Турция задейства сериозни анти covid ограничения

Негативен PCR тест за неваксинираните, ако искат да се качат в градския транспорт или да идат на кино

Обратно в новината

Коментари - Турция задейства сериозни анти covid ограничения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Новата мярка, която има за цел да ограничи броя на новозаразените в страната, беше обявена миналия месец" .... "Лицата, които не подлежат на ваксинация, като например децата, обаче ще могат да пътуват." Явно тучата не искат да ограничават броя новозаразени деца.

Колко си ЕнтИлегентен! Твое прозрение ли беше или го видя някъде?

След македонците, явно и турците ще се оправят преди над..

Така ще се оправят че после ще се чудим на акъла си защо водихме балканските войни, вместо да изчакаме сами да се "оправят".

мама ви ков1дарска мръсна

Интересно защо не искат тестове от ваксинираните, след като е известно че те също могат да пренасят вируса. Това беше тактика да се увеличи броя на ваксинираните като им се казва че за тях ще има по-малко ограничения, което после се оказва лъжа.

А онзи ден в капиталистическа Дания починали .... трима мазни капиталисти. Има много да ни дишат праха!

Шорош и Гейтс го накараха Ердоган да прави така. вЕрвайте ми.

Ваксините за Ковид се използват за налагане на неадекватни мерки, които разделят обществото. Трябва да продължим да живеем нормално. Все който иска да се ваксинира, нека да се ваксинира. Учителите, които се страхуват, че могат да бъдат заразени от децата, нека да се ваксинират. Лекарите, които се страхуват, нека да се ваксинират. Тези, които са го изкарали, също може да се ваксинират, но няма нужда", обясни доц. Мангъров. Той бе категоричен, че преболедувалите Ковид-19 не се заразяват и не носят вируса, толкова силен бил имунитетът им. "Ваксинираният неминуемо ще се разболее от някой от вариантите на вируса, който е с променен спайк протеин. Когато ваксинираният се зарази, той може да заразява други хора. Ваксината не създава стаден имунитет", подчерта доц. Мангъров. По думите му сме свидетели на блокиране на обществото под предлог, че се спасяват животи. Той защитава тезата, че натискът е всички да бъдем ваксинирани. "Много хора от тези, които са натоварени да управляват този епидемичен процес, смятат, че като наложат строги мерки, нещата ще си дойдат на мястото. Тези мерки са прилагани много по-строго в много други страни в света. Израел беше като лаборатория, в момента там са ваксинирани над 65%, над 90% от възрастното население. Въпреки това имат по над 10 000 случая на заразени дневно", заяви инфекционистът. Доц. Мангъров за пореден път настоя, че ваксините са били натоварени с много очаквания, но се оказало, че не дават стаден имунитет. "Защитават в някаква степен, което не е сигурно, този, който е ваксиниран. Ще получиш трайна защита, когато изкараш естествената инфекция. В съседна Гърция не се допускат до работа лекари, които не са ваксинирани. Това е абсурдно!", каза още той. Цялото представяне на данни е крайно манипулативно и целта е да се създава напрежение, за да се ваксинират хората, смята доц. Мангъров. Според него в началото, когато сме се затворили напълно, вирусът е минал през тази част от населението, през която не е трябвало да мине. Попитан за изхода от пандемията, доц. Мангъров посочи: Това е вирус, който така или иначе ще мине през цялото население. Краен имунитет ще се получи, когато всеки от нас се срещне с някой от вариантите на коронавируса. Трябва да се научим да живеем с този вирус. Човек още не е станал безсмъртен. Всеки ден по шосетата загиват много хора, въпреки че има правилници. Означава ли това, че трябва да забраним транспорта, за да спасяваме животи?! Инфекционистът е на мнение, че децата не бива да се ваксинират срещу Ковид-19. Не знаем колко време е продължителността на тези ваксини, но в същото време казваме, че това са най-безопасните ваксините. Няма никаква медицинска логика в това, защити тезата си той.

На никой на му пука от Мангалов. Най-вече на умрелите.

Мюсюлманите са природно ощитени примати.

На него му дай тоталитаризъм да налага и свобода да убива.

