Цветелин Кънчев: Каквито са българите, такива са и циганите им

Повечето роми продават гласовете си от нищета, а повечето българи – от алчност, твърди лидерът на Евророма

Обратно в новината

Коментари - Цветелин Кънчев: Каквито са българите, такива са и циганите им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е г-н Кънчев - циганията е повсеместна !!!

Какъв боклук трябва да си,за да те изгонят от Индия?!?

прав е кънчевия! какъвто е стопанина, такъв му е и добитъка!

германски цигани останаха ли?

че ще го търпят - нали им трябва на нашите продажни политици от всички бои ! Ресно реше ние на циганския вот : въвеждане на образователен ценз поне 8-ми клас и готово - 0- цигански номера ! Е, мечти/ да, ама Не ( е изгоден на Нашите “политицици”!!!

Реплика към Цветелин Кънчев, който между другото е осъждан и лежал в затвора за престъпления (и помилван естествено от бившия вицепрезидент Марин). Неуважаеми г-н Кънчев, Практиката показва, че с изключение на една малка част от този етнос, циганина на всякъде по света се държи по един и същи начин - по цигански, тоест живее от социални помощи в най-добрия случай. Обичайна практика в останалите случаи е да проси, краде, насърчава децата си да проституират и т.н. А това, че са престъпници от нищета, направо още малко да заплача. Престъпници са не от нищета, а от простотия, щото на огромната част кратуните така и не им увряха, че като влачат децата си още от пелените по улиците да просят, и ги карат да крадат, вместо да ходят на училище, те в същност ги обричат на тази нищета, за която става въпрос... Ама има ли смисъл да се обяснява, това ти много добре го знаеш.....

Циганите "ИМ"!?.. Да не сме си ги осиновили, та да ни ги приписваш на сметката? Не че не им я плащаме. Аман от нагли изказвания и безочливи изисквания...

Ех Цветелине Цветелине и за гъбар не ставаш какъвто си беше далавераджия навън такъв беше и в пандиза.Добре че твой приятели от правата и свободите бдяха над теб.Та кажи Цветелине защо каквито са Българите не са такива им евреите,мохамеданите които са изключително работни,арменците и ред други общности а само циганите и защо са изгонени от Индия и там не са ги искали .Айде като завършил УНСС и си по грамотен от общността може да отговориш защо сте в България,Румъния,Русия,Унгария да не ги изреждам а не сте си седяли в Индия

Предлагам в циганските гета да се назначат врачки и баячки на щат по избор от гетото.При невъзможност да се справят чак тогава те да звънят на 112 за лекар като придружават циганина до болницата и с катафалката.

да отговаря откъде се спонсорира дейността му и с какви пари си купува джипове. както и какво реално е направил за интеграцията на циганите

Прави интеграция на циганите как да не прави .Идва циганката при него--- имам 5 чавета нема къде да живеем..Оня им казва да си намерят някоя евтина къща и ще им помогне.И тия си харесват една почва терор докато Българите не я продадат на безценица и бягат.А пари от европа от турция най вече.И от бщджета който ние плащаме.

Какво малцинство? Ние сме малцинство. Продавали гласа си от бедност? Ами като са марзеливи, и са паразити през целия си живот, ще живеят в мизерия. Да се връщат всички в Индия.

Верно ли? То тука наистина не останаха много българи. И наистина във всяко стадо си има мърша. Но бруталните престъпления, сводничеството, проституцията, джебчийството са си цигански специалитет навсякъде в Европа. Нито във Франция са станали французи, нито в Германия германци, нито в Швеция шведи. Има изключения, разбира се, но те не променят общата картина изобщо. И аз държа, когато направят някоя свинщина, където и да е по света, да им се казва етноса. Да се гордее и Цветелин Кънчев с тях, вместо да ми пищят като ощипани, че ги дискриминират и сегрегират. Ами я кажи има ли го това при българите, бароне ромски, 12 годишни да раждат и на 20 да имат вече по 5-6 деца. А циганска тумба пред селска поща за пари дали е виждал Цветелин Кънчев. Нека ми посочи аналог подобен сред българите. Циганията ви е в гените.

