Турция отрече, че връща насилствено бежанци в Сирия

Руска военна полиция започна да патрулира в североизточната част на страната

Обратно в новината

Коментари - Турция отрече, че връща насилствено бежанци в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, защо трябва да ги връща доброволно, след като те не са турски граждани и войната приключи.

Ти какво очакваш от НПО спонсорирано от правителството на САЩ. Тези докладват това което им напишат от правителството....

Някои се правят на сльнчасали. Много бежанци живеят на палатки и ако повярва в сигурноста на живота на семейството защо да не се врьща. Турция не им обещал гражданство. Потърсете етническата карта на Сирия преди размириците, има го и ще ви стане ясно кучето защо вие на смьрт.

Какво по-нормално има от това, сирийците да са в Сирия, турците в Турция и т.н. Ако не искат с добро да си ходят, естествено, че трябва да е с принуда. Амнести Интернешънъл много ми напомнят на БХК. Най-вероятно "учат по едни и същи учебници". А и сигурно са на една и съща "хранилка".

Искат доброволно в Европа. Амнестито защо не вие, че не ги пускат там. 8 години хрантутехме в Турция стигат. Да се връщат под строй и като не им харесва Асад или който и да е да го махат или да се оправят както могат

Ами Турция да не им е бащиния? Като са против да ги вземат в ЕС

Винаги има избор - на когото не му харесва връщането на бежанците в Сирия, да отвори вратите си за тях. Домакинята Меркел да посрещне с хляб и сол 3.6 млн. бежанци, намиращи се в Турция!

Ердоган е практичен човек - ако пусне 3 милона бежанци в ЕС , Германия ще му върне 10 милиона турски роми .

Така трябва! Всеки по къщите! Не може сульо и пульо да искат в белите държави с една -едничка идея да увиснат на социалната система! Ако Турция, Сирия и целият арабски свят бяха като ЕС - тогава може. Но са на около 700 години култура от там. Точно колкото и религията им изостава!

Благодаря за изчерпателната реклама, която направи на Амнести Интернешънъл... Благодарение на теб, аз си смених мението и започнах да ги уважавам и почитам... Сега мога да спя спокойно, Амнести пази моите човешки права! - УРА, УРА, УРА !.... П.П. (Ще има ли хонорар и за мен, след този пост?)

Само преди дни, Мути Меркел заяви в Потсдам, че мултикултурализмът в Германия е пълен провал. Сега явно се чуди на кого да натресе непрекъснато прииждащите от Африка и Близкия Изток нейни "дечица"...

Изобщо не съжалявам никого от т.нар. бежанци. Не, нямат право на убежище. Аман с това убежище. Конвенцията е подписана след ВСВ и е направена заради бежанците в Европа - след размяната на територии и заради откараните в Германия на принудителен труд хора от цяла Европа. Приемали са ги, но тези бежанци са със сходна, европейска култура, мироглед, в повечето случаи и религия. Едни европейци отиват при други европейци. И се сливат с обществото, стават едни от местните. Сегашните не иската да станат като нас, а искат ние да станем като тях. Внасяме с конфликти и потивопоставяне. Ми погледнете да кажем сирийците - войната там се води от 8 години. Тези, които идват тук са на по 20-25 години. Те са отрасли в условията на война, насилие и ислямизъм. Правото на по-силния е нещо нормално за тях. Искам нещо, мога да го получа насила - правя го. Дали е смартфон или жена - няма значение. Отделно дето всички европейки са проститутки, че и невернички - ми те са си законна плячка от всякъде. И още - кои "сирийци" бягат сега - противниците на Асад. Той може и да е диктатор, но управлението му е светско. Бягат ислямистите и джихадистите. Такива, че даже на Еродагн му идват в повече. Ами афганистанците - та там войните се водят някъде от 1975-1976 г. - още преди идването на руснаците. И от тогава та и до сега все се воюва. Сега воюват две страни - подкрепяната от нас (НАТО) Ислямска република Афганистан с Емират Афганистан на талибаните. Ислямисти с по-ислямисти. Мерси, тенке, ама не. Комбинацията между война и радикален ислям я виждаме до какво води.

Абсолютно точно! Всеки да си оправя къщичката! И ние искаме в Шенген, ама ни казват точно това - оправете си къщичката. Сами, а ние ще ви помагаме. Е - и тези така. Да си оправят къщичката сами. Ако са будали - да продължават да се самоизбиват.

Днешните евролидери-Юнкер, Меркел и Макрон, в какво ли не се провалиха?! Нямат нищо общо с Хелмут Кол и Франсоа Митеран, сложили основата на европейския вътрешен пазар, икономическият гръбнак на ЕС...

PEYTSCH

Не знам доброволен начин за връщането на сириици от Германия, камо ли от Турция.

Е, да де, те само со кротце, со благо и където трябва ... абе по тия ширини и със сръбска музика! Истината е, че тия никой не ги ще! Да се прибират в къщи, да стягат дупетата, да работят и това е!

40 MİLİARDA DOLARA POHARCİ TYRSİA A EC A ARAPSKİA SIYUZ. PRİBERETE Sİ ARABİTE -ARABSKİA SIYUZ. PRİBERETE Sİ KURDİTE-EC

EC-PRİBETETE Sİ KURDİTE NALİ Gİ OBİCATE. ARABSKİYA SIYUZ-PRİBERETE Sİ ARABİTE.

Турция върши това, което трябваше да свърши ЕС и САЩ т.е. НАТО още в началото на кризата! Изпращат войски срещу изродите на ИД , освобождават сирийска територия и настаняват там бежанците, за които отделят средства десетки пъти по-малко от изразходваните досега !