17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаше стол за жената - "незачитане на ЖЕНИТЕ!!!" Ако я бяха настанили на креслото, като "кавалери" - МАЧИСТИТЕ подценяват жените, не ги приемат като равни. Не е лесно.

Може би Урсула очакваше, че Реджеп ще я прегирне, като прави Бойко?

Чекейте бе ора бе братя булгари не беше ли виновен ЕРДОГАН

"Дивангейт" До там ли стигнахме? За една такава проста изцепка и веднага новина на ниво "гейт"? Хем Урсула по висша от Мишел, хем Анкара била виновна че Мишел я изпредварил за стола!? Или идеята е че въпреки разликата в ранга между двамата е трябвало да покажат че еднакво са равностойни пред Ердоган за разлика от него и министъра му на дивана!?

С други думи екипите водени от Мишел и Лайен, без да искат, изкараха на яве борбата за надмощие между Европейския съвет и Европейската комисия... а турците продължават да доливат масло в огъня.

Турците не доливат масло в огъня ами искат да покажат че нямат вина. Нали точно такива като тебе псуваха и обиждаха Турция и г-н Ердоган. Какво стана сега като излезе всичко наяве? Тези които ругаеха нека де се извинят сега.

Тая кво мрънка, на дивана е по-удобно, не разбирам що се оплаква. Иска да и е неудобно на някакъв стол ли ? Съвсем кавалерски е било от страна на всички ! :)

абе какви дами...нали сме равни- няма мъже, няма жени, че и пола не е задлъжителен да се указва в документите в Холандия, а в Испания и коя е майката измежду две жени....

Турция не е член на ЕС. Така че има право да не спазва ЕС-шните протоколи.

Турция довела до нещо си..... Османската империя, чийто непосредствен наследник е Турция, е просъществувала почти 700 г. Всичко, до което са се домогнали, е сътворено от други, изкилиферчено, оставено без развитие и унищожено! Единствената империя без никакъв принос в развитието на Света! До Ататюрк/ 1923 г.!/ са живели в родово- общинния строй, а сега тръгнали Европа да учат.....

Не си "дете на Света" ами най си "дете на сатаната". Безбожник от майка долна курва и баща горила. Не се хаби, хората по Света знаят кой сме ние Турците. Напротив на твите злобни писания и лъжи - бсички народи на Земята които биват изтезавани, убивани, измъчвани и рекетирани бягат в Турция. Бягат от злодей и сатрапи като Сталин, Болшевиките, Руския цар Лудия Петър, Гръцките главорези, Сръбските четници, Милошевич, кръвопиеца Караджич, Сатрапите Саддам и Асад и много други. Ние се развиваме а вие отивате в клоаката на небитието.

EРДОГАН много обича да посреща в сарая чужди гости и важни персони настаняваги на позлатени тронове (тип цар Киро ) слага по средата позлатени барокови масички с голям 81 см позлатен ИБРИК тъънък намек действащ на подсъзнателното ниво (ти си ми слуга гяур аз СУЛТАН грабвай ибрика ими помий задните части)

ВСЕ ПАК ТОВА СИ Е ПРОФЕСИОНАЛНО ИБРИКЧИЙСТВО ОТ СТРАНА НА АМУДЖИТЕ!Обикновено под ибрикчия се разбира занаятчия, който изработва характерните за подмиването съдове – ибриците, които са били изработвани от най-различни материали – глина, стъкло и др. По-заможните (и съответно разположените по-високо в социалната йерархия) поданници на империата, са имали прислуга (познай как са се казвали) – ибрикчии, които са участвали в ритуала на подмиването – подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи задника на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати. Човекът на върха на импирията, султанът, е имал, не един или двама ибрикчии, а цяла “сюрия”, предвождана от ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ – същински жрец в “храма” на султана. При султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА. Когато султана усети лек дискомфорт в областта на правото черво и аналните сфинктери, на помощ идва свитата от ибрикчии начело с главния. Двама от помощниците на главния ибрикчия поемат под мишници султана, като го подкрепят дакато той клечи над позлатеното цукало. По време на напъните на султана, главният ибрикчия е обвил в прегръдките си главата на султана, като я милва нежно е шепти успокояващо: “Хайде, малко остана, Ваше Величество” или “Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине…”. През това време останалите от свитата подготвят посудата от ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният ибрикчия прецени че султана е приключил, той замива трикратно задните части на султана с ароматизирана вода с 39 оС. Особено внимание се отделя на гънките. След това главния ибрикчия старателно подсушава с меки кърпи и пудра (в онези години най-вероятно е било обикновен талк) задника на господаря си. Един от помощниците му му подава шишенце с благовонно масло (любимото на султана), главният ибрикчия взема точно една капка от него и я капва в шийната ямка, в основата на главата. Капката се стича по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигне до ануса, с рязко движение на половия си член, главният ибрикчия я “втрива” в аналните сфинктери на султана, викайки с цяло гърло “ЧАЛАМБАААААААААААА”. След това, докато помощниците му обличат султана, главният ибрикчия анализира материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и прави предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство. Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни ибрикчии са избирали главно еничари (вероятно от български произход), но доколко това е вярно не може да се каже…

Тва си е направо ДИПЛОМНА работа ,трябва да е предложа за обучение и доразвиване тънкостите на занаята в САРАЙСКО ДПСарския Библиотекарски Университет и ЮЗУ Благоевград с лектори табиет специалисти от Дубай,Оман и С.Арабия

Това си чул от дядо си който беше на служба там

В ИЗМЕНЕНИЯТА ДА ВКЛЮЧАТ НЕВЪЗМОЖНОСТ ТАКИВЕ КАТО ШАРЛ ( МИШЕЛЬ ;) ) ДА ЗАЕМАТ ПОСТОВЕ В ЕС !!

Не си мислете, че това е нещо свързано с правата на жените и т.н. Това е спор кои бюрократи да имат повече власт. И накрая ще направят "компромис" като увеличат властта и на двата бюрократа.

Европоейски съвет, европейска комисия. Обърках се вече колко служби има в ЕС и коя за какво служи. Калинка до калинката, лапач до лапача. Кой от кой по-безполезен! Накрая всички там с по 10 000 евро пенсийка до живот!

12.500 Е пенсийки

Да не ходи в Турция. Там има своите обичаи и протоколи. Става смешна със своето възмущение. Гледах теЗИ дни картинки в интернет - тя навсякъде е в прегърдки на нашия бабаит Бойко. Толкова е неприлично. Меркел също не изостава от нея. Все се прегръщат с Бойко. А Урсула дори го нарече "истински европеец". О боже! Само че европеец от балкански вид.

В този случай въпросът не опира само да протокол, а до елементарно възпитание.Дори и да седне на определеният за нея диван, тя трябваше да бъде настанена преди мъжете да се разплуят на креслата. И ако за ориенталска Турция това е съвсем нормално, то за един европеец е просто скандално.

Пълни глупости, мъжете и жените са равни. Една феменистка би се обидила, ако и отсъпят място както и ако и направят комплимент

А света все още не познава това нещо, което би задвижило ориенталското възпитание.