Коментари - Турция свали ветото пред членството на Швеция и Финландия в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари - Турция свали ветото пред членството на Швеция и Финландия в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

брях, ми сега?! Според пуската логика нищо няма да попречи за нова специална операция, нали? И братята русофили какво оправдание ще съчинят сега?

Демек, и резняците ще ги гази мечка!

Мурзилки, кво ще ви правим като заровим Путин на 3 метра под земята? Кое ще ви е новото божество!?

А те Путлера няма да го копат, ще го сложат в мавзолея при другата мумия, да му се кланят! ... нещастни мурзилки!

Свалили качили ветото укрите ги еб....Има непрежалими и невъстановими загуби.ТРЯБВА НИ НОВА ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА,ЗА ДА СЕ СПРЕ ВЕЧНАТА ГЛУПОСТ НА ЗАПАДА ДА ПРЕВЗЕМЕ РУСИЯ.Продължаваме ли без завеса,беднотора като България,Румъния,Молдова,Полша....ще отнесат мокрия парцал.

Русия завладява Украйна, а "Вечната глупост на запада...". Ти шизофрения ли имаш? Психодиспансера те очаква.

Изглежда Ердоган е получил което е поискал и "въпросите" са уредени.

Става нещо много тревожно, оформят се лагерите за бъдеща голяма война. ЗаПАДът обаче няма никаква сметка Русия да бъде унищожена и Китай да стане световен хегемон, защото нищо добро не следва за Запада от такъв развой на събитията. Така че, шах и мат, и цайтнот едновременно за западните педероси. И ступор накрая. Втората световна поради тази причина се размърдаха да помагат на СССР, видяха дебелия край на сопата.

Ти как говориш “Русия да бъде унищожена” - все едно ей така стават тия работи :-). Не си ли даваш сметка че в момента технологичния ракетен потенциал е в полза на РФ и една изненадваща масирана ракетна атака по европейските столици (само с конвенционално и термобарично оръжие) буквално ще обезглави Европа - опасна игра играят немските педерасти.

И разбира се никой не може да приложи същото на Русия:))))) Де ви копат такива идиоти?

Опитите на Америка да пусне да лети хиперзвукова ракетка са успешни. Само дето не цели нищо. Къде ви копат в Соросокопа? От предучилищна възраст ли?

Предучилищна възраст? Не. Директно ги зарибяват от Фортнайт и Каунтър Страйка. За тях тия неща са 3д игра. Живота в реалността и фактите са им толкова далечни, че са директно за психодиспансера.

Русия нямат капацитет да завладеят Украйна с конвенционално оръжие. А термобаричните им нямат потенциал за далечна война и то с няколко различни посоки. Не се заблуждавай. Русия да забрави всяка надежда. Не я чака нищо друго освен ада.

Когато разположиха Пейтриът в Румъния, Путин им направи забележка. Бяха още на една маса! Не, бе, щели да се защитават от Иран! Мошеници!

С Пейтриът ли ще нападат Москва? хахаха все едно Румъния да се разсърди защото Русия разполага Ц-400 на изток от Урал.

Прочети малко за модификацията да бъдат нападателна система и пак ела да се лендзиш тука.

Защита от Иран? В Румъния? Ха ха ха ха Както видяхме с Пейтриът нападнаха Сирия

Русия прави геостратегически грешки една след друга. Обаче баламурниците тук пак си вярват, че Путин е божество, а той е най-обикновено ченге, което не иска да слезе от власт. Тук подобни на него сме ги виждали толкова често и толкова много. Само, че там си го направиха пожизнен президент.

Аде. Удри. Азовски качамак из полетата на Укрия. Боцкайте се в окопите на Сорося:)

Винаги съм се чудил на подобни соц.изказвания - кои “го направиха”? Не виждаш ли че (дори с всички манипулации) - над 70% от руснаците го подкрепят? Не виждаш ли че Запада воюва срещу Русия много от преди времето на Путин? Не мислиш ли че обикновения руски Иван не вижда тази враждебност от Германия и САЩ последните 70г - и какво му остава освен да търси силен лидер, който да пази геополитическия интерес?

Го подкрепяха 95%. В тоталитарна полицейска държава да говориш за подкрепа е смешно.

За Америка говориме нали? Щото там демокрацията я налага ФБР и ЦРУ. И президента им се здрависва с духчета, ма матряла вярва, че той взима решения:)

няма да мирясат докато не затрият човечеството,но ми се струва че ще се започне с тях.

Путин направи повече за разширението на ЕС и НАТО от всички други. Страхотен резултат, който само гений като Путин може да постигне. С такъв начело, руснаците много има да патят. За съжаление не само те.

