Турската посланичка: България се задейства първа след Азербайджан, това е много важно за нас

Президентът Радев ми се обади още в 6 сутринта, горда съм, че съм посланик в държава, която толкова много обича Турция, каза Айлин Секизкьок

Обратно в новината

Коментари - Турската посланичка: България се задейства първа след Азербайджан, това е много важно за нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значение Първи втори или трети! Важното е да помогнем! Пътешествал съм в Турция! Навякъде са били искрено дружелюбни с нас и гостоприемни!Същото не мога да кажа за други страни на запад!

Едно е да си патриот, друго е да си псевдо патриот и да пишеш глупости, от които става ясно, че си пълен идиот. Тук историята няма значение, това са хиляди човешки животи и не мога да разбера как има чак такива големи кретени, които да бълват омраза точно в този момент.

Все пак сме един народ., За нас е чест да помогнем на нашпите по богати, успели и умни братя!

С комшиите трябва да сме приятели. Да живеем дружно в мир и разбирателство. Това е богатство и гаранция за спокойно бъдеще.

Maika ti turska da mrete vsichkite

едва ли има някой на който сърцето му не трепва когато види кадрите на извадено дете изпод руините. А там все още има живи хора затрупани на които може да се помогне...

Земетресението е в 4.10 ч. Президента и се обадил в 6.00 - и пак сме втори.... Тия Азери - много бързи бе... Като че ли са знаели за земетресението предварително.

Азерите са в друга часова зона и президентът им е станал по-рано.

жената не е разбрала, че никой тук не обича Турция! Помагаме на хората, защото и ние сме хора! И корупцията ви като нашата, отврат, убива невинните! Сгардите падат като домино, арматурата в тази които показаха е колкото клечка за зъби! Като нашите магирстрали! Някои са се облажили, други плащат с живота си!

абе казъм, ако знаете колко ви обичаме..., ама вие си знаете

Онбашията от Банкя има имоти и бизнес в Тюркие, подарени му от Ердоан. Ша пращаме помощи, че и кючек ке играме, докат издирваме.

.....е, Испания не е ли актуална, вече?.....г-н Бабикян, или г-н Хаджигенов, или г-н Васил Крумов Божков?

дали да се разчита на черепа и останалите отровни политически зомбита

Ех Братя, искам да отбележа че все пак това е бедствие и голяма трагедия за много хора, минало, бъдеще, политици, всичко това сега няма значение,най важното е бързо да се спасят човешки животи и да гледаме с надежда за по добро бъдеще защото от нас зависи, да си лош е най лесно, но да помагаш в Такава тежка ситуация е наистина признак на добронамереност и съпричастност. Да помага Бог и всеки с каквото може.! Амин!

Първата държава, която изпррати помощ беше Русия. Два огромни самолета Ил чрез сирийска територия.

Става въпрос за първата държава от ЕС. Готови сте на всякакви унижения, само и само Русия да я изкарате първа. Не Русия е била първа, а Азербайджан.

не само си безименен, ами и безроден!

Ми не, не е първата Русия, дори не е и втората. Тая тъпа упорка, колкото и да я повтаряте, няма да хване дикиш.

Не чакайте българите да заобичат Турция. Това е илюзия. Помагаме,колкото да убием номера за пред еврогейците.

Защо трябва да обичам турция смотьо ? Олигофрен ли си си роден бавноразвиващ . Ти си примерът защо никой и никога нищо не трябва да праща на Анатолската кочина.

Вие убивайте нашите граничари,ние ще ви помагаме.

Чак да обичаме Турция е малко пресилено казано, но са комшии и когато можем, трябва да помагаме с каквото имаме без да се мотаем. Хубаво е и те да ни зачитат и да помагат с каквото могат когато пък имаме ние нужда. Така е между добри съседи, а обичта е друго нещо. Дано бъдат спасени колкото се може повече хора сега, а размяната на любезности може и после. Поклон на всички спасители, които сега работят в наистина ужасни, дори страшни условия.

Помагат хората - кеф ти с ДъПъСъ, кеф ти ни прехвърлят през оградата доктори, инженери, физици и т.н.

Нал правителствата ни от 1997ма са туркоробски. Но турците и отанцити не ни помогнаха за пожарите 2007, а ни помогнаха братята ни руснаци. Българти Помним.

Кои помните? БългаритИ? Че вие и да пишете не можете, камо ли да помните нещо. Щом руснаците са ви братя, изселете се при тях. На мен не са ми братя. Колкото до "правителствата ни", както сте се изразил/а, за вас на всички ни е ясно, че искате русоробско правителство, даже стискате дебелите пръстчета да бъде затрита България и да стане част от Русия, че се молите и на руски да проговорим /личи си по "прекрасният" ви български/. Та, хайде емигрирайте в Русия де, какво ви задържа тук?

