Евродепутати обвиниха български граничари, тормозели турци

Български граничари принуждават турци с европейско гражданство да плащат подкупи, за да минат през България, съобщават Кати Пири и Катлийн ван Бремпт.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати обвиниха български граничари, тормозели турци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя митничарите с си корумпирана паплач, не е нужно да ни го казват тива всеки го знае,вапроса е докога продажниците в парламента ще го толерират.

Ако бяха Евро дами щяха да говорят и мислят по същият начин както танте Меркел и всички от централите в Брюксел дето вече се дистанцират от турците и държавата им и не ги щат в ЕС!

Номерата са взаимни. Преди време на една екскурзия турски митничар хвърли око на една дебела руса българка и я накара да го последва в офиса, след 1 час преговори да не я закача ни принуди да съберем по 10Е всички в автобуса и чак тогава ни пусна.

С #КОЙ по-точно ще се свържат в София!!! С Бойко, Цацаров или Делянчо?

Това е просто поредното доказателство, че западноевропейските лицемери не са ни приятели, никога не са били, и никога няма да бъдат. Същото се отнася и до американците.

Тези кво реват. Нали холандците не ни искат в Шенген. Нали там ако имаш теч от колата и лош външен вид те глобяват. Тези гаджали като имат претенции за европейци да се държат като такива. Пък като не им харесва да карат през Гърция и Македония.

пак ли холандез? ким има бомба и за вас.

Аз пък ще сезирам Европейската комисия за правата на човека,затова,че на улицата в Амстердам,едни циганета с БГ произход,гледаха жално през прозореца на една къща,докато онези вътре вечеряха и после правиха секс и нарочно не си бяха дръпнали пердетата.

А евродепутатите кога ше бъдат обвинени ?

А бе я мор за европейската напас ко са тръгнали сякаш света е техен те не докараха до това положение мор и само мор

от кво не са доволни? що некажат какви кочини превръщат бензиностанциите по магистралите и как осират всичко по пътя си по европейски

от къде да знаят кой е терорист-гюленист, кой е терорист-уйгур и кой обикновен турчин - минава който е с пари ..

.....толерастка "новина " ...маината им на евротолерастките дупедавници !!!

Да те накарат да си измиеш колата- каква нечувана жестокост.

Хайде стига фалшив патриотизъм, прави са хората, по нашите граници се подвизават идиоти в униформи на гранични полицай и митничари, които са си платили и плащат да са там за да рекетират и крадат. Всеки го е изпитвал..

"И аз да кажа от 45 апарт."--като излизам на работа комшийката винаги ме дебне и ми се слага--всичкото хубаво,но тя е 80кг и мирише повече от мен на цигари.Голям тормоз ми налага.Ще се оплача на митничарите да я претарашат.

Баз съмнение българските митничари са ОТВРАТ и ПОМИЯ! Прости,нагли,мръсни,надути,глупави,дебели,устите им смърдят на мърша!По вечето от тях са за малко и гледат да се налапат дащото са платили много ,,където трябва" и плащат още за всяка смяна за всеки час на работа!Корупция и наглост от всякъде!И истинска простотия!

А на скоро премахнаха и теста за интелигентност за митничарите ,защото кандидатите немогат да го вземат.

Тапанар

ЦИГАНИН -ОТ ГРЬЦКИ КОРЕН НЕ ХРИСТИАНИН ДОШЪЛ В ЕВРОПА. ЦИГАНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ ДАЖЕ И СКАЧАТ НА БОЙ НА БЪЛГАРСКИ МИТНИЧАРИ И ПОЛИЦАЙ. НО СТОЯТ МИРНО ПРАВИ С ЧАСОВЕ НА ГРАНИЦАТА СЛОВЕНИЯ АВСТРИЯ КАРАВАНКИН ТУНЕЛ. ЩО МЬЛЧАТ ЗА ТАМ. ДА ЗАЩИТИМ В ТОЗИ СЛУЧАЙ БЪЛГАРСКИ МИТНИЧАРИ И ПОЛИЦАЙ!

ЦИГАНИН -ОТ ГРЬЦКИ КОРЕН НЕ ХРИСТИАНИН ДОШЪЛ В ЕВРОПА. ЦИГАНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ ДАЖЕ И СКАЧАТ НА БОЙ НА БЪЛГАРСКИ МИТНИЧАРИ И ПОЛИЦАЙ. НО СТОЯТ МИРНО ПРАВИ С ЧАСОВЕ НА ГРАНИЦАТА СЛОВЕНИЯ АВСТРИЯ КАРАВАНКИН ТУНЕЛ. ЩО МЬЛЧАТ ЗА ТАМ. ДА ЗАЩИТИМ В ТОЗИ СЛУЧАЙ БЪЛГАРСКИ МИТНИЧАРИ И ПОЛИЦАЙ!

