Турция пуска бежанците към България

Милиони сирийци отдавна престояват в турски лагери, а около 1 млн. са готови да напуснат провинция Идлиб, за която воюват Анкара и Дамаск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието щеше да звучи по реалистично, ако беше "Турция не спира бежанци към България към , но наплив няма ..."

Не бяхме ли и ние така преди 30 г.? Малко хора ли отиваха на екскурзия и не се връщаха никога повече? Но границите бяха здраво залостени, защото а си избягал, а са разкатали фамилията на тези които остават !

Ние бяхме по-зле - червените уроди не ни пускаха да излизаме, а не тези отвън

Границата да се затвори.

Турция воюва с Русия в Сирия и обвини Русия че е нападнала НАТО. Затова Турция насочи милиони мигранти към НАТОвски България и Гърция?! Защо Ердоган не насочи мигрантите към КАВКАЗКАТА ГРАНИЦА на Русия с Турция?

Турската армия заедно с ислямистките терористи не дават на сирийските бежанци да се връщат в освободената от Асад територия а ги тласкат към България. Така са тласкали, по времето на османското нашествие циганите към завладените български територии. Това е типично османско завоевателна стратегия.

Сега е време нашите управляващи да поискат помощ от Европа. Войска и пари, да се затвори границата с Турция и да се отворят пропусквателни пунктове. Ако бежанците имат легитимни документи, образование (минимум средно), говорят поне един европейски език, да бъдат приемани. Такива хора ще се оправят с живота и няма да разчитат само на помощи. Тези които не отговарят на критериите ще си стоят на границата от Турската страна, все пак Европа е платила на Турция да ги храни.

Вие бугарите сте гнусно пшеме...тъпо...ние циганите сме по донре от вас...вярваме...имаме обипаи...вие сте бълха ма кучингъз....

Що не вземеш да си ходиш в Индия или откъдето си изпълзял?

Ами да пуска, като нашите са разрешили. Аз отдавна не съм част от България, мисля че е безмиисленно.

Цитат: "Европейският съюз предостави милиарди евро, в замяна на това Анкара да спира потока от мигранти към Европа" А Ердоган с парите си купи S-400 !

Планът Калерги в действие. Като овчици сме.

Да не дава Бог, нашите родители от война тук, а са били на 2,5,10 г дечицата и едно умира 5 г в кораба. Историята дай боже да не се повтори. Оп, симеонов и много ще са и във вмро и, макета, тракийци, да не върнат в гърция, а те у България и в Плевен и околностите. Нашите бг турци в турция не ги искат... Комшу по зле от маалата бг сиган, черни, карат ни се, вие имате пари, кво сте тръгнали от тук вода да пълните.. Вечер не можеш навън от тях, преди беше добре комшю. И те са объркани, там не им е ок, тук също не им е ок. Хубава вечер. Господ да пази света от войни.

Един ден, но преди години, всички са в поделението от бърчинката. При война интересно от коя страна ще са, вина може би ББ няма, наложили са му явно ЕС, иначе биха в

Сега ше царят е вече идват индианците

Само като прочете чивек последните два коментара и е сигурен, че тази държава се првърна в психиатрия. А ве байчовци, ако на вас и децата ви ви пари под краката, дало няма и вие да сте бежанци?? Егати тъпото егоистично племе сте. Скоро ще ви стане ясно за какво иде реч!

Но не можем да приемем на практика тези мигранти? Или,или!

Ненормален си.

пу... проста...ти мюслиме ли си.или да...тва са орки цигани дебили...да не са културни хора ...като теб са мамуни...деба вашто мами мръсно

ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА с Турция и НИТО едно копеле или МПС ДА НЕ ПРЕМИНАВА! А по мигрантския натист, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ток по граничната мрежа и ДА СЕ СТРЕЛЯ по всеки нарушител! Националната сигурност е ПРЕД ВСИЧКО! Може и всички българи да се въоръжим и там на границата сме до часове...!

Въоръжете ни нас старите набори и ни оставете да защитим страната. Необходим ни е по един офицер за свръзка и координация . През 70-те 80-те не сме давали пиле да прехвръкне границата. Можем и сега да го направим.

Да за сметка на това сте оставили да ви управляват престъпници подкрепяни отвън - цели 45 години

Ех, Боко, Боко, яйца ти се пекат на задника....що ти трябваше този мандат, през носо че ти излезе

кво каа бибитко?

не е като да ядеш суджуци и да въдиш гадженца из Барса...

Ако бежанците тръгнат през България , Боко и компания да си тръгват с тях. Прав ви път към Западна Европа на социални помощи. Ама надали!

