Ангелкова: Очакваме добър сезон и много чужденци

През юни 2017 г. посещенията на чуждестранни туристи с цел почивка и ваканция се увеличават с близо 6% спрямо юни 2016. Очертава се един много успешен сезон.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Очакваме добър сезон и много чужденци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не си останете с очакването... Качеството си остава добре познатото старо и отлежало "качество" с дъх на англосаксонски махмурлук и руско обедно наквасване с коняк и водка.

Докога ще броим всеки минал през страната чужденец за турист ? Аре стига.

очакваш милионния руснак, заселил се на наша земя..

Моме,сезонът свършиАвгукт е. Все едно да очакваш кокичетата. Боже-управляващи Пази боже. Едентта освен слани и дъжд немож очаква нещо пролетно.

Да привлекателни сме за сибирци и западни общи работници. Да ви са честити рекордите.

Ходи се разходи до Ню Йорк с родата за народна сметка и стига си облъчвала екрана с мантри!!! Черноморието си е такова квот си е от последните 15 години - рабате се на себестойност!!! С тоя кратък сезон чудеса нема да напрайш!

Ангелкова е права. Вместо да ходите с дините в багажника в гръцко, опитвали ли сте се да си намерите почивка тук през август? Хотел в Обзор с ултра ол-инклузив настаняване. Една нощувка за двама възрастни с дете е 618 (шестстотин и осемнадесет) лв. Места за август няма. За пояснение - хотелът е от няколко корпуса и е със стотици стаи. Та а е почти навсякъде. Цените до небето, местата разграбени.

За вас и за нас цената сигурно е такава, но направете опит да проверите колко ще ви струва през немски или руски туроператор. Не бих се учудил ако сумата е същата,само че за една седмица. Имаше причина преди няколко години западните туроператори да спрат да продават пакети на българи, по дискретна молба на родните хотелиери.

Точно така е! Слънцето изгрява от запад. Бойко суджук не яде. Курнела не се е срещала с Решетников. Цацаров е честен борец със мафията.

Тази красавица с безкрайните си хвалби, уйдурми и лъжи вероятно през ден я поставят за назидание на малкото българи, престрашили се да стъпят на "плажовете" по българските земи.

Тая не ми дава каквото си поискам.Прави се на вода ненапита

Г-жа Ангелакова , за пореден сезон излъгахте туристическия бранш /за което кабинета спокойно може да подаде оставка/.Но това е типично за вашата партия.Този сезон не знам дали сте идвали по Черноморието но тук дойдоха 250000 КОЛХОЗНИКА,110000 СОЦИАЛНО СЛАБИ и 120000 ПСИХИЧНО БОЛНИ.Това е равносметката за сега.Може би България го заслужава,и няма как да е друго след като се извиха толкова продажни правителства който съсъпаха не само туризма но и цялата държава.Никой вече не ви вярва.Дано тази година да е последната на произвола ви...

ДАНО ДА НЕ СА КАТО ТОЗИ "ШВЕДСКИ" ТУРИСТ, ЗА ДА НЕ ПИШАТ ПОВЕЧЕ, ЧЕ И ЧУЖДИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ СА НА ЕДНАКВО НИВО КАТО МЕСТНИТЕ

ще се излъже, повече не повтаря и още сто човека предупреждава - не ходете там!!!

Ей, какво щяха да правят хотелиерите без Ангелкова?Не знам на Бойко направиха ли паметник, но на тази женица, ОБЕЛИСК трябва да възвисят!

Има увеличение на броя туристи, супер, но на какво се дължи? Дали не е на това, че една седмица на тези чужденци им излиза 150 евро на allinclusive? Министерството може да ми се радва на броя колкото иска, но е факт, че аз и много хора, като мен инвестират по 10 пъти по-големи суми за същият период в други държави, защото не остана нормално място, където да го направят в България. Защото не е нормално на вторият ден да лепнеш летен вирус и да ти обясняват, колко е чисто морето, а причината е, че си си измил ръцете преди да си пипнеш носа. Като дават статистика, нека кажат колко са инвестирали/платили тези туристи дошли у нас и колко пари са си заминали поради "качеството" в родните курорти.

Докога министърката ще лъже? Многократно посещавам Сл.Бр. и тази година е най-зле! И има защо... но пък си имаме министерство на плажовете...

