Тръмп обвини големите US медии за ”фалшиви новини”

Президентът на САЩ Доналд Тръмп аргументира предпочитанието си към социалните медии с това, че чрез тях може да изпраща "прями и нефилтрирани послания".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обвини големите US медии за ”фалшиви новини” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадеца вика дръжте крадеца!За 4 президенти откакто съм в Америка този е най големият лъжец.Всичко за което той има вина ,обвинява другите.Една жалка нарцистична твар.

ПАРТИИТЕ И МЕДИИТЕ СЪС СВОЙТЕ МАНИПУЛАЦИИ ДОВЕДОХА СВЕТА ДО ТОЗИ КОШМАР.ПАРТИИТЕ И 90% ОТ МЕДИИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ОМРАЗАТА НА НАРОДА.

Тръмп нарича US медиите фейк нюз по една единственна причина - защото са фейк нюз.

"Кандидат за губернатор" Марк Твен

Шефът на CNN Джеф Зукер ''Отдаден съм с цялото си сърце и душа за Израел'', другите комбинации от букви са същите.Ню Йорк Таймс е ционистки от самото си създаване.Това не са демократични медии а медии бухалки, които проправят удобната политика.Тръмп не им е удобен и съответно го бият ежедневно с бухалките.Техният кандидат бе Хилъри, но загуби.

евреите държат Уолстрийт. Затова няма в интервюто на Путин пасажа за "Окупирай Уолстрийт"

вчера показаха как Ен Би Си е изрязало половин отговор от интервюто на Путин за тази телевизия. Направо налагат цензура. Затова Тръмп ги нарече "фейк"...

Путин говори за движението Окурипай Уолстрийт, но това е изрязано. Няма такова движение в САЩ! Вече

Тръмп може ли да даде отговор, колко са социални "социалните медии" при положение, че няма демократично даване на тежест за нечие социално мнение с "харесвам" и "не харесвам"? Много е удобна тая позиция, когато ти дават само избор да те харесват.

То и нашите медии са същите. Само неолиберали и пед..ли показват. Само Радан Дълбоки, Христо Иванов, Лозан Панов, Миглена Кунева и Иван Костов. Те всички са за затвора ам си имат медии и съд. Жалко за народа и България!

всичко казано в и медиите, и в Туитър дори да е вярно, как да вярваш на държава, в която не е ясно кой взема решенията и кой носи отговорността? Явно на част от пишещите тук задачката е да подработят мнение и у нас да стане така - държава в държавата и още пет-шест центъра на власт тип "тате и бате". Не, че сме далече от това състояние, де, но става дума за тенденции...

Да , наистина съобщенията и посланията изпратени през социалните мрежи са "нрфилтрирани" и "прями" ... само дето не знаеш кой ги е писал ...!!!???

...а и , щях да забравя , когато нещо се "издъни" винаги си можеш да обвиниш "руските хакери". п.п. До вчера този господин отричаше "руска хакерска" намеса и отказваше да разследва такава в изборите в САЩ , а вчера изпрати специалисти да разследват подобна в Катар...??? ... и това ако не е поредния пример за политическа "ПОРНОГРАФИЯ" , но като за американците е точния човек.

И да добавя, в соцялнити медии само съ харесвами. Многу сме хубави така :) сички са съгласни нази...

Прав е Тръмп, но трябва да изгони всичи резаняци и да им конфискува цялото имущество!!

В едно е прав Тръмп.Така някое журналистче няма да перефразира думите и това което публикувал това ще е , а не свободният съчинения за запълване на графи.А че социалните мрежат генерират 99% от фалшивите новини е факт.

същества са рашофилистици. Всеки нормално грамотен човек може да се подготви, да спечели стипендия от някой Канадски, Щатски, Европейски Университет и да се развива спокойно и хармонично в една цивилизована и културна среда, далеч от путлеристанските варварски орди.

Само , че стипендии нещо свършиха последните години.И визите за Америка(САЩ и Канада)всяка година стават все по-малко и все по-трудно се получават.

Кой дава пари или стипендии хей така без нищо да се иска в замяна ? Дори вие които "работите" тук във форума искат от вас да спазвате и защитавате дадена политика и кауза и тогава идва баничката с боза за деня иначе няма !!!!

Пълни глупости. И кой го е чел в Туитър? Точно тези медии и те му разпространяваха тезите.

