Ангела Меркел посрещната с военни почести в Анкара

Германският канцлер Ангела Меркел беше посрещната с военни почести в Анкара.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел посрещната с военни почести в Анкара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че как иначе!Нали им обеща 3 милиалда ,които всички ние ще дадем!Това е все едно да събереш една компания и да ядеш и да пиеш за сметка на съседа примерно ,а той да научи като му поискат парите!

я я Aхмед руски самолети,сочи баба Mеркел кам небето и трагна за Mосква за нова среща.политика и още нещо.

- Значи, ей там да бъде паметника, нали? - Да, там, там, ти дай 20млр и немаш никакви грижи :)

Да, на Шмекерела, със зурни са и свирили турчолята, по турски килими е минала и ... 3 милиарда евро, пак им е оставила, до следващия рекет : ) Ще се прибере с бурка и копие на Корана, ...

трябва да стане за да разбере Меркел, че не може да вярва и дума на Ердоган?

Ярива, ярива, ярива-а! Ние, бързите мишоци,само сновем по прашните европътища насам и натам и създаваме впечатление, че работим усилено за каузата. То някога и наште роднини на "Титаник" сновяха така панически без полезен ход преди корабът окончателно да-а...

ВОЕННИ ПОЧЕСТИ:г-жа Меркел --в газовите камери--!!!!!!!

ех защо няма военни почести за наш долен лидеров,от атака,и бивши наши генерали и фатмаци!

НИЩО ХУБАВО НЕ ЧАКА ЕС,ПРИ ТАКАВА ГЛУПАВА ПОЛИТИКА ПРОВЕЖДАНА ОТ МЕРКЕЛ!!!САЩ НАИСТИНА ЩЕ УСПЕЯТ ДА РАЗСИПЯТ ЕС!!!АНГЛИЯ ЯВНО ЗА ТОВА СЕ ГОТВИ ОТ САМОТО НАЧАЛО,КАТО ЗАПАЗИ ПАУНДА!!!

може да ни отърве, за n-ти път. Дано прости предателството.

Някой може ли да преброи публикациите в нета под заглавието "End of Europe: Merkel is doing good job at destroying her own continent", щото аз се отказах?

Ханъм Меркел е отишла да се радва на прясна рязана наденица!

След като разчита да си реши проблема в Турция на приказки с Давутоглу и Ердоган е ясно, че баба Меркел няма и най-малкото намерение да спре или ограничи т.нар. бежански поток, а само залъгва германците, докато през това време джихадистите не спират да нахлуват в Европа. Ама и европейците са окьоравели окончателно щом не виждат, че Ердоган не е който спира, а който им праща бежанци.

Меркел: Въх, и този хотел ли го продават? Ахмет: Да, хаха, 5звезден, хихи, съвсем на сметка.

Eто две страни които могат да диктуват политиката на цяла Eвропа ,защо не и на света .

ъхъ! само че когато света имаше парни машини, вие още ходехте на четири крака. а сега, когато хората пращат ракети в космоса, вие слагате забрадки на жените. така че хайде по-леко с грандоманските турски изказвания!

Не могат, защото в големите световни военни конфликти са започвали "сербез", но накрая хубаво са ги натупвали. Помнете историята!

4 ОКТОМВРИ 2013-та SBC интервю с Хюсеин Обама: Отчаян съм, САЩ е пред фалит! Към 17. октомври правителството на САЩ ще разполага едва с 30 млрд. долара, като ежедневните разходи съставляват средно 60 млрд.

Предателката на Европа-до живот в затвора или в някоя кариера с най тежката кирка.Гнусна ЦРУшпионка.

Меркел се докара до там, че даже в дир-а има само един привърженик. Някакъв смеещ се човек.

Орбан и Путин са Хората! Другите са кисело зеле, пръдня и чорапи...

Я кажи какви ги вършите в Кърджали ? Като гласуват за ДПС са от вашите , сега какви са ?

Бежанците от Диарбекир , като какви ще ги достави в европа Ердоган ?

шмеркел е изрод, а давид ОГЛУ чифут

ь-доган: Оня ли? шмеркел: не, оня с мустачките и другият до него. И двамата ми ги пратете тази вечер, да им поприказвам

Ето още една подкрепяща ДАЕШ! Ония с мустачките би се обърнал в гроба, ако разбере ,че това се случва в Германия

дядо йоцо гледа ,ама какво ли вижда ?

а ЗАЩО НЯМА НОВИНИ ОТ ДИАРБЕКИР, където се води гражданска война с кюрдите в турция? Там Ердоган използва даже артилерия "срещу собствения си народ"!

Не е политически коректно все пак сме съюзници ,а съюзниците не могат да вършат такива работи.

