Турция все повече се отдалечава от Европа

Въпреки продължителните преговори, в момента няма никакви изгледи Турция да бъде приета в ЕС. Доколко би променил нещата Кълъчдароглу?

Обратно в новината

Коментари - Турция все повече се отдалечава от Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рубладжиите и така си я обичат.

Ами и Османската империя си беше така, копираше всичко, но не се получаваше. И имаше славата на болния човек на Европа

За някой демокрацията е била доходна за повечето живеят пълна мизерия унищожени са почти всички заводи фабрики т.н да купуваме от Европа и господата станаха трилионери а ние духа ме супата да извинете спете още ние все чакаме някой да ни оправи

Демокрацията винаги довежда до война.

Какво стана с Турция ? Ердоган на власт ли е ?

На турция неим трябва европа знаят идавна чее европа само крадее и търсии робове евтена ръка за себесии

За 33 години "демокрация" успяхме да унищожим България. Позор!!!

Наблюдава се шествие от коментари на несъмнени идиоти

За какво им е тая послушна и сбъркана Европа

Той Ердо им каза ,избирайте между Мен и бай- дън.

В ЕВРОПА ИЛИ НА ЗАПАД ВЛАСТВАТ МАРОКАНЦИ, АФРИКАНЦИ, СИРИЙЦИ,АВГАНИСТАНЦИ, КАКВА ЕВРОПА КАКВИ ХРИСТИЯНИ.

Че кога е била в Европа или близо до ,че да се отдалечава.Толкова е акъла на европейците да включват в състава на европейските нации всякакви дивашки племена. Скоро няма да има Европа,няма да има и християнско общество в нея.Единственно спасение за християните ще е "Новият свят" където въпреки че изповядват Христа са още диваци

Като казваш "дивашки племена'" българите ли визираш?

А ние като сме в европа какво е станало,цъфнали сме и сме вързали

Криенето зад думичката / демокрация/ - приключва .

А Европа все повече се отдалечава от своите граждани!

Тъжен ден за Турция...все повече се отдалечава от Европа,а там толкова дупетия за оправяне....!Мъка.

..........България също .

Ние трябва да постъпим далеч от евроатлантическите извратеняци ковид и войната пак са тяхно дело,а не на Путин!

Само като видиш физиономиите на побеснели ислямистки и няма кво да четеш

И на кого е потрябвала Турция в Европа. Имат трето поколение в Германия и си остават анадолци.

А ти да не мислиш,че тая буквалноо разлагаща се Европа е притрябвала на Турция,България какво спечели от Европа,възможност да слугува на западняците плюс емиграция на маладите и кадърните,за да съм обективен ще кажа,че да вие напълнихте хладилниците благодарение на ЕС,но това стана за сметка на ликвидирането ви като суверенна държава,винаги ще си останете Перифирея,а при тирболентни времена познай кой го отнася първи центъра или периферията

Непрекъснатите лоши новини от русия, русофилите изведнъж станаха туркофили. Но пък не за първи път водещите руска папаганда са готови да възхваляват всеки диктатор, ислямист или терорист.

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!

Ти да неискаш да възхваляват джендарите като тебе

Е, не.... Ще възхваляват, ГЕЙ активисти и джендарофили? Трябваше Сталин да е жив още 10-12 г.

Фон дер Лайен, послушната ханъма на Бай Дън на диванчето и чеиза ѝ от мама Меркел наречен Европа да си го носи закачен на врата. И по-далече от Турция, ако обича.

Европа все по вече се отдалечава от себе си, лидерите на Европа станаха генерал гобернатори на САЩ

Щото не се кланят на Путин нали?

НИКОЙ НЕ ИМ ИСКА ДА СЕ КЛАНЯТ НА КОГОТО И ДА БИЛО НО ТЕ СА С РОБСКА ПСИХИХА И БЕБЕРОНА НА БАЙ ДЪН ИМЕ ОПРЯЛ В СЛИВИЦИТЕ

Защото се кланят на Сорос.....!!!!!!!!!!!!

В редица европейски столици и големи градове е опасно да се рязхождаш по тъмно Дори в центъра на Марсилия ще те нападнат

Нападателите ще бъдат мъжагите, дето ги хвалиш.

Европейския съюз никога не се притеснявал, че турция ще върне обратно мигрантите по родните места както излиза според написалия статията. Това което притеснява европа и за което плаща на турция е да не почне турция да осигурява коридор на същите тия мигранти за влизане в европа. А причината за швеция е много проста и се нарича кюрдите. Отдавна се борят за независима държава, което буквално паникьосва турците. Тъй като има територии в турция населени изцяло с кюрди. Които биха пожелали да се присъединят към евентуалния свободен кюрдистан.

В Европа е пълно с гейове. А турците все пак са мъже.

Дето си мечтае за рязан турчин.

Ние Алби е. Все пак Тюркието си е я Азия

дойче зеле -тоалет папир,за друго не става

Турция се отдалечава от Европа за добро. Евродебилите мечтаят напразно да спретнат майдан на Ердоган.

Колкото по-далеч е турция от европа толкова по-добре. А на тебе лично никой не ти пречи да се отдалечиш от европа по всяко време.

