Коментари - Турски прокурор иска да вкара в затвора сътрудници на "Шарли ебдо" заради карикатурата с Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези провокации от страна на Франция са поредното долно и педерастко действие на тази държава - капут и новия им Наполеончо. Макрон - отявлен фашист и хомофоб - за да прикрие собственото си политическо поражение и падение - сменя темите и насочва медиите и масите към несъществестени неща. За да прикрие геноцидите в Руанда, Алжир, Мали, Сенегал и десетки други държави във Света - представя пред медиите глупавите карикатури на малоумниците от Шарли Ебдо, подклажда лъжите за т.н. арменски геноциди (абсолютна и пълна лъжа и то доказана хиляди пъти вече!), провокира нон стоп Турция във всички среди в Европейския Съюз и Нато. Провокира Турция в Източно Средиземно Море (на майка си путката търсят Французите в Източно Средиземно Море - и ще си го намерят в най-скоро време!). Последната му провокация (топ- глупава) е че Турция щяла да се намеси в изборите във Франция и да попречи на фашистите и ултра десните които гласуват за макрон и той да загуби изборите. Те на такава фантазия само отявлен не-демократ и хомофоб като Макарона - нов Наполеончо може да го измисли. Франция капут - Макрон капут.

ДА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ШАРЖ КАРТА НА ЕВРОПА НА МЯСТОТО НА ФРАНЦИЯ ДА СЕ НАПИШЕ НОВО КОНГО ХАХААА СМЯХ

Изяште си лайната от яд, обрязани маймуни проси! Хахаххаха

Ти и твоите народи да ядете лайната на всички хора в Света - смотан хомофоб.

Хахахаха единственото сериозно светско издание са Шарли. Винаги точни,обективни и социално ангажирани.

Е това е разликата между Франция и Турция:турците избиват кюрдите,сирийците и избиха няколко хиляди арменци а Франция публикува карикатури.Нали виждате разликата.Свртът е оцелял защото се е смял.

Този не се кротна . А и не разбра , че Турската Империя е в миналото . Било каквото било . То и Великата Британска залезе след нея , че и на Америката и се виждат стоповете вече . Явно последните 150-200г. ги е пропуснал този султан .

Да си купят Новичок от Русия и да питат Путкин как се прави.

Също така да питат путкин, как така издържа да шиба майката ти в гъза часове наред.

Абе млади са нека я ш.ба в г.за да се забавляват че като остарее мек само за пикане става

Педеруги

Натегачи, сър!

На слабия и страхлив президент карикатурата му пречи.

А на мюсюлманите им пречи цивилизацията.

Бъди спокоен - мюсюлманите са много по-цивилизовани от тебе и такива малоумници като тебе. Цивилизовани са защото - не пишат такива глупости като твоите тука и подобни медии и никога ама никога не пусуват или рисуват карикатури против Проповедниците, Пророците и Боговете на другите религии. Това че псувате Мохамед не ви прави цивилизовани, напротив - прави ви долни, страхли и неуки диваци. Ние никога не псуваме или се подиграваме с религиите на другите народи. Никога не псуваме Христос, Мойсей или Буда.

Всъщност въпросният прокурор иска да стане главен прокурор.

Борисов и Ердоган си приличат и по това, че и двмата се дразнят неистово от карикатурното им осмиване! Един ден в учебниците по българска история за 10 клас ще има карикатури на Борисов, така като сега се намират такива за цар Фердинанд, цар Борис ІІІ и Тодор Живков.

НА БОРИСОВ ПАНЕТНИЦИ ЩЕ ИЗДИГАТЕ 28 февруари 2018 Външният дълг на България продължава да намалява! Бpyтният външeн дълг нa Бългapия в ĸpaя нa дeĸeмвpи 2017 г. e c 1481.6 млн. eвpo (4.4%) пo-ниък в cpaвнeниe c ĸpaя нa 2016 г. (34 046.3 млн. eвpo, 70.7% oт БBΠ), пoĸaзвaт дaннитe нa Бългapĸaтa нapoднa бaнĸa. 31 юли 2018 Безработицата у нас спадна до рекордно ниско ниво Безработицата в България достигна рекордно ниско ниво през юни на месечна база - 4,8%, сочат последните сезонно изгладени данни на Евростат, публикувани във вторник. Това е най-ниското равнище на безработица у нас поне от януари 2000 г. насам, откакто стартират данните на Евростат за България. 30 септември 2019 Безработицата у нас спадна до рекордно ниско ниво "Безработица в България през август бележи спад до 4% спрямо 5,2% година по-рано, най-ниска безработица в нашата страна от януари 2000 година, откогато Евростат разполага с този тип данни 07 септември 2016 България лидер по икономически растеж в ЕС. Това става ясно от доклада на статистическата служба Евростат 08 Май 2019 България е сред топ три на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) по икономически ръст за годината, като прогнозите на икономистите на „УниКредит“ са страната да завърши 2019-та с 3.3% увеличение на БВП до 58.4 млрд. евро. Tази и следващата година реалната заплата в страната (коригирана с инфлацията) ще нарасне с около 6.5%. 8 май 2017 Учителските заплати скачат с 15% от 1 септември. Средната заплата ще достигне 1075 лв 9 юли 2019 Учителските заплати скачат с 20%. В големите училища максималната учителска заплата ще достигне 1500 лв. на месец, в малките населени места максимумът е около 1014 лв. В момента най-ниската работна заплата е 920 лв. за учител, който излиза от университета, а максимална - около 1104- 1120 лв. 14 февруари 2017 Средната заплата у нас вече е над 1000 лв. Икономическият растеж на България е 3.4% през последното тримесечие на 2016 г. Безработицата е исторически ниска - 6.7%, обяви НСИ. 13 февруари 2019 Средната работна заплата у нас бележи ръст през четвъртото тримесечие на 2018 г., НСИ. Средното брутното възнаграждение е 1 171 лева, или с 4,8% повече спрямо третото тримесечие на миналата година. 13 февруари 2020 Средната заплата в България достига 1349 лв. през декември Увеличението през четвъртото тримесечие е 12.1% на годишна база, показват данните на НСИ 1 октомври 2017 Увеличиха минималната пенсия на 200 лева. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2017 година, след като от 1-ви юли тя се вдигна от 161 на 180 лева 24 Юни 2019 Минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст от 1 януари 2019 г. става 208 лв., а от 1 юли - 220 лв. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2019 година 23. Юни 2020 Вдигат пенсиите от 1 юли, минималната става 250 лв. 250 лева ще е минималната пенсия за стаж и възраст от 1 юли. Увеличението е с 13,9 %, спрямо сегашният ѝ размер, съобщава Националният осигурителен институт (НОИ), средната ще достигне 412 лева.

