Коментари - Чуждестранни туристи мамят властите у нас | Днес.dir.bg

Чуждестранни туристи мамят властите у нас

Полицията на Бургас е разкрила опит за измама от страна на чуждестранни туристи, твърдящи, че са обрани.

Обратно в новината

Коментари - Чуждестранни туристи мамят властите у нас | Днес.dir.bg

Коментари

М'да, вече ще си ги носят в багажа на спътника си, за да не им ги намират.

Вие да не ги мислете за света вода ненапита

Sm3hurk0

Правят го за да си "избият" парите за почивката !

вероятно го правят, защото са много доволни от престоя си у нас.

Това е доста стар пладнешки номер на ,,комунистически,, застрахованите западняци! Другото е - някой ги е продал да си осигури курванлъка и за да се оправдае в къщи, иска протокол за кражба !?

трета се задава ще се пооправи морала

Може да се каже ,каквито домакините -такива и гостите.Нали на всички е ясно ,че тук идва нещо , което е на най-низко стъпало на социалната стълбица.Нека не забравяме ,че и в другите страни има лумпени и дегенерати , е вярно не в такива количества.Ами те са така мили на нашите ,родни хотелиери и ресторантьори

Вярное, че сте същество с низък характер, но стъпалото на което стоите е ниско, бре...

Грешка - "вярно е". Моля за извинение...

ОТ КАКТО ТРЪГНАХМЕ ПО СВЕТА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ И НАУЧИХМЕ И ДРУГИТЕ НА НАШИТЕ ГЯВОЛУЦИ, АМА БОКО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕ , ТОЙ Е УЧИТЕЛЯТ.

а уж ний сме крадливо и завистливо племе

Ха ха, тръгнал българина да се сравнява със западноевропейците на тема престъпления. Аз знам, че откакто Ганьо и Румън (не африканци и араби) ги пуснаха в Европа, по магазините слагат по една обувка и в дрехите сложиха скрити аларми. Всеки ден сме по новините за кражби, фалшификация, проституция, побой, убийство. А тук хванали двама за измама и видиш ли, малеййй какви са лоши, малеййй ужас ууу. Как бързо забравихме, че сме моралната утайка в Европа заедно с Румънеца. Ганчо както винаги все в чуждата паница му е окото и се опитва да си повдигне мизерното самочувствие като плюе по другите народи.

Emilia

" Всеки ден сме по новините за кражби, фалшификация, проституция, побой, убийство" - че ти да не искаш да ти пишат за техните дето крадат и се циганят? На това му се вика медийна обработка на мозъци.. там където са останали такива, мозъци де. Разумните изобщо не се връзват, те знаят :) Ще пораснеш и ще прогледнеш, има време.

Тъпанарино,то защото на Запад никой не краде и не мами ли бре,малоумник такъв???Крадат и мамят като за световно,ама го правят с любезното съдействие на съответните институции,защото трябва да има облаги за всички!!! И ако не вЕрваш,то потърси нещичко за..."Дизелгейт",пък барем ти се изяснят някои неща,които явно ти убягват за в момента!!!Пък тогава сравни...махленските кражби на едните с...баш кражбите на другите!!!

мърда мърда! ти нищо не знаеш!

Като за зоси в занаята, къде са тръгнали? Да дойдат, да обменим опит и ще са топ! Аз не си нося техниката с мене, а само документите и калъфите. Като си тръгвам, ще ми хванат подметките (или онва, дето да ме разведат малко нагоре -надолу). После, курорта ми излиза на плюс. Ма тия, кат са хахави, така е. Като ви разправлявам, че на запад има само тъпаци, вие ме кръщавате русофил, ама си е така -видехте ли!

Тя бг полицията въопще няма да си помръдне Г..а за такива работи

не "въопще", а "вопще", научи се пишаш

СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКИВА ТУРИСТИ, А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ В ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НА 100% ЖИВЕЯТ ЧЕСТНИ И ДОБЛЕСТНИ ХОРА

Нищо подобно! Западноевропейците с нищо не са по-добри от нас! Имат обаче закони, поради което такива своеволия "у дома" не си позволяват. Дойдат ли тук, става страшно...! :)

Мизерници!

