Турция е на път да напусне Съвета на Европа

Ердоган пренебрегва ЕСПЧ, който критикува процесите срещу неговите опоненти

Обратно в новината

Коментари - Турция е на път да напусне Съвета на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Му си вика суверенитет! ЗАПАДА Е ЕДНА ОГРОМНА ИЗМАМА В ТОВА ПОНЕ СЕ УВЕРИХ!

Беги на изток бе резак

Този е Копейка, елементарни хора.

Доста спомени имаш, май от резаците

Напускането на паразитни организации от този вид затруднява изхранването на тюфлеците захлебващи в тях, защото за участието се плаща вноска. А без средства за захлебване, тюфлеците паразити търсят друг гостроприемник и организацията се разпада.

"Турция е на път ..." "Напът" се пише слято, защото съчетанието от предлога "на" и съществителното "път" образува смислова цялост с ново значение. Кратка справка в интернет при съмнение предотвратява правописни грешки, но явно няма кой да се усъмни. Поне в заглавието!

Ми правилно, Турция е азиатска страна и няма място в Европа

В този съвет един ден само България ще остане!

Закривай

Скоро това може да се случи и с България, ако не проведем присъдите в полза на т.нар. "македонски" организации.

Турция е азиатска страна, кой каквото и да ми говори. В тези страни има режими за да държат главорезите под око. Демокрация не може, а и не трябва да има. Практиката го показва с Европа и "новите" европейци от Афганистан, Ирак и т.н да престанат тези в Европа да искат от смета да живее по техният модел, защото скоро , никой няма да ги отразява. Много ги отсвириха, но тепърва няма да им се чува думата.

Ужас. Това означава да загубим Турция като демократична страна.

кой ги пусна там. Тези нямат нищо общо нито севропа, нито с Цивилизацията

Чети.Те настрана,която произвежда толкова,че може да се самоизхрани три пъти....Погледнии си масата и виж ,колко и какво ядеш от там.Само ако реши( Ердоган) да пусне бежанците,ще ни залеят ,като потоп....не бъдете смешни,а мислете,още е безплатно.

АЗ или мишка??????

А бе пе...аст какво знаеш ти за цивилизацията, БОК...лук, кой си ти за да првценяваш народите...?

"Напускането на Москва остави дупка в бюджета на организацията от 90 млн. евро..." Та и затова "Съветът на Европа, който е основната правозащитна организация на Стария континент, одобри повторното приемане на Русия. Това е първата отмяна на международна санкция, наложена на Москва заради анексирането на Крим през 2014 г., въпреки протестите на Украйна и Грузия, предава Ройтерс." А после руснаците пак си биха камшика: "Русия официално се оттегли от Съвета на Европа. Във вторник уведомлението за решението на Москва бе връчено на генералния секретар на организацията Мария Пейчинович-Бурич, става ясно от изявление на руското външно министерство, цитирано от БГНЕС. "Държавите от НАТО и Европейския съюз (ЕС), злоупотребявайки с мнозинството си в Съвета на Европа (СЕ), последователно превръщат тази организация в инструмент на антируската политика, изоставяйки равноправния диалог и всички принципи, на които е основана тази общоевропейска структура. На 25 февруари те приеха дискриминационно решение за прекратяване на представителството на Русия в уставните органи на Съвета на Европа", посочва Москва в изявлението. "При такива условия страната ни няма да остане в Съвета на Европа. На 15 март на генералния секретар Мария Пейчинович-Бурич беше връчено уведомление за оттеглянето на Руската федерация от организацията", съобщиха от Министерството на външните работи." Са и турците като им резнат субсидиите... пак ще реват на руснаците да се върнат в организацията;)

СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ДПС ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ В КРИМ И ХЕРСОН !

Съотношението руснаци към татари в Крим е 10 към един. След две години освен да правите свирки ( ти и татарите) друго няма да можете. Защото само устите са ви под контрол.

