Потвърдиха смъртта на Хамис Кадафи

Хамис, синът на отстранения лидер на Либия Муамар Кадафи, е загинал в сражение югоизточно от Триполи на 29 август, потвърди базираната в Сирия телевизия Ар Рай.

Обратно в новината

Коментари - Потвърдиха смъртта на Хамис Кадафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е а какво правим по въпроса аз и ти!? знаеш ли колкото и малка да е светлинката свети "по-силно" когато е много тъмно!!! успехи в живота ти! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това за развитието на туризма след като утихната нещата е напълно реално. До идването на Кадафи на власт, Либия е била една от предпочитаните дестинации на италианците за почивка и забавление. Ако разрешат и алкохола, Либия ще си възвърне старата слава. Освен това, за сведение на нашите туроператори: В Либия, на самия морски бряг, от двете страни на Триполи има запазени исторически паметници от римско и византийско време, каквито няма може би в никоя друга арабска държава. Колелото на историята са завърта отново...

когато развиваш туризъм,това означава ,че обричаш народа си да бъдат слуги и лакеи на надменни богаташи. НИКАКЪВ ТУРИЗЪМ В БАЛГАРИЯ, ТОВА Е РОБСТВО. НЕОБХОДИМО Е РАЗВИТИЕТО НА ИНДУСТРИЯ!

Утихнал ти е мозъка драги Хм-хм! В момента по-важно е как чиновниците в ЕС ще оправдаят харченето на държавните бюджети за военни престъпления. Скоро всеки данъкоплатец ще разбере как се харчат парите, взети от него под предлога, че от тях се плащат пенсии и се финансират социални програми. Интересно ми е какво ще отговорят в съда на някой(например англичанин), който каже: - Какви данъци? Вижте, какво се прави с моите пари? - и им покаже кадри с убити от бомбандировките деца. А в ютюб е пълно с такива. На ютюб някой ги трие непрекъснато, но все пак "негативите" не са унищожени! Рано или късно тези кадри ще се появят отново,а в резултат, лумпените в Европа ще намаляват прогресивно! Тук няма други варианти, независимо от цензурата!

ха ха ха ще намаляват безработицата в Либия като правят либийците камериери и сервитьори. В Либия местните не работеха не защото нямаше работа а защото не им се налагаше да го правят. Доходите от петрола които държавата им раздаваше им стигаха

Стигаха им парите за макарони ориз захар брашно доматено пюре и хариса.Които им ги даваха с намаление с домакинска книжка в държавните сукове. Абе голямо имане. Месо виждаха по 1 2 пъти месечно и то само пилешко.

Т.е. им се казва ли либийците: Забравете за петрола и газа, те вече не са ваши. Вие ще бъдете обслужващ персонал в чуждестранните хотели. Добре перспектива, няма що. Либийците ще дойдат на нашето дережде, тотален слугинаж на запада, мизерия и безработица.

Нещата с ПНС не вървят надобре. Привържениците на Кадафи трепят като хлебарки чуждите наемници и натовските им партньори. В Либия е истинска война в която доблестните американски спецове дадоха голям курбан байрам.

Цинизма им няма граници! Либия няма да се оправи до краят на светът! Добре, че той не е толкова далеч!

ТЕЗИ ВЪВ МОМЕНТА СА ПИАНИ А КАТО ОТРЕЗНЕЯТ ЩЕ ПСУВАТ МАЙЧИНОТО СИ МЛЯКО. ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА ПОВЯРВА НА ТЕЗИ ЛЪЖИ НА ТАЗИ ХИМЕРА МОЖЕ БИ ДА - ТЕЗИ КОИТО СА СЕ НАДРУСАЛИ СЪС КОКАИН.ЖАЛКО ПИАНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.

Проблема не е в режима, а в това, че хората се оставят да ги командва злото=дявола! дано да имат малко по-хубаво бъдеще! лек ти ден! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И тука се оставяме да ни командва злото и ко правим? Я сметни тука що народ измря в мирно време от предотвратими инциденти?

Много такива изроди има по света,тези които се радват на убийствата на хората на Кадафи в Либия,да помнят ,че сега идват на власт такива изроди кито ще колят като ярета и всеки европеец който им попадне в ръчичките,спомнете си за българските шофьори в Ирак.Там където отиде чичо Сам и френския чуждесстранен легион настъпва демокрация като в Ирак и Заир.Колят се със векове.Лакомията за петрол на световните бандити носи нещастие на цели континенти.

И те ще живеят от туризъм...

Първо обаче трябва да се научат да работят !

Хайде и тях ги наредиха като нас, да бъдат обслужващ персонал на туристите. Взеха им петрола и сега стават сервитьори, камериерки и пикола. Хак да им е:)))))

Бил ли си в Либия? На тази мизерия която са подложени 70% от населението не можеш издържа и седмица. Нищо че имат петрол. И как им взеха петрола? Опитай се от либиец нещо да вземеш. На нас какво ни взеха, та ние мечтаем за работа по курортите. Скъсаните шорти на баба ти може би?

Хиляди българи са били в Либия, ти или не си бил, или лъжеш като дърт циганин!А на нас ни взеха всичко и прокудиха хиляди да слугуват по чужбина, защото тук няма хляб и бъдеще!

Сладурче, наистина лъжеш като дърт циганин. Знаеш ли колко наемни работници беше привлякла Либия. За какви доходи ставаше дума и за какъв стандарт на живот. Ние тук не сме имали. Кадафи както петролните шейхове изкарваше, но и много раздаваше на хората. А сега жална им майка на либийците. Изиграха ги жестоко. Ще плачат за Кадафи и то не след дълго. А болшинството писания по негов адрес са стандартен черен пиар. Да не забравяме кой владее медиите. Поне се допитай до хора, които са били там и знаят какво е било. Това не беше революция на народа, а революция на спецчастите от САЩ и Англия.

аман от петролни магнати бре братчед !

Либийците вече искат стария режим да се връща. АМа няма как да стане.