Коментари - Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността | Днес.dir.bg

Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността

В петък Специализираният съд оправда на първа инстанция Алексей Петров

Обратно в новината

Коментари - Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността | Днес.dir.bg

Коментари

Българите от бая години са жертви реални на вашето властване, защото няма как от нищо правене да натрупате тези мангизи и имоти дето ги имате.. Кога бе цвъки ще си понесете заслуженото наказание за престъпленията срещу България???По малко нагъл бъди и си затвори устата че бая милиони сме платили заради вашето мутренско властване ама сте седнали на ''жертви'' да се правите.

Ами това е още едно доказателство, че мафията е по силна от държавата, Цветанов. А по точно че мафията е на всички нива в държавата....

Ами нали мафията са си те самите и за това реално се знае че мафията си има държава....

оставихте ги вие

Много грозен тоя бе.Много грозен.Като го видят на телевизора децата се скъсват да ревът.

Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία, управление на крадците) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречани клептократи. За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари, и пренебрегване на дългосрочни цели. Стига вече някой друг да решава нашия Живот.

Ами нали през всичките тия години все вие, продажни ГЕРБерасти, управлявате страната! Нагъл простак!

Двама свидетели не можаха да опазят, а претендират да пазят цяла страна. КЛОУНИ.

че от "ден на ден" Цецовата физиономия добива все по-одухотворено и интелигентно излъчване , или на мен само така ми се струва?!!!!

Да каже директорът на помощното училище от Вършец. Познават го от дете. ;)

Za shastie izbiagah otdavna ot tazi konushna! Dali shte e Boiko ili tazi kokoshka K. Efekta e sashtiat. Sbogom rodino

Лошото е че обезщетението на октопода няма да го плаща вифаджията а целокупния български народ.Съдът в държавата работи с факти и доказателства,всички друго са вестникарски приказки и лакардии търсещи сензация.Прокуратурата пак се оака.Лошото е че ние го отнасяме изцяло.Цвецко е чист като рилските езера.Важното е че има богата тъща от която взима назаем по 400 000 лева за да си купи апартаменти.Ако някои има излишни пари да ми се обади своевременно.

Съдебната система не е виновна. Виновна е полицията ,която не може да събере годни доказателства. Освен свидетели се изискват и други факти и доказателства. Некадърниците превзеха МВР и за шефове са назначени лица които не са разкривали в живота си нито едно престъпление и могат да вдигат само медиен шум като ЦЦ. Те уволниха кадърните, които бяха арестували бившата номенклатура, защото новата не иска да я разкриват, вместо първите да бъдат началници. Извадиха агентите на показ и тогава кой ще каже на полицията ? Да не е луд, Утре шефката на незаконната комисия физиономията на която е бетер Баба Яга да го публикува и хайдуците да го очистят

Съдебната система хоро играе върху държавата! Кога ще направим съд да може да съди публично съдиите и прокуратурата? Не може единият да казва аз имам информация че този е най-големият престъпник и после съда да го изкара невинен, а първият да не е влязал за затвора, за дето е завлякъл държавата с милиони, за тия 8 години, само за заплати на служителите!

Съдебната система хоро играе върху държавата! Кога ще направим съд да може да съди публично съдиите и прокуратурата? Не може единият да казва аз имам информация че този е най-големият престъпник и после съда да го изкара невинен, а първият да не е влязал за затвора, за дето е завлякъл държавата с милиони, за тия 8 години, само за заплати на служителите!

на уй мяза в тиквата!;))

на уй мяза в тиквата!;))

на уй мяза в тиквата!;))

Десетки са и жертвите свидетели на престъпното управление на ГЕРБ.

Според самия парламентарен лидер на управляващата партия правителството не се справя с престъпността. Свидетели стават жертви и държавата не може да ги защити, въпреки,че имаме най-много служители на реда на глава от населението. Един вид плащаме най-много на милиционерите, но имаме победила държавата престъпност. Не искам да си мисля докъде ще ни заведе подобна елементарна логика - управляват ни престъпници по думите на самия парламентрен лидер на герб. Това се казва глупав до честност. Не че някой е забравил съдружниците на премиера - пашата и трактора.