Защо дразниш малоумниците от сутринта.

Запомни добре, какви ги дрънкаш! Видно е кой влиза в Голямата депресия и му трябва война! Европа с малки държави и гъсто населена!

Путин те направи още по -бедено но още по-независим, щащото от тебе нищо НЕзависи вее цървул губрясал . ббаахаха

При тази новина Пиздин е получил гърч на свинктера.

Англосаксите нямат жал! Украйна гори заради тях! Сега Финландия и прибалтийските държави! Явно кой иска война!

Е да се наведат на изстрадалуя джуджак ли очакваш ?

Владимир Велики ги помоли най учтиво! Хайде да живеем в мир! Украйна няма да влиза в НАТО! Изтегляне си оръжията до границите от 1997 година! Какво лошо имаше в това?

Така, "Владимир велики" сега тук с нас в стаята ли е ?

Джуджака-престъпник колко невинни души планира да избие днес?

Азовска, Айдарска, Правий сектор главичка. Ти и твоите дрисливи пендели в соросокопа да не решихте, че ох ах са Русия спира операцията и кани Стотенберг и Дъното на чайче в Кремъл. Смешковци, вас реактивен снаряд да ви удари по главите пак ще дрънчите на кухо и ще живеете в Метавърса на Сорося. Всяка стъпка на запада бута света към конфликт от който излизане няма. Да се радвате на това е форма на такова малоумие, че вече сте в зоната на психиатричните заболявания.

Копайте си землянки, скоро света ще бъде затрит. По-големи параноици от руснаците няма. Така или иначе, няма да оцелеят много хора, а който оцелее, мъки го чакат, амин

Масата руски добитъци не губят особено, така че...

Ей соросробче, ти да не си извънземен с плазмена защита. И тебе ще те стопи ядрената вълна:)

Ами кажи на путкин да се окроти тогава.

Нали НАТО и САЩ имат превантивни ракети и ще оцелеят бе? Що аз да му казвам? Нали вие по цял ден му говорите и го псувате. Това гарантирано ще ви спаси от ядрената зима, нали?

Ей сега Русия се разтрепери от нас :)), вие сериозно ли си мислите, че Финландия ще влезе в НАТО без одобрението на Русия? Изключете за миг платените си и зависими мозъчетс и помислете с малкото останало сиво вещество, ако го има де! Айде наздраве!

Ама те само чакат кочината да ае изкаже ще знаеш

Евала!

Турция ще получи договорените самолети Ф-35

Монголоидният жужак се сдоби с едни нови 1300 километра натовска граница, да бяха мечтали ЦРУ нямаше да намерят по-добър агент ... Аре честито! ха-ха-ха ха

САЩ нали ги виждаме. Всяка година пожари. По един ураган, и ревът като заклани! Остават само комините! Ха ха ха ха А нека си представим една ракета да мине! Не е добре, което правят!

Че Султанът и синът му са паркетни милиардери и самодържци, но явно този човек все пак е умен, добре е изтъргувал гласа си. Така направи и с Меркел - първо се изрепчи и остро заплаши да пусне няколкото милиона бежанци на Запад, та после спешно му отпуснаха торбите с новоотсечени евра....Сега същото. Но сигурно е поискал в замяна не само кеш, а и стоки, услуги, инвестиции, иновационни техники, инсталации, пушкала и джепане, да модернизира малко султаната. Язък ни за вноските - отиват си ей така вместо да трупаме количество и качество пред заплахата от Изток. Направил си е добре сметката челебията.

Че кой е казал, че турците са тъпи? Ако си тъп, не се става империя! Ха ха ха ха

jingiby

Да разлеем Бояршника, другари! На здраве за поредната победа на бункерното джудже над НАТО...

аве джуджето в нато си точно ти смешното изпосрано натОВЧЕ.. ББААХАХА

Някои недоинструктирани тролчета прекаляват с прокситата. Ще има глоби, ей.

Руснаците били тъпи! Смях! Вчера гледах как правят балистична ракета! В камера 20 бара налягане Влиза се само с със специален костюм. Заварчици заваряват в среда от аргон, защото, титанът от който е изградено тялото, може да се заварява само в такава среда!

Ами ,че те друго могат ли да правят? На чиповете гледа ли от къде ги взимат от перални или прахосмукачки внос от Украйна?

Могат! Много други неща могат! И представа си нямаш! Но такива високи технологии, малко държави имат!

с най деградиралите хора в България... И двата бряга русофили русофоби сте един дол дренки

турчин можеше да намери политическа закрила в северна Европа. Сега са им обещали, че няма такива работи вече.

Рашистките тролчета цяла нощ квичат,very well.

