Русия спряла децата си от почивки по българското Черноморие

Руски туроператори и фирми вече са отказали посещения на деца в лагерите по нашето Черноморие, каза пред “Фокус“ Димитър Димитров, председател на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите – Североизточен регион.

Обратно в новината

Коментари - Русия спряла децата си от почивки по българското Черноморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съвсем правилно, след кат о нашите заони не можаха да спрат хотелиерските изцепки, Русия ще го направи, защото хората имат държава зад гърба си за разлика от нас....

Въпрос на време беше и чужденците да се откажат от БГ Черно Море.

и това ако е европа..

така се прави.. стои си у вас.. не им пални гушите на тия долни мутри.. пак догодина ще им лижат задниците и на по ниска цена.. мръсни хотелиерски мутри

Да пратим нашите, ромски дечица! Та да видят тези "бизнесмени" хотелиерски - "кон боб яде ли"?

че на коy му пука за туристите вазното е да има статия накоъ бунак да я побликува и да се продадат много весниzи то пrесата е наъ долното нащо в балгаря

Ivane ти пишеш името си на латиница, но ходил ли си на училище, поне до трети клас, та поне горе-долу да се научиш да пишеш по-грамотно от някогашните неграмотници?

Нашият туризъм не струва. Аз лично ще се радвам, да е тежко на бранша. Само по този начин, не толкова тъпите ще се сетят, че по този начин не може да продължава. А хубавият страничен ефект е, че тези, които не променят нищо, ще фалират и по този начин туризмът ни ще се прочисти от мършата. В момента 98% е мърша!

+1!

Тъпите и алчни хотелиери си навряха в ауспусите големия кол. Пада им се на тези кожодери.

Захванал се Ганьо Балканикус с туризъм, та смаял света - развалени храни, отвратително отношение, мръсна вода, още по-мръсно море, бетонирани пейзажи ... из които щъкат и се подвизават алкохолните туристи от старата Европа... Отврат! Естествено, че хората са си спрели децата от това рисковано приключение, наречено "отдих в България", и те няма да бъдат единствените. Кой каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи.

Преди да се тиражират в широк мащаб изявления по медиите във връзка със стомашно-чревни симптоми, трябва да се изчакат поне микробиологичните изследвания на децата и тогава да се пише! Сега се оказа, че "натравянията" не били натравяния, а сезонен летен вирус, който всяка година го има не само по морето, но...опропастихме бизнеса на хората по морето, които разчитат на туристите!

Тоя сезонния летен вирус го има само по нашето Черноморие! Причината е в ниската хигена по заведенията, застоялата с изтекъл срок на годност храна, вода от чешмите и замърсените с фекални плажове.

А толкова български моряци чакаха да видят децата и внуците си.

То бива некадърни коментари ама тоя Димитър Димитров изби рибата. "Като цяло базата е добра" - а като детайли - ила ли ред, има ли инфекции, има ли хранителни отравяния., има и контрол върху поведението на децата, сервира и им се алкохол...??? Или това са маловажни детайли, щом са русначета, значи оже да ги пропиваме и да ги тровим с храна. като цяло важно е да не им капе на главата като спят, така ли? ". За алкохолния туризъм на Слънчев бряг.. "щом има хора, занчи не трябва да критикуваме..." цитатъ е приблизителен. Ами то и при курвте на магистралата има хора, що не поснеш дъщерите си ли там племенниците си там. Нали има клиенти - лошо няма. Значи можем да наливаме с алкохол децата на скандинавските учители, лекари, ватмани, олицаи... лошо няма - нали не са точно децата на тоя туристически корифей! Подобни оментари са отвртителна илюстрация на простотята и липсата на елементарна човешка почтеност в туристическия бранш. тоя Дмитър Димитров ай е нещо учен, ако не ме лъже паметта. Срам и позор за подобни коментари.

"не разбирам защо трябва да се говори по този начин - ами, защото такъв е туризмът в България. Чужденците идват за евтин секс, евтин алкохоло и безнаказани хулигански и пиянски изпълнения по морето.

Едва ли деца са дошли в България за евтин алкохол, секс и хулиганстване.