Виждали ли сте колоните от коли по време на великото лятно преселение в двете посоки ? Ад, на границите на ЕС държавите. Нагли, зачохлени, не спазващи правила и ред, пръскащи боклуци по целия път, особено около КТПП-тата. Корупцията не е измислена в България. Писна ми всеки да ни критикува, особено холандци. Да дойдат да ни пазят границата от мигранти и тогава ще си говорим.

новината я има във фейса и там едва 67 коментара, а тука 60 ама толкова ли ви е страх да се представите с лицата си и да изразите мнение и да го защитите ве? баси и мишките сте честно...

мишко, не едо СТРАХ! ФЕИЙСА НА САПУН! ТУКА НЕИ Е КЕФ - ТУКА СИ КОМЕНТИРАМЕ! ФЕЙСА Е НЕКАЧЕСТВЕН ЗА ЦЕЛТА. НЕМА СЪДЪРЖАНИЕС И Е ЗА ТЪПАНАЛРИ..........БЕГАЙ ТАМ, ЧЕТИ ШОК

Фейс не ползвам , ко прайм тогава ?

онези турци се оплакаха за рекет..и сега го отнасяме.така си е..два трима си правят пари на границата а народа беснее против "лошите"туристи.после го отнася народа..

холандици от турски произход не става въпрос за турци .Не сте в крак с нещата.

Има лесно.Пътят е Сърбия,Македония, Гърция и в Туркестан.Що не го практикуват, като толкоз много ги тормозим?.

Защо ни занимавате "възгледите" на тези две дами? Именно "възгледи", а не доказателства, оплаквания на потърпевшите и т.н....Тъй като тези неща ги няма, то по-скоро става въпрос за инсинуации и клевета, а нашите медии хич не мислят какво повтарят!

холандците ни мразят. Каква ли е причината? Но ми писна от свободни съчетания на изперкали холандски толерасти.

и ти ли имаш мнение?божее

Тия в Брюксел много яка трева са препушили. Редовно през границата минават тъмнозелени с холандски паспорти. Нашите митничари поглеждат, като видят лъвовете и щита козируват и си бият камшика. Виж, от турска страна като мернат такъв го тарашат до голо. Последния път, на Лесово, висяхме 4 часа заради такъв "холандец".

Как не разбират! Нашите митничари не пречат на холандските турци да се движат в рамките на Европейския съюз, те им пречат да излязат извън него.

Откога пък Холандците започнаха да говорят на турски език?

Ослепелите и оглушели от преяждане еврочинодници да минат по пътя на мигриращите ежегодн,о в две посоки, няколко милиона турчуля и да видят какво оставя тази сган след себе си. Тези са бетер мароканските скакалци. Серат, ядат, спят където им падне. Движат се на тумби и газят безогледно законите, даже и в държави, които имаме за бели.

Tol системата, ще въведе ред и за тях, сега си предават винетките един на друг, както се прави в градският транспорт, ако няма кондуктор. Не ги лепят. Прекалено много се толерастят на запад, в това е проблема. В Сърбия са въвели и електронен контрол, за скоростта глобите са от 50 до 500 лв.

Тези "холандци" от турски произход да спрат да ни мърсят родината и да спрат да правят катастрофи!

Това с миенето на колите е унгарска практика. Пак те (унгарците) са ме карали още да им показвам мека гъба за миене на колата, резервни крушки, а да не говорим за задължителното оборудване на автомобила+толкова жилетки, за колкото пътници е автомобила по талон, няма значение дали пътуваш сам! Но туй е най-малкия проблем! Наскоро един мой познат, който превозва хора с едно микробусче от България до Германия и обратно пък са го спрели за проверка и след като установили че нямал защитни гумички на клемите на акумулатора, малко ръжда на едната вежда и едниния колан леко заяждал, го спрели веднага от движение, извикали пътна помощ и го закарали на един голям паркинг където имало само български и румънски коли! Свалили му номерата и му казали да си плати таксата на пътната помощ в разнер на 150€и да си изнася колата с платформа, защото не била в изрядно техническо състояние и нямала право да се движи по пътищата на Германия! Нали се сещате какви са разходите на тоя човек!? Значи всичките германски коли са със защитни гумички на акумулатора, или нямат грам ръжда, или някакви си дребни забележки? Имат разбира се, но те са германци.Германци, които съсипаха и продължават да съсипват по-бедните държави включително и България! Но тъй като няма адекватна държава, която да попита...Алооо какво правите с нашите съграждани и как ни третирате!? Като 3 категория хора ли!? Аз ако бях на мястото на граничарите още на паркинга на Калотина щях да ги глобявам за същите неща, за коите ни глобяват и те! Да се радват, че са се отървали с някой лев по другия начин, а не както правят с нас в оядената Европа! Щом държавата ни не е в състояние да ни защити в Европа от държавническия рекет на оядените страни подпредтекст че колите са ни мръсни, че нямаме защитни гумички на акулулаторите си и тем подобни глупости, ами само това е начина! Значи ние ще престанеме, като престанете и Вие-господа оядени европейци, които ни е-хте майката на държавата!