Грозното лъжеминистърче ги кани само и само да се увеличат печалбите на мутрите и комунягите собственици на хотелите,а даже и плажовете са откраднали.Нищо ,че ни ритат в главата и после безнаказано си отиват,а ние ги каниме да ни ритат,въпреки,че към българите се държат отвратително,ама ние не ги ритаме,с изключение на циганите даже и по морето действат с пълна сила с кражбите.Дано са разбрали западняците да си пазят багажа

Туристи, които идват да си харчат тук социалните помощи. Идват да пият евтино и да ет евтино. Хайде, за милионерите не можем да се борим, но поне нещо по-нормално.

Имате хотели 2-3? Махнете ги и оставете само 5 и проблем с туристи ще е решен))) Имам чувство, че България натисна копче на самоуничтожение на туризма...

Спрете да досаждате с тоя туризам, бе! Не ми дреме за печалбите или загубите на някакъв частен бизнес, завладян от мутри

И защо въобще има министерство на туризма - туризмът е само един от многото частни бизнеси, ама те си нямат министерства

ТРЯБВА ДА СТАНЕ АГЕНЦИЯ,А НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЪЗДАВА ОЩЕ МИНИСТЕРСТВА,КАКТО ПРЕДИШНИТЕ БЯХА НАПРАВИЛИ МИН . НА ИНВЕСТИЦИЙТЕ,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИНВЕСТИЦИЙТЕ ПАДАТ.Отврат навсякъде

У нас шезлон и чадър струва колкото хотел т.е .спането,с топлата вода за къпане и уважението към туриста.Почивайте и се чудете как да се измиете от мазута и като отидете в морето някой да ви пази багажа,,защото мангалките дебат отвсякъде,,Дори и в мутренските хотели кражби.Гърците тъка те посрещат,че да си кажеж ,,догодина идвам пак,,а у нас грабат като за последно

Пълни глупости. На Слънчака хотелите на първа линия са наполовина празни. Чува се предимно руска и македонска реч. Трагичен сезон.

Ангелкова, да не си се нагълтала с мазут, бе?

БГ туризъмът на 95% е един кенеф. Ина тук там нещо дето става. Ходете в Гърция на море и в Австрия на ски за почти същите пари. А БГ селяндурите т.нар. бизнесмени да го духат. Това е.

Не знам каквио са тия чужденци, които напират толкова за БГ курортите.. Аз като един средностатистически работещ-беден българин не бих си хвърлил малкото пари за почивка във клоаките като ж.к. Банско, ж.к. Съни бич-равда-Несебър и подобните. Но щом министърката казва... Все пак е министър, не лъже.... нали?

Привлича ги екзотиката, не ,че е толкова хубаво. Даже съм чувал,че в Лондон в един известен арт-клуб са слушали Азис още преди години.

СУДЖУЦИТЕ РУСОФОБИ НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ КОГАТО РАШКИТЕ ПОЧИВАТ В ТЕХНИТЕ ХОТЕЛИ :))))

Ами не всички схващат,че това което се говори за пред медиите може да не е искрено. Да не забравяме и,че главните "русофоби" в държавата ни са БКП-ДС кадри завършили в Русия.

Кобилката в случая е права - сезонът наистина е по-добър от миналата година. Обаче това се случва не благодарение на нея, а въпреки нея.

НСИ смята туристите? Това е несериозно! Но пък е добре, ако си в правителството, което е шеф на НСИ, да поръчваш и ползваш необходимите ти данни...

Тая калинка с конско излъчване още очаквала... Какво толкова очаква - да падне тавана ли??? Окепазиха курортите ни по мутренско подобие, унищожиха де що дюни имаше и построиха гразни хотели, които не могат да напълнят, цените им "sky high"... Какво има да очакват. Само дълбоката и посредствена провинция ходи по нашите курорти от любопитство, да види, сакън да не изпусне, а смислената част от населението бяга навън. Това е положението с "другарите".

Тая, брои ли и мутрите на Черноморието?!

"приходите от международен туризъм" Как аджеба ги знаете колко са?

На тая два мандата й минаха в очакване

Бизнесът на Митю и той прави силен сезон. Цялата държава беше впрегната да спаси първо Митю, а после и бизнесът му

Ангелкова да се хвали, когато върне българите като туристи в собствената им държава.

Много неграмотно това същество, бе!!! Ръст от 6-7 процента е огромен ръст, а иначе бройката на българите почиващи в Гърция е около 20 процента повече от тази на гърците у нас, но за госпожата тези цифри са съизмерими!!! Колко ли трябва да си бил зле в училище, та да плещеш подобни глупости? И какво по-точно е направило това министерство и лично тая калинка за туризма, та се бие в гърдите? Да прочете едни цифри всеки може.

A така! Добре им го каза на камарата на хотелиерите. Да не си измислят врели-некипели за това как нямало туристи.