Ако маските пазят, защо 2м разстояние? Ако 2м разстояние пази, защо маските? Ако маските и разстоянието пазят, защо локдауните? Ако и маските и разстоянието и локдауните пазят, защо ваксините? Ако ваксините за безопасни, защо производителите не носят отговорност? Ако ваксините ви пазят, защо ви е страх от неваксинираните? Ако ваксинираните се заразяват, предават и разболяват, защо нямат ограничения?

На мен ми пука.

Дори турчулята ни задминават, еле пък във ваксинацията - там Ганьо е "експерименталната група" на Европа. Хвала на гумен Крадев, Кацата, Канадеца, Чашков и компания!

А вчера в омразната Германия починали .... 14 мазни германци! Не могат да ни стъпят и на малкия пръст на българите!

разбира се... коепйки да падат

Друго си е лойко, като се снима под турското знаме...

Уж на никой, а на ман и на копейките изведнъж стана.

Като обикновен гражданин, може да се снима с каквото си иска. Ако ще и със знамето на дъгата да се снима, важното е че задържа мигрантите и не се превърнахме в бантустан. Вие ни стигате.

Питай си - лошо няма...като гледам на къде вървят нещата скоро не само извън БГ ами и в БГ ще си седиш у вас и само ще си питаш, защото никъде няма да те пускат да ходиш, освен да си хвърляш боклука....ако някой ти е донесъл нещо за ядене въобще....

Ами каквото и да си говорим за децата мерки всъщност няма - нито маски носят, нито дистанция спазват, нито биват ваксинирани при все че могат да се заразяват и да го разпространяват. А ако някой от следващите щамове почне и тях да ги мори ще стане голям филм.

Ковид-измамата е новият терор за превръщане на хората в безропотни овце ! Управляващите я използуват за да затворят устата и очите на тези на които би трябвало да служат !

Ти си овца, защо да те превръщат още повече?

Изглежда си в час - кАжи нещо за чипираните, НЛО, Рептилите и кристалните топки :)

Ей, тъпаци за година и половина не разбрахте! Млъкни и си налупи парцала на устата! Като нямаш акъл да мислиш, мълчи и изпълнявай!

Не познавам интелигентен ччовек, който да се е ваксинирал. Странно? Не, съвсем в реда на нещата. Интелигентните задават въпроси, анализират и действат! Празноглавите се бодат. Добре е, че са едва 10%

Явно такава ти е средата - просто не познаваш интелигентни хора...

Иначе преди година това беше конспирация….. Отличен метод за следене и контрол - ето това е ковида

Хората, които се ваксинираха са всички хора които или ги беше страх, защото вярват много на телевизията или го направиха защото обичат да са център на вниманието и не могат да понесат да са аутсайдъри, дори и ако това им навлече неприятности. Нали знаеш, другите деца правят пакости и за да останат в компанията и те правят пакости. Такива хора. Хората, които като деца не пиеха, когато другите пиеха, не пушиха когато другите пушеха, сега не се ваксинираха, когато другите се ваксинираха. То им личи, кои са достойните хора и кои са овцете.

Че кой ще ме спре да излизам? Ти ли? Или ваксърите, които от страничните ефекти или си отидоха или са осъкатени и няма кой да ги погледне?

А в нормалните страни приключиха с локдауните. Децата присътвено на училище. Никой не изисква носене на маски. Народа ще празнува както си иска.

"Новата мярка, която има за цел да ограничи броя на новозаразените в страната, беше обявена миналия месец. Смята се, че тя ще насърчи и ваксинацията в Турция". Малко са изостанали тия. Експерименталните препарати щяха да спират "заразата", това не стана. Къде сред ваксинационните шампиони заразата е ограничена (каквото и да означава това)? Дойде мантрата че инжектираните го карали по-леко. И как го разбраха? Може би по метода на учителя си, Д-р Менгеле, използвайки еднояйчни близнаци които се предполага да имат еднакъв генетичен материал? Единия инжектирани, другия не, така ли? Това са фантазии. И най-новата фантазия, инжектирането намалявало хоспитализацията, мантрата която я пее нашият каруцар. Те нашите мерки още не са влезли в сила, а новозаразените спадат. Целта е видима, и се оправдава от средства а не някаква медицинска, още повече научна, теория.