Соросорките пак са на работа. Харчете ги тия центове, че скоро и тока няма мое си платите с тях:)

Бий мАсквата по главата, бий,бий,бий. НАТО ще стане по-силно от всякога, а ватенките ще пият газ мухахахаха:)

Според вас, третата световна, на колко жертви ще се спре? Последната около 70 милиона!

По приблизителна оценка ВСВ ще е като приятелско трепане в барче. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. Зелен преход ма преди тва ядрена зима. Предполагам тези 500 милиона са масонските фамилии и златната еврейска пирамида. За тях гарантирано има изградени подземни градове със всичко необходимо да избутат повече от век. Ето ти публично известни такива проекти. https://www.youtube.com/watch?v=Maejvsr7aPw

Предполагам кюрдите вече са предадени от западняците. То и те кюрдите винаги са залагали на грешната страна.

Този път наистина изнагляха, САЩ! Това е все едно да бръкнат в окото на Русия! Петербург е на една крачка! Заплашен от нова блокада! Няма да ви се размине!

Как не ви минава през акъла, че се създава военна организация огледална на НАТО под носа ви? Китай, Индия, Иран, Ирак, Русия, Бразилия, Южна Африка, всичките страшни фенове на Англо-саксонската свинщина.

Е как, то за тях ЕС, САЩ, Канада, UK и Австралия е света.. други няма… защо да им обръщат внимание.

Сега е време да се нанесе удар по Финландия. Все още не са в НАТО! Ха ха ха ха

Някои пак не разбраха! Ха ха ха ха Този път удари ще се нанасят директно по централите! Ха ха ха ха

И да ги ударят, пак няма да разберат. Англо-саксонските боклуци мачкат света от векове. Разговори с тях не трябва да се провеждат. Директно трябва да се удря икономически и след това Кинжали в централите. Нали имат ПВО, не би трябвало да се притесняват от някви си 3д ракети, пък били и те хиперзвукови. Русия трябва да метне няколко комплекта по централите на ЦРУ и МИ6 а Китай просто да налази по море. От там ще се включат всички, пострадали от Англо-саксонското робство. И картинката ще е зловеща.

путаран не бил чак толкова лош. Я как засилва НАТО в региона. Пич ще се окаже.

Опппа, и ся що праим бе, мурзилки?!

Айде Пипи парясаното педерасче, Балтийско море през крив макарон.

And the Oscar goes to..... Vladimir Putin, NATO salesman of the year!

Путлер всеки ден яде дебелия :D Oще по-дебел го чака !

Путин направи повече за разширението на ЕС и НАТО от всички други. Страхотен резултат, който само гений като Путин може да постигне. С такъв начело, руснаците много има да патят. За съжаление не само те.

Видяхме как НАТО бяга от Авганистан! Ха ха ха ха

Бяга ? Ти идиот ли си? : D Tалибаните бяха избягали в Пакистан. НАТО си тръгна когато реши, а талибаните веднага се върнаха в Афганистан. И Пакистан ли трябваше да прекопаят?

Какво е Авганистан?

Англия и Франция строяват 500 хилядна армия на границата с Германия! Ха ха ха ха Като ги подпукват, спират чак в Дюнкерк! Ха ха ха ха

Според Scott Ritter НАТО е книжен тигър, способен да води войни спрямо многократно по-слаб противник. Най-силната част от армията му е украинската армия, която макар и формално не е член на НАТО , но на практика в голяма степен е интегрирана в него. Така например в командния център в САЩ се дава старт на изстрелване на ракета или снаряд от гаубица М777 намиращи се в Украйна.. Сигналът минава през Рамщадт в Германия, през командния център близо до Киев и до командния център най-близо до гаубицата в Донбас и от гаубицата се произвежда изстрел срещу руските сили. Украйнците са заредили снаряда, но изстрелът е произведен от американския офицер, намиращ се в САЩ. Ето това се казва интегриране в НАТО. До началото на войната в Украйна, в европейските центрове за обучение бяха обучени над 40 батальона за война срещу Русия, всяка година по пет. В обща численост украйнската армия разполагаше с 500 хиляди от който 200 хиляди добре обучени и с опит в Донбас. И въбпреки това за сто дена тази армия е разбита и почти унищожена. Запасняците масово се предават в плен. За стравнение Полша разполага едва с няколко бригади обучени – не повече от 20000 останалите са на нивото на украйнските запасняци. Полша разполага с около 300 гаубици и няколко стотин стари танка. При среща с руската армия, каквато и подкрепа да има, не може да окаже никакво съпротивление. Може би очаквате, че Британия ще се притече на помощ. Това обаче не е тааи армия за която си мислите. Ако днес Аржентина нападне Фолкрендските острови GB няма да може да си ги вземе обратно, както преди десетилетия. Армията и наброява не повече от две бригади опитни войници. А с какво разполага САЩ? При най-добрата прогноза може да мобилизира между 40 и 100 хил. Души. НАТО е организация, чиято основна цел е да събира парите на европейските данъкоплатци и да ги превежда по сметката на американския военно-промишлен комплекс . Ето защо НАТО желае да включи Швеция и Финландия и всяка друга страна. Защото това са 2% от БВП на тези страни. НАТО има авторитет пред хората, които не знаят какво е НАТО. За сравнение в цялата иракска война са изстрелани между 6и 7000 снаряда. Днес в Донбас се изстрелват между 500 и 22000 снаряда. НАТО никога не е участвал във война с достоен противник.