Ти ли ще обслужваш бежанците

Кой ще овладее ресурсите на Сирия и геополитическото разположение. За тях облагите, за нас тежестите и незгодите. Все большие государства СВОЛОЧИ. Не правда ли?

А защо Ердоган не ги насочва на юг, към арабските страни? Една вяра еднакви обичаи, ще им е по-лесно, а който не иска, обратно към родните страни. Тия са по страшни и от корона вируса.

Спрете турските автомобили и камиони да минават през България!

Няма да има бежанци всичко, ще е пепел, там в Идлиб са най-големите главорези, Запада няма никакъв интерес тези да се плодят, размножават и завладяват територии.

Договорите, и още повече обещанията, в днешно време, били те между физически лица, фирми или държави, нямат абсолютно никаква сила. Какво ще й направи сега Европа на Турция? Ще я съди в Страсбург? Ха-ха-ха! Американците от десетилетия погазват всякакви договори, закони и правила. Другите да не са по-глупави. Русия ще ръчка сирийския огън, от който към Европа ще хвърчат бежанци (и са прави - откъде накъде Европа и САЩ ще си позволяват да мачкат Русия), Турция ще прехвърли топката на Европа и няма да й върне нито цент от получените пари, емигрантите ще си разиграват коня както намерят за добре, щото и те като нашите цигани, са твърдо убедени, че щом са се родили в този хуманен свят, той е длъжен да им осигури хубав живот. В джунглата, наречена свят, всеки използва оръжието, с което разполага. Само ние нямаме никакво оръжие и съответно, както винаги, ще обираме само пасивите. Лошото е, че пак (както винаги) се наредихме в грешния отбор.

Снощи сторенето от Русия , двойно ще се върне на славяните Double Paycheck :) Coming soon....

Какво е станало снощи?

Снощи строенето от Русия , двойно ще се върне славяните :) Double Paycheck Coming soon....

Динко и Перата вероятно вече ги чакат с нетърпение. Ще се замогнат пак :)

Ей, долно нещо е читака и това е! Защо ги приютявате бе, да ги пращате после в Европа, да я ислямизират, нали? За вас само руски ботуш, гиди читаци смотани!

Затваряме границата и разполагаме войската.

Само Турция остана да защитава цивилизацията. Но ако не може да се справи, трябва да и се помогне. Българската армия трябва да се разположи по границите с Турция и Гърция и да не допуска нашествениците. Авиацията на САЩ трябва да установи въздушно превъзходство над Сирия.

дали са наясно, че са си отгледали олигофрен? Въздушно превъзхосдство (или превъзходство във въздуха) не се "установява" (това е русизъм), то зе завоюва. Та значи, ти предлагаш САЩ да започнат въздушни бойни действия срещу Сирия и Русия, а? Както вече казах - олигофрен.

Знаем, че си евреин, няма смисъл да се пишеш българин. В България си, тука будали няма! Тръмп си пие бирата с пуканки, вече каза, че няма да дава на Ерсултан "Патриот", защото си има С- 400.

Ердоган да не се прави на ударен, а да ги насочи на юг, към арабските страни, една вяра, едни обичаи, по лесно ще се приобщят. Който от "бежанците" не иска, обратно в родните страни. Тия са по-страшни и от корона вируса.

Въпроса е как Турция успява да спре бежанците а България няма да може

Турската армия в момента е една от най- подготвените в света, а и на бройка добре го докарват. Ние не можем да се сравним с тях, даже и да имаме добри генерали и войници, никой няма да им разреши да ни защитят от когото и да било.

Добре бе, защо Му въртят такива номера сега?

Клатят му стабилноста

" Г-н Ердоган Вие нямате на Балканите по-верен поддръжник от партия ГЕРБ" Б.Борисов при откриванто на реставрираната църква "Св.Стефан" в Истанбул с 4 млн. долара от Ердоган

Имаме си ограда остава да пуснем ток и ще замерише на дюнери

Тиквата пак ще вдигне кръвно!

Ами престояват защото турция продължава да защитава агресорите идилци от които са избягали сирийците вместо да помага на сирийските власти за да се върнат по родните си места очистени от агресоритеи... А това че ще хукнат към България е поредната смешка след като се знае че и те не искат тук

Не искат тук, ама от тук ще минат. Като скакалци. И е въпрос дали после ще могат да минат нататък, щото другите държави по пътя и към обетованата земя на високите социални помощи и безнаказаните атентати имат нормални управници, пазят се от нашествието и може да не ги пуснат.

Ами раздавайте автоматите и да тръгваме да пазим границата! Все още има мъже, родени между 1960-1970, които знаят какво да правят с оръжието!

И ний по-дъртите знаем! ...

