Европа трябва да внимава с Турция

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск, който е випускник на исторически факултет, явно не е бил много прилежен студент.

Обратно в новината

Коментари - Европа трябва да внимава с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пич, да знаеш едно нещо от мен - до сега не знам да има човек решил да се ебава с Русия и да не е свършил зле. Остави ги Наполеон и Хитлер - Троцки отнесе чука чак в Мексико, Литвиненко пийна чайче в Лондон, Березовски се хлъзна във ваната, там Дудаеви, Басаеви и още знайни и незнайни бабаити си отидоха скоропостижно. Та Ердоган и компания са пътници, единственото неизвестно е кога.

Режеп Тайиб хем иска да отстоява исляма, но виждайки че Турция е обкръжена от държави и народи без бъдеще, драпа да влезе в ЕС. Но дълбоко в себе си се гласи да презвеме Европа и поведението на турчетата в Германия (макар и трето поколение) доказва това. Само кака ви Меркел нкато че ли има нещо наум (в ръкава - по американски), което не казва, или пък е предала фронта тотално и бъдещето не я интересува. И се връщаме на старата поговорка за грижата за давещите се!

Това е едно долно племе, което иска да прегази цяла Европа. Те се размножават като въшки, но защо ние трябва да им плащаме сметките по отглеждането на децата им? Всеки си има проблеми достатъчно, защо трябва толкова да ги лигавят? Какъв Ес за Турция, ако се стигне до там с Европа е свършено- явно големи педали управляват там!!!

Очаквам нашата родина България да бъде дарена на турция, като част от сделката за спиране на мигрантите! Дано съм много лош пророк!

Kоичо, глупостите които си напсал - дали сам си вярваш? Kакви са тези параноични мисли? Kои ви ги втълпява? чудо!

Турция просто няма допирни точки с тези на европейците. Нито културно, нито религиозно, и поради тази причина не трябва да се допуска да стане член на ЕС.

Tо вече и Tурция не се натиска за EC, но нали да сме в хорото. EC - наи-лъжливата и лицемерна организация - мижи да те лъже.

Турция е опасна. Много коварна и опасна !!!!!!!!!!!! Тя няма място в ЕС.

Само глупците не се учат от грешките си.

Моето лично чепетление е че Доналд Туск е полския Меглена Кунева. Предатели, национални предатели и купени куманистически мръсни гащи! Доколкото познавам множество поляци, те НИКОГА не биха одобрили думите на Доналд Тъпанара и Предателя. Поляците са жестоко настроени СРЕЩУ ислама и Турция - традиционно, с векове. Никога не моем да повервам, че поляк може да говори тека. Свидетел съм била как поляци се тупат в центъра на Лондон с турци - поляците не могат да ги дишат просто. Дори не толкова щото са католици - а просто ги мразът в червата.

Roxana подла наркоманке, къде точно видя в центъра на лондон да "тупат" Tурци? Xодила ли си изобщо в лондон или просто така - малко в по-вечко ти доиде марихуаната и си "high in the sky" - ако изобщо го знаеш какво значи?

"къде" 'дето се говори на cockney .Не е там дето се говори на "подла наркоманке".

Така е и с така наречените украинци - тези от източната част не могат да дишат тези от западната защото за тях са поляци. И тази омраза им е набита генетично, защото казаците 200 години пеят песен как казака се прибирал от война с турците и поляка подло го гръмнал. И въобще на кой му трябваше да хвърля бомба в кенефа.

"бомба" "кенефа" - 'големи' приказки ,можеше просто да кажеш че си нещастен.

Маркс е казал: историята се повтаря, първо като трагедия, а после като фарс. А днешните юро-атлантически глупци, новите византийски императори, пак докарват селдушките турци в европа, за да се справят с кашата която сами забъркаха. Всички знаем как завърши това. Сега остава да го повторим.

"селдушки" турци ?!? Tова нещо като "пернишки бугари-татри" ли е?

истинската история, за да разбереш кой всъщност съдаде Османската империя и доведе селджукските турци в Европа?! Отговорът може да намериш в нашата история!