Турците са най-голямата чуждестранна група в ЕС

През 2009 г. турците са най-голямата група чуждестранни граждани, които не идват от страна-членка на ЕС, но живеят в рамките на съюза.

Обратно в новината

Коментари - Турците са най-голямата чуждестранна група в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ммм дааа! След като балканските народи успяха да удържат разрастването на Османската империя към Европа цели 5 века, сега турците си намериха мирен път за инвазия и постигнаха това за 20-тина години. Мирната политика на великите европейски държави им изигра такава лоша шега, та след още десетина години ориенталската част на Европа (смятана за Балканите) ще промени своята география.

Докато не се въведе образователен ценз / минимум познания по български език и смятане/, оседналост /при месни избори/ и декларация за платени данъци в последните 4 години за граждани с възраст над 22 години / независимо в коя от държавите са плащани/, НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО. Казах!!!

Е как да няма чужденци в БГ? 10% индийски племена и 5% турски. Факт: ако ги питате какви са те отговарят уверено че НЕ са българи, също голяма част не знаят езика...кво да ви обяснявам :)

Ама в ЕС са си изработили закони за подбор кой да остане в страната им, когато навърши пълнолетие - искат образование и ценз. Ако нямаш - айде от където си - Турция, БГ и др. Ашколсун! Ние как ще се опазим?

Ще се опазим като проучим и приложим У НАС опита на развитите европеци с ЖЕЛЯЗНА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА.За това ни взеха с чисто политическо решение в ЕС!!!

От общия брой чужди граждани, 11,9 милиона са граждани на друга страна-членка на ЕС, а 19,9 милиона идват от страни извън ЕС - Африка (4,9 милиона), Азия (4 милиона) и Америка (3,3 милиона). T.e. има 2:1 повече външни чужденци в ЕС отколкото европейците от една в друга ЕС страна. И после се оплакват че българите им заливат пазара и им крадели работата..затова 4 години след присъединяването ни към ЕС още не сме пълноправни членове:(

Те не се оплакват за работата, а че им крадем кабелите!

2.4 милиона ама някой друг път. В Германия са към 5 само тези, които не са взели немски паспорт. С останалите сигурно ще надминат 10 милиона. За Бенелукс не ми се говори, че там тук-там има бял по улиците. Ако бяха само 2.4 милиона нямаше всяко лято през България да минават 20 милиона гастарбайтери транзит.

Това е нова генерална политика на Ердоганова Турция във вид на НАЦИОНАЛНА ДОКРИНА за мирно завземане на Европа с ислямизиране и турцизиране, чрез новото пробие на Турция- големите турски емигрантски групи в Европа -добре контролирани с дърпани на конците от Турция. Само Ердоган да не си мисли, че европейците спят. и ще позволят неговите грандиозни планове да се реализират. Европейците прозряха, че великотурския шовинизъм с който са промити мозъците на турските емигранти в Европа и свързването на тяхното турско национално самосъзнание с исляма, прави невъзможно тяхното интегриране в Европа и привлича все повече антипатията на Европа. За това са нараснали много антитурските настроения в Европа и противодействието срещу приемането на Турция в ЕС от всички големи държави на ЕС и все повече европейци. Идея за България- алтернатива на статуквото

Част от тази доктрина е субсидирането на десетки сериали, които показват Турция като "европейска и цивилизована страна", с които в средносрочна перспектива да се обработи общественото мнение в Европа. Но 1/3 от българите ги гледат.

а интересно какво мислете е отношението на гражданите в турция към тези гастърбайтери....примерно какво е вашето отношение към мизерните ни сънародници из гърция, италия и испания ? аз лично нито в бг нито извън бг бих си говорил с тая гмеж, ако ще да са последните българи, които виждам, та в тоя смисъл защо си мислите, че на некой нормален човечец поддържа мързеливата гмеж в германия, която от страх да не я накарат да плаща данъци се ислямизира ? доста конформистки мнения ... това е един вид дъ изи уей в мисленето...

