Туристка с алергичен шок след нахапване от буболечки в хотел (снимки)

От управата във Варна обясниха, че насекомите се пренасят от пристигащите туристи

Обратно в новината

Коментари - Туристка с алергичен шок след нахапване от буболечки в хотел (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чумата влезнала от туристи сега тия насекоми пак от туристи.... Тва българите сме ебати люхата нация, умеем да плюем другите яко ама и затова сме на тоя хал.

Абе моме, прибирай си се у Америка, там тия номера минават по лесно...

Длъжни сте да кажете кой е хотела, а не само да всявате паника!

ехо, ннапъни си няколкото мозъчни клетки и ще разбереш.... евентуално....

Това май са американски дървеници. Те хапят така.

Те това са май срамни въшки.

Отново ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ в туризма! Браво, ангелкова!

Това са руски дървеници, клопове, изгладнели до смърт, пренесени от муджиците.

Елено моме, забравила си, че в България всичко е менте, така и тази Комисия КЗП, най добре забрави за тази държава на мутрите и никога не се връщай в нея, тук е кочината на света..

Дайте гласност кой е този хотел!

марк

Дървеници. Имах подобен случай преди няколко години в хотел 4 звезди във Велинград. Подадох жалба в местното ХЕИ, какво е станало след това - дали са потулили случая не знам.

Много са мръсни хотелите къщи в провинцията. От 30 години първи и не им се дават заплати на камериерка явно. Взех аз изчисти паежини и пр. От богат човек пара, не само хотелиерите, по принцип цънцари са, пинтии. Ама за пави, аз трябваше.

Пак румънци пренасят гадостите.

Да не повярваш че по висококласни хотели в Б-я има дървеници. 21 век сме. че вземете почистете, направете ремонт. третирайте с химикали. Ама най-добре е само да се експлоатира.

Дървеници, има ги в много хотели и е възможно да получиш алергична реакция. На мен ми се е случвало, не в България. Помислих, че са ме нахапали комари, но след ден два се подуха страшно и се получиха обриви, които няма как да са от комари. Лошото е, че е много трудно да се отървеш от тях. Трябва пълна дезинфекция на стаята, подмяна на матраците, дрехите...абе ужас.

Така като гледам снимката, насекомото ми прилича на дървеница.

Всъщност момичето дойде в хотела с мъж на около 50-55 години, настаниха се, като останаха в стаята 1 ч. и 23 мин. (справка електронна система), след това напускат стаята и отново се връщат в 23.48 ч., кога какво я е хапало никой не знае, стаята преди да се даде е била одобрена от главна камериерка.

Ако наистина сте от хотела, е много непрофесионално да разпространявате информация за гостите си по този начин!

не е от хотела, а обикновен трол. в хотела няма камериерки, чистят рецепционистите.

1час и 23 минути-пил е виагра дъртия, или само я лизал

как са успели изобщо да я "спасят" от тоя "алергичен шок". Явно българксата Спешна помощ, освен, че е Бърза, ами може и спешни животозастрашаващи състояния и да лети... Те за тия три-четри минути живот от началото на шока, са успели да получат сигнала, да го обработят, да вземат решение да тръгнат, да се качат в колата, да минат през аптеката за урбазон, да намерят адреса, да направят преглед, да бият урбазона и да спасят кандидат мъртвеца....Е ОПРАВНИ СА, НЕЩЕ И ДУМА! БРАВО НА ДОКТОРИТЕ!

Тая булка тъкмо е смятала да се направи на вървежна нюьоркчанка и да забие двама трима ухажори на морето, но са я нахапали гадинките и се е зачервила и е останала на сухо. Затова сега е толкова сърдита.

Антъни Мелхиори веднага

Това май са дървеници. Ако са и попаднали в багажа, може да си ги занесе у тях и тогава става мазало.

На такова приличат, голяма напаст! Трябва да се изварява всичко!

Дървениците са страшни кръвопийци! Да, има и алергични реакции, както и документирани психически разстройства при хора, на които се е наложило продължително да нощуват в стаи с дървеници. Знаеш, че като заспиш ще почнат да те хапят и полудяваш!

Глупости.По цял свят има хапещи и жилещи.Да отиде в Ню Орлиънс капризната гостенка, да види там как стоят нещата.

Това момиче в близките години няма да иска да посети родната си страна.

Да си купува едно посочен билет и да я няма.

Русенската нюйоркчанка сега ще разбере в действителност какво представлява България - дървеници и калинки навсякъде.

