Черен списък на туроператори за алкохолен туризъм

Черен списък на туроператорски фирми, които водят в България гости за алкохолен туризъм, започват да правят хотелиерските организации по морето. В него вече били малки оператори от Скандинавието, Великобритания и Германия.

Обратно в новината

Коментари - Черен списък на туроператори за алкохолен туризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има ли нещо по хубаво от алкохолния туризъм ,и нещо по тъпо от скат телевизия,зимата когато няма алкохолен туризъм ще си ядат краката

Достатъчно пияници и наркомани си имаме и в БГ,че да ги внасяме и отвън............

От три години не ходя на нашето Черноморие. Отвратително е, мръсна вода, скъпи чадъри и шезлонги и претъпкан плаж на хотелите ол -инклузив. Скъпотия и селания навсякъде. Обслужването по всякаква крикита. Не знам без алкохололните туристи какво ще направят мутрите от мутроморието ни. Мен и моите приятели ни изгубиха като клиенти.

Във виното е истината. Колко жалко че дъщеря им ще трябва да иде на къмпинг и няма да бъде с родителите си. Тъй де, по-безопасно е. Ако скочи от палатката няма даже да си изкълчи пръста. А на хотелиерите ще им мине. Парите лекуват сантименталните бизнесмени.

Скандинавието? Това сигурно е мястото, където се намират Данието, Норвегието и Швецието?

Връщам се от Несебър и мога да ви кажа, че нещата са ужасно зле. Какви туристи искате да привлечете, като един свестен сервитьор не видях. Мениджъра на хотела на с четири звезди ходеше по потник небръснат....Некадърни крадливи сервитьори, тесен плаж, никой не говори чужди езици...Ако не са пияндетата никой не би дошъл по нашето черноморие. И какво като ни знаят като алкохолна дестинация. Ами Вегас нали е град на греха. И цял свят го знае. И никой не се опитва да му промени имиджа.

Бъркаш, във Вегас не е евтиния и там не ходи пумията на европа. Иначе за туристите си прав - няма кой друг да дойде. Това се очакваше още преди 5-6-7 години когато започна презастрояването на черноморието, ма пуста лакомия. Сега да си сърбат попарата. Сещам се за Испания, където държавата изкупи фалиралите хотели и ги бутна за да оправи курортите, но тук това няма как да стане, защото сме цигани и така си ни е добре.

Вегас е най-евтиното място в САЩ. Разходите по нощувките и храната се дотират от собствениците на казината и всичко струва в пъти по-евтино. Не се пише пумия, а помия. Точно във Вегас идва всякаква измет и търси начини да стане по-богата. На България никой, никога не е гледал като на нещо друго освен като на дестинация за евтина проституция и още по-евтин и неограничен алкохол. Точно за това българското население е изоставено да става все по-неграмотно и по-бедно - за да е готово по всяко време да обслужва, за мизерни стотинки гнусните, пияни западняци

Мале, мале - колко си изостанал, кон с капаци и - батенце, мноого си зле! Лас Вегас е НАЙ-ЕВТИНОТО място в САЩ! В 4-5 звезден хотел може да се уредиш за няма и 100-на долара на вечер в двойна стая! Питай ме откъде знам, а и може да си пуснеш в гуглето: "Las Vegas hotels rates" та да се ограмотиш малко. А, и в Лас Вегас ходи И помията на САЩ и на Европа!

Прав си! Слд като Черлнморието вече е бетонирано и осрано, поне да се прибират пари. А държавата да се погрижи за данъците. Може по-малки, ама да се събират. И ако може с тях да не се хранят партийните бюджетни партизани ...ех, мечта!

В рекламата Икеа намекват,че тук няма легла,а малката е прекалено малка за без легло...

Супер! Тъкмо хотелиерите няма да сбъркат при договарянето :)) Друго си е да му сипнеш на чуждоземския пъпчив тийтейджър една водка от 10л туба... или пък винце със странен цвят и вкус... нали от нелегалните шльокавици печелят на морето бе... кой бега от кинтите? Като не пие - ще иска да яде хубава храна - пък сега - спирта мори бактериите и ограничава стомашно-чревните инфекции... :)

По- изключително рядка и уникална глупост - "черен списък на туроператори за алкохолен туризъм" напоследък ня бях чувал! Аз съм див и откачен алкохолик - дали ще потроша курорта бидейки турист на фирма Х или У - каква е разликата и какво е виновна фирмата? Ако имам пари - ще се зашеметявам алкохолно и ще драйфам по стълбите на едно или пет звездни хотели без да ми пука! А това, че "аудиторията" на някой от туроператорите са по-малопарични тийнейджъри - те отсядат в евтини хотели и какво? Айде тогава - тези хотели да стоят празни, да се затворят направо! Или да обвиняваме фирмата, че клиентите й били алкохолици??? Плюс това, малоумници застреляни - ПО КАКВО СА ПО-ХУБАВИ ВАШИТЕ ПОЧИВКИ/ПАКЕТИ ОТ ТЕЗИ В ТУРЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ? По цени, по качество, по услуги, по обстановка??? Ха, ама те в другите държави не се напиват???