А, бе дядо Йоцо, какви антитурски настроения, какви 5 лева. Ако ЕС иска, ще забрани наемането на работници извън съюза при положение, че има толкова много безработни в страните-членки. Да, обаче така им излиза по-евтино, а чрез тях смъкват цената и на нашите работници и това е единственото, което има значение. Приказките са за наивниците. Толкова за демократичния ЕС и старите демокрации участващи в него. Алчността ще им изяде главите и вече са пътници - от едната страна турците, от другата африканците. Виж и чалмите във Велокобритания, чернилките във Франция, виж че половината национален отбор на Германия е от чужденци. Щом и Германия свали гарда работата е ясна.

Не е ли редно първо да се осигури работа за жителите на страните членки на ЕС, и чак тогава да се приемат външни емогранти. Например в САЩ трудова виза може да се издаде на чужденец само ако няма местен желаещ за тази позиция, като за много позиции се изисква и минимален ценз, например Бакалавърска степен.

Проблемът е, че тези от страните в ЕС имат прекалено голям ценз и искат да работят "шеф", та заради това и за другите се намира място под слънцето!

"броене пилците" - 14 октомври, тъй като "Над 320 000 души се подписахаза референдум за влизането на Турция в ЕС." Сега ще броим поименно кои от депутатите са български граждани (народни представители-еманацията на българсия народ) - ЧЛЕНОВЕ НА ДЕМОКРАТИЧНОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ... и колко са "чужденци". След месец ще видим ГРОЗНАТА ИСТИНА, България е колониална страна, с 4 - 5 метрополии и Генералгубернатора.

Псевдопартиоти Каракачановци и Сидеровци, вместо на халос да си хвърляте патроните и занимавате обществеността с неподходящи референдуми в неподходящо време и без вашите големи усилия да спънете Турция за ЕС, тя е спъната вече от другите европейци преди вас и без вас.. Вместо да се бъхтите с тази популистка задача, чийто решаване въобще не зависи от България, мислете с другата по-голяма задача- КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ РАЗРУШЕНАТА ИКОНОМИКА НА БЪЛГАРИЯ И ДА ДАДЕТЕ ХЛЯБ И СТАНДАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , ВЪРНЕТЕ ЕМИГРАЦИЯТА В РОДИНАТА ИМ, КАТО ВЪЗСТАНОВИТЕ УНИЩОЖЕНИТЕ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ НА БЪЛГАРИЯ. Идея за България- алтернатива на статуквото

Ха-ха, намерил се кой да говори за популизъм. Дядо Йоцо дето обещава реки от мед... Само дето не му е ясно и на него какво и как...

Хайде дядо Йоцо и всички от ИБ да дадат пример и да се приберат първи в България, а после да призовават другите емигранти.

Британия например типично тъпо бута за тяхното приемане в ЕС. До толкова, че предпочитат тях пред нас в ЕС!!! И даже не им и пука, че елементарни човешки пава не се признават в Турция. Че жените не са равни на мъжете и прочие. Не искат българи във Великобритания защото се страхуват от наплив на пазара на труда, но искат Турци....които са милиони повече от нас??? На кратко, както казах заради глупостта на Великобритания Турция ще бъде приета в ЕС и ще ни залеят милиони турци...

На тях им трябват нискоквалифицирани кадри, докато ние сме заплаха за тях на високите позиции. Типична езуитска история.

то и в българия не е като да се спазват всички човешки права на хората ама да съдиш чуждото е по-лесно.... не съм видял някой в бг примерно да се погрижи за хората с увреждания за да могат да излизат, или за старите хора, които са оставени да ровят по контейнерите из центъра на София за да се прехранват... и още милиони права... ама най-лесното е да съдиш чуждото, а това, което можеш да промениш да подминаваш, щото ти е по-удобно....

къде ли са тея висококвалифицирани българи, със сигурност не са повече от другите хора...вземете се стегнете с това чувство за превъзходство и неква празна гордост сме смешни...

ами то в бг кои вте доиде,те бг бягат та камо ли някои да емигрира вбг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.