмет Давутоглу вчера заяви, че ще има ответни мерки, ако някой-някоя страна си позволи оскверняване на джамии. Прави са съфорумците, че турското ръководство живее по Старият Завет ... и по имената им си личи какви са.

Добре де, след като са я засекли там турците защо не са я предали , нали" уж са съпричастни". не че някой им вярва на това, но сега го потвърдиха.

Коран Сура 9, стих 5 А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден.

ЕС е разграден двор. И въпреки трагедията не чух събралите се вчера европейски лидери какви точно мерки взеха за охрана на границите. Май - никакви. Т.е. да очакваме нови терористични актове.

Видна опозиционерка срещу режима на Асад. Дали е участвала на съвещанието в Правец?

много прилича на кримската прокурорка няш мяш

Дотук не съм чул нито едно обстоятелство, което да води до извода, че въпросната г-жица е извършила поне едно престъпление. Поддържането на връзка с престъпници все още не е престъпление, тогава когато съответните деяния не осъществяват самостоятелно престъпно поведение. Има ли данни това момиче да снабдявало някого с оръжие и експлозиви? Има ли данни да е наранила някого? Има ли данни да подпомагала пряко или косвено някой от терористите? Доколко е била наясно с техните планове? Къде е била по време на атентатите? Дайте малко инфо по тази тема, пък тогава ни занимавайте с нея, а не така, просто щото имала връзка с Кулибали.

Как само питаш! Какво значение има? Всичко ще си признае. Важното е , че е отишла в Сирия. Повтарям, под защитата на Асад е! ...след което вероятно е пресякла границата със Сирия...

Трябва да се използват и други източници на информация.

Видно е, че не си запознат с френските закони. Участието във военните действия в Сирия и в избщо в Близкия изток на страната на бунтовници е престъпление. Също така е престъпление съучастието в извършване на престъпление. А властите я издирват, за да я разпитат и да установят дали не е съучастник на мъжа си. Не виждам никакъв проблем в това.

Абе няма, ама много знае.

девоиката отива на секс джихад.

Мацката си има вид на дрогирана - едва ли е случайно. Извратените джихадисти си умират от кеф да изпозлват дрогирани млади жени и дори нищо неподозиращи деца. Ами не! - не трябва да има никаква толерантност към такива изроди! И не ми споменавайте думите "хуманност" и "ислямски фундаменталисти" в едно изречение.

Снимката е направена в полицията, когато са я арестували и разпитвали през 2010. И не е точно дрогирана. След този арест се радикализира.

Като гледам снимката, туй момиче ще да се е надишало с "лунен прах" или с лепило, май не е на този свят!?

ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ СЕ СЪБИРАТ НА КУПОН В ТУРЦИЯ ... А ЧЕРВЕНИЯ БОСТАН ВИКА : "САКЪН ШЪ УБИДИМ КУМШИИТЕ АКО СЛОЖИМ ВОЙСКА ПО ГРАНИЦАТА ":))) ... ВЧЕРА ИМАШЕ СТАТИЯ В ДИР-А - МИНИСТЪРА НА МВР "НЯМАЛО ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ "

Сами си ги отгледаха и създадоха - сега франсетата ще им сърбат попарата ! Толерастията винаги води до чудовищни престъпления ! Сега нека приемат още неандерталци, за да ги "приобщят", но медиите да плюят "лошите Българи" !

то да не излезне, че най-големия толераст е бил сталин. щото по негово време са избити има няма 10-15 милиона

Ама тези 15 милиона с ДДС ли са ? И лично сталин ги е убил нали - с джобно ножче и шамари ? Ех как вярваш наивно на западната малоумна медийна кретения ... Ти наясно ли си с числото 15 милиона - знаеш ли колко са, знаеш ли само труповете им какво огромна купчина са, та пишеш тъпотии ? Във втората световна руснаците дават най-много жертви, защото се биха сами срещу всички и жертвите са 25 милиона из цяла Европа, но щом някой неграмотен западен катил е написал някъде, че сталин бил убил 15 млн. значи е вярно ! На колене тогава и не мисли - само повтаряй !

хехе - тази е Седма Дъщеря

Само не казвай и че е "Желязна девица" .

Двойката е живяла в Баньо. смех....

Нова интеграционна политика трябва с нови усилия. И то на ЕС ниво. Това са хора със специални нужди и трябва внимание- то се вижда от социалния й произход.

същата работа като със сертов - била в турция, но вече не е там. министърът го съобщава. да я търсят други и другаде.

КАКВА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА Е ВЛЯЗЛА В БЪЛГАРИЯ КАТО БЕЖАНКА ???:)))

ами зависи дали ще си плати рушвета на някой милиционер с фейсбук пропагандиращ сърпа и чука.

Тази религия михамеданскатс трябва да се забрани един път завинаги тя е с много приписки и не съответства н международните закони няма такива хора да говорят само арабски или с си я представят ако искат да остане кТо религия да се превежда в всяка страна на езика който говори ако не да се забрани

Тази религия михамеданскатс трябва да се забрани един път завинаги тя е с много приписки и не съответства н международните закони няма такива хора да говорят само арабски или с си я представят ако искат да остане кТо религия да се превежда в всяка страна на езика който говори ако не да се забрани

Най - после се спомена Сирия! Сега ще поискат Асад да я върне, той хабер си няма, и ще пратят пехотинци да я търсят! Най-после Сирия!