Ние по-младите, знаем как с компа не с автомата, да пратим табора към небето.

Търкишеърлайнс нали е много богата евтина и достьпна ми НАТВАРВАТ сирийците и кюрдите с партакешите и ги паркитат в Хамбург,Берлин Франкфурт да радват либерастите евробюргерите и фрау ханьм МЕРКЕЛ За кво да цапат и правят мизерии по БГ пьтища

2020 година се очертава като много емоционална. Шоуто продължава дали ще е има оцелели зрители? Който има имот на запад е добре,ама тия дето имат апартаменти тук яко се прекараха. ..

Всичко на главата на Борисов! Защо се спира строежа на стената!.. Трябва да се строи с години, защитни и охранителни съоръжения... А, и лагери, връщане... Ама къде? Ердоган бърка л.. та с навлизане в Сирия!

Как защо, защото Ердоган каза, че ако продължим, ще счита това за заплаха и ние веднага спряхме.

А причината да ги има тези бежанци са именно краваро-ционистите и турския психопат ердо!

САЩ къде са в цялата история? Че се изтеглили ли? Е, то си е тяхна работа, става дума за пари и животи!

Изтеглили ???? Кога и ...къде ???

САЩ забъркаха лайната в началото, спонсорираха през цялото време различни терористи, признати даже и от тях като такива, и все още не са се изтеглили от източна Сирия където май е и повечето от нефта ѝ

Ох, много му се насъбра на ББ

като се разреши стрелбата по месо,ще се откажат.

Армията защо още не е на границата ? кво чакат ?

БА каво означава?

Едно време БА се наричаше БНА. И тогава А-то в съчетанието беше много сериозно. И никой /почти/ не си помисляше да минава границата без разрешение. Но сега имаме БА... Да - нещата сега са такива, както звучи - БА БА...

КАКВА АРМИЯ

Няма повод за притеснение,идва нова порция ,,европейци".Шкембе войвода ще запуши пробойните в оградата,а на ,,случайно" преминалите ще продаде паспорти

Мигранти плюс коронавирус - хубав сценарий

А ние пък ще пратим рота от редовните клиенти на кварталните кръчми, въоръжени със свински опашки на браздата! Ръководител - Динко. Извън шегата ЕС трябва да плаща на Турция на траншове. Съответно така помощта може да се спре лесно. Сирийската територия не е турска и турците трябва да се разкарат от независима Сирия! Стига война, стига етническо прочистване. На сирийците си им е най-добре в мирна и цяла Сирия.

и какво е платила европа досега ?

Турция си води своята политика в Сирия, провежда военни действия в Сирия, обаче й било тежко да прибирала бежанците само тя. Каква наглост само.....

Разбирача се изказа (изходи)

Аз

Ни мож са оплаква от Туция, брат... Тя винаги е правила така. Трябва да си идиот, за да очакваш друго.

Аз

В случая са прави турците. ЕС носи огромна вина за положението в Сирия и трябва да си понесе отговорността. Бъгария също носи част от тази вина, като член на ЕС. За да я изкупим, просто трябва да се погрижим за спокойното и безпрепятствено преминаване на бежанците към желаните от тях дестинации. Малко от тях искат да останат тук, още по-малко ще поискат, като видят къде са дошли. Така че... по живо, по здраво към бленувана Европа... Аз, лично, с удоволствие бих изпънил дълга си като Българин и бих превозил няколко семейства от турската граница до Дунав мост за собствена сметка със собствената си кола.

Ми действай, стига дращи по форума!

Аз

Действай, ама ще ме изкарат трафикант. Затова и държавата трябва да си свърши работата - да направи всичко легално. Ние не сме канили бежанци тука. Благородна европа ги покани. Ми да си ги прибира. Те така или иначе не искат да остават тук.

Трябва да гръмнат Б.Борисов и да махнат турците дето са му дали подкупи да става шефове на полицията... Тия пренасят башибозуци към България през границата.. След това НОВИТЕ граничари и ще изтребят башибозуците- бнашественции, какот хан Аспарух, цар Симеон Първи и Тодор ЖИвков.

Нали знаете? Като минат и заминат от тук ще ,огладнеят,ще ожаднеят,ще им се прийскат и чужди жени на някой ще им хареса ще останат тук ще извикат и други ще искат да установят и радикалният ислям защото сме християни а за тях сме неверници а нямаме сили да се защитим нито армия те ще дойдат повече - и повече лошо(!!!!!!)

Може и прав да си ама Българина е показал едно през историята пипне ли му някой семейството става страшно!

Може и да сте прав - от една седмица в джамията на нашия град се провеждат мероприятия докъсно вечер и то все мъже, дали не са координирани действия...