17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от турския съд си мислят, че се намират в периода 01.06.1879-06.09.1885г. А бе това не е Източна Румелия бре хайвани, а са български териториални води. К'ъв кур дирят турски рибари там , че и нападат граничари. Ако български рибари бяха в турски води, а? Кадя е бат Гойко, той нали оправя всички казуси у нас и особено в чужбина.

За да не се оправдават турските рибари-бракониери, че са се загубили, през 2012 г. очертах в Google Earth границата между териториалното море между България и Турция точно в съответствие със описанието в Споразумението от 30 Юли 1999 г. Отне около 3 месеца докато Гугъл я одобри и постави. Всеки може да я види и сега в Гугъл Мап. Може би единствената такава морска граница която може да се види. Само Гугъл малко се поорязал Резово, но то си е в Бълария.

Инцодентът е станал на БЪЛГАРСКА теритирия. Аиде у лево туркистан. Ха ха ха

Горките хора, толкова години живеят в стрес, защото са изпълнявали дълга си.

Ако имахме Български управници а не Слугинаж на чужди интереси отдавна трябваше ясно да заяват че - Всяко съдене на български граничари е несъстоятелно и няма никаква стойност!!

тези момчета теб са пазели... иди при господаря си да ги опростиш.

Ха, дано да има сделка - 8 милиона за мюфтийството, срещу свободата на нашите момчета. То ние за всичко си плащаме, де...

За Либия пак си платихме, опростихме им всички дългове ако не сте забравили. Сега пак

Така е. Като няма държава всеки ще си прави гъргара с нас. Няма една държава в света да позволява дори да става на въпрос да се съдят граничарите затова че думнали нагъл нашественик! Само награди и бонуси трябват за тези момчета! Ама те анадолските хлебарки не са виновни. Виновни сме си ние че позволихме да се стигне до тука!

Твърдо съм зад нашите граничари и българската държава и вярвам , че наистина е нещастен случай, но все пак заради няколко риби да си отиде човек е много жалко. Защото оттам е започнало всичко, че ловят риба в наши води вероятно.

Хайде сега да спонсорираме и джамиите. Ще съди турски съд български граничари, които са защитавли българската граница и са заловили нарушители на българска територия. При това нарушителите са бнападнали българския граничар. Тва вече е меко казано наглост.

Таман! Докато Баце опрощава законово дължими дългове на мюфтийството, по-голямата част от които са натрупани именно от водене на дела срещу държавата ни, турските му аркадаши искат да влачат нашите граничари вече 10 г. по съдилищата си! Баце, що не помолиш "приятеля си Тайпи" да им "опрости" , че са си свършили работата за държавата ни по закон?! Разберете се като вождове двамата, де! Пфу!

и защитавай Родината, да ама не

още руски мекерета колабораионисти с другите азиатски варвари и се чудете що така :)

Троле, къде видя руснаци? Или си толкова обсебен, че за теб са навсякъде?

Как къде ги е видял,навсякъде в управлението на държавата!

не винаги е синоним на руснак

Т.н. турски съд няма абсолютно никакви правомощия спрямо Български граждани . Непризнаването на Българското съдебно решение е явно нарушение на международното право. Външно министерство отдавна трябваше да е приключило тая нелепа сага , ама шломците даниту митов и очилатата карикатура не пропуснаха да демонстрират антиБългарската си нагласа и зловредна дейност . Резонно е ексграничарите да заведат дело в Страсбург точно срещу гореспоменатите едноклетъчни . Гарантирано ще спечелят . Със здраве .

Това трябва да важи и за УСА ама не е баш така

Ако е имало спорни обстоятелства от турска страна е било необходимо след инцидента да се инициира междудържавна комисия от компетентни органи, които да изяснят случая. После идва правото - за законност, целесъобразност и прочие. Това, че се подхваща случай от преди много години говори за користни цели, които не кореспондират със справедливостта....

Жалко, че не сме Н Р Б преди 1989 година.Защитниците на държавната граница да бъдат съдени и унижавани от собствената си държава... що за глупост от политици продажници и крадци!

Кви защитници са това,най-обикновенни убийци.Ако бяха убили твой роднина рибар друга песен щеше да пееш!

Убйици са товйте предшествени и анадолски животни които и до ден днешен правят мръсно и мизерия навсякъде където могат! Млък и да не съм те чул! Анадолски маннаф!

Абсолютни убийци