хаха ти Гърция и Турция с Булгаристана ли ша сравняваш...хахахахаха

Тъй де, там са некадърници, курортите и хотелите са им гола-вода, а иначе там ходят само трезвени английски лордове и немски принцове (също трезвени!), тук там - някой непюшчий руский...

Път си Саше път си!

Скпана държава, съдрани туристи:) Първо да си оправим скапаните услуги и инфраструктурата, а после да вземем да правим разни черни списъци. Нормално е когато сме насрани, да си мълчим, а не да предявяваме претенции......

Га им взимате парите не рьевьете ... сега като като вдигат шум ревете !!!!!

А бе вечерен час? Алкохолен туризъм? Ако го нямаше, щеше ли да идва някой на българското черноморие въобще?! Да не говорим каква дискриминация е това...кой колкото иска, толкова да пие!

И все пак идеята е интересна, но не за "черен списък" за туристи, а "черен списък" за кандидат кметове и депутати. Е този списък по-ме интересува. И не Бойко казал, че Трактора не става, а истински ЧЕРЕН СПИСЪК.

направо прекръстете сл. бряг в Спин Хаус.

Само не знам с тези бетонирани курорти, кой друг ще излъжат да дойде освен алкохолиците на Европа. И пак застроявайте.

и кои туристи смятат да привлекат? бабите от русия може би? така могат да превърнат хотелите си в санаториуми или старчески домове...не знам що се напъват да разсъждават, като не им се отдава...аз не разбирам кои туристи точно им е целта да привлекат и каква е стратегията им да се борят за тях...едва ли в годините на такава стагнация в европа е точният момент да се правят на велики, мисля, че накрая пак ше се случи като в 2008-2009 - ше обикалят туристическите панаири и ше плачат на колене на туроператорите да им купят некое местенце....

Между другото те си плащат много добре и не простеят като тази измет от Европа, която е тук за 300 лева!

Когато си в Английско летище винаги разбираш кои туристи са се запътили кум Гърция, Италия, Испания и т.н. Също така обаче разбираш кои туристи са се запътили към България -- по дрехите ще ги познаеш. Няма какво да се кривим тук идва изметта на Европа. А ти понеже си забил главата в България и не виждаш повече от носа си няма как да го разбереш. Нямаме нужда от "компетентното" ти мнение.

Ахам, хайде се разходи, примерно до Ибиза. Да видш как са оповръщани улиците към 04-05 сутринта и как можеш да си намериш за около 5 минути 1-2 добре облечени (както ги представяш ти!) мъртвопияни англичанки, които имат желание да си поигратя на чичо-доктор с тебе. Или как точно за една минута някой може да те опляска, защото не го гледаш правилно... Да продължавам ли си примери? А да те питам - ти като си толкова перфектен и не си изметта наЕвропа - къде ходиш на почивка?

И като си тръгнат алкохолоците какво правим? Освен да превърнем огромните бетонни хотели в гълъбарници и да изнасяме яйца и перушина. За 10 години превърнахме Черноморието в едно отвратитено място - плажове залети с бетон и води пълни с фекални маси. Вече даже българите не ходим там, защото ни е гнус, а и здравето ни е по-ценно от евтиното прекарване. Единственото ценно на курортите ни е евтиният алкохол и проститутките. Ако тези ни конкурентни преимущества отпаднат, бизнесът е обречен!

хахаха тия кого лъжат ? :) Нали от тия алкохолици си изкарват прехраната, като ги лъжат и крадат даже. Тва няма да стане в близките 10 години абсолютно съм сигурен. Всичките чалготеки и курорти са устроени да привличат точно такъв тип туристи. Бързо оборотни !!! Все едно в Амстердам да изготвят "карта" на туристическите агенции докарваща само наркомани там .. :)

:-))) получаваме точно този имидж, който заслужаваме, щото дребнавата ни и самомнителна народопсихология е такава....Другарите 'туристтрегери' каквито и стратегии да мислят пак няма да го доизмислят и ще си останем пак задно дворче с клекало за акане, щото със скудоумни правилници и високопарни цели манталитетчето българско няма как да го промениш....

та нали без тези западнали пияндета ша трябва затворите хотелите ся едно 90% са бедни западняци дошли да се наливат и да шляпат ефтини к..ви (: