Турски съд вкара в затвора учителка с бебе

Учителката Айше Челик е осъдена от турски съд на една година и три месеца затвор заради неин призив "да не умират децата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турция е пример за една силно гадна страна !!! Нека да вървят в историята, нямат място в съвременния свят !!!

И като е учителка с бебе не може ли да влезе в зандана. С подобен начин на мислене България е вързала, та цъфнала.

А някъде има ли линк да видим или чуем какво точно е казала учителката? Примерно може да е казала "Свалете кървавия режим на ердоган за да не умират децата", или нещо от този сорт. От медиите достоверна информация се намира все по-трудно, всеки слугува на някого, но ние трябва да включваме мозъка си от време на време а не сляпо да вярваме на това, което се пише.

Дори и да е казала това което ти предполагаш или нещо още по грубо - то трябва да е в затвора за подобно изказване, така ли?

FuckTheEU

Точно там е работата че не знаем какво точно е казала. Съмнявам се да е казала единствено да не умират децата. Със сигурност има и нещо друго, което медиите премълчават. А относно свободата на словото и мненията, иди заяви публично в сащ, франция и още няколко европейски демократически страни нещо безобидно на пръв поглед като "нямало е еврейски холокост" да видим за колко години ще те затворят и какво ще мислиш за двойните стандарти и реалната свобода и демокрация след това.

Турция е една от най-изостаналите държави в света!

...с една от най-силните икономика в света, с една от най-силните армии. Много изостанала е била, къде ще се мери с България.

Изостанала е в начин на мислене! Ислямът!

Всички умни турци разбраха, че трябва да си държат езика зад зъбите, а местния Падишах трябва само да се събуди спокоен и денят му да мине в благоденствие. Вече и у нас дойде такова време. Както се казва "всички сме от една партия и ревностно защитаваме партийната линия". Да вкараш даскалица с отрочето и е особено турско остроумие за наслада.... Но да вкарап цял народ в клетката на страха си е вече талант.

Никьде вьв БГ саитове имедии НЕ писаха и 2думи за СКАНДАЛНОТО отвличане на 6 ма турски-косоаври от Пришина от служители на трурските МИТ които с ЧАСТЕН САМОЛЕТ /тип Чесна/ ПРЕЛИТАТ без разрешение БГ вьздушно пространство НАХЛУВАТ в Македонското и близат като у ТЯХ си в КОСОВО -Прищина качват са на чрни джипове спират на улицата НАТОВАРВАТ 6МА косовари набедени за ГЮЛЕНИСТИ качват ги на самолета на МИТ и ги водят армаган на султана-диктатор Ердоган-1 Кьде са БХК кьде е Лютви Местан кьде е черен чичо Карадааь тези БОРЦИ за прав исвободи да тропнат и да искат от СУДЖУК Ага 1книжника отговори кои дава право на ТУРСКИ САМОЛЕТ да извьршва нерегламентирани полети-операци на ЧУЖДИ СЛУЖБИ на БГтеритория нарушаваики международни спогодби и правила

къде и кога се е случило това , къде го пише ? Да не си сънувал или някой ти е казал , че се е случило ?

Турция-какво се учудвате.Там нещата вървят от зле по зле и тази диктатура до нищо хубаво не води.Турция няма място нитото в ЕС нито в НАТО докато там нещата не се променят коренно.Оказа се че всичко постигнато от Ататюрк отиде по дяволите.

Vuobshte ne mi haresva noviqt format na Dira. Ne znam kakvo vi nakara da go smenite, no mi izglezhda dosta neprofesionalno napraveno.

Vuobshte ne mi haresva noviqt format na Dira. Ne znam kakvo vi nakara da go smenite, no mi izglezhda dosta neprofesionalno napraveno.

Сложи един луд на власт и после няма смяна 100 години. Тази майка е трбвало да вика Велик е Ердоган и Алах е неговия пророк. Сега щеше де е на държавна работа .

Бях влюбен в Дир-а,четях само него.Но този му вид ме отблъсква.Спирам да го чета.

А ако беше бремена, сигурно турците щяха да и извадят бебето и него да съдят....

беше по малко тъп щеше да разбереш какво си написал

1. To much space between different visual elements in the page. 2. The size, the color and the design of like buttons are not muching with te overall design

и тия искат в Еуропата? С шалвар и фес?

а ние с кво сме в европата бе байо

Докъде стигна светът: за антивоенно изказване - в Диарбекир. А още искат и в Европа да ги приемат. То тогава Диарбекирът ще се пренасели.:-)

ами взимат пример от най голямата демокрация одвът океана,там вкарваха яко за пропаганда против дивотията с напалма във виетнам,така че нищо ново под слънцето,нали ердо иска да е демократ и се учи от голямата демокрация

статия бе дира,що се криете като плъхове зад новата си усрана визия

С ГОЛЕМИ БУКВИ!!! ВЪРНЕТЕ НОРМАЛНИЯ ВИД НА ДИР.БГ, СТИГА ПРОСТОТИИ И ИЗРАЗХОДВАНИ ПАРИ В НИЩОТО!