Защо викате Български доктори да ви лекуват бре достатъчно си имате врачки и баячки .Предлагам врачка да ви придружава при наш доктор след заплащане или здравни вноски които не плащате като всеки Българин.За да се не събирате и трошите покъшнината на болницата при всеки умрел циганин.

кога циганския и турския ше станат официални езици кога турците и циганите ше имат равни места с българите в парламента кога ше задължат българите да живеат и работат с турците и циганите искаме равни права и тогава ше спрем да краднем убиваме и насилваме

Когато циганския език има писменост и започнат да намират древноцигански паметници с научни описания тогава а сега чиба в индия да си чул че тука никъде няма индийски щат а това е територия на България която ви е приела и трябва да се подчиняващ на стопанина и неговите закони като гост ако ти не изнася има други страни с цигани пробвай там ама и там ви не искат защо ли?

Ами той бай Тошо опита да ви направи хора, но не става с добро. Циганите имаха повече привилегии и тогава, впрочем и сега. Почнете да ходите на училище. Що не ходите. Ето ви равни права. Тъпи, неграмотни, паразитиращи. И така ви харесва, и ви е по-лесно. Що да работите, като можете да краднете чуждия труд. Само редовен бой може да ви превъзпита. Доказано.

Цветелинчо, от къде се пръкна бе? До сега не сме те чували нещо да правиш... Може ли да сравняваш българи с цигани? Е, не! Прекали с твоите нападки...

Καкво може да каже Кънчев - виден усвоител на фондове за интеграция на ромите. И той краде, ама на едро и с бели ръкавици.

Към умната и добра мисъл не може да се добави и една дума. кратко и ясно, като присъда на революционен трибунал :-)

Дон Цеци както винаги прав.

Ако нещата не се променят много бързо един ден ще отсъмнем за етнически вот. Да бъде България , земята на Ботев, Левски , Караджата или на циганите. Какво се случи с нагляра убил хубавото българско момиче журналистка от Русе? Нищо. На политиците не им пука, но които останат в този измъчена страна ще трябва да оцеляват ако Европа и Америка не се намесят, за да не изчезне нацията ни.

още ли не е арестуван? Не, ....пардон ...той беше и арестуван и съден.... Ама, още ли не е осъден?

Не знам защо на този му дават възможност да се изказва... То се знае на чия страна е...

ЦИГАНИ=="Нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да полагат труд, искащи помощи по болест без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки" Добро обобщение, хубаво е казано! Може да се цитира навсякъде! Това изказване на лидерът на НФСБ и депутат от "Обединени патриоти" Валери Симеонов не е дискриминационно е решението на Върховния административен съд (ВАС).

Не съм съгласен.По правилно е да се каже че българите ставаме като циганите.И това е в резултат че не се намира начин за подобряване на взаимоотношенията.

Отиди го кажи на Беновска.По канал 3 ,нали търси гнилите ябълки,За нея Доган бил българският мъдрец,въпреки ,че няма български корени-майка циганка,баща татарин.Явно не знае ,че мъдреците нямат сараи,те не се запасяват.

За по-добър огледален образ да си потърсят друго огледало, по-голямо и по-кристално, някъде по на запад.

ДОГАН ГИ ГЛЕЗИ ПО ИЗБОРИ и с техните гласове даржи в ШАХ милата родина БЪЛГАРИЯ

толкова натискаше, чрез хората си от ДПС в най-високите етажи на властта, да помилват лидера на Евророма, а след това той им се отблагодари като им осигури втори мандат!

Този български българин само Иван Костов го сложи там където му е мястото.

Слабички сте, дирчета, няма да оставите диря след себе си. Акита само.

Едните могат без другите, но другите не могат без първите ;)

Не коча е виновен когато овцете не слушат,а пастиря

Всички знаем че този е престъпник и не трябва по никакъв начин да участва в политическия живот на страната.но,защо не е така, защото законите ни,уж Български,са си направо цигански . както и политиците ни

и като сложат там някой чист, нещо ще се промени ли?

Браво, бе, админче, какво те уплаши, че ми свали текста? Със сигурност ме амбицира да го напиша пак.

"Каквито са българите, такива са и циганите им." Хе хе тов ме изкефи...