А от рашка говняшка що така се хванаха за палците пред малка ,НАТОвска Литва , а вата ?

Виж какво казва Scott Rittter за Литва.

Аз виждам как твая рашка говняшка се хвана за палците пред Литва и ми е достатъчно вата . А ти стегна ли чемодана ,че трети ей го де е ?

Истината боде в очите. Ще имаш доста минуси.

......А с какво разполага САЩ? При най-добрата прогноза може да мобилизира между 40 и 100 хил.......Личи си че си руски трол! И един първокласник да погледне в гугъла ще разбере че лъжеш като разпран. Щатите имат само сухопътна армия на активна служба около 480 000 войници. Отделно другите родове войски и националната гвардия. Общо около 1 300 000 души.

Дадох ти минус само заради това че реалната им бойна единица наистина не мисля че е повече от тази бройка. Имай в напредвид че във всички тези 900 бази по света те имат войска и тя е пръсната по такъв начин че и да искат да я съберат немогат да изоставят активите си.. разбираш ли какво искам да ти кажа? Да имат много войска но много пръсната по на майна си райна си за да варди интересите на Америка!

И ти как се изхвърли бацееее...

На тролове идиоти, с основно образование си си направил труда да пишеш. Не прави тази грешка. Набивай им минусите и ги псувай. Те факти и мнения на доказани специалисти не следят. Метавърса на сорос е това, което ги вълнува и центовете на пост. Са ще ти напишат, че Скот е педофил, щото така им е казано да реагират:) За голямо съжаление на ЦРУ обаче не могат нито да го пипнат, нито да го дескредитират и все повече американци се заслушват в професионалното му мнение.

Ама ти за много прости ни вземаш руски троле. Вземай си куфарите и заедно с останалите 70 калпака - обратно в матушката.

Да живее БайрАктар! НАД 5.000 РУССКИ лайнари отидоха на хуй с дронове…

Няма Хър - мър

Не бързай, Султанът винаги гледа да е на два стола. Днес говорителят му в Инстанбул, каза пред медиите, че за инвазията в Украйна, вината е изцяло на САЩ и НАТО ?!?!?!

путкин нападна Украйна Не НАТО

Ние виждаме това, което ни се показва и начина по който ни се представя, че трябва да е. А дали е точно така, само историята може да го покаже. А в случая, съюзник на САЩ ги обвинява директно.

Putler, putlerizum, putleristi i drugi bokluci.

70 човека ще се приберат ама вие налапахте вече хурката с бензин от 5 лв и хляба от 3 лева. А честито на евроатлантиците.

Пошол нахуй Ама преди това ми врътни един минет ;))

Стига бе, казва ти, че си либераст и ти настояваш свирка да ти прави, баси колко педераст се е навъдил, само свирки иска от момченца. Има и друг пол.

Ние с високи цени, вие с компютри Чибурашка.

Недей ти така, защото паралелният импорт е вече официално разрешен в Русия, т.е. всичко, което е забранено да се внася директно в Русия (санкции), може да се внесе от съседни държави, а не директно от производителя. Това означава, че "компютрите" спокойно си влизат в Русия. И накрая имаме хем западни високи технологии, хем евтино гориво.

И така 2 седмици докато проследят пътя нс стоките и баннат и съседните държави, осмелили се да правят реекспорт.

Това е много трудно, защото няма междубанкови плащания в случая, забрави ли, че те не са в СУИФТ вече, няма аларми за съмнителни преводи. Всичко си е като локална търговска сделка в съседната държава, а после как минава границата е съвършенно друга тема. Паралелният внос е един от най-трудните за хващане, ние във фирмата вече 5 години се опитваме да хванем такъв от Гърция и Румъния, а и двете страни са в ЕС, дори ченгетата работят по случая и за момента нищо (става въпрос за лекарства) Навремето Саддам в последният момент успяха да му спрат Playstation 2 -те в Англия. Беше закупил повече от 10 хил. с директно плащане от Ирак и пак в последният момент се усетиха и спряха кораба англичаните.

