"Цвете за нея" в памет на жертвите на домашно насилие сложиха на стълбите на парламента

Жени настояха още за отваряне на кризисни центрове във всичките 28 области на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да взема да сложа едно цветенце и за мъжа ми...

Най-много хапят зарязаните жени ...

А къде да поставим цветя за мъжете тероризирани от жените си, което е довело до тяхното самоубийство ?? Тези жени трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство!

Активистите пак превърнаха един празник , който носеше удоволствие и на двата пола в саморазправа с мъжкия пол.Докато не докарат нещата до това да се намразим едни други няма да се спрат.

Честит осми март на всички българки. Инициативата е много добра.

A "Цвете за него" кога! Според някои "активисти" има само един пол - женския. Разделянето на половете се прави целенасочено. И единствено ще ни затрие като нормално човечество.

Поредната НПО пропаганда. Не остана неопетнен от грантаджии празник. :-(

То това е целта.Така се изкореняват ценности или традиции.Сега целта е да се раздалечат двата пола , да се намразят и после е лесно.Разделяй и владей.

Честит Осми Март на всички Нормални български жени! Но не на тези "инициаторки" и разни лесбийки....

КАК ИМ ОСТАВА ВРЕМЕ И СИЛИ ЗА ЦВЕТЯ И ОБЩЕСТВЕНА ДЕЙНОСТ НА БГ ЖЕНИТЕ, СЛЕД КАТО СА ПРЕБИТИ ОТ БОЙ И ЕДВАМ СЕ ТЪТРЯТ ПО ЗАЩИТЕНИ КВАРТИРИ ???

ООО, дори вече не ги чета, тея статии, горките цели двайсет и кусур жени умрели, те по света измират милиони хора ежедневно, наште идиоти се хванали за трийсетина случая и увикаха медийното пространство, да бяха 20 000 да се замисли човек.

ИМА ЛИ НОРМАЛНИ ЖЕНИ , КОИТО НЕ СА БИТИ , КОИТО НЕ МРАЗЯТ МЪЖЕТЕ СИ И МЪЖЕТЕ ВЪОБЩЕ ? ДА КАЖАТ , АБЕ КОЛЕЖКИ , Я ДА ВИ ВИДИМ КОЛКО СТЕ, КОИ СТЕ, ЗАЩО НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА МЕЖДУ МЪЖЕ И ЖЕНИ , РЕСПЕКТИВНО ОМРАЗА И КЪМ ДЕЦА ОТ МЪЖКИ ПОЛ ?!!?? ИМАТЕ ЛИ КЛИНИЧНИ ДИАГНОЗИ ОТ ПСИХИАТРИЧНИ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ ? АКО НЕ, ТО ТОГАВА СТЕ ЗА ЗАТВОРА, НЕ ЗА ЗАЩИТЕНИ КВАРТИРИ !!!!!

Никъде в исканията си правазащитниците не се борят изневярата да бъде включена като форма на насилие. Защо ли? Къде са отговорност-защитниците и къде са задължение-защитниците. Нароиха се като мравуняци само " правозащитниците", които си определят както им е угодно какво е право.

Тия статии ги пишат женки, които мразят мъже.

Очаквайте много скоро и "Цвете за то" - джендъра. Това е действителността. Изпедерасти се всичко вече.

АКО ИЗЛЕЗНАТ НА ПЛОЩАДИТЕ ВСИЧКИ МЪЖЕ, ПОСТРАДАЛИ ОТ ДОМАШНО ПСИХИЧЕСКО , А И ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ, ТАКА, БЕЗ ДА ИМ ПЛАЩАТ ВЪНШНИ ПРОВОКАТОРИ-ГАДОВЕ, И ПОТЪРСЯТ СПРАВЕДЛИВОСТТА , КАКВО СИ МИСЛЯТ ФЕМИНИСТКИТЕ ЧЕ БИ СТАНАЛО ?? ЩЕ БИЕ ПОЛИЦИЯТА ЗА ФЕМИНО КЕФ ЛИ ?? АКО ИМАШЕ НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО, НЯМАШЕ ДА НИ ТРИЯТ НА ГЛАВИТЕ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ, ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА ЖИВОТЪТ Е СЛОЖЕН И СТРЕСИРАЩ !! НАКРАЯ ЩЕ БЪДЕ ОТНЕСЕНО И ПРАВИТЕЛСТВО И ЖЕНСКИ ПРОСТАКЕСИ ОТ КУЧИ ВИД, ЗАЩОТО ЧАШАТА ОТДАВНА ПРЕЛИВА !!!

Разбрахме намека, утре приемаме единодушно Станбулския ферман.

Точно на празника ли намерихте?

ЗА ДА НЯМА УБИТИ И УБИЙЦИ /КОЙТО СА ОБРАЗОВАНИ И НЕОБРАЗОВАНИ МЪЖЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ ДОБРИ И КРОТКИ ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПОДЛОЖЕНИ АДСКИ ПСИХИЧЕСКИ И В ОТДЕЛНИ СЛУЧАЙ ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ/ ....... ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА ЖЕНИ ДОВЕЛИ ЕДИН НОРМАЛЕН МЪЖ ДО УМОПОМРАЧЕНИЕ....... ЧУВСТВО ЧЕ НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОН КОЙТО ДА ГИ ЗАЩИТИ ОТ ИЗМАМИ ИЗПОЛВАНЕ ИЗНЕВЯРИ ДОПУСКАНЕ НА ЧУЖДИ МЪЖЕ В ДОМЪТ ИМ И ПОКРАЙ ДЕЦАТА ИМ УНИЖЕНИЯТА/СВОБОДНА СЪМ МОГА И В ДРУГАТА СТАЯ ДА ГО ДОВЕДА.../..... ЕФЕКТИВНИ УСЛОВНИ И ФИНАНСОВИ ПРИСЪДИ ЗА ЖЕНИТЕ НАСИЛНИЦИ ДА НЕ СТАВАТ ЖЕРТВИТЕ-МЪЖЕ УБИЙЦИИ В МОМЕНТ НА УМОПОМРАЧЕНИЕ...../САМО МОГА ДА ПРЕДПОЛАГАМ НО В ТАКЪВ МОМЕНТ И ДА ЗНАЯТ ЧЕ ПРИСЪДАТА Е 200 ГОДИНИ.... ТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ.... ЖЕНИТЕ ДО ТЯХ СА ГИ ПОБЪРКАЛИ/.... ИЗНЕВЯРАТА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО НАЙ-ГОЛЯМАТА ФОРМА НА ДОМАШНО И ПСИХИЧЕСКО НАСИЛИЕ......... ИЗКЛЮЧВАМ ЕДЕНИЧНИТЕ СЛУЧАЙ КПОГАТО МЪЖЪТ Е ПЪЛЕН ПРЕСТЪПНИК.... НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩТ ЗНАМЕНАТЕЛ И ИЗМАМНИЦИТ ДА ВИЛНЕЯТ.... ТРЯБВА НЯКВА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВНОПОСТАВЕНОСТ ЗА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ.... НЕ ЗАКОНИ КОИТО МАЛТРЕРЕТИРАТ ХОРАТА ПО ПОЛ...

Феминистките се борят за правата на жените да убиват невинни деца (т.е. да правят аборт) А къде са правата на децата да живеят?

Българите са прости