Сигурно в Русе няма буболечки и комари !

К'во се оплаква? Чужденците и ги бият за добре дошли...

това бях аз !

На мен ли само ми прилича на Мъжки Секрет по Лицето ?

Още една пача иска да нощува без да си лати

ли одът у щатите бе

Дървеници, запалее го направо тоя хотел, от тех отърване НЯМА!!!

Девойката е свкинала на черни в САЩ - в България бубулечките са бели - явно не и е понесло да има бели черти по лицето от бели БУБИ .

Ако това е дървеница, няма как да се пренесе от туристи, просто си живее там...

А откъде е дошла, през прозореца ли?

Дир, ако е имала алергичен шок, едва ли е щяла да има сили да напусне сама хотела. Това е животозастрашаващо състояние, което не се отличава само с пъпки от ухапвания и шок от вида на бубулечките. Отделно, че цЕлото тяло било в пъпки - редактори нямате ли си?

Намерила начин да не плати хотела.Каква е тази замазана снимка ?

е с такива дИбили ще ни се налага в бъдеще все по-често да се разправяме а иначе съм убеден, че у Ню Йорк бубулечки нема - хахахахаххаа бубулечка-чка-чка-ай-ай

На бас, че нямате идея какво е алергичен(анафилактичен) шок.

Вече се замислям дали списващите имат и средно образование. Рядкост са новините без забележки в правописа, пунктуацията и липсата на елементарни познания при набедените за журналисти.

Сега средното е такова, че и висшето!

Бивша русенка, нахапана от насекоми!!!-А бе г-жо, преди да дойдете във Варна, защо не се „климатизирахте,“ поне седмица в Русе!!?

нали е американка,що да не стане известна в родината си,иначе там си е негърче

1 нещо още немогат да научат-разберат тези които списват от тоз род материали - Споменава се задължително в случая името на хотела! Без конкретика този материал е c 0-ва стойност! Много букви без значение....

ни апът бълхите ама поне по евтино ни апът,понеже си носим салама увит във вестник

па много изнежена тая хамериканка бре,или първо е минала през село да си донесе бълхичките

В неделя заминавам за южното черноморие и сега от тази новина ми призля - това истина ли е???

Истина е! Новите буболечки ще те изядат жива..

не бой се , те свинско не ядат....

Не че нещо, но алергичен шок е съвсем различно животозастрашаващо състояние изискващо спешна намеса, това на снимката си е просто гаден обрив.

браво доста лайкове събра

Турист споделя: - В стаята ми в хотела има дървеници. Доста са - изнасям матрака на терасата на стаята, аме те си го връщат обратно... Добре дошли тУУУУУристи на българското #Бетономорие, а вече и #Гадинкоморие!

Aз също мисля, че са дървеници!Моя братовчедка беше в Манчестър на квартира, където мебелите били стари, едва ли не от Втората Световна Война?! Първата вечер, още след пренощуването цялата е била нахапана и се бяха образували в редица, или в окръжност множество блънди,червени с оток.Аз и изпратих от тук прополисова тинктура и това я спаси, от усложнения.Наистина могат да се пренесат с багажа.

Абе то може да се пренася с багажа, ама работа на хотела е да се справя с тая напаст. В крайна сметка никой не плаща за да храни с кръвта си буболечките в хотела. Редовна дезинфекция и непрекъснати проверки от страна на персонала - нали уж всеки ден чистят стаите. Нещо, което те очивдно отдавна не са правили.

Да,прав сте!

Като отида в хотел, първо оглеждам ръбовете на матраците. Ако има черни петънца в гънките, не искайте друга стая, а бягайте от хотела.

Това са дървеници. Изключително гадни твари и много трудни за убиване. Имат инкубационен период около един месец. За да има толкова много в този хотел, явно не са от вчера! Единственото решение е незабавно закриване и изгаряне на хотела!

Това са дървеници. Гадна напаст са, защото излизат нощем и когато заспиш. Пускат анестетик и не ги усещаш кога почват да смучат кръв от теб. Не пренасят зарази. Има хора които не са алергични към ухапванията им, други може да им излязат големи червеникави петна. Ухапванията им са характерни, понякога подредени в линия едно до друго, защото гадината търси най-подходящото място от където да смуче. Може да се пренесат дори в дома. Има ги, не е много ясно от къде се появяват. Трепят се, но не са лесни за убиване, поне 3 пъти като минимум се пръска с препарат.

Дървениците се пренасят от румънските туристи, заедно с АЧС! А влашките дървеници са освирепели кръволоци!