Ще ядете много пелмени, докато стигнете която и да е било Европейска държава…

Абе те не са толкова зле, колкото ние си мислим, ама дано не се стигне дотам, че те докато ядат пелмени, взем, че ние ги настигнем и продължим надолу.

Честито и добре са дошли! Браво на травестита от Кремлин! Без него НАТО нямаше как да се сплоти и заздрави така бързо!

Нали осъзнавате защо САЩ искат цяла Европа в НАТО ? :) За да може да делигира отбраната на Европа на Европейските партньори, а САЩ да може да се фокусира върху новите си алианси в Пасифика и да изтегли войските си там :) Що мислите, че извън Германия иска пак да има най-голямата армия в Европа, щото не е била упътена от САЩ да направи така ли? :) Та от всичко излиза, че ние ще му мислим, а не Путин.

Устройва ме, ако можем да спрем Расия и без САЩ.

Ами знам ли, без Турция няма да имаме ниакакъв шанс (особено като четох днешното интервю на зам главният щабар на англичаните, че Англия няма шанс)... Дано да не се налага да се тества.

Объркал си народа, който плашиш с германците.

копейкин ти ли си бе варненски мангал

Нееее, аз никого не плаша, опазил ме Бог, само говоря, това, което се говори в медиите. Иначе наистина звучи малко смешно да се плаши Русия с Германия, при положение, че ако Германците искат да стигнат нивото на Хитлерова Германия като армия (на ниво днешни технологии имам предвид), трябва следващите 7-8 години цялата им икономика (барабар с всички германци), да работят само за армията - никакви леки коли, химикали, бири....само яко по 7/24 часа въоръжение. И пак не се знае за това време какво ще измислят руснаците.

Ганг банг за кремльовския фашист

Това са дрън-дрън, въобще не му дреме на Путин за тия 2 държави. Нищо не се е променило за Русия, и двете държави са оборудвани по НАТОвски стандарти от 50 г. насам, а и са извън алиансни партньори на НАТО. Единственото, което му коства е две ракети с нови координати от всичките 7000.

Щото само путкин има ракети Нуъ тъй?

Ами нееее, други също имат от онези ракети, ама нито Швеция, нито Фините имат от този тип ракети, а могът да го отнесът от такива ракети, заради САЩ. САмо това казвам.

ми дали му стиска нали безаналогов

Путин получи повече НАТО по-гранците си, ама Финландия и Швеция получиха по един собствен Сармат с техните координати. Да се чуди човек дали това е за добро или за лошо. Аз лично бих предпочел да ме няма в списъка с координати. Шансът да стане грешка и някоя събота да бъда изпарен просто ей така, заради някакъв изгорял кондензатор в пусковата система... някак си не ме кефи.

тя сърмата само една бе, И не се знае още дали лети при бурно небе...

Я гръмне още при старта

Ами добре де, айде няма да е Сармат, Ярс ще е, разликата е много малка, само хиперзвуковият блок липсва. Все тая, мощността и броят глави е почти същият. Пак е кофти и пак е изпарително. Много ми е кофти, че със сигурност и към Граф Игнатиево има една такава насочена... ще ни раздели държавичката на две части... ще ходим на нашето море през Гърция (ако и те не го отнесът, много по-голям шанс от нас да го отнесът)

Пу тин, вади куфарчето и натискай това копче, че нищо свято не остана,... покупко- продажба из целия свят...

Първо да си прибере 70 чиляка...

Скочи от прозореца като ти е омръзнал живота Язе има още 130 литра ракия Не ми се мре Наздраве

Коментари - Турция свали ветото пред членството на Швеция и Финландия в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари - Турция свали ветото пред членството на Швеция и Финландия в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

брях, ми сега?! Според пуската логика нищо няма да попречи за нова специална операция, нали? И братята русофили какво оправдание ще съчинят сега?

Демек, и резняците ще ги гази мечка!

Мурзилки, кво ще ви правим като заровим Путин на 3 метра под земята? Кое ще ви е новото божество!?

А те Путлера няма да го копат, ще го сложат в мавзолея при другата мумия, да му се кланят! ... нещастни мурзилки!

Свалили качили ветото укрите ги еб....Има непрежалими и невъстановими загуби.ТРЯБВА НИ НОВА ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА,ЗА ДА СЕ СПРЕ ВЕЧНАТА ГЛУПОСТ НА ЗАПАДА ДА ПРЕВЗЕМЕ РУСИЯ.Продължаваме ли без завеса,беднотора като България,Румъния,Молдова,Полша....ще отнесат мокрия парцал.

