Турската посланичка: България се задейства първа след Азербайджан, това е много важно за нас

Президентът Радев ми се обади още в 6 сутринта, горда съм, че съм посланик в държава, която толкова много обича Турция, каза Айлин Секизкьок

Обратно в новината

Коментари - Турската посланичка: България се задейства първа след Азербайджан, това е много важно за нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяла кравата че подковават коня и тя вдигнала крак...Сега ако паднат 2 лавини тия спасители как ще се върнат обратно. Нали сме много наред та Спартани летят веднага...

Вилаетите се надпреварват да засвидетелстват вярност към метрополията.

Заминали са десет, а имаме още над 250.

Трябва да се помага на Турция по всякъв начин!!!

тук един Сашко се загуби по Перник и не можем да се оправим, линейка нямаме читава, ама иначе за пред хората сме първи, кой бе, ние ли бе, сега ще ви оправим, пратете със Спарваните и Трейс груп да построи набързо някоя срутена магистрала

Абе... Не ви обичаме много, ама... От кланетата в Батак и Стара Загора са минали само около 150 години... Как да ви обичаме?

В беда трябва да се помага. Хората навсякъде са еднакви, както и нуждите им и мечтите им. Какво смятате, ако такова заметресение се беше случило в Русия, нямаше ли да се помага? Целия ЕС щеше да помага, та и САЩ., понеже няма нищо общо с случващата се трагедия там, предизвикана от хора, а не от природата!

Някаква класация ли има Муньо Натегача и се обадил Смешни хора

най-готиния ни съвременен съсед са те. Най-добре съм се чувствал на почивка там, те наистина нямат нищо против нас и са изключително дружелюбни, нищо общо със Сърби и Македонци, които ни гледат и ни кроят шапка винаги. Гърците също са ок, но те поначало са коварна нация и там никога не знаеш.

Недостойно е да се правят нелепи националистически коментари при такава трагедия. Турция е наш съсед, трябва да имаме нормални, човешки взаимоотношения, независимо от миналото.

Руските пропагандни тролове да си се приберат в прекрасната Русия и да спрат да но тровят атмосферата българска!

Айде стига с тия политически изгъзици , съседи сме помагаме си. Така и трябва да е по принцип.

И стига с това минало! До кога? Ние живеем в настоящето, а историята е в учебниците!

Прав си ...... и евреите много ги обичаме, ама този дето извърши клането в Стара Загора беше евреин на турска служба.

Ах колко си прост! Ганьо, следващият път като отидеш в Турция се обеси да не тежеш на света, миризливец!

Някои коментаристи тука са простаци по рождение. Нека да посочат други наши съседни държави с които се разбираме добре.....и соито си помагаме от столетия.....С гърците? Или с македонците? А сърбите? Че и с Румъния?

Това дори не е под въпрос. Особено за трагедии в такива мащаби. Искам обаче някой да ми даде пример, кога при трагедия у нас Турция ни е помогнала? Не на своите или будалите изповядващи религията им. На обикновени редови гяури, както те се изразяват. Ами няма такъв пример, няма и да има. А пример за такава бърза реакция и организация на самата ни държава, ето последният случай с карловските села. Няма. Седя и се чудя ще му дойде ли акъла на българина някой слънчев ден или е кауза пердута?... За чуждите търчите ще си счупите краката, но своите ги оставяте да мрат. Факт. И говори предостатъчно за нас самите.

И защо президента си е строшил краката да помага???? за да не се случи да помагаме на Украйна....

Алоу, минусджиите, турчолята на азерите изпращат сума военна техника и поддръжка срещу арменците, а на нас пращат... нелегални джагали през дувара - ха, ха. Също така водят активна политика на етническо прочистване в част от Родопите и Тракия, но важното е да им "помагаме". Най-добре ще им помогнем, като си приберат "изконната територия" от Филибе до Бургас и да се приключва. Таман така ще минат по фланга на гърците, които здраво са се окопали по текущата им граница.

Не му е вдигнал Много е малък Муньо

Ти луд ли се бе? За кво умреа Левски и Ботев!

Горд съм че съм БЪЛГАРИН - гордея се с постъпката на Българското правителство. В такива случай трябва да си помагаме - независимо дали е на Турция - Гърция - Сърбия - Румъния - това е човещината.

на Турците, нито пък ходя по почивки там, обаче това си е човешка трагедия и няма общо с политиката и политиците. Трябва да се помага, човешко е. Като си представя колко хора са загубили най-близки....то си е трагедия

Ако имаха паметник на Гоце Делчев, македонците щяха да си счупят краката от бързане.

Е, как кога са ни помагали? От десетилетия ни помагат да се уредим я в София, я в чужбина и да не се мъчим по Родопите и Тракия, където те се жертват да овладеят всичко. Също така ни помагат с квалифицирани кадри, които организирано извозват до границата и прехвърлят през кокошия плет на ердовия пудел Бокоулу. Ти в Харманли не си ли ходил да видиш какво стълпотворение е от инженери, хирурзи, физици и т.н.?