Обичкам си гаджалчетата да ме опъват отзад и те също ме харесват !

А, най-много ме кефи да шибам руски ватенки.

Учудващо е,че има персони,които плюят по Турция и не си дават сметка,че тук политиката няма място. Става въпрос за бедствие и човешка съпричастност. В бедствие се помага!!

Важно е Украйна да не даде а да вземе. Така писа вожда не украинците Зе.

HAARP?

Не, чипираните с ваксината на Бил Гейтс, са поличили инструкции да скочат едновременно и това е предизвикали напукване в плоската земя

А дали, ама надали. интересно инфо в статията: Никола Тесла - Дупки в небето Разбира се, че е теория на конспирацията. когато трябва да се дискредитира една истина, тя се обявява за глупост, после за теория на конспирацията. Приносителят е или глупак или луд. Само дето е малко трудно да съчиниш толкова много инфо, което да е конспирация. Ударът в Япония, Фокушима е избрано и е точно уязвимо място. Идва малко след като Япония отхвърля американския ултиматум да предаде контрола над финансовата си система на САЩ. Седмица преди това е засечено интензивно облъчване на района с определени честоти. Преди седмица Турция отхвърли американски ултиматум, да се върне в правата американска вяра и да се закълне пак във вярност. Нещо малко проспано от нашия журналистически слугинаж. Иран претърпя няколко такива удара, чиста случайност епицентъра на земетресенията някак си все се случваше около ядрените им обекти. Но се оказа, че руснаците добре си правят реакторите. Разбира се, най-ефективен е удар в районите с тектонически разломи, където нестабилността е най-голяма. Явно, преживява се.

И земята е плоска, нали :)

Плосък ти е мозъка сороски.

Плоска и полирана като мозъка ти :))) Е точно както написах в коментара, дискредитира се информацията и носителят се обявява за луд :))). Това са отработени схеми. Задейства ли някой схемите за даден вид информация, значи посоката е наистина вярна. Особено ако нападението е от америкън трол. А за мен също е ново. Аз имах съвсем различно мнение за Никола Тесла и неговите изобретения. Но ако може да ти се вярва, според твоята гениална мисъл, разсъжденията и изобретенията на Никола Тесла се основават на идеята, че Земята е плоска :)))) Човешката тъпота наистина е безгранична. Особено тролската.

като си неук, поне си мълчи бе ...

Е аз си знам че съм неук, не ми казваш нищо ново. Именно поради тази причина Цитирам Никола Тесла. Учен, който няма нужда се доказва, делата и изобретенията му ясно казват кой е и какво е. Той ги казва, не аз. Но явно и това ти е проблем да разбереш. Даа, ако човек е идиот, то е за дълго и постоянно. Тежка е съдбата на америкън трола.

Тежка, тежка, колко да е тежка? Ни акъл му пречи, ни образование. Казват му, каква е посоката и коло е един пост и цял ден може да пише глупости, от списъка, който му е даден.

Първата държава, която изпррати помощ беше Русия. Два огромни самолета Ил чрез сирийска територия. Ама нали са лоши и враг... Абе да ви такорам в лъженовините.

Посланичка.................браво бе, гении журналисти..........от кога думата посланик има женски род.Идиоти............ измет неграмотна.

Засегнахме нежни джендърски чувства ? Лапни един кожен морков и ще се успокоиш !

Абсолютна и безусловна подкрепа за Турция, в този ужасен момент за държавата им!

Оправете си статистиката! Вероятно става въпрос за 30000 кв.км.,а не метра,че се чудим какво четем...

Вън ит България,турски цигани мръсни,кииъо уоравлввате медиите ни! Човек цитира Българско стихотворение за кръвнишкото клане,което извършихте в Батак,а вие кликане с "не"! Путки турски! Нямате нито етика,нито човещина,нито разум ! ДА ЖИВЕЯТ КЮРДИГЕ! СМЪРТ ЗА ПЕДОФИЛСКА ТУРЦИЯ !

Хората, които са против помощта за Турция, винаги ще бъдат против, ако ще в България мед и масло да текат по улиците. Винаги на помощ на комшийте!

Никаква адекватна реакция към ситуацията в съседна Турция. Как е възможно това? Или политиката е по-важна от помощ за хората? И как успяха да се изнесат всички анлгло-саксонски кучета няколко дни преди земетресението? След предупреждение за "терористични" актове. Проклети ционисти. Ще си получите заслуженото.

Пусни си Русия тудей и почвай да лъскаш бастуна

Ватниците, дето ги проклиняте тука, бяха първите отреагираха с полева болница, спасителни екипи и хранителни помощи. Краварите освен да ви шибат и дерат друго няма да ви дадат.