Има от Китай, че закриват сметките на руски физически и юридически лица. Това пък защо ли го правят ?

Сметки всякакви. Някои се откриват, други се закриват. Китайците си знаят. Може и заради посещението на Меркел при Ердоган да е, да знаеш...

и двамата няма да ги има като такива до Коледа!

МОЖЕ И РСФСР ТОЖЕ, ХАХАХА

Поправи ХАХА на ХАХО ще ти отива. Пак започна да квичиш.

Меркел , да не мигрира , вчера на митингите е имало плакати . Меркел във Сибир Путин във Берлин

КАК СИ ПОДИГАТ СМАЧКАНОТО САМОЧУВСТВИЕ ПУТИНОИДИТЕ, ХАХАХА

смях на сам човек. Звучи трагично:))))))))

кърти : Меркел - Онзи руски самолет ще го свалите ли ? Давутоглу - ами ако кацне ...

ГРЪМНАХА ГО, КАКТО СИ ФЪРКАШЕ, ХАХАХА

Според мен се хвали. Показва й отново потурченото небе на Гяурия!

Посрещат я с залпове,но да видим как ще я изпратят.

ПУТИН СЕ ОБАДИЛ НА ЧУРКИН В ООН, ХАХАХА

Поправи ХАХА на ХАХО ще ти отива.

СТАРАТА ГЛУПАЧКА ПРАВИ ОТЧАЯНИ ОПИТИ ДА СПРЕ ВЪЛНАТА!?ИДИОТКАТА УСПЯ ДА СЪСИПЕ ЕВРОПАИ ИСТОРИЯТА ЩЕ Я СЪДИЕДИН ДЕН,АКО МЕЖДУВРЕМЕННО САМИТЕ НЕМЦИ НЕ Я ПРАТЯТ В "ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ"

ВНИМАНИЕ Меркел е: 1.политик 2.жена Опасна комбинация.Какви ли номера още ще покаже.

Военните почести дали включват залпове в Сур? Мисля, че в чест на Меркел могат да взривят една-две болници и поне едно училище в Диарбекир.

МАЙ ПАК ЩЕ ИМА ГРЪМНАЛ САМАЛЬОТ, ХАХАХА

да има паднали крилати ракети в ТУРСКО.. По онез оръдия дет фърлят снаряди в Сирия- ТУРСКИТЕ оръдия. Щото ти тез - дет уж бяха паднали в ИРАН, така и не успя да ги откриеш и да ни ги покажеш.. От Каспийското море.. И знаеш ли - след УСА-то и ФРАНСЕТАТА си онагледяват УЖ ударите на авиацията със СНИМКИ С КИРИЛИЦА!!

Welcome и в България! Имаме бол ГМО турски домати за замеряне по тиквата и бежански боклуци!

Да посрещна Ердоган,без почести,а?Да Ви имам заглавията,ДИР-ници!...

Не мога да ги разбера западняците,липса им всякакво чувство за самосъхранение.приемат мангусти от цял свят ,посрещат ги с добре дошли хранат ги настаняват ги в жилища пари на ръка им дават а пришълците се опитват да превърнат дъжавите в които са дошли в такива откъдето са дошли.и дори най малката съпротива против пришълците се смазва с водни оръдия и сълзотворен газ Не мога да разбера смисъла на тази гимнастика ,няма никаква логика .

ПУТИН ОЩЕ НЕ Е НАЯСНО КАКЪВ КЮЛЯФ МУ СЕ КРОИ, ХАХАХА

Не знае кво си му замислил с туй ХА-ХА, щот и ти самия не го знаеш.. зА хаховците КАТО ТЕБ - ТУй СИ Е ДИАГНОЗА, не е сън..

Меркел е крайно вмреме да се оттегли от политиката ...тя е вредна за ЕС ...не с Ердоган ,а с Путин трябва да се срещне ...

ВРЕДНА Е ЗА ПУТИН, ХАХАХА

Чакайте! Тепърва има да берете ядове с нашите 'съседи' от край Босфора! пуйките от години ги потупваха по рамото заради натото, докато те не решиха, че са много велики и взеха да се взимат насериозно. сега ви тикат 'бежанци' със стотици хиляди, това лято- с милиони. накрая че обявят че са закрилник на всички онеправдани чалми в европа и ще поискат да ги приемат в ес за да ги защитават.

Не с военни почести да я посрещат, ами генералисимус трябва да я произведат. Не е шега работа да дислоцираш над 1 милион армия в сърцето на противниковата територия, без да гръмне и една пушка. Е, само с един рикошет. И тази армия враговете ти да я изхранват и задоволяват по всякакъв начин. Евалла на продажната пачавра, паметник трябва да и вдигнат някой ден.

ИЗХОДЪТ ОТ КРИЗАТА Е: БОМБИ ПО ГЛАВАТА НА ПУТИН!

Абе, оди да те опънат някъде, дано спреш да пишеш.

купи КАСКА.. Щот по твойта глава е по-вероятно да паднат..

Daily Caller - изгонени от Норвегия в Русия мигранти се отправили в клуб в Мурманск. Там пришълците започнали да се присламчват към девойките, както направили срещу Нова година в Кьолн техни другари. Руснаците обаче не се оказали търпеливи като европейците. Група мъже помолила бежанците да излязат на улицата и там им "обяснила" с използването на "убедителни аргументи", че така не бива и че Кьолн се намира на 2500 километра на запад". Пристигналата полиция спасила мигрантите от края на поучителния урок по обноски, като 18 от пришълците се оказали в болница с различни тежки и средни травми. Самата полиция и тя е приложила достатъчно убедителни доводи за добро поведение..

в болница с различни тежки и средни травми. Самата полиция и тя е приложила достатъчно убедителни доводи за добро поведение..

Обама звъннал на Меркел и казал: - Ангела, моите хора от Пентагона ми инсталираха контролен панел за управление на системата HAARP. На панела имам три копчета, едно златно, едно сребърно и едно платинено. Ако натисна сребърното копче с Африка е свършено, ако натисна златното Азия ще я затрия и ако натисна платиненото с Европа е свършено. Доволно се засмял Обама по телефона, а Меркел му отвърнала: - Обама ти си умен човек и знам, че това което ще ти кажа, ще го разбереш правилно. От баба знам, че имала в къщи три гърнета /цокала /. Едно бяло, едно черно и едно старо от алпака, но когато дошли Руснаците тя се нас-рала в гащите...

Турция е язовир, който набира критична маса бежанци. Съвсем скоро Турция няма да иска 3 млрд. евро, а може да поиска 30 и никой не може да й откаже, защото рухването на язовирната стена ще е рухване на Европа. Дават на ТУрция повече сила и власт, отколкото може да контролират. И се чудя - само за кухи лейки като мен ли е толкова очевидно...

Пич, както винаги съм казвал..... Ха дано има повече Българи като теб ! Наздраве !!!

кое е общото между ,,борисооф,, и неговия ,,канцлер,,??? повече ги ,,обичат,, вън от колкото ,,вътре,,!!!

И двамата печелят винаги,а?!

И пак ,и пак ,и пак!...

Ние на Балканяка преживяхме разпадане на Византия, на Османската империя, на СССР - та за един Шенген ли да го вирим??!

...на Велика Македония.... И всичките върху нас се разпаднаха!!! Да не сме станали .изкопаеми.?

Западноевропейските държави начело с Германия за заложница ще продължават да се ислямизират и да агонизират, докато накрая се превърнат в халифати. Това е истината. Някои изтрещели си пииишат тук за Германия как е велика и непобедима и "носи Европа на плещите си", но това е само в техните глави. Еврогейовете ще си платят за това, че съсипаха Източна Европа и я оставиха без младо и образовано население, неминуемо ще си платят.

Еврогейовете ли са ни виновни, че гласуваме за комунистки отрепки, продажници и мутри вече 26 години?! Или че изобщо не гласуваме, щото най-лесно е да си политик на маса в кръчмата?!

Паисий

"комунистки отрепки, продажници и мутри" - това за ГЕРБ ли се отнася? Щото хората последно два пъти гласуваха точно за тях!

Мдаа, определено политиката и държавата ни се развиват без абслютно никакво външно влияние. Нямаме нито един политик, вербуван и получаващ заплата от чужди страни. Всички са независими и изцяло кой ще управлява го решава народът (е, някой друг издига кандидатурите, но дали ще Сульо или Пульо го решаваме ние).

Добре... Само кажи защо нямаме една свястна партия? За кого да гласувам? За Бат'Бойко? За Радан? Хайде стига... Или за комунистическите издънки БСП и АБВ? Оттук нататък следват мошенически и карикатурни партии - "либералите" Доган и Местан, "консерватора" Бареков, Атака ЕООД и партията на Валери Винкела... Ако се появи сериозна дясно-консервативна алтернатива с удоволствие ще гласувам!

До Хахаха: Много си елементарен бе човек. Аз ти давам прогноза какво ще стане, ще видиш, че така ще бъде само да сме живи и здрави да го дочакаме. Претендирам да разбирам повече от политика и международно положение отколкото много драскачи тук. Изчакай и ще видиш, че съм прав.

в коя друга страна е ,,законно,, фалшифицирането,, на протоколи при изборите!!! тогава защо са ни избори???