Турция изгони израелския посланик

Турция е казала на израелския посланик в Анкара да се върне в Израел "за известно време"

Обратно в новината

Коментари - Турция изгони израелския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ние! Нали сме с турците, няма ли да предупредим израелския посланик в България ...?! Поне да направим едно две изречения, които да изпрати на Нетанаху. Амаха, ... после германците били виновни, че са обявили за вътрешен враг еврейското малцинство.

Браво- това е истински Президент.

трябваше някой да им го каже в очите

Става все по-забавно. Турция в ролята на коректив... при това в случая с право. Ние естествено няма да вземем отношение, а ще инсталираме ветропоказателя и каквото покаже...

Ашколсун.

Може да е всякакъв Ердоган, но май е единствения дето има топки.

а за чий трябва да сме на всяка чорба мерудия?

Браво.

Kalin

Като трепе избива бие затваря уволнява хиляди в Турция е справедлив и.....а да дава акъл на други е смешно чеи да се прави на загрижен и ядосан

Всички да гласуват за кандидата за Нобелова награда за "мир" Дончо Тръмпов!!!

Ето заради такива нациналисти и ислямски фундаменталисти като Ердоган са такива неща в ивицата Газа. Да не призовава християните за подкрепа, аз няма да защитавам терористите и правокаторите от Хамас.

Говоря принципно. Една суверенна държава не се притеснява да вземе отношение на момента. Несуверенните, като нас, трябва да изчакат да се изкажат батковците и каките, пък после да преценят кой най-много може да им набие канчето като не слушат. Това е реалността, за съжаление.

Евреите ли строят на западния бряг, или палестинците??? Евреите ли са блокирали Газа по суша и море, или палестинците са блокирали Израел?? Евреите ли убиват ЦИВИЛНИ (днес е убито 8 месечно бебе!!!) или палестинците трепят еврейски бебета??? Стига с тая плоска пропаганда!!!! НЕ Е СЛУЧАЙНО, че европейците си изпратиха БЕЗ ЖАЛ евреите в лагери, ама хич НЕ Е СЛУЧАЙНО!!!

Това на пачата ще му струва много скъпо...

Демокрацията ме докара до там, да се радвам на действията на един турчин...

Едно добро дело на иначе противоречивия Ердоган.

Казал съм каквото трябва. Да попитам все пак какво прави осем месечно бебе на място където се стреля и крайното лошо отншение на нацистите към руските войници в лагерите на смъртта ли одобрявате.

Геноцид ? И какво да си мислим за стотиците хиляди без присъда в турските затвори, за стотиците хиляди уволнени без право учители, лекари, журналисти ? Няма да му мислим, щото утре може да има смяна на ветропоказателя. Жалко, както за сирийците, ката и за кюрдите, за палестинците, за жертвите на атентатите в Европа.

Що, бебето няма ли си майка, която е ЦИВИЛНА и има право на протест?????? И не сменяй темата!!!! От 1948-ма година до сега са убити НАД 1800 палестински деца под 12 години!!!! Бомбардировки, насилие, изгонени от жилищата им араби!!!

Казаното и подчертаното от Ердоган по този трагичен и несравним случай на тотално насилие и десетки жертви на невинни хора е в ПЪЛНО СЪОТВЕТСТВИЕ С ИЗРАЗА НА ОСЪЖДАНЕ НА ТОЗИ ВАРВАРСКИ АКТ ОТ ЦЯЛОТО ПРОГРЕСИВНО ЧОВЕЧЕСТВО.

Тука е прав Ердоган, колкото и да не ми се иска да го призная. Израел този път доста прекали, но освен от Турция, не съм чул друга държава да вземе отношение по въпроса. Ако това беше станало на границата м/у Косово и Сърбия ? Вече щяха да са изпратили самолетите да бомбандират.

От 1948 до 2018г. година са загинали от тероризъм 3705 и са ранени 14 736 израелтяни. Не бягам и не се крия. Това което хора като Ердоган няма да направят е да осъдят никога тероризма и нападенията срещу Израел, за тях техният живот не струва нищо.