тия пткъдето се връщат, ние сега тръгваме... обаче идеята е добра - може да я пробвам, а откраднато от крадци не е кражба...

тва не може да бъде! Те норвежците и холандците знаете ли там нямат престъпления... хахаха те тва предтсавляват западняците! Не ми ги хвалете!

Тоя номер в гърция и Испания откога го прилагат...

Тези факти показват какви цигании правят туристите от западна Европа.Богати хора в България не идват те са на Ибиса и Балеарските острови.Тук се събират недопили си англичани,поляци и всякакви алкохолици на които им е евтино Булгаристан.Дали правят същите далавери в Монако.Важното е че полицаите са се усетили и им ровят в багажа.За такива измаме трябва съд да не ни очернят пред света.Навсякъде се краде.Мен лично ме обраха в центъра на Истанбул при наличието на полиция и жандармерия.За аидука няма почивен ден.

Правят на всякъде, където няма да ги гепят или където ако ги гепят няма последствия. Да им праскат глоби по 10 пъти стойността на заявените за откраднати предмети и ще им мине мерака.

Emilia

СТИГА С ТОЯ "Булгаристан" - отвратително е!!! БЪЛГАРИЯ е красиво име, СТИГА ПРОСТОТИИ! A това че хората по цялата земя са един дол дренки е ясно, не знам защо обаче голяма част от българите изпитват някакъв оргазъм да плюят само по българите? А българите далеч не са такива и толкова много, които практикуват този модерен начин на почивка.

да да не крадат! докато нашите медии продълзават да представият Ckандинавия като модел на почтеност ,ще има балъци които да виярват.беше то-преди ч0-50 години

ТОВА СА ЗАПАДНИТЕ "МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ"

СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ ХИТРИЯТ БИЗНЕС НА БЕДНИТЕ И НАГЛИ "ТУРИСТИ" ! НО НА МЕН МИ ДРЕМЕ !

а колко туристи има които не стигат до полицята.

След колапса на чуждестранните покупки на имоти в Бг, след безконтролния бум в ипотечното кредитиране, се очаква огромен спад на цените на апартаменти! продавайте бързо, но не под себестойността от 300-350 евро кв/м.

Мда, вероятно ще има спад, но първо цените ще се изравнят с нивата в Западна(ла) Европа, където вече се живее по-зле, отколкото у нас.

Значи все пак при управлението на Бойко се живее добре ,а?

Себестойността на новопостроените апартаменти е под 200 евро/кв.м.

Зависи какво е обезщетението, което е платено за парцела, 200 евро излиза самото СМР, ама парцелът може да оскъпи и двойно себестойността.

НЕ СЛУЧАЙНО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ОПЛАКВАНИЯТА СРЕЩУ ТУРОПЕРАТОРИ СА ОТ ЕВРЕИ :)))

Съобщението е от литовска агенция, за норвежки и холандски туристи. Евреи има само в главите на комуноидните шизофреници

нашите крадат нормално да се оплакват туристите.друг път да си знаят и да не идват

ДЕМЕК ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ТУРИСТИ МАМЯТ МУТРАТА - ТУРОПЕРАТОР И МУТРАТА - ЗАСТРАХОВАТЕЛ ..... .... А ЖУРНАЛИСТИТЕ НАМЕСИХТЕ ЧЕ ТУРИСТИТЕ МАМЯТ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД :)))

Публикуваната в най-посещавания български инфо сайт е от летището на божия народ. Кой как влияе изотвътре в медиийното пространство... Същото важи и за 'невидимите' хора оформящи информациите в уикипедия.........

НИСКО БЮДЖЕТНИ АНГЛИЧАНИ ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НАЙ-ПРОСТАШКИТЕ ТУРИСТИ В ЕВРОПА !

