Цветелин Кънчев: Каквито са българите, такива са и циганите им

Повечето роми продават гласовете си от нищета, а повечето българи – от алчност, твърди лидерът на Евророма

Обратно в новината

Коментари - Цветелин Кънчев: Каквито са българите, такива са и циганите им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А българите са прости

Българите са прости

И циганите и българите са прости

Когато бг си върнем БГ , ще сатнете циганите както бяхте когато имахме държава при Тодор Живков.Сега дерзайте докато глобалистите ни държат и НПО-тат асе грижат за вас,заедно с уж бг власти,но няма да е вечно.

Все другите са му виновни. НЕ ЖЕЛАЯ ДА ВИ ПЛАЩАМ СМЕТКАТА! СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ И ЗАПОЧВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ!

Учениците на мошета и другари упорито ни еодят към гражданска война. Това изказване на този р повече от нагло. По много причини. Дори и това, че по подразбиране изкрава едните хора ( циганите) като едва ли не добитък, собственост на другите хора(българите)'

Прав е,за съжаление.

Колко боли когато ти го каже циганин....И с всеки пореден прочит осъзнаваш, че е абсолютно прав....

В Африка негрите са черни, а кой знае какви са им циганите...!?!?!?

Въпрос към Дирекция за Изтърпяване на Наказания - Цветелин има забрана за заемане на Държавни и Политически Позиции , защо не се спазва това ?

Кънчев не е прав. Българите са далеч по голяма измет от циганите.

Разбрахме, Кънчев - всичко що е сторено от циганин, е последствие, за което някой друг е виновен. За да няма напрежение ще ги оставим да си живеят в незаконните къщи, да не плащат данъци, да се множат с по 10 чавечета и да насилват и ограбват бабите ни .. защото и това последното със сигурност го правят от нищета, а не от алчност!

В България има и други малцинства : Арменско Турско Руско... Някой да е чул те да бият военни, колят бабички, крадат последното от бедни българи....?? Да изсмуква обществото от ресурси и да раждат без да се интересуват за децата си.

Това е горчивата истина! Кой краде повече, укрива данъци, иска рушвети и т.н. - ами ние Българите! Не е нужно да търсим други виновни!

И за кое прав,дебили тролове? Ао зависи от всичи бг,които познавам циганите ще спазват законите,ще учат,както беше. Ние нямаме никакво влияние върху държавата си.

PEYTSCH

Ало, Цветелине, кажи колко българи са влизали с взлом и са окрали циганите? Колко са пребрквали джобовете им или са изнасилвали стари циганки и са ги убивали? Е, огледалния образ е карикатурата на човещината и неблагодарността на един етнос който не иска да си отиде в ...Индия.

Само дето циганите не са на българите, а на сороските нпо-рки. Тъй че каквито са нпо-рките в България, такива са и циганите.

Ааааа,Цветко мангалче българско не така.Точно обратното е бате.Защото циганите са такива, затова и българите стават такива.Колко пъти тази твоя пасмина заяви желание поне себе си да почисти от собствените си изпражнения.Посети големите цигански "мегаполиси" в цялата държава-Факултета, Столипиново,Максуда, Комлука, Токайто и други и виж собствените им боклуци и мръсотия, и редом с бордеите -цигански палати.Ем българите ли им осърат гетата.Излизат с празни "кУруци" и се връщат с пълни.Какво им пречи собствените си боклуци да очистят.За едноседмични сватби и тридневни рождени дни и скъпа техника пари имат, ама плачат за помощи.И да не продължавам з това.Ами изборите-да научат една цифра ли е съвеста им.Има го официално в Тубата-и пияния циганин с"три" и възрастната ромка със "Седем, майко да не чуят".Тези оди ги разправяй на друго място.

... АБСОЛЮТНО ВЯРНО...!!!!!! Не може дори над 80 % от народа ти да е генетично дебилен и да вярва на партията мафия с милионерите разграбили държавата БСП, че е лява партия - ТОВА ПРОСТО Е НИ САМО КЛАСИЧЕСКИ НОН СЕНС, НО И ДЪЛБОКАТА ГЕНЕТИЧНА ТЪПОТА НА РОДЕНИЯ РОБ...!?!?!? Както и факта, че всичките тези български дебили искрено вярват, че Русия безкористно ни е помагала и даже и сега по времето на фашизоида от КГБ Путин и фашизоида също от КГБ Гундяев зовящ се руски патриарх, пак ни помага...!?!?!? Така че прав си дяволе Кънчев...

Индия официално заяви, че си приема обратно циганите. 10 милиона нищо не са за милиардната държава. Пък и там много лесно ги "интегрират" - като направят престъпление, събира се малка тълпа от 100хил.(сто хиляди) и ги линчува. На останалите от "ромите" им държи влага доста време.

Никой българин не си продава гласа, само циганите.

От циганин може и понякога добро да видиш. От българин - никога. Само пакости.

Така ти си мислиш. Барекое как стана евродепутата. По 50лв. на глас - български глас. И на мен са ми предлагали.

Без значение колко е чист гостоприемника , ПАРАЗИТА СИ ОСТАВА ПАРАЗИТ!!!!! Това с пълна сила важи за циганите!!!!!

Този защо пак не е в пандиза?Защо не се направи проверка на евророма колко пари от еврофондове са потънали та да казва "Повечето цигани си продават гласовете от нищета.И колко пари дава на циганите от тез пари да се здобият с къща която си харесат и те почват терор над българското население докато ги принудят да я продадат на безценица и купят с дадените им пари?Тази партия и дром трябва да бъдат закрити за да има мир.