Ето така мислят робите, продажниците и фурнаджийските лопати. Приликата с бб, цвцв и прочие политическа псевдо-класа не са случайни.

Междувременно властите в ивицата Газа обявиха подробности за загиналите в понеделник при палестинските протести. Според ведомството загиналите са 58, от които 57 са убити от израелски огън. Бебе на 8 месеца е починало, след като е вдишало сълзотворен газ, предаде Нова телевизия. Шестима от починалите от огнестрелни рани са непълнолетни. Над 2700 души са ранени, в това число 1360 от огнестрелни рани. От ранените 130 са в сериозно и в критично състояние И ТОВА Е САМО В ПОНЕДЕЛНИК!!! Това са ЦИВИЛНИ, ЦИВИЛНИ палестинци!!!

Заради мъжките действия на Виктор Орбан станахме фенове на Унгария, тъжно ми е да го призная - но с действията и изказванията си за конкретнитя случай Реджеп Ердоган спечели овации - истината е такава, независимо кой я казва ! Грозно и непростимо е да избиваш цивилни, особено когато си им на гости в собствената им територия и държава ! Западното лицемерие все повече отвращава образованите и свободомислещи хора ! А само да попитам - за избиването на 8 месечно дете и още 60 човека няма санкции, но заради предполагаемият опит за убийство на някакъв индивид и дъщеря му в Лондон (даже нямаше жертви) изгониха сума ти дипломати и наложиха санкции ? Демократично - ама сериозно ли ?

Питай екс-прецедента плювналиев дето прокарз акон улесняваш движение на турския аскер в бБългария, да ни пази от Путин. Питай и цяла "демократична" европа, тя тактично мълчи по тези въпроси вече над половин век, и не само мълчи, ами и снабдява Турция с най-модерни оръжия.

Обявиха подробности за загиналите в понеделник при палестинските протести. Според ведомството загиналите са 58, от които 57 са убити от израелски огън. Бебе на 8 месеца е починало, след като е вдишало сълзотворен газ, предаде Нова телевизия. Шестима от починалите от огнестрелни рани са непълнолетни. Над 2700 души са ранени, в това число 1360 от огнестрелни рани. От ранените 130 са в сериозно и в критично състояние. ТОВА СА ЦИВИЛНИ ХОРА!!!

От 1948 до 2018г. година са загинали от ционисткия държавен тероризъм над 80 000 палестинци, ранените никой не ги брой вече. Отделно от другите арабски държави поне още толкова...

Днеска други го казаха - Турция осъжда кюрдският тероризъм, доколкто го има и води война с него, но същевремено подкрепя палестинският тероризъм и Хамас. Турция е заплаха за съедите си, националистическа е в лошият смисъл на думата при Ердоган и даже недемократична - годсподин Ердоган да погледне себе си и собствената си страна, преди да осъжда другите.

Съжалявам и ме боли за всички загинали, дори да не го вярвате. Обаче знаем кой толкова години налива масло в огъня и пречи да има мир по тези земи и това не са еврейте. Те са в безпрецедентната ситуация да се отбраняват от всички страни години наред.

в Анатолия. Майка му е иранска хазарка. За тюркмените от Туркестан заселили се с насилия в Анатолия изобщо не говоря. Но е удоволствие цирка...евреина Ердоган да вдига тон на Израел. До днес САЩ имат трима приятели - Канада, Израел и Турция.

Ужасно ми е тъжно да го кажа, но Турция има политици, позиция и самостоятелна политика. Ние имаме в правителството и парламента наколко стотин безгръбначни послушковци, не особено умни и с крадливи наклонности.

Ужасно ми е тъжно да го кажа, но Турция има политици, позиция и самостоятелна политика. Ние имаме в правителството и парламента наколко стотин безгръбначни послушковци, не особено умни и с крадливи наклонности.

