Заличават 24 фирми от регистъра на туроператорите

Министерството на туризма заличава 24 дружества, регистрирани като туроператори от Националния туристически регистър (НТР).

Обратно в новината

Коментари - Заличават 24 фирми от регистъра на туроператорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ВИП Турс са пътували мои приятели и са много доволни. Аз самата ще пътувам с тях след два дни. По никакъв начин не ога да разбера такива нападки, както с бургаския портал AWAY! Вземат ви клиентите май, защото са гъвкави!

Какъв е смисъла на публикуване на заличените тур.фирми /списък в М-во на туризма/,след като те продължават да си пускат текущи оферти и да лъжат хората.В моммента тече еднодневни екскурзии до Букурещ в Грабо на фирма ВИП ТУРС ЕООД - Плевен която е с невалидна регистрация в списъка на Министерството!

Асоциацията на българските туроператори и български агенти (АББТА) преди две седмици прати писмо до Министерския съвет относно Пирин - че не е редно правителството да работи в интерес на частна фирма с неясен собственик. Бухалките започнаха.

Тая новина е като оня виц: Българи, знаете ли какво? -Не знаем!!! Ами като не знаете какво да ви обяснявам бре? Та и тук - кажи кои са заличените бе, кифло!

Националния туристически регистър и там си пише.

Тук е списъка .... https://link/Registration.nsf/alltato.xsp

Сайта на Министерство на туризма- отдел "Регистри"

В секция "Регистри" са дадени всички над 4000 фирми - по азбучен ред. Трябва да се разглежда няколко часа за да се видят заличените.

Здравейте,защо не опоменавате списъка на тези фирми-туроператори за да се предпазим и не изгорим както много до сега.

Дайте имената им ! Какъв е смисъла от тази писанка , ако няма имена ? Или да се пиши , да се шуми !

Супер, а все пак кои са фирмите или пак като изгорим ще разберем?

Целта на дира не е да те предпази, а да създава смут и напрежение!

Сайта на Министерство на туризма- отдел "Регистри"