Точно за това е прав - каквито са местните - такива са им и циганите. В България става голям проблем когато дойдат външни цигани от други райони, но то става и голям проблем, когато се изсипят провинциалисти в София. Разместването на маси хора води до проблеми. И в случая с побоища и подобни - ако местни цигани са живели с местните селяни горе-долу ок - като им дойдат 'на гости' техни роднини от другаде и става мазало. Той ги знае тия работи този и добре, че ги казва. Само се чудя какво стана, реабилитираха ли го вече след затвора.

каквито са българите, такива са и циганите. Ако българите се промениме, то и циганите ще се променят ( ще учат, ще работят, ще изкарват с честен труд прехраната си, ще си плащат сметките)

Абе, кретен ! Дрискаш едно и също лайно на всички новини !

За жалост до някъде има право.Циганите са такива, защото ние като общество и държавата сме го допуснали, та те наистина са отражение на обществения ни живот.В Гърция и Турция нямат ли цигани и защо при тях никой не налита на полицая или военния, защо кражбите там са в пъти по-малко?Защо на избори 50 процента от населението не гласува, та оставя неграмотните и купения вот да определят управляващи партии и бъдещето ни?Иде година на избори, дано българина се светне, че трябва да гласува масово, независимо за кого, за да стане купения вот безмислен и да имаме шанс за промяна.

Престъпник е тоя, като всички от боята. Изключенията само потвърждават правилото. Да си ходят у Индия. Тука няма място за тъмнозелени.

Така е Цветелине! Кучето скача според тоягата! Ние сме си виновни, че вие така се разпасахте!

Този Нафталин и родата му крадлиу защо не са в затвора?

От циганските блокове в дружба

Гледайте италианския филм "Мръсни,гадни,зли" за "римляните" в Рим. Същите като нашите. Ако не говореха италиански, ще решиш че е снимано в Столипиново.

Не, просто ти си дебил !

Мангал.

Разбира се,че го продава.Не срещу 50 лева,а срещу назначение на работа в държавни и общински фирми.И членски внос плаща след това.

Допуснали сме го ние?! Мнозинството бг искаме НПО-тата вън, но те стоят,искаме да сме равни пред законите с циганите, за кражбите си да получават високи наказния,да има колонии където да работят циганите крадци,а не да ги пускат.Някой чува ли ни? Да излезем на война с властта ни остава само. Готови ли сме на война като жълтите жилетки,за да ни чуят? Защото с протести-гей- паради не става,и няма да стане никога.

Къде са работните места за българи и цигани!? По колко нови работни и места на година по градове в България се отварят от това ялово управление!? Отварят ли се или се затварят работните места в България под лудостта на шайката на власт....аз чувам новини само за затваряни предприятия , болници и напускащи инвеститори ...Скоро всички ще почнем да крадеме, аз лично смятам да ида да крадат директно у Доган и Буда щот там са моите откраднари от тях данъци, за циганите не знам къде ще крадат за вбъдеще в това гето тука

това важи особено за руснака.

Какви са циганите в бангладеш.

Егати глупостите. Да ми обясни как точно българина си повишава стандарта като си продаде гласа. С 20 лв.? Или говори колкото да не заспи.

Какво означава циганите ИМ Аз да не съм им длъжна

Кънчев, ти си част от тази трагедия. Ти си човек, който един гвоздей не е забил в живота си, нямаше един работен ден записан. Ти си урудливата форма на системата ни - нехранимайковци и готованковци в скъпи костюми, сме длъжни да им слушаме глупостите, че и си позволявата да размахват поучително пръст. Такава е, Кънчев - най-големите боклуци в държавата са с най-голямото самочувствие.

Този осъден тиквеник веднага да го изтриете от статиите си тука! Така както триете коментарите на нормалните хора, изтрийте тази статия. Тя насажда още повече омраза към нахалния и прост циганин, който сега видиш ли се описва като прав! Да се хващат да работят като нас. Да си поемат отговорностите като нас! Да си стоят зад думите! Тогава ще имат доверието на другите. Защото във всяко стадо може да има мърша, но стадо само от мърша няма!!! Това, че няма къде да живееш, не означава, че имаш право да обсебиш нечие жилище или да създадеш такова незаконно и да настояваш да те оставят да си живееш незаконно! Вие циганите, колкото и да сте хитри, ние не можем да сме чак толкова прости!

Всеки народ си заслужава управниците и съдбата.

Има нещо вярно.Както злото кучето трябва да е с намордник, така и циганина трябва да чувства строгостта на закона.Иначе природата взема връх.Приближиш ли се прекалено до зло куче и оставиш ли циганин да почувства беззаконие сърди се на себе си.Циганският проблем не е паднал от небето, създаден е от нашите политици, и съм все по убеден, че не е създаден никак случайно.

Па то и в Англия е пълно с лордове и графини , ама ги видяхме ромите им 'що за стока са във филма "Гепи"

Кога циганите ще настигнат обема кражби на българите? 2,5 милиарда от КТБ,1 милиард от саниране,1 милиард от Булгартабак,1 милиард от БТК,1 милиард от ЕРП-тата, 1,2 милиарда от двата бойлера у гьола,деноминацията през 97? Това са само 9-цифрените.

Кой ве , аз ли бе !? Аз съм от Красна поляна вилната зона .