НАД МАСКВА ЩЕ СЕ НОСИ ПЕСЕНТА НА МЮЛЕЗИНА, КОЙТО ПРИЗОВАВА ПРАВОВЕРНИТЕ НА МОЛИТВА ПО ПЕТ ПЪТИ НА ДЕН. РАССИЙСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ СЛУЖИ КАТО ТОР ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА НОВАТА ОТОМАНСКА ИМПЕРИЯ. МОХАМЕД ЕМИН ЩЕ БЪДЕ НАЗНАЧЕН ЗА ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОР НА КРИМ, А БЪЛГАРО-ТАТАРСКИ ОРДИ ЩЕ ПРОКУДЯТ ОСТАНАЛОТО ТАМ РУСКОЕЗИЧНО НАСЕЛЕНИЕ.

Много сте си повярвали турците. Ще дойде ден, в който гърци + руснаци ще ви сложат на място, като ви бият до спукване. А после Запада ще ви разцепи на парчета. И ще бягате от Турция в Ирак. Но има още малко време.

100+

Много скоро възстановената Отоманска империя ще се простиря от Истанбул до Владивосток, а поробените москали ще вият от болка и унижение.

Пък османската империя е била до Владивосток. Виж ние, гърците, Северна Африка, близкият изток да били сме. А сега ми обясни как ще стане да завземът едновременно гърците, Египет, Израел, СА, Ирак, Иран, части от Русия.... Това може да стане в мокрите сънища на ердо и на теб.

Глуп...ак, вземи прочети история и така пиши, неща...сник.

Явна твоя ГЬОТ Е пращял досто често от руска паламарка та затова си повреден в мозъка.

Диктаторите не желаят да се осъждат извършените от техните слуги нарушения на човешките права - след Путин съвсем нормално и Ердоган да помисли да напусне Съвета на Европа. Няма да го стори, но се прави политика - демонстрира, че не се интересува от правата на човека: свобода на мисълта и изразяването, защита на собствеността, справедлив съдебен процес... Ето, какво ни пожелават путинистите в България - несвобода и преклонение пред диктатори!

2014 година: 1 лев = 1 лира 2023 година: 1 лев = 14 лири 1400% инфлация за десет години спрямо най-бедната страна в Европа. Турция няма място в Европа. Това е.

страшен критерии

Смело ердо ,не им пускай никакъв фандък на еврогейците ,миналата година за една седмица all inclusive платих 400 евро, тая година 250, на хаирлия да е,годината да са 100... Малоумник и ти ще виснеш на центъра на Истанбул, като късото на центъра на Мацква...

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами!!!!----- https://urlis.net/biocom

Ако наистина Турция реши ,че Европа не си заслужава. Тогава нищо няма да я спре да стигне до Дунав. А ние и последното оръжие го подарихме на Украйна. Осирайки се като Арменците. Гялури стебеили. сте и ще бъдете.

Ако Турция реши да ни дойде на гости те уверявам, че и 10 пъти по-добра армия да имахме щеше да е безсмислено. Дори в уж най-добрите времена, когато държавата приличаше на Северна Корея до някъде, никой не си е правил илюзии, колко дълго ще издържим. 24-48 часа. Аналогия на Украйна и Русия няма, даже във военно измерение. Украйна е голяма и със читава армия, а я газиха доста навътре. Ние сме нищо. Имам съмнение дори срещу Македония. Атлантическия клуб на Мони да са живи и здрави.

Супер, следваща стъпка - изход от НАТО, за да не се чудим какво ще стане, ако се запукате с гърците. Ще спя далеч по-спокойно, ако знам, че при нападение от башибозука на уонаби султана, мога да разчитам на два самолетоносача, които бързо да пратят осмалията при милошевска Врбия.

Да напуска, и без това Турция няма място в Европа. Да, ще трябва да водим някакъв диалог с тях - да викнат Тиквата, той е по тая част.

Структурите на Държавна сигурност в България управляваща България преди и сега, не са позволявали читави, честни, достойни хора да заемат управленчески длъжности на високи постове в държавата. ДС - сега ДПС продължават да създават и произвеждат свои кадри, този път в Библиотекарският институт, които после заемат постове в почти всички възлови институции, включително МВР, ДАНС, Съд и Прокуратура. ДПС привлякоха Бойко с ГЕРБ-СДС и сега управляват заедно, тоест делят баницата, за останалите по филийка, за народа трохите.