Русия завладява Украйна, а "Вечната глупост на запада...". Ти шизофрения ли имаш? Психодиспансера те очаква.

Изглежда Ердоган е получил което е поискал и "въпросите" са уредени.

Става нещо много тревожно, оформят се лагерите за бъдеща голяма война. ЗаПАДът обаче няма никаква сметка Русия да бъде унищожена и Китай да стане световен хегемон, защото нищо добро не следва за Запада от такъв развой на събитията. Така че, шах и мат, и цайтнот едновременно за западните педероси. И ступор накрая. Втората световна поради тази причина се размърдаха да помагат на СССР, видяха дебелия край на сопата.

Ти как говориш “Русия да бъде унищожена” - все едно ей така стават тия работи :-). Не си ли даваш сметка че в момента технологичния ракетен потенциал е в полза на РФ и една изненадваща масирана ракетна атака по европейските столици (само с конвенционално и термобарично оръжие) буквално ще обезглави Европа - опасна игра играят немските педерасти.

И разбира се никой не може да приложи същото на Русия:))))) Де ви копат такива идиоти?

Опитите на Америка да пусне да лети хиперзвукова ракетка са успешни. Само дето не цели нищо. Къде ви копат в Соросокопа? От предучилищна възраст ли?

Предучилищна възраст? Не. Директно ги зарибяват от Фортнайт и Каунтър Страйка. За тях тия неща са 3д игра. Живота в реалността и фактите са им толкова далечни, че са директно за психодиспансера.

Русия нямат капацитет да завладеят Украйна с конвенционално оръжие. А термобаричните им нямат потенциал за далечна война и то с няколко различни посоки. Не се заблуждавай. Русия да забрави всяка надежда. Не я чака нищо друго освен ада.

Когато разположиха Пейтриът в Румъния, Путин им направи забележка. Бяха още на една маса! Не, бе, щели да се защитават от Иран! Мошеници!

С Пейтриът ли ще нападат Москва? хахаха все едно Румъния да се разсърди защото Русия разполага Ц-400 на изток от Урал.

Прочети малко за модификацията да бъдат нападателна система и пак ела да се лендзиш тука.

Защита от Иран? В Румъния? Ха ха ха ха Както видяхме с Пейтриът нападнаха Сирия

Русия прави геостратегически грешки една след друга. Обаче баламурниците тук пак си вярват, че Путин е божество, а той е най-обикновено ченге, което не иска да слезе от власт. Тук подобни на него сме ги виждали толкова често и толкова много. Само, че там си го направиха пожизнен президент.

Аде. Удри. Азовски качамак из полетата на Укрия. Боцкайте се в окопите на Сорося:)

Винаги съм се чудил на подобни соц.изказвания - кои “го направиха”? Не виждаш ли че (дори с всички манипулации) - над 70% от руснаците го подкрепят? Не виждаш ли че Запада воюва срещу Русия много от преди времето на Путин? Не мислиш ли че обикновения руски Иван не вижда тази враждебност от Германия и САЩ последните 70г - и какво му остава освен да търси силен лидер, който да пази геополитическия интерес?

Го подкрепяха 95%. В тоталитарна полицейска държава да говориш за подкрепа е смешно.

За Америка говориме нали? Щото там демокрацията я налага ФБР и ЦРУ. И президента им се здрависва с духчета, ма матряла вярва, че той взима решения:)

няма да мирясат докато не затрият човечеството,но ми се струва че ще се започне с тях.

Путин направи повече за разширението на ЕС и НАТО от всички други. Страхотен резултат, който само гений като Путин може да постигне. С такъв начело, руснаците много има да патят. За съжаление не само те.

Защо дразниш малоумниците от сутринта.

Запомни добре, какви ги дрънкаш! Видно е кой влиза в Голямата депресия и му трябва война! Европа с малки държави и гъсто населена!

Путин те направи още по -бедено но още по-независим, щащото от тебе нищо НЕзависи вее цървул губрясал . ббаахаха

При тази новина Пиздин е получил гърч на свинктера.

Англосаксите нямат жал! Украйна гори заради тях! Сега Финландия и прибалтийските държави! Явно кой иска война!

Е да се наведат на изстрадалуя джуджак ли очакваш ?

Владимир Велики ги помоли най учтиво! Хайде да живеем в мир! Украйна няма да влиза в НАТО! Изтегляне си оръжията до границите от 1997 година! Какво лошо имаше в това?

Така, "Владимир велики" сега тук с нас в стаята ли е ?

Джуджака-престъпник колко невинни души планира да избие днес?

