17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинското озъбено лице на псевдодемокрацията по краваристански - Демокрация е само каквото кажа аз! Дори не са оригинални. Ние това го знаем отпреди повече от 40 години от филмите за развитото социалистическо общество - КОГАТО ГОВОРИШ С МЕН ЩЕ МЪЛЧИШ! ЗАЩО БЕШЕ ТОЛКОВА ЗОР ДА СКАЧАТЕ И ДА ВИКАТЕ, ЧЕ КОЙТО НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН? ЗА ЕДНИ БАНАНИ И ЧИФТ ТУРСКИ ДЪНКИ ЛИ?

PEYTSCH

Слагайте чалмите, някой се изкряска...Май беше кандидат-султанчето...

моментално да се спре износа на турски технологии за УСА.

турски технологии? От Анадола ли? Или шкембе чорба? Или космичеки ракети?

PEYTSCH

Въй-въй...на гладно...

Чиляка гледа лошо, защото F-35 се очертава през кривмакарон, пък и ще има зобрана за ползване в турция на американски технологии, сиреч фалит на високотехнологичния отласъл!!!! Пък и лирата се срина!!!! Остават им на турчулюта само овцете и козите!!!! Как да не гледаш лошо????

Тук възниква въпрос...след като ФАЩ налагат незаконни санкции за арестуван пастор терорист на министри от чужда държава, защо Република България не е блокирала досега безвизовия режим в ЕС за американски граждани, при условие, че ФАЩ имат визов режим за държави от ЕС? По договора ни за присъединяване ЕС колективно и реципрочно трябва да наложи визи на страна, ограничаваща придвижването на нейни граждани! Ако ЕС не му стиска, все едно ние можем да пуснем без визи в България граждани на визови страни.

Във ФАЩ властта се сменя редовно и сега има разследване на президента! А в свободна Русия, как е?? Или сега новата ви любов е Турция?!?!

Да си чувал, че който плаща , той поръчва музиката???? Пък САЩ още доста ще поръчват музика!!!!

Който печата той поръчва музиката.

Да си чувал, че който плаща , той поръчва музиката???? Пък САЩ още доста ще поръчват музика!!!!

Знаем, че САЩ поръчват музиката. Но, последните 30-тина години, поръчват музиката на Брегович. И забележителното е, че е само за погребения.

Е нали сме под опеката на ЦРУ

що гледа тъка лошу? Да ней наточил калъчката и ятагана и да свика таборите и ордите със зурлата?

А бе, атакистки тролове, нали с години плашехте хората с неоосманизма на Ердоган?!?!?!?!?!?!?!?!? КАКВО СЕ СЛУЧИ, че сега го защитавате?!?!?!?

Пак си спал отвит,

Вероятно и на балкона.

От IP-то ти се забелязва голяма активност от известно време... На твоите колеги трафика е по-малък. Поне да се направи, така че да ползвате динамични IP от компютрите от които пишете и по трудно ще ви проследяват

Хубави лоши турците защитават интересите си. Не ги харесвам но факта че са поставили над всичко държавните си интереси е похвално на фона на безграбначието на колонилна България. Благодарение на тази си позиция Българи загуби първо Син поток после и Южен и сега и двата са през Турция..... Нещо което е още по-зле за нас.

Така беше и с Болен Сайдеров, говори 10 години против турците, как ще превземат България, но когато Турция и САЩ се спречкаха, започна да защитава турците :)))) Гьонсурати!!!!

Сидеров НИКОГА не е защитавал турците. Никога. Обаче е в коалиция с молитвени закусвалници и си налага да си трае.

Говедата още не са разбрали, че вече не е 1946-та, когато бяха единствения неразрушен пазар. Бавно и с криволичения, но доста държави бият шута на Кочината, като процесите са бавни, както натрупване на напрежение преди заметресение :)

Не те ли е гнус малко, че трябва да защитаваш турците?????

Schilo

Къде видя защита на турците? Има твърдения за това, че лека полека, щатите губят влияние

Защо да ме е гнус? Та доста турци защитаваха и Капитан Петко Киряков, за разлика от продажни българи, които дори след Освобождението не му дадоха заслуженото!!

Що бе какво им е на турците ? Не, на Ердоган, а на турците !

Показателен е факта, че в момента фед изтегля гъзпапир от обръщение. На никого гъзпапиря вече не му трябва и става излишен :))

Докато ползваш технологии разработвани в САЩ, за да пишеш глупости в по страницте в интернет (думата е английска, интернет е измислен в САЩ, страницата е изработена с технологии измислени в САЩ) САЩ няма да изчезнат или да намалят влиянието си. Даже напротив - увеличилиса са го, прото главата ти не го побира, защото е от друг мащаб и измерение.

Не само в Кочината се разработват технологии. И не забравяй, че това се получи заради ДИВОТИЯТА на нагличанските и зигхайлските колониални прасета, направили ДВЕ световни войни за 30 години с 85 милиона убити и 150 милиона ранени. Кочината няма НИКАКВА заслуга. Имаше шанс.

Лапайте ..., фенки на Пути и Ердоган :))))) Презряните от всички и прегърнали се средновековни диктатори :))) Нали много мразехте Турция?!?! Кво стана!?!? Нямате грам чест и гръбнак! Пълни пу...!

Schilo

Много рано избръмча

Schilo

Мдааа, май Турция скоро ще излезе от НАТО. И ще се присъедини към БРИКС

Индия купи ракети от САЩ на стойност $1 милиард и заразя руските ракети! КАКЪВ БРИКС!? БРИКС е рехава икономическа организация! Какво общо има Бразилия с Южна Африка?!

Schilo

Надай се жено на....

Schilo

Дотук ли можеш?

На това аз му викам двоен стандарт. Когато от Турция искаха да им дадат Фейтхула Гюлен, от САЩ им отговориха "ние имаме независима съдебна система. Каквото реши съдът." И не го предадоха. Сега, когато турски съд е постановил мярка "задържане под стража" на американски пастор, търсещ майка си в Турция, от САЩ казват, че не може то така. Как някакъв си чужд съд ще решава за американец ?!!

Ти турчин ли си или турски ибрик? Това е реалността, САЩ имат работеща правосъдна система, а Турция нямат! Ергодан арестува хиляди журналисти! Германците изгониха футболиста от националния отбор, само защото се снима с Ердоган, защото Ердоган държи в арест журналисти, работещи в германски медии!!! Откога Ердоган стана толкова харесван в България?!!

Schilo

И по чии критерии е работеща в САЩ и неработеща в Турция?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ответни мерки.

Турският министър нямал пари или имущество зад граница, ама говедата му въвели санкции :))) Поредната говежда дивотия - ама вероятно не-последната.

Много ясно че тези нямат ама питаш ли как са се запекли останалите министри дето имат ? Никой не знае кой ще е следващия дето ще го отнесе покрай ината на Ердоган. Преди да тръгнеш на война трябва да си подбираш битките.

Ама ти сигурен ли си, че са се запекли? А някое говеждо прасе с имоти по турското Средиземноморие дали не се е спекло? :)