Местят управлението на туризма в Пловдив

Секторът "Туризъм" от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма със заместник-министър Иво Маринов се мести в Пловдив, съобщи премиерът Бойко Борисов, който на посещение в града.

Обратно в новината

Коментари - Местят управлението на туризма в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SUV

Фактите са, че до там сме стигнали, че пишеш, че поминък ще има където има чиновници. И въобще не е лесно да се остроумничи, щото каквато и щуротия да измисли човек, се оказва, че вече има направена по-голяма.

SUV

Друга тема ли коментираш?

бързо да се създаде министерство на секса и дда се премести на околовръстното .боико що тез разходи криза е

Sacho

Браво, майна! Имате си вече министерство...

Това е един много стар план ,който досега просто ги мързеше да го направят.Идеята е много хубава .Дано да се реализира без проблеми

SUV

Не знам колко е стар тоя план, но идеята е по социалистически тъпа.

ако народното сабрание баде преместено в "оборище", кадето е заседавало, и заплатите на дупетатите бадат намалени до средната работна заплата за страната, рязко ще намалее броя на кандидатите за синекурната длажност.

мадро решение на вожда. софя трябва да си отдахне от щурма на провинцялистите. в софя да остане само министерскя савет, всички останали министерства да се ражварлят по цяла балгаря. сега е време на комуникациите. могат да заседават и да се савещават конферентно, по електронен пат. партиините централи сащо да се изнесат от софя, задалжително. браво боико, пич си.

Покрай глупостите на ББ не можах да разбера резултата между сборная и Коко Динев. Ако изпусне другата дузпа в Нови пазар - да се готвят за преместване от Комисията за стковите борси и тържища. Там са търгували също и траки, и римляни, е има и цигани, но нали трябва да има алъш вериш.

kokok

99% от борсовата търговия е на Софийската борса. Ти ли ще им плащаш командировъчните на тия да ходят до София? Иначе може и да са в Търговище, вЕрно, че там нЕма ни едно тържище, но важно е името на града :)

юли

Аз /ние/ плащаме секви расодки на ББ, било до "Чикаго и назад", са че платиме и на Росенчо, па до там. А ти си се притеснил за борсовата търговия от 200 х. лв., па това е оборота на един по-голем дукян днеска, и не само у Софето.

Държавните квартири и командировачните се плащат и когато институциите са в София. Не всички депутати, министри и чиновници са софиянци. В Пловдив примерно наемите са по-ниски. Засега ... ;)

As sam sofienez no predi vsi4ko balgarin. Iskam osven sofia I drugi 4asti v balgaria da sa vajni zentrove!

ква булгаря кви 5 лева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама защо искате във варненските хотели вместо туристи да настанят чиновници, и Рилския манастир е туристически обект и там има хотелска част а и района повече се нуждае от хора с постоянна работа-)

Абе като се замисля малко повече.. Бойко, що не се преместите всички вкупом в Скопие? Нали според твоя приятел Божидар Димитров там също е България, хем ще помогнете на братята македонци да се оправят, метро ще им направите, в европата ще ги вкарате..., а ние ли? Ние все някак ще се оправим и без вас. В смисъл, ще успеем най-сетне да си вдигнем гащите и да помислим за нещо друго освен набавянето на вазелин, че нещо взе малко да ни приболява...

SUV

Варна... По логиката "близо до ресурса" този "сектор", който всъщност е ресор, може да бъде разположен почти във всеки български град. Що не е в Белоградчик или Балчик, или Мелник или Стара Загора, или... Велико Търново, или...? "Траки, римляни, византийци..." - не липсва ли нещо?! Ааа, забравихме българите?! Маймуни управляват самолета!!!

Предлагам също така сектор енергетика да отиде в Козлодуй, щото там има енергия, а сектор промишленост в Истанбул - понеже тука вече няма и това е най-близката промишлена дестинация. Не е лошо да се помисли и за МВР да отиде в маймунарника на Борисовата - хем ще бъде по близо до трудните за разкриване случаи, хем ще ловят катерички в свободното си време за тренировка... :) Както обичам да казвам - щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

SUV

Добре, добре :)! Отбраната в Кабул :))! Образованието - в Египет, Културата в Анадола, Труда и социалната политика 50/50 в Гърция и Испания, Здравеопазването в Германия и Израел, Външните работи в САЩ и Русия, МОСВ в Суходол и т.н. И наистина, хич не е смешно.

SUV

Колко ли струва местенето на чиновниците? Колко ли струва мин. година нищовършене на преместените администрации? Толкова ли нямаше къде да се вложат тия пари? Опс! Има едни "правилни" фирми, дето ще направят ремонтите, ще местят, ще доставят офис-оборудване... Колкото по-скъпо, толкоз по-добре! А данъкоплатеца лапа доволно мухи... Удобно и за бизнеса! Децентрализация на централната администрация :)))))))

smirn0ff

точно така Бойко, разкъсайте централизацията на България - не всичко трябва да бъде в София! Страната ни е малка - 500км от единия край до другия и ако има една магистрала се стига за 2-3 часа от едната страна до другата!