Автобус се преобърна, трима туристи са загинали

Трима германски туристи загинаха, а 10 бяха ранени при пътнотранспортно произшествие в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Автобус се преобърна, трима туристи са загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУРСКИ НОВИНИ - ОТ КОГА БЕ ДИРа ... ТУрци ли сте какви сте , мръсни турци сте това е .... защо ни пълните с новини от тази омразна държава ...мамицата ви ...

Е па нема само руски да са новините.

На теб душата ти е резана, троле :)

Да да - малко са ни черните новини от България та сега пишете и за тези в Турция...

При Турците е всеки ден , те и книжки нямат и карат ! Колко автобуса с Руснаци се преобърнаха и загинаха , вече , та руснаците ограничиха пътувания с автобус ! Когато минават през България турците често карат пияни и дрогирани , наскоро турчин го бяха заключили под камиона ! При тях няма контрол добър на КАТ !

Абсолютно не виждам смисъла на новината (Бог да прости загиналите), като по света стават и убийства, и природни бедствия, и болести, които убиват малки и големи...За мен това е политическа новина - Турция...

И аз дълго се чудих що ме боли чепа.

Ей го пак - Автобус се пеобърна, трима загинали туристи. Абе напишете В Турция, беееееее. Не търсете само сензацията, черната хроника. Ами ако имам приятели, тръгнали към Пампорово, след тва заглавие няма ли да изпитам миг безпокойство, докато прочета, че е станало на луната?

Дано загиналите почиват в мир. Трагедия.

От опит знам , че в Турция се назначават братовчеди, сватове, шуреи дори понякога без книжки.

А за петимата затрупани от лавина в Непал не пишете, а?

Заблял се е амуджата в огледалцето по бджаците на нЕкоя другарка или ударил тиквата на килимчето да се моли. За злаучаст автопилота не сработил. Бог да ги прости загиналите германски туристи ако са християни!!! Така де, Германия се напълни с амуджи.

- Бабо, Меркел, где така? - На джамия, Мустафа!

и тука ли, в статия като тази, намери да ръсиш пропаганда и московски опорни точки, отрепка такава!

Това радва душата ми! Наблягайте на повечко новини от Анадола!

това е целта на анадолците. превземат Немция, а след това започват "нещастните" случаи с малцината останали немци. накрая Немция ще бъде преименувана на Анадолска държава 2.

тримата загинали са били наказани ,защото са гласували за бабата .

Как са днес с катастрофите?м?

" Турският шофьор".... Такова животно нема! След всяка командировка в Турция посещавам психиатър за поне 5 сеанса, че да спра да се стряскам през ноща!Да сте виждали " турски шофьор" във Ф1, или рали- пилот, или ТИР- аджия? Е, няма! И за това се иска глава, която да работи!

Психиатърката готина ли е ?

Като "Трибестан" е.........

Аааа, тираджии има, и почти всичките са камикадзета като турските шофьори на автобуси, които карат като обезумели, и турските гастърбайтери пътуващи от Германия до Турция, и обратно без почивка!!! Изключително опасни и непредвидими същества за останалите участници в движението:(.

а бе насименто бе!!!! обърнал се в района на град манавгат, след като се ударил в дърво в окръг анталия!?!?!?! стига измъчвай езика ни свещен, и граматиката му, бе насименто!!