Евтино море през септември

Хотелите по морето масово свалят цените от 1 септември. Кипи надпревара с ниски празнични оферти за дните на Съединението и на Независимостта.

Обратно в новината

Коментари - Евтино море през септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мммм супер, дано само и времето е хубаво, и да няма много много хора, па за един уикенд пак да прескочим до моренцето.Благородно завиждам на всички които живеят там.

е на мен ми е прекалено евтино, като истински патриот ще си почивам в чужбина.

За бога братя, не ходете на българското море. Фекалиите са повече и от песъчинките! Джетовете - от комарите. Простотията и простащината повече от всякъде.

Вие изградихте ли си пречиствателни станции, за да не плуват хората в собствените си екскременти?

Изобщо не е евтино!Как старите ще си позволят такива почивки-почивксите трябва да се финансират от някои!Защо тези хотилиери алчни не кажат-За бедните хора, удостоверено с документ от общината ще почиват безплатно и държавата да даде някаква сума, както едно време имаше профилакториуми и държавата плаща да те храни известно време без пари..нищо че е частно, нали милеят за българите нека да пуснат безплатно в хотелите си бедните българи.....по 1000 лева на ден, абе тези луди ли са ..не се наядоха като че ли тези пари ще ги носят на оня свят...мръсни съперници....

четири нощувки за двама в стая с пълен ол инклузив струват общо 601 лева...и пр. Ама Вие не сте добре - какво му е промоционалното на тия цени?! Погледнете офертите за курортите в Турция.. те това са промо-цени..

А Ноември и Декември ще има ли още намаления и Алл инклузива за този период включва ли и юрганите да се завиват курортистите по плажа ...или да си носим от в къщи?

Пак се е скъпо за масовото население за страната.

опънам тукатите на тия промоции - само ала бала цяло лято - тия свалили цените, ония имали промоция - нищо вярно няма. Само гледат как да вземат парите на и без това нямащите хора.

Ще си ходя аз втори път до Гърция, пък вие си намалявайте! Отдавна съм разбрал - на нашето море не може да се почива!!!

пълен ол инклузив, мале мила. Що не поне съвсем тотално напълно пълен all inclusive. Неграмотници са вкарали фразата, и пак неграмотници я ползват. То добре, чде има други, дето да им се плаща да пишат в БГ, де.

и 99 % да ги намалите нещастници такива, пак няма да дойда.

Българският пълен пансион го видяхме каква пародия е, смешници. А за посочените цени със сигурност на место ще стане ясно, че не е включена курортната такса, ДДС, застраховка и разни техни измишльотини. Измамата по нашето черноморие е тотална и дебне на всяка крачка.

Abe vie normalni li ste s tezi ceni?Ot kade tolkova pari?

И безплатно да не - няма да ида в мръсотията и простотията да се разболея.

само реклами. Какво разбират българските хотелиери под ол инклузив?????

Ей като си такъв патриот пиши на кирилица а не на латиница Другото е просто лицемерене

Ами МАСЛАРОВА Я НЯМА ДА плати за 5хил. червени номенклатурни пенсионери с тлъсти пенсии,разбира се,на също така червените хотелиери,та да не им остане сезона на сухо.Нищо че парите са от всички данакоплатци.

Ами МАСЛАРОВА Я НЯМА ДА плати за 5хил. червени номенклатурни пенсионери с тлъсти пенсии,разбира се,на също така червените хотелиери,та да не им остане сезона на сухо.Нищо че парите са от всички данакоплатци.

И по 10 лв да напрлавят цените в лукс хотелите по това време,само психоболен може да им се върже.За по-малко пари при далец по-добри услуги и слънчево време ,всеки ще продпочите по-близкото и чисто море на ог от нас.Изходът за нас е цените да станат съобразени със най-ниската заплата ,колкото и да не им харесва на фалшивите хотелиери,иначе ще духат супата в унисон със стандарта в БГ.

asd

По това време традиционно се появяват такива статии за да се доизтупа докрай чувала а след като сезона завинаги мине в историята започват статии за всевъзможните измами с митичните отстъпки.Нищо ново под слънцето само се разчита на късата памет на хората.

То по-евтино от софийския централен, бе! А как ли е с качеството!

BaiGaniovcite(BG) da hodiat na more prez zimata, parvo zashtoto sa bedni i ne mogart da si pozvoliat cenite prez liatoto i vtoro, zashtoto sa otkacheni i ne e preporachitelno da se izlagat na silno slance.

ispania i tunezia za 8 dni 355 euro all inclusiv + SAMOLETNI BILETI.

Грозен бетон, прости хотелиери, неграмотни служители, алчни продавачи и кисели сервитьори и селските надути физиономии на простолюдието от Западна Европа - това е истинското лице на великото ни луксозно Черноморие ! Цените нямат значение, когато обстановката е гнусна !

Е няма що, много са паднали цените от 60 на 44 лв. на човек т.е. тричленно семейство с общ семеен доход /чиновник, учителка и дете/ за 10 дни ще трябва да снесат около 1 100 -1 200 лв. ха кажете ми как ще стане тази работа, като едина работи за 600-700 лв., а другият за 300- 350 лв. и трябва да се плащат и месечните сметки помежду другото. така че няма що голяма евтиния, голямо нещо!

Вие сте луди, бе! Как може да се каже, че е евтино когато ти искат от 40 до 60 лева, т.е. по половин пенсия за един ден?! Глупости. На море могат да ходят само мафиотите и реститутките.

Boooje....kakva evtiniiiika...!!!!

Kolkoto prez iuli i awgust li bre.Egati ewtinia ni udriate werno

През декември и януари не може ли по-скъпо?

Гларусите ще им останат единствените клиенти...

ol inkluziv..e gati vica

да го духате, капути нещастни

Не ща лайна, ако ще и те да ми плащат, не им стъпвам в хотелите. Хора, сега времето е идеално за планина. Хем да свалим някое килце, хем и да напълним очите и душата с природни красоти. Оставете я тая клоака морето. А ако е до All Inclusive, една планинарска боб-чорба и прясна пъстърва си струват повече от пълните им със салмонели и хепатит гадории, които предлагат. Вразумете се и направете нещо за себе си, вместо да пълните джобовете на мутрите!

Хайде, хайде, а я сега кажете колко парички взехте за този PR ?

и кво му е евтиното на тва?...

евтино море през дакември! Ха-ха-ха

хахахахахах посоката е една-НАДОЛУ хахахахахахах

A bezplatni karti za ski lifta davat li :)