Турция осъди сирийския парламент за признаване на арменския геноцид

Решението идва на фона на изостреното напрежение между двете страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

То това е факт и не ми е ясно турците кво се правят на невинни.Същото важи и спрямо България и още няколко страни били под турско РОБСТВО!

А нашият парламент кога ще признае геноцида над българите по време на османското "присъствие" в страната ни?!

когато признаването идва от "правоверни" "братя". А уж при изповядващите "правоверената" "религия" всичко било цветя и рози и като стъпели на врата на всичкото "неверник" щял да настъпи световен мир;-)!!! Тия сами вярват ли си, та искат и ние, "неверниците", да им вярваме???

Турците се намират на територията на суверена страна. С армия и тежко въоръжение. Абсолютно неканени. Трудно може да се намери друга дума за това, освен АГРЕСОРИ. И нямат НИКАКВО право, морално, или каквото и да е друго, да слагат етикети на ЗАКОННОТО правителство на тази СУВЕРЕНА държава. Относно диктатурата, как точно се нарича човек, който репресира половината си държава, вкарал е в затвора 180,000 учители и университетски преподаватели и живее в дворец с 1000 стаи? Въпросът е риторичен.

Що ги съдят, сякаш, не са го направили....или не са го правили в България?…или е било турско присъствие? Чалмите да си стоят, в чалмосаната страна!

Факт! Имало е геноцид! Над българския народ също!!! Рязаните да признават!

За такива, като турците, нашият народ казва: "Хем насран, хем голям." Тия турци извършват агресия срещу чужда страна и недоволни, че не ги посрещат с хляб и сол. Положителното е, че всички разбраха, че турчалята пазят джихадистите и убийците на деца, които американците пуснаха срещу нормалните хора.

Сещам се за едни дебати по темата, когато дпс са напуснали залата.

"Това е двуличен акт от страна на един режим, който в продължение на години е извършвал всякакви избивания срещу собствения си народ /.../, накарал е милиони хора да напуснат домовете си и който е известен с това, че прибягва до използване на химически оръжия" Избиват се по равно един друг собствените си хора. Вие педерасти избивате друга нация!! Чест им прави на Сирийците!

Когато в България се заговори за 500-годишно съжителство, това се харесва на турция. Обаче признаването на робството или на геноцида над арменци е неудобно и винаги води до застрашаване на етнически мир, обвиняване в език на омраза и подобни твърдения, но така им изнася на турците. Сега е така със Сирия.

Защото доказва че не са цивилизовани, а тогава нашите еничари няма да могат да ги дават за пример и ще има по малко турчееще се помаци

Нали вие субсидирахте джихисти в Сирия сега ги изкарате тях виновни, искате да изглеждате цивилизовани но малко по малко образа ви на дива и ще се популяьира и това ще доведе до отричане от нацията ви гледайте само какво дтава

Гаджалите са се попревъзбудили, но Башар си го мести отляво и готово. Ще гризнат дървото в Сирия, гарантирано.

Ами те, през 1915 г, турците заедно с сирийците и арабите изтребиха Арменците. Туй е пак някаква Арабска Измама.

Време е турската държава да се разпуска.

"... заедно с сирийците и арабите...". Що ли си мисля, че преобладаващата част от населението на Сирия, демек - сирийците, са баш араби?

Всъщност не е доказана употребата на химически оръжия от страна на "режима" а все повече се увеличават доказателствата. Че обвиненията са манипулирани. Но понеже това контрастира с опорката ... Не се раздухва

Одринска Тракия е наша, факти просто. Беломорието. Гърция си иска Кипър и Анатолия, Истанбул и до Иран. Армения има да зима също. Русия и Грузия. Египет има да отмъщава. Като си платът кармата, тогава да протестирът.

Скапани фесове проляли сте реки от кръв

При спомена за Батак тоя башибозук тре се трепе и браво на арабите

Абе и ние бая сме ги клали. Мълчи си. Нека се бият.