Интересен факт: В Столипиново сметките за електричество имат над 80% събираемост. Което означава, че циганите вече си плащат тока и водата, но троловете от коментарите даже не са разбрали /или не желаят да разберат/.

А факт ли е наистина?

Кънчев е прав, но донякъде. Циганите са по-свестни от нас. Те не се мразят помежду си, не се прецакват един-друг, не доносничат за приятелите си, не плетат интриги и са задружни. Подкрепят се, помагат си. В махалата всеки помага на най-бедните както може. Можем много да научим от тях, но не желаем. Разбира се, че има проблем с циганската престъпност и т.н. Но проблемът с българската престъпност е ужасяващ.

но за съжаление не много биха могли да се съгласят с написаното от теб .

Плащайте ми помощи, тока, водата, аз ще крада дърва и каквото ми падне и ще имам незаконно жилище, че иначе ще стана обществено опасен.

И кой е виновен в случая,цигамите,или държавата

За нищетата единствено са си виновни циганите! За наглоста им обаче са виновни и българите от чиито данъци се формират помощите на циганите! Трябва и тях да им бъдат спрени за да разберат какво всъщност значи нищета!

българите не правят деца на 12г....като добитъка...тъпанар....

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова. Това е положението.

Не съм чувал някой да си има лично негови цигани, че и да носи отговорност за техните действия. По-голяма простотия от казаното...няма. Ниско интелектуални човекоподобни, нагли до безобразие паразити, но с претенции към Тоз, от който им зависи хляба.

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова. Това е положението.

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова.

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова.

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова.

Съгласен , братчед ! Ама го повтаряш десет пъти ? Наздраве !

Не познавам българи, които си продават гласа. А Цв. Кънчев дали познава цигани, които го правят?

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова.

А циганите най -приличат на еврейските мангаля и Хитлер го е знаел. Сега се прокарва идеята за мултикултурализма и навсякъде в новини, филми, реклами ви казват, че няма лошо да се мешате с мангали, защото били същите като вас. Мултикултурализмът е идея на баш еврейските мангали, които искат да заличат бялата раса и европейската цивилизация.

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова.

,,какви са българите такива са и циганите им",следователно престъпника от прехода Цв.Кънчев не е нито циганин ,нито българин. Тогава какъв е ? А бе Цветелине ,след като си такъв отворко,защо не интегрираме българските турци,арменци и евреи.Знаеш ли защо Кънчев ? Защото са от друго тесто замесени т.е. работят,учат и се борят заедно с българите за по-добър живот. От векове генът Кънчев ви е увреден ,а чипа ви го няма .Вас ви оправя само тоягата или си заработете моркова.

За какво иде реч с това - циганите ИМ ?!!! Горепосочената биомаса никога не е била , не е и категорично няма да бъде част от Българската нация , общество и култура . Т.н. '" интеграция " пропадна с гръм и трясък преди години . На дневен ред са пълна изолация / дератизация / репатриране / сатурнизация . По избор . П.С. Мнението на криминално проявен и проявяващ се коняк , който от десетилетие трябваше да е в пандиза , едва ли интересува някого в страната . Натрапването му е меко казано нелепо .

Приказва глупости. Прост циганин. Вдигали си били стандарта като си продавали гласовете. То, като че ли всеки ден има избори? Не всички цигани са зле, има и уредили животоа си, но онези който са на дъното и по една или друга причина са там, те са крадците, убийците, изнасилвачите не признаващи нищо и никого и са се превърнали в истински обществен проблем, обикновено са неграмотни, изостанали в социалното и културно развитие. Държавата там трябва да пипа, да възпитава, да наказва престъпниците докато влязат в релси. Всяка община, кметство трябва незабавно да направи списъци по гета, махали, кой къде живее, какво работи, какво ползва, ток, вода, медицински услуги, деца, училища и т.н. Да започне масово да се интересува от тези хора и да им помага служебно, и най-важното да отдели и средства от бюджета, без пари тази работа не става, те и сега вземат, но трябва да знаят, че това е помощ, а не да живеят с тях на гърба на данъкоплатците.

ХА ХА ХА Цветето все ще цъфне с някоя наглост циганска.