Само краде и продава въздушни кули за милиарди. Тва е. Ма толкова силно са го набили на едни 30 процента от света, че е почнало да им харесва.

Ватниците се мазнят, да не вземе случайно Турция да застане по-категорично на страната на Украйна и да приключат специалната им операция преждевременно :)

И как ще стане това приключване, малоумнико. На фона на Руската армия, Турците са въшки. Ма мечтай си. Приключи троянският кон на ционистите. А след тези събития тотално. Масово турците мисля, че земетресението е плод на сеизмично оръжие, изнасянето на дипломатите на запада няколко дена преди събитията дори да е случайност, в колективното съзнание е доста ясна символика.

Хахха, нали се видя какво се случи на ватенките в Сирия. Турците ги размятаха, както им дойде, че даже и самолетите им сваляха. Клетите русначета в една оглозгана Украйна бедстват вече цяла година, направо ме напушва на смях като си помисля какво би станало при конфликт с Турция :)

Украйна приключи като държава още миналата година. Сега е унищожаване на мъжкият и генофонд. А от де да знаеш, че Русия и Турция патрулират заедно в Сирия и трепят кравари и терористи? Тия данни няма ти ги дадат в мейла от НПОто.

Да, щото са заедно в Сирия, затова Турция им сваля самолетите :) Дънинг-Крюгер ефекта. Колкото си по тъп, толкова повече си вярваш.

Турция винаги е била най-добронамереният съсед на България и трябва да им помогнем, на държавно ниво, с каквото можем, не просто от кумова срама. Българския народ, обикновения човечец, който винаги е бил състрадателен и е помагал на другите в беда, вече се е организирал и изпраща доброволци и помощи за пострадалите.

Мъката, страданията и бедите не познават граници, религия, етническа и национална принадлежност. За щастие това важи също и за човешкото състрадание, съчуствие и подкрепа. В радост и мъка заедно - добри комшии, добро и сигурно бъдеще.

Няма начин предстоят избори. Виж в БГ като стана бетствието всичко свършиха доброволците, на общината остана да нареже и достави дърва на хората срещу заплащане по пазарни цени, нищо че дървата са добити при разчистването.

До всичкото безродници : От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак? Хе, там зад горите... много е далеч, нямам татко, майка: ази съм сирак, и треперя малко, зима дойде вече. Ти Батак не си чул, а аз съм оттам: помня го клането и страшното време. Бяхме девет братя, а останах сам. Ако ти разкажа, страх ще те съземе. Като ги изклаха, чичо, аз видях... С топор ги сечеха, ей тъй... на дръвника; а пък ази плачех, па ме беше страх.

Стига живя в миналото, клошар!

Запомни глупако, народ без минало, няма бъдеще!

Око за око оставя всички слепи

Страшни времена са били, ние сме били рая и всяко неподчинение е било наказвано жестоко. Хубаво е да помним историята, но е лошо да мразим някой само заради нея, омразата не води до нищо хубаво.

Ами ти да видиш един турчин натакова съседката си и сега сега съседа много мрази турците. Не че не харесва съседката си. Само че има една продробнос че турчина нямаше дете а съседа му имаше две като се нанесоха търците. И сега турците имат бебе с тъмни очи, па те и туркинята и турчина със сиви очи. Е, радват му се, какво да правят, 6 години са искали дете.

Госпожа посланник,защо обаче никой не помага на пострадалите в Сирия?Според мен,България и Турция трябва заедно да позволят ВЪЗДУШЕН ХУМАНИТАРЕН КОРИДОР ЗА РУСКИ ЕКИПИ,КОИТО ДА СПАСЯВАТ ЖИВОТИ В СИРИЯ,АЛА И В ТУРЦИЯ.Западна Европа и Южна Америка отново се насраха! Аз не знам дори веднъж южни американци да са ае втичвали на помощ на Европа ,Азия и Африка.Латиниамериканците са абсолютни егоисти и трябва да изискаме санкции срещу тях и фашисткият им манталитет испански.

Нал правителствата ни от 1997ма са туркоробски. Но турците и отанцити не ни помогнаха за пожарите 2007, а ни помогнаха братята ни руснаци. Помним.

Има ли дарителска кампания? От какво има нужда в момента? Пари, дрехи, храна.....има хора, които имат желание да помогнат с каквото могат.

Много ми е тъжно за тези работливи и изстрадали хорица да ги достигне такова голямо бедствие. Като гледам размера на катоастрофата, това е като една цяла България да бъде в руини... Да сме благодарни, че Бог ни запази и този път. Дано да помофнат на повече хора да се спасят! Мъката е огромна, колко разбити и изчезнали семейства ще има

Нали помагаме! Тая самолетна експедиция да не я плаща Логан от личните си средства! Повече не помагам на никой и капачки не събирам!

