От 60 на 44 лева пада цената на ол инклузив на ден за човек в хотелите от веригата грандхотел "Варна" в курорта "Св. св. Константин и Елена", съобщава "Стандарт". Цената е при пакет от минимум 4 и повече нощувки.
Хотелите "Долфин", "Лебед" и "Рубин" са почти заети за идващия уикенд и за 6 септември. Цената на ол инклузив в самия 5-звезден грандхотел "Варна" от днес вече е 58 лева - но само до 4 септември.
Следващото поевтиняване е от 17 септември за празника на Независимостта. Тогава цените в 4-звездните хотели падат на 32 лева за ол инклузив на човек. Специални празнични оферти за родните туристи има 4-звездният хотел "Мираж" в луксозния комплекс "Слънчев ден".
От 1 септември до 4 октомври четири нощувки за двама в стая с пълен ол инклузив струват общо 601 лева. Но от 17 септември до 22 септември има оферта от 435 лева за двама ол инклузив за общо 3 дни престой.
5-дневните пакети в хотелите "Марина" и "Мираж" поевтиняват от днес с 33% - от 1130 на 760 лева. Цената е също за двама. "Късно лято на брега" е офертата на хотел "Азалия" от 18 септември до 10 октомври. Ол инклузив на ден на човек струва 46 лева. В цената влиза настаняване, изхранване, анимация, музика на живо в кафе-паузите и диско парти. В тризвездния "Глория" на същия холдинг "Св. св. Константин и Елена" се плаща само по 34 лева на ден на човек ол инклузив до 9 октомври.