Тръмп има над 31млн читатели в тази мрежа. Загугли с realDonaldTrump и се убеди сам. Баси идиотите сте?! В кой свят живеете?!

Тук е прав. Пускат изкривени или напълно фалшиви новини, които ни представят за истина. Но самият Тръмп се върза на това за химическата атака в Сирия и плю на всичко което е писал в същия този Туитър. Например че на Обама му трябвало разрешение от Конгреса за удари. На Тръмп явно не му трябваше.

И нашите дори и ДИРа справка-15,7газ бе договорено......

Доналд постигна двойна победа стана президент и втората най голяма победа която е даже над това, е че победи и краварските медии.И въпреки тях стана президент а това не е лесно като се има впредвид на кого са медиите не само там а и по света.Затова още немогат място да си намерят и вият до небето.

клоун ще забрани всички Западни Медии и ще остава само правда, известия и рашия тудей ??? Някой да го е чул да казва или пише нещо срещу путлеристан, путлер, или путлерските медии ??? ИМПИЙЧМЪНТ за оранжевата перука.

Шило

Послушаха те, повярваха ти, знаят, че написаното от теб е самата истина.Процедурата започва след 8 часа с оглед на часовата разлика.

Въх докъде достигнаха някои Козяшки тролове.Само допреди месец превъзнасяха до небето Обонго а днес плюят срещу дедо Дони въх как се нарича това ? :)

Бай Дончо им удари звучен шамар на всички "свободни" краварски медии и въпреки тях и воя им, и подкрепата им за Килърито ги размаза и още сигурно им траперят бузите :-))) !

Бай Дончо-перуката да каже защо напада Сирийската армия. Вчера е извършено ново нападение, което означава открит военен конфликт.Оттук нататък Русия ще се намеси и заминаваме на кино....

Че да каже, ни най малко подкрепям дедо Дони но виж каква е метаморфозата на Козяшките тролове.Писал съм го това нееднократно-На краварите им трябва голяма война но да се бият вместо тях други и да не е при тях за да си занулят дълговете друг начин просто няма.Само с печатане на тапети не става !!!

Тръмп допуска грешка като нарушава протокола и се обръща чрез Туитър към обществото. Той не търпи критика, но грешките му стават нетърпими. Назначение на спорни фигури във ФЕД е сериозна грешка. От друга страна той не промени змиите от Катар, а единствено показа, че са повече от очакваното и им позволи да се прегрупират. Фактът, че Тръмп говори чрез социална мрежа, показва че никой не му помага да състави по- информирано мнение и възможността от прибързана оценка е реална последица. Това не е подходящо за президент на САЩ. По принцип социалните мрежи не са мястото за гласа на управниците, защото може прибързано да бъдат подведени голям брой хора и да настъпят тежки обществени последици, а един управник трябва да е на първо място сдържан.

Шило

А сега, де! Най-големите "рупори на демокрацията" излиза, че са най-обикновени лъжци!

само от туитовете на оранжевия клоун, правда, известия, рашия тудей и путлерските интервюта ???

Шило

Щом като настоявате, добре.

Дедо Дони пак ги размаза :) ! Но защо пише само за краварскитДедо Дони пак ги размаза :) ! Но защо пише само за краварските медии че пускали фалшиви новини нима други по света не го правят включително и у нас ? А като се знае на кого са медиите на 99.99 % в световен мащаб няма нищо за чудене. А някои така не обичат истината и се борят с нея като с вятърни мелници но с нея НЕ може да се борят тя рано или късно излиза и с пари немогат да я купят което е най голямата им болка !!!))))) е медии че пускали фалшиви новини нима други по света не го правят включително и у нас ? А като се знае на кого са медиите на 99.99 % в световен мащаб няма нищо за чудене. А някои така не обичат истината и се борят с нея като с вятърни мелници но с нея НЕ може да се борят тя рано или късно излиза и с пари немогат да я купят което е най голямата им болка !!!)))))

разни мойчовци, койчовци, дойчовци,..., това ли е истината, да те ева рашофилистичния неграмотник.

Ха ха ха х пише поне едно добро утро ве кухавел и тогава започвай "работа" за центовете и за пицата с боза за деня ! Чети добре статията та може и да влезе нещо в кухата ти глава ?

за простия американец няма друг свят и няма други медии, те са света, а всички други са някакви индианци в далечни бантустани