Това дето го пишеш е така -но това еотмъщение спряма Бай ганьд---всички мразят българите ---от опашка от 100 ТИРА--българинът веднага се отбива и почва тормоз--заради разни гранични полицайчета--митнечарчета---крадци-продяци-измамници ивсакакви боклуци балкански

Мръсна българска измет -война трябва -дасе редуцира българската простотия по света -българина е идиот

Холандките много харесват холандци от турски произход, особено когато ги разкрачат като варена кокошка ! То всъщност холандци почти няма, от онези високите оранжеви типове, почти всичко е турци, араби и всякакви мюсюлмански болни изчадия. Дори кмета на Ротердам е Ахмед Абуталеб, доста по-малки градчета също са с турски и мюсюлмански общини - изцяло.

Граничарите тормозели народа за подкупи,а пък митничарите все го отнасят с ареста. :D Сигурно и онези турци които отказали проверка и тръгнали да бягат също ще предявят иск за тормоз.

След като усърдно се борихме през годините да си извоюваме име на най- бандитската държава , сега как да обясним , че може и да не е вярно ?! Върви обяснявай сега . че нямаш сестра и тя не е ... !

Български митничар подкупи не взима. Дори Бай Ганьо е отказал солунската митница.

Наследничката на ПИРИ РЕЙС, се взела насериозно.

срабските да не са по различни,миналата седмица се сбласках с един охранен "симпатяга'' като видя кашкавала в бегажника направо пита домашен ли е да го пробваме пред колегите си..,е това ако не е изнудване как да не му дадеш една буца,иначе не ми се мисли какви мизерии ще ти направи.

Чета коментарите - все в защита на подкупните български митнически служители. Двете холандки са ни виновни, че ни казват истината, която всъщност ние си я знаем, ама видите ли, излагали ни пред света. Много криворазбран национализъм. На всички защитници на митничарите им пожелавам да ги срещнат на митницата, нека натрупат малко лични преживявания по темата.

Държали ги граничарите 14 часа.

Шило

Айде стига си им подгъвал крак. И аз съм минавал граница. Естествено, че послъгват. Кого са държали 14 часа? Ако са го държали някого, явно е имало за какво.

Турците нарочно не си мият колите, за да не ги засичат камерите по номерата, когато правят нарушения в България. После карат "холандки" с нехоландски имена да ги защитават в Европарламента. Но и холандците са си виновни, че са допуснали такива взаимно оправдаващи се социални паразити в политическата си система, за да демонстрират етническа коректност.

Тиквун да ги разходи покрай оградата и да ги черпи в ресторант, за да мирясат и те, както и другите

Да хващат хвърчикоптера! Пътя на търчина към Европа минава през София.... да пътуват Гърция, Македония, Сърбия :)) да си отидат при баба им Меркел

Какво би се очаквало ?

Явно на тези холандки не им се живее. Точно араби с европейско гражданство направиха всички атентати.Нека се замислят дали им се живее ?!

Хахах тези аа многооооо нагли. Колко пъти съм виждал на магистрала Тракия, в заведения и бензиностанции, хапват, пийват, после не искат да плащат или дават евро вместо лева или банкова карта. Всички са вдигнали ръце от тях.

и какво нали си плащат или не?

имат алтернатива - самолет или с колата през Гърция заобикаляйки корумпираните българи. да не би с нож в гърлото да ги карат да минават през България? хем реват, хем пак се врат м/у шамарите. мен ме е страх от мечки и затова не ходя в гората, но и не рева от мечките.

И от двете ,и от двете .Щом не са идвали на границата ни,ала изнасят и подробности,то е ясно.

Шило

Лъжат!