Турците надали ще допуснат да се наведат на холандските мошеници да ги връткат по шенгенски! Турция не е голяма България! Различно е!

А Украйна все повече се приближава? Смях в залата!!

И това се предполага че е нещо лошо ли?

А Европа все повече се отдалечава от нормалността и демократичността!!!

Те и Турция и Сърбия като са се засилили да влизат в еврогейска Европа.....Идете и вижте цените там , на основни хранителни продукти и ги сравнете с нашите.... Положението е трагично/ във наша вреда/

И условията на живот? Или това не ти влиза в пропагандата?

Турция Е задминала Европа !! Истанбул е над Париж и Лондон !!! Те И затова Не ги Приемат Еврогейовете Щото Може САмо Вода Да им носят !!

Ха-ха-ха...

и ко да праим сега...като не искат да са в Гейландия си е тяхно решение...

Вече с единияь крак е във БРИКС

Браво на турците! Изградиха една успешна, модерна държава с добра икономика и разнообразно производство на всякакви неща. Избраха си добри и способни политици и държавни ръководители. Да им пожелаем успех и за в бъдеще!

Ердоган през последните 2 години ТРИ ПЪТИ САМОВОЛНО сменя шефа на турската национална банка. Защото той бил кото Путин, анадък от всего. Затова в Турция галопира инфлацията. Но едно е вярно, там където не е минал съветски ботуш има надежда за просперитет. Ако ще и манафи от Тюркестан да са....

И не само Турция. Целият свят е отвратен от тази профанизирана, неморална, пропаднала и полудяла по всякакви извращения Европа. Европа отдавна не е пример за следване, а отвратиелен пример на болно общество, управлявано от пълни ненормалници.

Предвиждам! Утре Президента Ердоган ще спечели още на първия тур с огромна преднина пред опозицията. Той направо ще разгроми на тези избори опозициннните кандидати. Всички турци ще гласуват масово за Ердоган.

е, да не са луди да влязат в Европа, за да им наложат "Истанбулската конвенция"! :-)

Това е добре за Турция. Кравароционистите и глобалистките уроди разсипаха Европа и Америка.

Ееех,кога ще станем руска губерния?Да настъпи рай в България.

Що бе? Сега в ЕС рай ли е? Кенефът на Европа сме и ще бъдем!

Ааа за тебе не отговарям.Аз изкарвам криво ляво с една пенсийка 1000лв и 1300 лв от наеми на месец.Суров живот,какво да правиш.Нали затова мечтата ми е Рассия.

Турците още преди години казаха, че се отказват от членство в ЕС. Не е ясно нашите господари от ЕС какви глупости плещят в тази статия. А и да не забравяме, че британците си биха камшика от ЕС. Каква е причината не стана много ясно.

Доколкото знам от британски граждани,причината е бежанците.тТалибаните от Афганистан,джихадистите от IDIL,скакалците от Африка.

Със ясни семейни ценности,вековна традиция и висок морал,а европа е точно обратното

Какво,чакаш,изселвай се там,в държавата със семейните ценности,

Много български граждани вече го направиха! И си живеят супер там.

Заглавието пак е погрешно. Не Турция се отдалечава, а най-после разбра, че гейропа само я залъгва, че ще я приеме, и си пое по собствен път, за разлика от нас.

Какъв ЕС, ясно и на децата е че световния властелин е САЩ и Великобритания. И двете нямат общо с ЕС, но навъртат кормилцето накъдето си решат. Ей това е трагедията на старата гемия Европа. И ще си потъне кат едното нищо, тъй щото много удобни и*иоти седят начело и.

ЕС стремително лети надолу. САЩ ускорява това направление с ужасна сила. На кой тъпак му е нужно да се приближава към ЕС?!!!! Това са стари разбирания, които н съответстват на днешния момент! ЕС вече не е желана. ЕС вече се натиска да приема членове!! Смятайте какво е положението. ЕС не е това, което беше. Сега е голяма мрежа за шарани, която САЩ са хвърлили върху континента и искат тя да се пълни с най-много риба. Това е истината. Ето защо Турция искаше навремето в ЕС, а сега ИЗОБЩО не желае. Смешно ще е да желае :-) Представите за проспериращ ЕС са анахрнонизъм за инертни хора. ЕС точно васал на САЩ и за целта цяла огромнакохорта от платени подлоги на САЩ упраляват ЕС. Извлече се огромен ресурс от ЕС за САЩ и все повече се извлича, а т.нар. лидери на ЕС изпълняват всичко, което САЩ им наредят. Подкупът е голяма работа! Мръсна работа.

Турция да си направи съюз с Иран и Пакистан, европа е за бели хора и християни.

Абе като гледам какви бели хора и християни малко по малко пткъсват части от градовете И там не смее да влезе полиция дори …

Турция има място в ЕС колкото Израел и Австралия на Евровизия.

за Австралията не съм съгласен .

онези от долната земя какво правят в тази Евровизия? Да си направят Абуригеновизия и да си пеят там!

Не им трябва в Европа ами ние какво правим още там. Дигитално евро мизерия и глад в скоро време