Естествено и нормално - мутренско правителство работи за мутренски сектор , останалите имаме право да си плащаме данъците и не сме предмет на грижи от правителството защото бизнесът си е частен.

Бях , видях,усетих.....качество нула за цени почти еднакви напр.с Гърция Кроатия дори Италия.....

Кроатия? Хахахаха катоне си написал Кроейша пак добре. Смях бе, първенюта с парвенюта, още ви миришат краката от цървулите на село, ама иначе се правим на чужденци особено анонимно у форума. Хахахахаха

А Гърция очаква тази година близо 18 милиона туристи...............

На мен ми е много странно какво прави цяло министерство на туризма - прави реклама на страната, пише стратегии, брои туристи? Сектора е частен изцяло - тур операторски фирми, превозвачи, хотели, ресторанти, атракции. Да си имат асоциацията и тя да си се занимава, защо трябва да се ангажира ресурс и средства, за да се подпомага определен бизнес. На който при това ДДС е 7%. Който бизнес при това основно облагодетелства големите чужди фирми, създава нискокачествена, нископлатена и много временна заетост и генерира огромен отпадъчен натиск върху околната среда. Да си се рекламират сами хотелите, заведенията и т. н., като не може и не разбира, да затваря кепенци. Другите страни може да имат стратегии и да ги следват, да постъпват приходи в бюджета от данъци и странични дейности, но тук стратегиите са само на хартия, а постъпленията се крият и никакви данъчни проверки от ден до пладне няма да ги оправят. А туристите, може да ги брои и НСИ, ако има някакво значение изобщо. А, сетих се, ве пак има причина да съществува това министерство - създава заетост за калинки и едни пари да се претакат. Е да, ама и от това няма полза за държавата.

Ангелкова , голем лизгар си ма. Кво се хвалиш , че като администрация много работите за бизнеса на мутрите.Кой заграби и застрои Черноморието ни ма. Кво праите за работещите в други дейности , тормозите ги с рекетьорство законодателство и административен натиск , освен латифундистите дето заграбиха земята и крадат еврофондове.

Ако не искате бедни руснаци, да дойдат богати българи)) Освобождаваме легла за тях.

TIREX

И колко влиза в хазната от такси и данъци? а смешните обороти?

Разни помакини като вземат да се превземат и да плюят по българското море.Мушички имало.Не ги обслужвали.Ами тези дето обслужват са същите като вас-рогати говеда с малко мозък.Гърция та Гърциядо преди това се е плискала само в селския вир с воловете видя Гърция и вече стана световен пътешественик и разбирач.

Брех маа му , половин час въртим страницата с успехите и не моем и найдем крайот. И кво бе Ангелкова от всичкото това , администрацията ще ожънете кво не могат да скрият мутрите и после ще го откраднете , другото ще приберат мутрите и какво следва от всичко това - майка изоставила бебето си поради бедност. Ей додея ми от вас крадци некадърни , д о д е я мииииииии.

Супер успешният сезон в българия се дължи само и единствено на проблемите в Турция, Египет, Мароко, Тунис и на високите цени в Гърция, Кипър, Италия и Испания. Публиката, която посещава България, няма пари за другаде и затова идва тук. Отворят ли се пак пазарите в Турция и Египет, половината бг туристи ще се изнесат отново там. Ангелкова трябва да разбере, че ръстът на туристите в никакъв случай не се дължи на повишено качество или прекрасно обслужване.

Плаж-пълен с мушици които те хапят и разнасят по плажа - на рояци. И всичко това само за 24 лв. за чадър и шезлонг. Издържахме цял ден и после багажа и обратно. Никога вече няма да пробвам!

Само не разбрах какво трябва да направи концесионерът на плажа за мушиците?? До всеки шезлонг да има някой, който да ги разгонва? Или да пръскат с химикали? Тогава ще има "Отровиха ни"!

Ще запомнат да събират такса и за тях!!!

най-грозните и най-некадърните, за да изпъкват той и цв.цв над тях

Да ви споделя моите впечатления от успешният туристически сезон -Поморие - от преди 2 дни. Не сме ходили на нашето Черноморие от 10 години. Хотел 4 звезди-смърдящ

С тези цени и задължително ползване на два шезлонга с чадър - не ми се вярва да се увеличават туристите по черноморието ни, ... само, който се е излъгал - идва и то за малко!

Тази не беше ли възпитаничката на Харвард с двуседмичния курс?

Тая кобила, докога ще я показвате?! Измислено министерство и измислена министърка! Туризмът ще си върви и без министерство!

Леле... Такива думи за красавицата на кабинета Му.