Същото го правеха преди с медицински застраховки. Падаха като круши по летището. Беше много забавно да ги гледаш на камерите. Ма нашите се усетиха и почнаха да ги пращат в болница за болничен лист а не при летищния лекар. И чудо - спряха да падат.

К,ви туристи ? Бялата измет от Европа идва на тънки цени в БГ.

Явно полицията ни е намерила нов начин да си вдигне "разкриваемостта"

Това е самата истина-чужденците мамят по този начин по цялото черноморие.Ами тук идва шлаката на Европа-какво друго да се очаква?!

Европеанци....... ало Българчетата... събирайте евроценности....

Що за изрази? ....при проверката на летище Бургас, откъдето туристката е излитала от дома си..... .....пограничната полиция

Само така : ПРОВЕРКИ И ОБВИНЕНИЯ ЗА опит за измама - да им дойде акъла !!! Това е умишлено опетняване на имиджа на България . Така и не разбрахте Българите , че западняците са по-долни и лъжливи и от циганите ! Това да се лъжат застрахователните им компании , не е феномен от вчера , но нали са наивници и плащат като попове . Нали и това е смисъла на европейското сътрудничество - Хванете ги че лъжат , заведете ги под отговорност да си платят солено , изпратете на съответните власти информация , и когато и застрахователите ги погнат за измама - ще им се спечат западните лай..ца !!! Скъпи ми сънародници - Европата към която толкова много се стремите е пълна с простаци и неграмотни мързеливи селяндури , които обаче са с фалшивото самочувствие на голяма работа ! Всъшност са едни дребни мизерници , които живеят и идват на почивка в Бг на кредит , да се направят на интересни да им държи влага до следващото лято . Това че размахват няколко хиледарки за две седмици - НЕ означава НИЩО - после ги гладуват с месеци !!!

И без това нашите ченгета стават само да регистрират престъпления и да изпълняват частни поръчки срещу заплащане.

Нищо ново и необичайно. Всички знаем, че англосаксонците са си измекяри!!!

Има лесно!!!на всеки "обран"турист/ка с издадено от полицията удостоверение на границата се прави пълен тараш който се записва на видео!след като се намерят "откраднатите" вещи незабавен арест на лицето конфискация на "окраднатото"и яка глоба!!! като лицето остава в България докато не плати!!! песента с "свърших парите" да не се слуша,имат си телефони да се обадят да им пратят, ако искат да си наемат и адвокат хем да им излезе по-скъпо!плащат глобата и бай бай.Случаят се раздухва от медиите,уведомяват се застрахователите и МВР на съответната страна,ма щели да намалеят чуждите туристи!!!при такваз ефтения ще намалеят на мук!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво! Аплодисменти! Ти си един нов български парламентарист! В следващото НС ще можеш да реализираш тази си фантазия! Записвай си идеите!

Кон си и то с капаци!!! бе рупай си там тръните и не ръси конски простотии!!!!!!!!!!!!

Напълно подкрепям 111 , защото не само той мисли по този начин ! Това че си ''кон с капаци'' и това е вярно , и ако той / тя стане парламентарист има моята подкрепа пои този въпрос на 100% ! Ти продължавай да се кланяш на западните пияндурници и несретници !!! Явно не си живял на запад и нямаш представа за какво става дума : И в България има много простаци , но Българиана е в пъти по-широко скроен човек от тях и дори и с 5лв. е готов да те покани или почерпи , докато западняка е дзифтар до дъното на душата си и гледа само авантата - да не говорим пък как лъжат !!!

Имат ни за дебили и не са далече от истината. .

Да го кажем типично по нашенски - това не е измама, това е пробив в системата :)))

Стига си приказвал глупост, никакви вратички в системата не е това. Лъжесвидетелстване с цел получаване на изгода си е престъпление и се казва ИЗМАМА!