Азовска, Айдарска, Правий сектор главичка. Ти и твоите дрисливи пендели в соросокопа да не решихте, че ох ах са Русия спира операцията и кани Стотенберг и Дъното на чайче в Кремъл. Смешковци, вас реактивен снаряд да ви удари по главите пак ще дрънчите на кухо и ще живеете в Метавърса на Сорося. Всяка стъпка на запада бута света към конфликт от който излизане няма. Да се радвате на това е форма на такова малоумие, че вече сте в зоната на психиатричните заболявания.

Копайте си землянки, скоро света ще бъде затрит. По-големи параноици от руснаците няма. Така или иначе, няма да оцелеят много хора, а който оцелее, мъки го чакат, амин

Масата руски добитъци не губят особено, така че...

Ей соросробче, ти да не си извънземен с плазмена защита. И тебе ще те стопи ядрената вълна:)

Ами кажи на путкин да се окроти тогава.

Нали НАТО и САЩ имат превантивни ракети и ще оцелеят бе? Що аз да му казвам? Нали вие по цял ден му говорите и го псувате. Това гарантирано ще ви спаси от ядрената зима, нали?

Ей сега Русия се разтрепери от нас :)), вие сериозно ли си мислите, че Финландия ще влезе в НАТО без одобрението на Русия? Изключете за миг платените си и зависими мозъчетс и помислете с малкото останало сиво вещество, ако го има де! Айде наздраве!

Ама те само чакат кочината да ае изкаже ще знаеш

Евала!

Турция ще получи договорените самолети Ф-35

Монголоидният жужак се сдоби с едни нови 1300 километра натовска граница, да бяха мечтали ЦРУ нямаше да намерят по-добър агент ... Аре честито! ха-ха-ха ха

САЩ нали ги виждаме. Всяка година пожари. По един ураган, и ревът като заклани! Остават само комините! Ха ха ха ха А нека си представим една ракета да мине! Не е добре, което правят!

Че Султанът и синът му са паркетни милиардери и самодържци, но явно този човек все пак е умен, добре е изтъргувал гласа си. Така направи и с Меркел - първо се изрепчи и остро заплаши да пусне няколкото милиона бежанци на Запад, та после спешно му отпуснаха торбите с новоотсечени евра....Сега същото. Но сигурно е поискал в замяна не само кеш, а и стоки, услуги, инвестиции, иновационни техники, инсталации, пушкала и джепане, да модернизира малко султаната. Язък ни за вноските - отиват си ей така вместо да трупаме количество и качество пред заплахата от Изток. Направил си е добре сметката челебията.

Че кой е казал, че турците са тъпи? Ако си тъп, не се става империя! Ха ха ха ха

jingiby

Да разлеем Бояршника, другари! На здраве за поредната победа на бункерното джудже над НАТО...

аве джуджето в нато си точно ти смешното изпосрано натОВЧЕ.. ББААХАХА

Някои недоинструктирани тролчета прекаляват с прокситата. Ще има глоби, ей.

Руснаците били тъпи! Смях! Вчера гледах как правят балистична ракета! В камера 20 бара налягане Влиза се само с със специален костюм. Заварчици заваряват в среда от аргон, защото, титанът от който е изградено тялото, може да се заварява само в такава среда!

Ами ,че те друго могат ли да правят? На чиповете гледа ли от къде ги взимат от перални или прахосмукачки внос от Украйна?

Могат! Много други неща могат! И представа си нямаш! Но такива високи технологии, малко държави имат!

с най деградиралите хора в България... И двата бряга русофили русофоби сте един дол дренки

турчин можеше да намери политическа закрила в северна Европа. Сега са им обещали, че няма такива работи вече.

Рашистките тролчета цяла нощ квичат,very well.

Соросорките пак са на работа. Харчете ги тия центове, че скоро и тока няма мое си платите с тях:)

Бий мАсквата по главата, бий,бий,бий. НАТО ще стане по-силно от всякога, а ватенките ще пият газ мухахахаха:)

Според вас, третата световна, на колко жертви ще се спре? Последната около 70 милиона!

По приблизителна оценка ВСВ ще е като приятелско трепане в барче. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. Зелен преход ма преди тва ядрена зима. Предполагам тези 500 милиона са масонските фамилии и златната еврейска пирамида. За тях гарантирано има изградени подземни градове със всичко необходимо да избутат повече от век. Ето ти публично известни такива проекти. https://www.youtube.com/watch?v=Maejvsr7aPw

Предполагам кюрдите вече са предадени от западняците. То и те кюрдите винаги са залагали на грешната страна.

Този път наистина изнагляха, САЩ! Това е все едно да бръкнат в окото на Русия! Петербург е на една крачка! Заплашен от нова блокада! Няма да ви се размине!