В 82 милионна Турция вчера има починали 270 човека. (Тук не броим и около 5 милиона мигранти)

Лъжец! В Германия се носят маски. В Америка родителите са на барикадите за да не носят децата маски. В Автралия те пребиват от бой ако си без маска - за твое здраве.

Като умреш от собствената си безгранична тъпотия, няма да можеш да осъзнаеш колко не си бил прав :)..Ако можеше въобще да четеш, да не говорим да анализираш, нямаше да повтаряш като слабоумник това което най- ти изнася...ама и да се хване някой да ти обяснява...първо ще трябва да си извадиш главата от задника

Много куриозен обрат се наблюдава в РБългария: свободолюбивият електорат на герб и най-вече на модерната левица в лицето на ДБ е за задължителна ваксинация, строги мерки и локдаун. Правоверните консервативни комунисти - гласуващи за бсп, възраждане и т.н. разглеждат като посегателство срещу свободата и правата им всички мерки и задължителното ваксиниране. Общият генезис е голямо нещо...

са

Не знам дали съм лъжец, но ти говоря от първо лице, единствено число. Ако това то говори нещо. Пиша ти от "бяла" Европа.

на 82 милиона не са доста. Де факто са значително по-малко от в България.

Според твоите разсъждения излиза че целокупното земно население никак не е интелигентно. При седем и половина милиарда човеци ваксинираните са пет милиарда и двеста милиона. При това повечето в развитите страни. Пет милиарда и половина нискочели тъпунчеги, и само два и половина, три милиона интелигентни българи прозряха световната конспирация целяща да направи хората зомбита, и упорито отстояват правото си да мрат свободни.

А в скапаната империалистическа Австрия, вчера починали .... трима. Толкова и в Австралия, дето биели ако не носиш маска.

В прекрасната свободолюбива Северна Кореа, починали от Ковид от 2019 - 0. Няма регистриран случай на Ковид, но не е и трудно когато всички са в затвора.

ВСЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, ПО-РАНО ИЛИ ПО-КЪСНО, СТИГА ДО ФАШИЗЪМ Демокрацията е втората най-голяма измама в света, след измамата “Исус Христос”. Стара и модерна - възниква в робовладелски общества - Атина и Америка. Всички робовладелци до един са демократи. Първите 12 президенти на САЩ са робовладелци(?!). Демокрацията винаги си е служила с недемократични средства - физическо насилие, заплахи, санкции, войни. Демокрацията узурпира властта на единственият суверен в една конституционна държава - народът и създава нова класа с привилегии - политическата. Еслалацията на Противоречията между народ и тая класа се решават или с въвеждане на диктатура и фашизъм или с революция. (Често едното и после другото). Но във всички случая ще текат реки от кръв.

Защото си прост.

Ковид диктатура, налагана от фанатици. А реално ваксинираните си се заразяват и предават вируса. Ваксините реално не пазят околните, а евентуално само себе си. Масово се заразяват ваксинирани и какви са статистиките където вече слагат трета доза, като в Израел.

Поставени са 5 млрд. дози, напълно ваксинираните са около 2 млрд.

Свободата и живота са валута, която може да се търгуват. Има хора свободолюбиви, които търгуват своя живот, за да спечелят свободата на себе си и на другите. Това са хора като Ботев и Левски: "Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само себе си". Тоест, Левски търгува своя живот, за свободата на цял народ. Има хора поробители, които търгуват свободата на другите, за да спечелят "своя" живот. Това са хора предатели. Никой не им пречи да търгуват своята свобода за своя живот. Те могат винаги да се затворят сами, щом вярват че ще удължат живота си. Но те искат да отнемат не своята свобода, а свободата на другите - те са поробители. Ние българите сме народ изстрадал от поробители. От повече от 700 години ние се борим за свободата си без да я достигнем и поробителите са външни завоеватели, собствените ни правителства и собствените ни съседи. Но който се бори, побеждава. А който се е примирил, вече е загубил.

За сметка на това пък малко по-на Юг - в капиталистическата Южна Корея се предали .... 6. И тези има да ни дишат прахта с векове!

Какво ни интересува нас българите, какво се случва в мюсюлманския кенеф Турция?