То и КТБ не е измама , а пробив в системата.

loyola

Така де, къде другаде по света, като се оплачеш в полюцията, че си жертва, се отнасят с тебе като с престъпник ? Та и тези тарикати не са очаквали, че ще им преджобим багажа :-)

Ами тлъста глоба на излизане за измама на държавната институция и заплащане на разноските за издирването. Бързо ще отвикнат, от раз като се разчуе !

"Чуждестранни туристи мамят властите у нас" По-скоро мамят застрахователните компании.. нашите власти какво са мамени - нищо..

служители ерго полиция се занимава с техните оплаквания

Петнят името на България. Това е най-лошото. Имаме си достатъчно "кусури", не ни трябват и още иамислени от тези недостойни хора!!!

на ред, морал и демокрация... и ще се държат с нас като с хора "втора ръка"

Чуждестранни туристи мамят властите у нас На чуждестранните туристи нищо "човешко" не им е чуждо.

Те пък ебаси тъпаците! Защо не слагат "откраднатото" в багажа на приятел?

Защото приятелят им ще бъде обвинен в кражба ако го намерят у него и няма да се навие да го прави.

Все едно приятеля им не може да има от същата стока. Там очилца или апарат Канон.

Защото нямат доверие на "приятеля"!

Това не е възможно - западняците са с друг морал. Това го каза Харалан Александров!

Ами с друг морал са - вместо да си присвоят нещо от двора на съседа, защото щом не си го е прибрал , значи не му трябва правят застрахователни измами.

Това е застрахователна измама - подвеждат нашите власти за да си получат пари от застраховката. Т.е. мамят застрахователната компания. А защо заглавието е написано така - всеки да си прецени сам.

нали министерката Ангелакова, тая дето се яви с пъстра басмена рокля да посреща точно френската първа дама, та тя каза - чуждестранните туристи носели пари, /а колко са откраднали/ и затова да се отнасяме към тях внимателно, да ги оставяме да се напиват, повръщат, дрогират и мърсуват със силна музика до зори. Щото ние сме нямали пари, а колко оставяме в Гърция?

В интерес на истината не крадат от нас, а от техните си застрахователи.

Коментари - Чуждестранни туристи мамят властите у нас | Днес.dir.bg

Чуждестранни туристи мамят властите у нас

Полицията на Бургас е разкрила опит за измама от страна на чуждестранни туристи, твърдящи, че са обрани.

Обратно в новината

Коментари - Чуждестранни туристи мамят властите у нас | Днес.dir.bg

Коментари

М'да, вече ще си ги носят в багажа на спътника си, за да не им ги намират.

Вие да не ги мислете за света вода ненапита

Sm3hurk0

Правят го за да си "избият" парите за почивката !

вероятно го правят, защото са много доволни от престоя си у нас.

Това е доста стар пладнешки номер на ,,комунистически,, застрахованите западняци! Другото е - някой ги е продал да си осигури курванлъка и за да се оправдае в къщи, иска протокол за кражба !?

трета се задава ще се пооправи морала

Може да се каже ,каквито домакините -такива и гостите.Нали на всички е ясно ,че тук идва нещо , което е на най-низко стъпало на социалната стълбица.Нека не забравяме ,че и в другите страни има лумпени и дегенерати , е вярно не в такива количества.Ами те са така мили на нашите ,родни хотелиери и ресторантьори

Вярное, че сте същество с низък характер, но стъпалото на което стоите е ниско, бре...

Грешка - "вярно е". Моля за извинение...

ОТ КАКТО ТРЪГНАХМЕ ПО СВЕТА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ И НАУЧИХМЕ И ДРУГИТЕ НА НАШИТЕ ГЯВОЛУЦИ, АМА БОКО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕ , ТОЙ Е УЧИТЕЛЯТ.

а уж ний сме крадливо и завистливо племе

Ха ха, тръгнал българина да се сравнява със западноевропейците на тема престъпления. Аз знам, че откакто Ганьо и Румън (не африканци и араби) ги пуснаха в Европа, по магазините слагат по една обувка и в дрехите сложиха скрити аларми. Всеки ден сме по новините за кражби, фалшификация, проституция, побой, убийство. А тук хванали двама за измама и видиш ли, малеййй какви са лоши, малеййй ужас ууу. Как бързо забравихме, че сме моралната утайка в Европа заедно с Румънеца. Ганчо както винаги все в чуждата паница му е окото и се опитва да си повдигне мизерното самочувствие като плюе по другите народи.