Какво общо има тук майката на Ердоган с геноцида упражняван от евреите?! Лъснаха им лъжливите цигански задници и пак се намира някой никаквец, като горния да ги защитава! Време е българите да разберат за много активната им роля по време на турско робство! Те не са жертвите, те са палачите от време оно! Хората са ги гонили през вековете от страните си и пак това ги чака, защото това е проклетото от Бога племе!

От 1948-ма година НЕ Е СПИРАЛО изселването на палестинци от техните земи!! НЕ Е СПИРАЛО!!! По този повод има НЯКОЛКО резолюции на Съветът за Сигурност към ООН, ама евреите правят каквото си искат!!!

Нима Турция не е терористична държава! Защо избиваше кюрди в Сирия. Тя ги избива и в Турция. Самата Турция се състои от 90% семити, сиреч евреи и араби. Генетика, и едните и другите са роднини на Ердоган.

Новината е свързана с ЕВРЕИТЕ. А дали Ердоган е стока, това е ДРУГА ТЕМА. Прав ли е?? ПРАВ Е!!!

Европейският съюз искаше да приеме декларация с критика към Израел, но 3 държави я блокираха - Унгария, Чехия и Румъния. Нали Унгария се бореше срещу евреина Сорос?

Сложно. Кое е арабско и кое е еврейско. Хиляди години история писана с възходи и падения и за двете общности. Явно сега се играе със силата, а тя е на еврейската страна. Няма и сто години от както са се върнали еврейте в земите си и доказват, че няма да се церемонят с палестинците. Това е ,който е силен той казва, ако палестинците бяха по-силните, те щяха да казват. Неписан закон.

Ами то - някой ден това ще се случи. Народната памет не забравя нищо. Евреите си създават огромни неприятности за следвашите поколения, ама сами са си виновни!!!

Не е прав Ердоган, а е лицемерен. Той извършва същите действия спрямо кюрдите. Но и ердоган е евреин, като и тези в Израел, родни братя.

Не е прав Ердоган, а е лицемерен. Той извършва същите действия спрямо кюрдите. Но и ердоган е евреин, като и тези в Израел, родни братя.

Едното какво общо има с другото?

Даже и да е лицемерен, за палестинците е прав!!! А неговото лицемерие, ако го има, няма нищо общо с конфликта между палестинци и евреи!!

Искате да кажете, че тъй като Хитлер е бил силният, правото е било на негова страна и трябва да съжаляваме, че не си е свършил докрай работата? А вчера ревяхте тролчетата за една рисунка на свастика. Днес се говори за десетки убити, но сега вече палачинката се обърна! Защо ли? Само евреите ли са хора,а ? Само те ли имат права и свободи? Колко ви плащат безумци да дращите глупости тук и омаловажавате посечен, едва наченатия живот на бебе?!

Да, сега бяха убити около 60 палестинци, и то нарочно заради безумията на Хамас- да пращат децата си точно там, където самите Хамас провокират насилие след изричното предупреждение на Израел да не го правят (да, нека протестират, но без провокации, и Хамас точно това целят!). И сега е геноцид, нали. А унищожаването на милион арменци преди повече от сто години от турците- "ами то така се случи, история, какво да се прави. САМО НЕ ГО НАРИЧАЙТЕ ГЕНОЦИД".

Защо пишеш за палестинците. Те сами са си виновни с действията си. А къде е арабското единство. Двете арабски монархии Саудитска Арабия и Обединените Арабски Емирства, не са ли съюзници на Израел. Семитско "единство и борба на противоположностите"- Мордехай Леви (Карл Маркс).

Начи не са виновни СТРЕЛЯЩИТЕ, а изпратилите децата???? Как може да си такъв ГьОТВЕРЕН бе!?? Да не си евреин???

Чети повече и бъди осведомен. Хитлер е евреин от рода Ротшилд. Цялото му управление се е сътояло от етнически евреи. Само Гьоринг не е бил евреин, но жена му е еврейка. Така, че нещата са ясни.

Значи ако евреите са убийците, не извършват геноцид?! По-абсурдно твърдение от това, здраве му кажи! Или сте социопат или евреин, трето обяснение на простащината ви няма!