Мда, без слънцето държавата ще се счупи. Бахти нарциса.

21 Август 2014 Бюджетният дефицит през юли стигна рекордните 1.15 млрд. лв. 18 Март 2014 Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат. 05 Април 2014 Оптимизмът за икономиката внезапно се стопи 17 Май 2014 По качество на живот България е по-близо до Албания, отколкото до ЕС 05 февруари 2014 Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми. 20 декември 2013 Хасан Адемов БСП / ДПС: Възрастта за пенсиониране ще се увеличава 05 юли 2014 Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв. 23 Октомври 2013 Увеличение на пенсиите от 1 юли 2014 г. с 3% предвижда бюджет 2014 г. (при пенсия от 120лв- увеличението е 3.60 лв; при 150 лв пенсия- увеличение 4.50лв) Брутен външен дълг 30 демември 2014 Брутният външен дълг към края на декември 2014 г. възлиза на 39 558 млн. eвpo, като нараства с 2634 млн. eвpo (7,1%) в сравнения с края на 2013 г. 36 934 млн. eвpo

Външен дълг: - предизборно се увеличава с 2 млрд. лв. за по-малко от година. Средна заплата се формира: - в София е 3500 лв., във Видин 350 лв. Увеличена заетост: - 1.5 млн. трудоспособни хора имигрират зад граница.

бацето и шайката му, заедно със стадото му подръжници, дори и за карикатури не стават. Само за гротески.

И откога турските "прокурори" мат юрисдикция във Франция? Геврекчията вече е съвсем неадекватен ...

От когато влезе в действие плана на Алън Дълес е от тогава

В оригинала на Корана на арабски пишело че правоверните ако следват примера и заветите на Пророка след смъртта Аалах ще награди да попаднат в Джанет(РАЯ) където ги чакат градини от лозови поля отрупани с сладък плод от който ще пият Да ама хитрите моли и имами променили текста оригинал и сложили и добавили по няколко точки под и над йероглифите и удължили(модифицирали)свещения текст и така се получило нещо съвсем различно Вместо в Джанета ви чакат сладки лози се получило в Джанета ще ви чакат 72 девици

Хахахахахах А за карикатурите на Мохамед няма ли да иска да ги вкара в затвора ?! хахахаха

"4 години затвор за сътрудници на френския "Шарли ебдо"... "обидили" Реджеп Тайип" Реджеп Тайип обиди някого, ще го съдите ли на 4 години? Дааа е. и "правосъдието" в талибанска Турция! Определението за Турция- Афганистан с море

Дрън-дрън, та пляс.. Щом някой е станал професионален политик, обидеността се забравя вкъщи.

Няма да стане, ефенди.

Ежедневния доклад какво се случва в мюсюлманска турция е приет. Чуствайте се свободни да пишите и за останалите съседни на нас държави. Или понеже те са християнски, не Ви вълнуват много-много.

Мюсюлманите, циганите и маймуните са на едно "интелектуално" ниво.

зависи кои маймуни! шимпанзетата са доста интелигентни...

преструвки, ... интересно Феса как има деца без да е виждал гола жена? ... а що се отнася за Пророка, първо се е оженил за една Стара чанта, да и докопа мангизите, а като остарял си земал 12 годишна за жена, и с това станал най известния дърт педофил в света, ...

Педофил и ШИЗОФРЕНИК!! Те чалмосаните за това го боготворят .

той пророкът е имал много жени. вкллючително има сура в корана в която се казва - взимайте жените на доведените си синове. причината - решил че иска жената на доведен син и понеже нямал това право - вкарал го в корана и вече всичко е ок!

жена му е с една година по-млада и са се оженили на 23-24 години. не че това го прави по-симпатичен ан света, но е факт

Хаха, манафски работи, мечтаят си за нещо и накрая пак кози :))