Emilia

" Всеки ден сме по новините за кражби, фалшификация, проституция, побой, убийство" - че ти да не искаш да ти пишат за техните дето крадат и се циганят? На това му се вика медийна обработка на мозъци.. там където са останали такива, мозъци де. Разумните изобщо не се връзват, те знаят :) Ще пораснеш и ще прогледнеш, има време.

Тъпанарино,то защото на Запад никой не краде и не мами ли бре,малоумник такъв???Крадат и мамят като за световно,ама го правят с любезното съдействие на съответните институции,защото трябва да има облаги за всички!!! И ако не вЕрваш,то потърси нещичко за..."Дизелгейт",пък барем ти се изяснят някои неща,които явно ти убягват за в момента!!!Пък тогава сравни...махленските кражби на едните с...баш кражбите на другите!!!

мърда мърда! ти нищо не знаеш!

Като за зоси в занаята, къде са тръгнали? Да дойдат, да обменим опит и ще са топ! Аз не си нося техниката с мене, а само документите и калъфите. Като си тръгвам, ще ми хванат подметките (или онва, дето да ме разведат малко нагоре -надолу). После, курорта ми излиза на плюс. Ма тия, кат са хахави, така е. Като ви разправлявам, че на запад има само тъпаци, вие ме кръщавате русофил, ама си е така -видехте ли!

Тя бг полицията въопще няма да си помръдне Г..а за такива работи

не "въопще", а "вопще", научи се пишаш

СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКИВА ТУРИСТИ, А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ В ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НА 100% ЖИВЕЯТ ЧЕСТНИ И ДОБЛЕСТНИ ХОРА

Нищо подобно! Западноевропейците с нищо не са по-добри от нас! Имат обаче закони, поради което такива своеволия "у дома" не си позволяват. Дойдат ли тук, става страшно...! :)

Мизерници!

тия пткъдето се връщат, ние сега тръгваме... обаче идеята е добра - може да я пробвам, а откраднато от крадци не е кражба...

тва не може да бъде! Те норвежците и холандците знаете ли там нямат престъпления... хахаха те тва предтсавляват западняците! Не ми ги хвалете!

Тоя номер в гърция и Испания откога го прилагат...

Тези факти показват какви цигании правят туристите от западна Европа.Богати хора в България не идват те са на Ибиса и Балеарските острови.Тук се събират недопили си англичани,поляци и всякакви алкохолици на които им е евтино Булгаристан.Дали правят същите далавери в Монако.Важното е че полицаите са се усетили и им ровят в багажа.За такива измаме трябва съд да не ни очернят пред света.Навсякъде се краде.Мен лично ме обраха в центъра на Истанбул при наличието на полиция и жандармерия.За аидука няма почивен ден.

Правят на всякъде, където няма да ги гепят или където ако ги гепят няма последствия. Да им праскат глоби по 10 пъти стойността на заявените за откраднати предмети и ще им мине мерака.

Emilia

СТИГА С ТОЯ "Булгаристан" - отвратително е!!! БЪЛГАРИЯ е красиво име, СТИГА ПРОСТОТИИ! A това че хората по цялата земя са един дол дренки е ясно, не знам защо обаче голяма част от българите изпитват някакъв оргазъм да плюят само по българите? А българите далеч не са такива и толкова много, които практикуват този модерен начин на почивка.

да да не крадат! докато нашите медии продълзават да представият Ckандинавия като модел на почтеност ,ще има балъци които да виярват.беше то-преди ч0-50 години

ТОВА СА ЗАПАДНИТЕ "МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ"

СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ ХИТРИЯТ БИЗНЕС НА БЕДНИТЕ И НАГЛИ "ТУРИСТИ" ! НО НА МЕН МИ ДРЕМЕ !

