Крушкова се надява спадът в туризма да намалее

За първите седем месеца на тази година, независимо от спада на чуждестранните туристи, българският туризъм има относително добри резултати.

Обратно в новината

Коментари - Крушкова се надява спадът в туризма да намалее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си пие редовно хапчетата тая жена. Я дайте малко повече детайли. Средна цена на пакет на де, средна печалба от един турист на ден, платени данъци от отрасъла и средно на турист. И разни други разрези. Сега бла бла... Имали хиляди туристи, ама платените данъци към държавата са като от полуразрушен кумпинг... И голяма уста отворена за инфраструктура, за лифтове, за писти. За чий х.й да инвестираме в туризма като плаща данъци колкото бакалия!

туризма не плаща данъци на тая държава, натоварването е на 1000 и 100 процента! ясно е че пари не им се дават и затова все тая по медиите, нямало туристи...глупости. борисов защо ги трае още?

Кого си мисли, че лъже тая крушка? Аз от 20 години не смея да отида на курорт у нас, че знам какво ме чака. По този начин надявам се няма да се задържи на работа. Грешни пари даваме за скапана администрация. Уволнение!

Дано щандът тази година да е направен от специалисти. Миналата година имахме щанд за 800 000 лв, от който на 3 изложения брахме голям срам. Комунистите се бяха пообъркали кой колко пари да вземе, та пак миришеше лошо.

Добре че са Руснаците,които така или иначе се мъчим да изгоним.Глупаци сме и глупаци ще си останем. Не мога да разбера как наще хотелиери и ресторантьори ще задържат клиентите си когато едно говорят друго предлагат. Може ли края на осептември,когато по морето почти няма туристи да се предлага стая в семеен хотел 25 лв.,порция риба 25 лв ,кюфте 2-5 лв и какво ли не още. Че то по маркетите цените са безбожни ,камо ли по заведенията. Или каквото могат да отмъкнат в момента пък за по-нататък каквото дойде. Това сме ние. Затова не 1 милион ,а много повече ще почиват навън.

Щом са доволни на тези резултати значи добре са си свършили работата.Другата година пак такава да им е.

Тея само пари лапат и се разхождат по изложения в чужбина, да ни излагат. Бил съм на такова изложение в Лондон - пълна скръб. Турците имаха поне 20 пъти по-голям щанд с всевъзможни технически глезотии, а ние бяхме с къща от шперплат с 4 телевизора. Смех.

Нали вече туризмът е към министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Г-жа Крушкова все още ли е председател на Държавната агенция по туризъм, която вече е закрита. Или данъкоплатците ще плащат заплати в дублиращи структури! Същото безобразие е и в закритото министерство на държавната администрация и административната реформа, където служителите по цял ден играят компютърни игри на работните си места.

В средата на месеца юли имах работа в града Варна. Мисля си: ужас, среда на сезона! Какво ти среда... Не само хотелите и плажовете, улиците на града бяха полупразни, с по 2-3 коли на кръстовище и по пладне, и по икиндия. Сега присветващите разсъждения на Крушковата главичка само показват колко много лапат скришом т.нар. тур-оператори у нас. В действителност гризкат свирепо дръвцето, досущ като едни бобри! Много пломби ще им трябва да си сменят в близките 2-3 години като минимум...

напук на Костов, Доган и Педерастанишев, руснаците и това лято дойдоха. Е, можеше да са повече, но тримцата се постараха много с простотиите на Орлов мост, с нарочно съсипаното Черноморие (познайте дали това не съвпадна с разцвета на Турция) и.. педерунгелското заиграване с визите за руснаци. От Русия и бившите републики май само криминалните нямат проблеми да влязат в български

Крушкова с кое око гледа...май сьс задника си !!!