За мен пък не е важно. Една година помагане на Украйна. Сега пък на Турция. Само на себе си не можем да помогнем...

На Балканите е така от хилядолетия, бе. Не ние сме го измислили това.

Ей малоумник ако не беха тия усрани фесове сега да сме над 40 млн население....А Армения 2 млн избити като пилци...

Трябва президентът Радеф, ако е мъж на място, да изпрати не само военни самолети, а и танкове, артилерия и пехора и да вземе нашите земи около Одрин.

Обичаме Турция, турския народ и обичаме и президента Ви г-н Реджеп Тайин Ердоган. Нашите народи са със свързани съдби и много обичаме сериала Али Реза също така по Битиви

Кво минало, бе?! Ти гледай днешната турска политика спрямо нас каква е и те на нас какво ни правят, както и ние на тях. Ние на тях само им се лезим, те си разиграват коня, все едно сме им вилает, просто още не е формализирано, поради конюнктурата.

е че само турците ни броят за хора... всички останали ни мразят в червата си...

Минуси много, примери и аргументи - нула. Спете спокойно, нямате съвест, която да ви гризе, не се притеснявайте.

Ибрикчия!

Държавата с "Турски Отдел" в Националната си Телевизия, за който никой не смее да попита какво прави там дори, реагирала 2ра - това е Позор! П.С. Да сте чули примерно САЩ да имат Мексикански или Индиански Отдел в Държавнаса си ТВ (тяхната се казва PBS за който не знае, коя е държавната ТВ на САЩ)?!

Ристо ли беше рекъл, първо помогни на враговете си.

Бедни сме, не можем да помогнем с много, но е от сърце. Ако трябват снаряди за бомбардиране на кюрдите в Ирак, ще помагаме - поне това имаме бол.

Радостен съм единствено, че се помага на обикновените хора там в една трагедия дето може на всеки да се случи. Иначе на държавно ниво не трябва да си правим илюзии. Като благодарност на следващите избори сигурно ще разкрият още повече секции в Турция, че да помпат ДПС.

Сега въпроса е ако същото се случи с РСМ какво ще направим.

е руско изобретение.... неслучайно доган ефенди никога не е бил добре дошъл при е ердоган ефенди...

Шило

Съседи сме! Добрият съсед е голямо богатство. Хубаво е и за сирийците да помислим.

и предния път - ше ги спасяваме... храни куче да те лае... като ги нагънаха албанските терористи... само ние помогнахме... къде беше любимата им србия и рашистан... никви ги нямаше...

Хората трябва да си помагат! Турция е добър съсед! Благодаря!

Пак ще сме първа писта да помагаме,а те след време пак ще ни бият и арестуват.

България е моята родина! България е НАТО и ЕС! Моята страна е на 100-но място по площ и население от 200 държави! В средата на света! В моята държава се живее по добре отколкото поне 140 държави в света! Моята страна е въоръжена до зъби! В моята страна, каквито и кривини да имат накрая вземат правилни решения и защитават България! Ще приемем еврото и Шенген!

Тия дето ни били мразили, не съм ги видял да пускат "сгрешени" карти, на които от Филибе до Бургас да е Турция. Не съм виждал ни румънска, ни гръцка "стратегическа дълбочина"- Само макетата скачат с териториални претенции, ама те са жалки циркаджии, та не са реална заплаха.

Бях скоро в Истанбул- ами обичат ни хората, обръщат ни внимание, обслужват.... Голяма трагедия и ще трябва да помагаме! Пускайте СМС на 1466- обявиха го по БНТ тази сутрин, за да се съберат пари за хората!

Така е...България се задейства и за украинските екскурзианти. Но при бедствието в Карловско, България каза: Няма повече пари за подобни неща.. Приоритети да го еВа... Когато интереса клати феса е така. п.п. Нямам нищо против това, че сме се отзовали и сме помогнали по повод на това катастрофално земетресение на комшиите Така и трябва да бъде. п.п.п. Преди години, когато в Старозагорско бушуваше огромен пожар, нашите НАТО-вси господари ни отказаха подобаваща техника за да се справи с пожара. Нашите господари от еврогейският съюз също ни биха дуспата, като някои от тях поискаха такива суми за час на ползване на самолет, че бяха напълно непоносими за на'та яка икономика. Тогава се отзоваха гадните руснаци, като ни предоставиха специализиран самолет и то абсолютно безплатно. Та те така.....

Доган не е бил ОК там по други причини, иначе емисарите му са много добре дошли. Ако Турция не харесваше ДПС щеше да ги е ликвидирала без проблеми дори и по-елементарния начин като тихомълком им възпрепятства пропагандата и дейността там.

Естествено, че е руско, ама е по турска линия. Русия и Турция са си съседи тук - на север от Стара планина е губерния, на юг е вилает. Просто конюнктурно формално се объркаха нещата преди век и половина, но ще си дойдат на мястото, рано или късно - ха, ха.