Как не ви минава през акъла, че се създава военна организация огледална на НАТО под носа ви? Китай, Индия, Иран, Ирак, Русия, Бразилия, Южна Африка, всичките страшни фенове на Англо-саксонската свинщина.

Е как, то за тях ЕС, САЩ, Канада, UK и Австралия е света.. други няма… защо да им обръщат внимание.

Сега е време да се нанесе удар по Финландия. Все още не са в НАТО! Ха ха ха ха

Някои пак не разбраха! Ха ха ха ха Този път удари ще се нанасят директно по централите! Ха ха ха ха

И да ги ударят, пак няма да разберат. Англо-саксонските боклуци мачкат света от векове. Разговори с тях не трябва да се провеждат. Директно трябва да се удря икономически и след това Кинжали в централите. Нали имат ПВО, не би трябвало да се притесняват от някви си 3д ракети, пък били и те хиперзвукови. Русия трябва да метне няколко комплекта по централите на ЦРУ и МИ6 а Китай просто да налази по море. От там ще се включат всички, пострадали от Англо-саксонското робство. И картинката ще е зловеща.

путаран не бил чак толкова лош. Я как засилва НАТО в региона. Пич ще се окаже.

Опппа, и ся що праим бе, мурзилки?!

Айде Пипи парясаното педерасче, Балтийско море през крив макарон.

And the Oscar goes to..... Vladimir Putin, NATO salesman of the year!

Путлер всеки ден яде дебелия :D Oще по-дебел го чака !

Путин направи повече за разширението на ЕС и НАТО от всички други. Страхотен резултат, който само гений като Путин може да постигне. С такъв начело, руснаците много има да патят. За съжаление не само те.

Видяхме как НАТО бяга от Авганистан! Ха ха ха ха

Бяга ? Ти идиот ли си? : D Tалибаните бяха избягали в Пакистан. НАТО си тръгна когато реши, а талибаните веднага се върнаха в Афганистан. И Пакистан ли трябваше да прекопаят?

Какво е Авганистан?

Англия и Франция строяват 500 хилядна армия на границата с Германия! Ха ха ха ха Като ги подпукват, спират чак в Дюнкерк! Ха ха ха ха

Според Scott Ritter НАТО е книжен тигър, способен да води войни спрямо многократно по-слаб противник. Най-силната част от армията му е украинската армия, която макар и формално не е член на НАТО , но на практика в голяма степен е интегрирана в него. Така например в командния център в САЩ се дава старт на изстрелване на ракета или снаряд от гаубица М777 намиращи се в Украйна.. Сигналът минава през Рамщадт в Германия, през командния център близо до Киев и до командния център най-близо до гаубицата в Донбас и от гаубицата се произвежда изстрел срещу руските сили. Украйнците са заредили снаряда, но изстрелът е произведен от американския офицер, намиращ се в САЩ. Ето това се казва интегриране в НАТО. До началото на войната в Украйна, в европейските центрове за обучение бяха обучени над 40 батальона за война срещу Русия, всяка година по пет. В обща численост украйнската армия разполагаше с 500 хиляди от който 200 хиляди добре обучени и с опит в Донбас. И въбпреки това за сто дена тази армия е разбита и почти унищожена. Запасняците масово се предават в плен. За стравнение Полша разполага едва с няколко бригади обучени – не повече от 20000 останалите са на нивото на украйнските запасняци. Полша разполага с около 300 гаубици и няколко стотин стари танка. При среща с руската армия, каквато и подкрепа да има, не може да окаже никакво съпротивление. Може би очаквате, че Британия ще се притече на помощ. Това обаче не е тааи армия за която си мислите. Ако днес Аржентина нападне Фолкрендските острови GB няма да може да си ги вземе обратно, както преди десетилетия. Армията и наброява не повече от две бригади опитни войници. А с какво разполага САЩ? При най-добрата прогноза може да мобилизира между 40 и 100 хил. Души. НАТО е организация, чиято основна цел е да събира парите на европейските данъкоплатци и да ги превежда по сметката на американския военно-промишлен комплекс . Ето защо НАТО желае да включи Швеция и Финландия и всяка друга страна. Защото това са 2% от БВП на тези страни. НАТО има авторитет пред хората, които не знаят какво е НАТО. За сравнение в цялата иракска война са изстрелани между 6и 7000 снаряда. Днес в Донбас се изстрелват между 500 и 22000 снаряда. НАТО никога не е участвал във война с достоен противник.

А от рашка говняшка що така се хванаха за палците пред малка ,НАТОвска Литва , а вата ?

Виж какво казва Scott Rittter за Литва.

Аз виждам как твая рашка говняшка се хвана за палците пред Литва и ми е достатъчно вата . А ти стегна ли чемодана ,че трети ей го де е ?