а колко туристи има които не стигат до полицята.

След колапса на чуждестранните покупки на имоти в Бг, след безконтролния бум в ипотечното кредитиране, се очаква огромен спад на цените на апартаменти! продавайте бързо, но не под себестойността от 300-350 евро кв/м.

Мда, вероятно ще има спад, но първо цените ще се изравнят с нивата в Западна(ла) Европа, където вече се живее по-зле, отколкото у нас.

Значи все пак при управлението на Бойко се живее добре ,а?

Себестойността на новопостроените апартаменти е под 200 евро/кв.м.

Зависи какво е обезщетението, което е платено за парцела, 200 евро излиза самото СМР, ама парцелът може да оскъпи и двойно себестойността.

НЕ СЛУЧАЙНО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ОПЛАКВАНИЯТА СРЕЩУ ТУРОПЕРАТОРИ СА ОТ ЕВРЕИ :)))

Съобщението е от литовска агенция, за норвежки и холандски туристи. Евреи има само в главите на комуноидните шизофреници

нашите крадат нормално да се оплакват туристите.друг път да си знаят и да не идват

ДЕМЕК ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ТУРИСТИ МАМЯТ МУТРАТА - ТУРОПЕРАТОР И МУТРАТА - ЗАСТРАХОВАТЕЛ ..... .... А ЖУРНАЛИСТИТЕ НАМЕСИХТЕ ЧЕ ТУРИСТИТЕ МАМЯТ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД :)))

Публикуваната в най-посещавания български инфо сайт е от летището на божия народ. Кой как влияе изотвътре в медиийното пространство... Същото важи и за 'невидимите' хора оформящи информациите в уикипедия.........

НИСКО БЮДЖЕТНИ АНГЛИЧАНИ ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НАЙ-ПРОСТАШКИТЕ ТУРИСТИ В ЕВРОПА !

Същото го правеха преди с медицински застраховки. Падаха като круши по летището. Беше много забавно да ги гледаш на камерите. Ма нашите се усетиха и почнаха да ги пращат в болница за болничен лист а не при летищния лекар. И чудо - спряха да падат.

К,ви туристи ? Бялата измет от Европа идва на тънки цени в БГ.

Явно полицията ни е намерила нов начин да си вдигне "разкриваемостта"

Това е самата истина-чужденците мамят по този начин по цялото черноморие.Ами тук идва шлаката на Европа-какво друго да се очаква?!

Европеанци....... ало Българчетата... събирайте евроценности....

Що за изрази? ....при проверката на летище Бургас, откъдето туристката е излитала от дома си..... .....пограничната полиция

Само така : ПРОВЕРКИ И ОБВИНЕНИЯ ЗА опит за измама - да им дойде акъла !!! Това е умишлено опетняване на имиджа на България . Така и не разбрахте Българите , че западняците са по-долни и лъжливи и от циганите ! Това да се лъжат застрахователните им компании , не е феномен от вчера , но нали са наивници и плащат като попове . Нали и това е смисъла на европейското сътрудничество - Хванете ги че лъжат , заведете ги под отговорност да си платят солено , изпратете на съответните власти информация , и когато и застрахователите ги погнат за измама - ще им се спечат западните лай..ца !!! Скъпи ми сънародници - Европата към която толкова много се стремите е пълна с простаци и неграмотни мързеливи селяндури , които обаче са с фалшивото самочувствие на голяма работа ! Всъшност са едни дребни мизерници , които живеят и идват на почивка в Бг на кредит , да се направят на интересни да им държи влага до следващото лято . Това че размахват няколко хиледарки за две седмици - НЕ означава НИЩО - после ги гладуват с месеци !!!

И без това нашите ченгета стават само да регистрират престъпления и да изпълняват частни поръчки срещу заплащане.

Нищо ново и необичайно. Всички знаем, че англосаксонците са си измекяри!!!

