Турция осъди сирийския парламент за признаване на арменския геноцид

Решението идва на фона на изостреното напрежение между двете страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При спомена за Батак тоя башибозук тре се трепе и браво на арабите

Скапани фесове проляли сте реки от кръв

Абе и ние бая сме ги клали. Мълчи си. Нека се бият.

Одринска Тракия е наша, факти просто. Беломорието. Гърция си иска Кипър и Анатолия, Истанбул и до Иран. Армения има да зима също. Русия и Грузия. Египет има да отмъщава. Като си платът кармата, тогава да протестирът.

Всъщност не е доказана употребата на химически оръжия от страна на "режима" а все повече се увеличават доказателствата. Че обвиненията са манипулирани. Но понеже това контрастира с опорката ... Не се раздухва

Време е турската държава да се разпуска.

Ами те, през 1915 г, турците заедно с сирийците и арабите изтребиха Арменците. Туй е пак някаква Арабска Измама.

"... заедно с сирийците и арабите...". Що ли си мисля, че преобладаващата част от населението на Сирия, демек - сирийците, са баш араби?

Гаджалите са се попревъзбудили, но Башар си го мести отляво и готово. Ще гризнат дървото в Сирия, гарантирано.

Нали вие субсидирахте джихисти в Сирия сега ги изкарате тях виновни, искате да изглеждате цивилизовани но малко по малко образа ви на дива и ще се популяьира и това ще доведе до отричане от нацията ви гледайте само какво дтава

Когато в България се заговори за 500-годишно съжителство, това се харесва на турция. Обаче признаването на робството или на геноцида над арменци е неудобно и винаги води до застрашаване на етнически мир, обвиняване в език на омраза и подобни твърдения, но така им изнася на турците. Сега е така със Сирия.

Защото доказва че не са цивилизовани, а тогава нашите еничари няма да могат да ги дават за пример и ще има по малко турчееще се помаци

"Това е двуличен акт от страна на един режим, който в продължение на години е извършвал всякакви избивания срещу собствения си народ /.../, накарал е милиони хора да напуснат домовете си и който е известен с това, че прибягва до използване на химически оръжия" Избиват се по равно един друг собствените си хора. Вие педерасти избивате друга нация!! Чест им прави на Сирийците!

За такива, като турците, нашият народ казва: "Хем насран, хем голям." Тия турци извършват агресия срещу чужда страна и недоволни, че не ги посрещат с хляб и сол. Положителното е, че всички разбраха, че турчалята пазят джихадистите и убийците на деца, които американците пуснаха срещу нормалните хора.

Факт! Имало е геноцид! Над българския народ също!!! Рязаните да признават!

Що ги съдят, сякаш, не са го направили....или не са го правили в България?…или е било турско присъствие? Чалмите да си стоят, в чалмосаната страна!

Турците се намират на територията на суверена страна. С армия и тежко въоръжение. Абсолютно неканени. Трудно може да се намери друга дума за това, освен АГРЕСОРИ. И нямат НИКАКВО право, морално, или каквото и да е друго, да слагат етикети на ЗАКОННОТО правителство на тази СУВЕРЕНА държава. Относно диктатурата, как точно се нарича човек, който репресира половината си държава, вкарал е в затвора 180,000 учители и университетски преподаватели и живее в дворец с 1000 стаи? Въпросът е риторичен.

когато признаването идва от "правоверни" "братя". А уж при изповядващите "правоверената" "религия" всичко било цветя и рози и като стъпели на врата на всичкото "неверник" щял да настъпи световен мир;-)!!! Тия сами вярват ли си, та искат и ние, "неверниците", да им вярваме???

А нашият парламент кога ще признае геноцида над българите по време на османското "присъствие" в страната ни?!

Сещам се за едни дебати по темата, когато дпс са напуснали залата.

Kenn1111

То това е факт и не ми е ясно турците кво се правят на невинни.Същото важи и спрямо България и още няколко страни били под турско РОБСТВО!