Тунберг пред съда в Лондон: Бегръбначни политици правят компромиси с изкопаемите горива

В първия ден от съдебния процес за нарушаване на обществения ред активистката призова хората да не се заблуждават "кой е истинският враг"

Обратно в новината

Коментари - Тунберг пред съда в Лондон: Бегръбначни политици правят компромиси с изкопаемите горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грето та твоите спонсори деда ти Сорос и Сие са вътре с двата крака ма офцо... те се занимават с ценни книжа,търговия с акции предимно на компании занимаващеи се с петрол,въглища....злато,платина,уран.......

"Тунберг е заплашена от максимална глоба от 2500 британски паунда, или близо 3000 евро. По време на изслушването днес тя изглеждаше спокойна, усмихвайки се" Много ясно, да няма от нейния джоб да се плаща тази глоба.

Абе туй малоумното, дето не знае азбуката, хукнало акъл да дава. НЕ МОЖЕ ДА ДАВАШ НЕЩО, КОЕТО НЯМАШ. А пък дебилчета - бол.

Луда!Доказано е от лекари.Майка й и баща й търгуват и до сега слудата Грета.Ту никога не е ходила на учила в училище,никога не е вкарвана в лудница,където й е мястата.Ето какви психично болни иматтрибуна-в наркоманските сащ, в каторжническа и фашистка Канада,в пиянска Финландия в фашистка Окраина,а и в България жалка позлога на наркоманските сащ-ПУЕВСКИ, предателя Борисов, Магарев, ГАРГАМЕЛ-помакинята,про100КИРО, кокорчо-гея, ДъПъСъ и ГНОМА и КСДС,а и еничарите-престъпници от Турция.

грета плазмодия!

Синдром на Аспергер.

Само като я гледам тази девойка, ми идва да съсипвам околната среда, да съсипвам, да съсипвам... Днес мисля да не изхвърлям разделно (както обикновенно правя) боклука.

Що се хабиш. Ти събираш разделно. Тези дето събират разделното минават с един бордови камион и изсипват съдържанието на синия, жълтия и зеления контейнер в каросерията. И докато стигнат до депото, от друсането по пътя разделно събраното се хомогенизира на 100%.

Абсолютно си прав

Това дете е безумно смело.Настъпва интересите нс олигарси. Ако беше у нас, отдавна щяха да я опаткат, да не пречи.Нашите друсат силикона с чалгарниците.

Кервана си върви , кучета си лаят ! Имаш интернет вземи провери колко такива е имало преди нея и сега с какво се занимават ! И ще разбереш , че след някоя и друга година като дойде ред сама да изкарва хляба много бързо ще забрави всичко това !

Това с Грета е откровен инцест. Беше МАЛОЛЕТНА, когато я подкараха на публични партита.

Не бих я глобил ! Бих я наказал с 1000 часа обществено полезен труд ! Да видим тогава как ще помагат мама и татко !

аз не мога да разбера защо дават трибуна на това малко неграмотно дебилче и неговите неопреоделени дружки? ако беше някоя нормално дете досега да са го прибрили в някой дом, а родителите щяха да ги съдят, че не си изпълняват родителските задължения

Да стане водеща активистка на хъба в раздел даунчета и джуджета.

Като чета коментарите май в България живеят безмозъчни същества и без топки! Най важното е да пушат тецовете и хрупаме въглища! Щото явно само това си можем и нямаме топки да кажем баста на петролите мутри! Едно дете ви скри топките а вие плюете безмозъчно!

Вместо да ни четеш морал, що не се пробваш? Отиди някъде (село-гора) и се пробвай да живееш 2 месеца без 0 петролни/вълещни/газови продукти и тогава ще говорим.

Що не я командироват на Сахалин,в Норилск,Мурманск, да протестира срещу глобалното затопляне?

Няма ли кой да го начеше най накрая това девойче, да си седне на дупето?

Разбира се, че Грета защитава правата на палестинските терористи, носейки палестинско шалче. За каква наука говори, след като науката не е единна за причините за затоплянето. Бих и препоръчал да иде да протестира в Индия,Китай, Африка и Южна Америка, където замърсяването е много по-голямо от това в Европа.

Що не почне да носи безцветни дрехи от непрана вълна и да се предвижва с волска каруца, ами тръгнала да обяснява на другите как да живеят?

"да носи безцветни дрехи от непрана вълна" така ли си представяш че ще се реши проблема? Възможно ли е толкова да ти е мозъка?

Няма проблем,дженди !!!

Еми цялата планета върви на петрол. Кой нормален политик ще посмее да се репчи на петролното лоби? Всички разбират, че петролните продукти замърсяват планетата и водят до необратими последици, но все пак са хора, и те искат да намажат от тези пари. Петролното лоби оставя Грета да крета и да прави тези работи точно защото не е харизматична и е лесна за оплюване. Даже мисля, че наливат пари в нея защото е гротеска и така дескредитират всякави еко иницятиви. Дали Грета го разбира?

"Еми цялата планета върви на петрол" Каква планета какви пари? Махни петрола утре и 60-70% от населението на земята ще бъде мъртво за месец!

Какво значи "утре"? Имаш в предвид без алтернативни енергийни източници ли? Много ясно, че без алтернативна енергия цивилизацията не може да съществува. С този коментар за много хитър ли се смяташ? Става въпрос за това, че петролното лоби (за пари) и някои не много умни хора (от глупост) пречат на прогреса и прецакват бъдещите поколения. Предполагам нямаш деца.

Имам деца 3......петролното лоби на кого пречи? Спри да купуваш петрол и карай на алтернативи и да те видя.

"Спри да купуваш петрол и карай на алтернативи" Да бе то така става... Докато петролното лоби командва това няма да е възможно. Трбват генерални промени. Толкова ли не схващаш? Децата ти ще дишат по-отровен въздух от нас и ще ядат по токсични храни от нас, ще ги инцектират с по-гнусни ваксини от нас. Няма много какво да направиш за да промениш нещата, но поне можеш да се опиташ да се освободиш от робския манталитет и да зацепиш, че интересите на теб и децата ти са противоположни на петролното лоби.

Това е целта на сатанистите !

Тези две същества на снимката в ляво, какви са?!? Имам предвид, какъв пол или там джендър?

100+

Навремето е така нашти кифли носеха значки на Горбачое и Рейгън без да знаят какъв к@р ни готвят.

тва до нея от ляво мъж ли е жена ли е - ей вашту мами вече и мен ме бъркате. Кво е тва бе?

Много соя папка бре.........

Тая па още ли е жива А да оди да сади дървета и да гледа животни .

Много удобно в Лондон. Доказано Китай е най-големия замърсител с изкопаеми горива. Да я видим да отиде в Пекин на някое протестче. Повече няма да чуем за нея :)

Мдаа......веган тийнейджър с умствено увреждане и без един работен ден в живота си, ще ни каже "кой е истинският враг" А може би затова се натискат за 3-та световна война, тази лудост трябва да се спре някак си.........

Това важи за повечето български политици ! Никой от тях няма един работен ден , но иначе правят закони !

Какво ли не е включено за да прикрие срама на една държава, която я съдят за ГЕНОЦИД. Ако се сетиме колко статии на месец четем за Холокоста почти век след него, сега е срамно и позорно да няма нито една статиика. САЩ и Грета са вкарани в тираж. САЩ просто и безумно обявиха че ще бомбят всичко. Майната му на предтекста, важното е да вземат заглавията и никой да не говори за несправедливият процес започнат от Южна Африка.

Мачкай Грето пакитата! На прав път си.