Има лесно!!!на всеки "обран"турист/ка с издадено от полицията удостоверение на границата се прави пълен тараш който се записва на видео!след като се намерят "откраднатите" вещи незабавен арест на лицето конфискация на "окраднатото"и яка глоба!!! като лицето остава в България докато не плати!!! песента с "свърших парите" да не се слуша,имат си телефони да се обадят да им пратят, ако искат да си наемат и адвокат хем да им излезе по-скъпо!плащат глобата и бай бай.Случаят се раздухва от медиите,уведомяват се застрахователите и МВР на съответната страна,ма щели да намалеят чуждите туристи!!!при такваз ефтения ще намалеят на мук!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво! Аплодисменти! Ти си един нов български парламентарист! В следващото НС ще можеш да реализираш тази си фантазия! Записвай си идеите!

Кон си и то с капаци!!! бе рупай си там тръните и не ръси конски простотии!!!!!!!!!!!!

Напълно подкрепям 111 , защото не само той мисли по този начин ! Това че си ''кон с капаци'' и това е вярно , и ако той / тя стане парламентарист има моята подкрепа пои този въпрос на 100% ! Ти продължавай да се кланяш на западните пияндурници и несретници !!! Явно не си живял на запад и нямаш представа за какво става дума : И в България има много простаци , но Българиана е в пъти по-широко скроен човек от тях и дори и с 5лв. е готов да те покани или почерпи , докато западняка е дзифтар до дъното на душата си и гледа само авантата - да не говорим пък как лъжат !!!

Имат ни за дебили и не са далече от истината. .

Да го кажем типично по нашенски - това не е измама, това е пробив в системата :)))

Стига си приказвал глупост, никакви вратички в системата не е това. Лъжесвидетелстване с цел получаване на изгода си е престъпление и се казва ИЗМАМА!

То и КТБ не е измама , а пробив в системата.

loyola

Така де, къде другаде по света, като се оплачеш в полюцията, че си жертва, се отнасят с тебе като с престъпник ? Та и тези тарикати не са очаквали, че ще им преджобим багажа :-)

Ами тлъста глоба на излизане за измама на държавната институция и заплащане на разноските за издирването. Бързо ще отвикнат, от раз като се разчуе !

"Чуждестранни туристи мамят властите у нас" По-скоро мамят застрахователните компании.. нашите власти какво са мамени - нищо..

служители ерго полиция се занимава с техните оплаквания

Петнят името на България. Това е най-лошото. Имаме си достатъчно "кусури", не ни трябват и още иамислени от тези недостойни хора!!!

на ред, морал и демокрация... и ще се държат с нас като с хора "втора ръка"

Чуждестранни туристи мамят властите у нас На чуждестранните туристи нищо "човешко" не им е чуждо.

Те пък ебаси тъпаците! Защо не слагат "откраднатото" в багажа на приятел?

Защото приятелят им ще бъде обвинен в кражба ако го намерят у него и няма да се навие да го прави.

Все едно приятеля им не може да има от същата стока. Там очилца или апарат Канон.

Защото нямат доверие на "приятеля"!

Това не е възможно - западняците са с друг морал. Това го каза Харалан Александров!

Ами с друг морал са - вместо да си присвоят нещо от двора на съседа, защото щом не си го е прибрал , значи не му трябва правят застрахователни измами.

Това е застрахователна измама - подвеждат нашите власти за да си получат пари от застраховката. Т.е. мамят застрахователната компания. А защо заглавието е написано така - всеки да си прецени сам.

нали министерката Ангелакова, тая дето се яви с пъстра басмена рокля да посреща точно френската първа дама, та тя каза - чуждестранните туристи носели пари, /а колко са откраднали/ и затова да се отнасяме към тях внимателно, да ги оставяме да се напиват, повръщат, дрогират и мърсуват със силна музика до зори. Щото ние сме нямали пари, а колко оставяме в Гърция?

В интерес на истината не крадат от нас, а от техните си застрахователи.