Споко плеб, мизерници като теб и без това не допринасят с нищо - не ни трябвате.

Да ви похвали турската гювенди ханъма и то след напомняне ,че си втори.Територия с затихващи функции, обречена на турска инвазия и циганизация от ония, които самите турци докараха тук. Гетовизирана клоака с концентрация на всичкият ресурс и пари в София,която е непригоден за живот и да поддържа повече от 560 000 души население.Всичко останало е абдикирало гето тънещо в мизерия и нищета.Всичко това управлявано от един слабоумен комунистически чифут и кривонос нещастник (незаконо родено копеле на Тато) и шепапредатели менкащи се в напълно ненужен парламент.

Госпожа посланник,защо обаче никой не помага на пострадалуте в Сирия?Според мен,България и Турция теябва заедно да позволят ВЪЗДУШЕН ХУМАНИТАРЕН КОРИДОР ЗА РУСМИ ЕКИПИ,КОИТО ДА СПАСЯВАТ ЖУВОТИ В СИРИЯ,АЛА И В ТУРЦИЯ.Западна Европа и Южна Америка орниво ср насраха! Аз не знам дори веднтж дири южни американци да са ае вричвали на пимощ на Европа ,Азия и Африка.Латиниамериканците са абсилютни егоисти и трябва да изискаме санкции срещу рях и фашисткияр им манталитет испански

За кое е важно госпожо глупава? Турция да ни праща по малко емигранти ли?

С турците трябва да сме дупе и гащи. И да не позволяваме на безродниците и националните предатели да ни докарат до положението с РСМ.

Има ли значение кой епрърви и кой втори?! Защо отново си правите PR-кампании от трагедията на хората?? Не ви ли е срам!! Не може ли веднъж да помогнем без да се бием в гърдите за това?!

Аааа, не си прав! За празнодумците и нищоправците има огромнозначение кой е пръв. Виж, за наистина помогналите на хората в беда, най вероятно нищо никога няма и да чуем

Поразрових се тук-там. Ето и цитат от най-важната вчерашна новина - съболезнованията на Зеленски за земетресението в Турция. Източникът е УКРАИНСКИ! "Моите съболезнования на целия турски народ. Сигурен съм, че ще успеее да преодолее всичко и ДОСТАВКИТЕ НА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА НЯМА ДА СПРАТ" Е, нема по голям просяк от тоя шут.

Той е БИВШ военен. Свикнал е да става раничко. Колкото до другите началници... може и още да не са чули за земетресението.

Разбира се, че реагирахме адекватно. Рядко се случва, но е факт. При мащабите на трагедията нашата помощ е капка в морето, но жеста е важен. Бог да прости жертвите.

Аз не харесвам Радев, не ми допадат и голяма част от хората в екипа му, но си признавам с гордост, че тази му постъпка ме изпълни с възхищение, даде ми някакво усещане за нормалност, за човечност, за миг забравих за безумието което ни заобикаля в последните две години... Трагедията е нечовешка и разтърси всички (нормални) хора, реакцията на Радев и всички хора способни да помогнат някак смекчават болката, връщат вярата в доброто, дават надежда... Молете се хора, в момента трябва чудо, борба за всеки един човешки живот.

АА,, нашият фатмак каза, че сме първи. Сега първи ли сме или не сме? Ловецът на хвърчила няма как да се обърка.

Ние и макетата първи ги признахме...

Досега си мисли че путинофилите са срам за България , но вече съм убеден че те са срам за човешкия род ! Това са генетично увредени хора по тяло и по мисъл .

Болшинството не са съгласни с теб.

Трябва да сме в добри отношения със съседите. Старите хора казват, че ''комшията е повече от брат''. Това трябва да проумеят някои други съседи.

Не може, по-важно ни е да сме приятели с Раша, тя ни е като майка.

Още в първите часове на това огромно нещастие за нашите комшии, ватенките/ушанки/алкохолиците/ гадните руснаци, изпратиха над 100 души квалифициран медицински персонал, както и напълно оборудвана да извършва всякакви неща, болница. Същите гадни руснаци, веднага са изпратили над 45 души висококвалифициран персонал и техника за намиране и спасяване на затрупани хора и животни. В същото време добричките Хамериканци оценяват ситуацията. Как само им се откъсна от душата такава огромна помощ, а...?

Тази опорка вече я видяхме - не важи и не е вярно. Русия е обещала помощ, това не е едно и също с дала помощ. Хайде да се спрете! И още нещо: Как не ви е срам, в лицета на подобна трагедия пак да пропагандирате! Как не ви е срам! Това си е грях, който се пише на вас и вие ще си носите този кръст и вашите деца ще плащат за продажната ви душица.

Да е смислена и ефективна помоща. Понякога в бързането се пропускат важни детайли.