А герберастките 12 години как ги обясняваш?

То па са щтото сме вързали!

Никой няма вечен и сигурен да не забравят, че и на дявола някой е сложил рога и колко недосегаеми почиват в станция живот и здраве и колко падат лошо по-лошо от колкото са правили и т.н. В тази игра винаги има по-хитри и по-амбициозни или алчни и т.н...

Браво Ердогане! Само ти и владимр Владимирович успяхте за десет години да сринете валутите си със 60% и 90% и така стратегически да поставите началото на новия брикс световен ред! Аз много душържа на авторитарните и нежно фашистки режими! Само така ще стигнем до победа над джендърството!

ЕРДОГАН Е НАЙ УМНИЯТ И ХИТЬР ПОЛИТИК В МОМЕНТА В СВЕТА. ВОДИ НЕЗАВИСИМА ВЬНШНА ПОЛИТИКА. ЕС СЕ ПРЕДАДЕ НА САЩ.

ВИДЯХМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НА САЩ И ЕС В СИРИЯ--АВГАНИСТАН-ИРАК-И ПОСЛЕДНО В УКРАЙНА. ЕРДОГАНЕ ТИ СИ ПИЧ САМО ТАКА.

Къде ви намират такива малоумни неграмотници, ма?

Браво Ердогане! Ела при нас в братския БРИКС! Ние сме братски ислямски народи с обичан авторитарен режим! Слава на братска Россия и братска Турция!

Иди да му завъртиш сега един дудук, както въртиш на братушките ти кадир и мюмюн...

ЕСПЧ в последните 30 години се превърна в ЛГБТчийска организация ! Срам и позор !

БРОВО ЕРДОГАНЕ ВСИЧКО В ИНТЕРЕС НА ТУРСКИЯ НАРОД. ЕРДОГАН ВОДИ ВЬНШНА ПОЛИТИКА САМО В ИНТЕРЕС НА ТУРЦИЯ. ЗАТОВА НЕ ГО ОБИЧАТ ОТ ЕС И САЩ. САЩ И ЕС ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА . ТУРЦИЯ Е НЕЗАМИСИМА ДЬРЖАВА.

Май скоро не си ходил в Турция, за да видиш за какъв шит става дума

Поредното нещо което трябва да се разпадне.....къде бе тоя съвед като Украйна през 2014г започна да избива населението си под призрачно название АТО?

Ама кой ти каза ,че Украйна е избивала население соловьов или скабеева?

Ами гледай пресата и новините, бе! Ама не Битивиту И Новаците. Украинците си провеждаха бавен и методичен геноцид на рускоговорящия Изток. Американците за много по мальк повод ( някакви студенти нападнаха и превзеха Гренада, през 1962 демократично блокираха по море Куба. Та какво казваш, а?

Представете си само, ако България беше управлявана от Ердоган от прехода насам, ква развита държава щеше да сме сега и армия и всичко. Така, че недейте плю по този човек, плюйте по бате ви Бойко и останалите крадливи и чуждопоклоннически политически мекерета, които докара България до най бедната държава и народ, с почти никаква икономика, без армия, с най висока заболеваемост и смъртност в света изпреварвайки дори Африка.

Българите уж най- умни пък най- зле във всяко отношение.

Ходих в Турция няколко пъти, виждам, че са много по- напред от нас.

Е по-добър, нашия не е мръднал 50 години - същите влакове, купета и същата Тцигания, само дето за гарите са от пуснали малко пари, за да се осъвременят...

Тия дет' си играят на демокрация, хранят полиция и армия, по същество диктатури, с един началник, да ги пазят на детската площадка, докато тъпчат пясък в устите си. Тоя проумял, че няма нужда от театър и ги приучва към квадратен и напукан, докато го смени по-ербап от него.

Нещата се развиват напълно според очакваното. С всеки диктатор е така.

Освен това, мазен, капещ шнур за админите на дира!

Само лае за местна консумация! Когато дойде време за важните решения постъпва разумно, както направи с Швеция за НАТО, с оръжията за Украйна и със защитниците на Мариупол.

Не лъжи кретен ! Швеция все още не е допусната до НАТО !

На всички им писва в един момент от овладени институции.