Турция към САЩ: Признаване на арменски геноцид ще влоши отношенията ни

През 2019 г. американският Сенат прие необвързваща резолюция, признаваща убийствата за геноцид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Privet ot Osmanskata İmperiya.Bataşkoto klane e pılna lıja.

Здравей животно! Няма алах а Мохамед са го чукали прасета

геноцид в цлия свят, включително и убийство с ваксина, с педварителна декларация, че поемаш риск и предварително оневиняваш евентуалния си убиец

Тя самата дефиниция на думата "геноцид" бе беше ли измислена по повод на избиването на арменци от турците ?

Не знам Германия ,Англия ,Испания или Франция да са с влошени отношения с която и да е държава на която са налгали господавсвтото си! Как пък все на Турция и пречи да си признае Султанските престъпления спрямо арменци,българи,гърци, сърби и останалите народи пострадали от тези зверства?

А геноцидът, извършен от турците срещу българите по време на турската окупация на България, не е признат дори от така наречените български управници, пък какво остава за други страни!

Няма значение дали го признават или не. Всички знаят че е станало. Като първична и по простовата държава и народ, не могът да видят че в признаването има дивиденти. Да, ще трябва да се извинят а и сигурно да платят някакви пари. Това е неприятно! Но, отнемат възможноста на други държави непрекъснато да ги рекетират по този казуз. А това е важен дивидент!

Проблемът е по-дълбок. Арменският геноцид е извършен от т.нар. "младотурци", които са основата на съвременната турска държава с която турците много се гордеят. За тях "младотурци" е синоним на революционери, дори един американски турчин беше направил канал "Young Turks", който се занимава с... американска политика. Неграмотните американци понеже са много толерантни, изобщо не си правят труда да прочетат малко история да видят кои са тия "революционери".

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Чрез него можете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в много близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте и опитайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Що не обясниш, че компютърът на жертвата започва да работи като ъглошлайф с по 90-100% ангажирамост на ресурсите, като една много малка част от "изкопаното" отива при собственика, една друга немалка част отива в твоя афилиейт джоб, а лъвският пай - в джоба на някой крипто-тарикат???

А Баташко клане има ли?!? Изроди отомански - смърт за вас!

Кланета всякакви е имало в историята. Да, тюркие няма история...тя има криминално досие, най вече защото те никога не са имали други подходи за решаване на етнически проблеми. Но, ако трябва да сме честни и обективни, всеки народ е правел такива работи, макар и по рядко и не винаги на етнически принцип. Лошото в случая е че те продължават до ден днешен да прилагат този модел.

ние не!

Ми да не бяхте го правили!

Последно наследници ли сте на Османската империя или не сте ?

тези янки първо да признаят геноцита срещу индианците ,щото арменци има има и арменска държава ,ама колко индианци останаха и къде им е държавата ,същото е и с инките ,те пък въобще изчезнаха с помоща на кръстоносците,населението на перу няма гена на инките ,това е научно доказано

И индианци има. Даже в днешно време имат доста превилегии. Например, само те могат да правят казина в повечето щати - а в това има много пари. Т. Е. американците си плащат. Не знам турците да са платили нещо на някого. Американските индианци не са имали държава, а инките не са били единственото племе в Перу. Да не мислиш че стотина испанци са победили цялата империя на инките без помощта на други местни племена подтискани от инките.

Милиони зверства извършени от мюсюлмани срещу християни. Нито признават, нито се чувстват виновни, нито носят отговорност за делата извършени заради тяхната измислена вяра. Утре тия бежанци ще се размножат като ракови клетки и като се почувстват достатъчно на брой, ще почнат да колят нас християните, на нашата си територия. Още не е късно да бъдат спрени орките, но ако лапаме мухи, скоро ще дойде ден когато ще е късно. Спомнете си Косово. Косово бе генерална репетиция на мюсюлманите как да превземат Европа

Относно Косово говориш глупости. Никакви мюсилмани не са извоювали каквото и да е било там. Победата им беше подарена от Запада или христянски държави. Без намесата на Запада, щяха да изгубят.

В областа Косово албанците правиха ли атентати срещу сърби - правиха. Клаха ли сърби - клаха. Сега Косово мюсюлмански ли е - мюсюлмански е. 1:0 за мюсюлманите, а пък ти разсъждавай кой какво им е подарил.

Като "добър" християнин-православен Б.Б. колко джамии финансира, опрости12 милиона на мюфтийството и т. нт. От джипката ги питаше: "Джамия имате ли?" Ама иначе християнин......Във Великобритания има 1000 джамии, в България са 1 400 и КОЙ и КОГА ги построи???? КОЙ сега дава държавни пари за джамията в Разград, КОЙ????

Мдааа, истината винаги влошава отношенията. Друго си да си благодарен за ДЖИЗИЕ, сиреч плащаш на гост с голям ятаган.... Скоро и българския геницид ще признаете. 1444 България 2.5 млн, 1560 под 300 хил..... Това присъствие ли е??? Мръсен джагал

Ако република Турция не признава арменския геноцид значи няма никакво право да се смята за приемник на Османската империя. С всички последствия от това. А това означава никакви териториални претенции към съседни и по-далечни държави. Всъшност и въпроса за Истанбул става спорен.