Много си се объркал. Проверявай фактите. Не вярвам на всякакви Курнелии, Бойковци и т.н. Правителството не може да се справи с престъпността поради 1 проста причина - България има разделение на властите. Това означава, че едните не могат и не трябва да се бъркат на другите. Т.е. Бойко като каже Йончева е крадла, Курнелийка като каже Бойко е мафиот, то не може съдът автоматично да ги осъди. Освен това, оправдателните присъди на съда, не означават автоматично, че там всички са корумпирани - веригата е дълга, от хората, които трябва да съберат доказателтства, надеждност на свидетелите, прокуратура и накрая съдии. Риби като Алексей Петров навсякъде е трудно да се хванат и да им се докаже вината. Проблемът в България бай Мангау да спре да тормози хората, с нагли набези, дори когато са си по къщите. П.с. надявам се да правиш разлика между раздута МВР администрация (всякакви шуробаджанащини от всички партии) до пътни полицаи, които не смеят и гъг да кажат, че моментано се започва с разследвания за полицейско насилие и т.н. (Справка - едно клипче с една кифла, която не искаше да си дава личната карта за проверка.

Голямя част от свидетелите на престъпната дейност на борисов са покойници.

де ги намиря тиквету по площади, бензиностанции , къстопътищя и др. места тъй пълноводни ручеи от нищо незначещи думи?? особенну плужека гуменката и лайнометити от днескъ??

на герберската престъпност, нали бе Сръбско палто???

Абе пъпеш, ами твоя свидетел и експерт?

"жертви на престъпността" и най- вече на Правосъдната с-ма!

Не ви ли е срам от тези безобразия,които пишете? Пак ли искате мутри по улиците?

Абе по-добре по улиците отколкото в Институциите.

Шило

Къде са сега мутрите?

Със сигурност по затворите ги няма.

У валастта!

Главният герой ако чете коментарите най-малкото което ще направи ако е честен и почтене да напусне политиката!Ама само ако е честен и почтен!

Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία, управление на крадците) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречани клептократи. За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари, и пренебрегване на дългосрочни цели. Стига вече някой друг да решава нашия Живот.

Даржавата е охтопот,да не прехварлиат топката на лилаво и диасно, триабва да има едно време на запат

Цвъко, жертвата не са кошаревски свидетелите на герберските прокурори ,а българите са жертва на некадърното ви управление ,започнало с Бойко Борисов от ,,ало ало Ваньо",минало през ,,откраднатото" тефтерче , клипчетата ,,Октопод" и ,,Медуза" и построените от Бойко ,,най-ефтини" и некачествени пътища и магистрали в ЕС. ,а как ще завърши нашето битие житие ,само Господ знае и наместника му Бойко Борисов.Важното за вас през тези 10 години Цвъко ,беше забогатяването ви на базата съдаването на мизерия ,бедност и обезлюдяването на България.Това го постигате с лъжи ,манипулации ,разединяване на нацията,фалшиви нвини,пиар акции по сгодните медии и журналисти и с обещания на българите за много ,ама много светло бъдеще,ама друг път.

Цецо благодарение на показните акции докато ти беше министър и докато Боко беше главен секретар България е редовно съдена от бандити защото сте доказани бездарници !

Що за държава е това, свидетелите СРЕЩУ престъпници да не могат да бъдат ЗАЩИТЕНИ от държавата! Оставки!

При тази ситуация ако бях на мястото на Флориан Флорианов многооо бих замислил какво ще последва?!

Така е в кочината на Боко Тиквуня и Цецо Кауня!!! Да му мислят данъкоплатците след по-нататъшният цирк в Страсбург!!!

Е, той най-добре знае, експертът по неговото дело също се помина скоропостижно.

Защо не ги опазихте бе цвъки, малоумни ли сте??? Това беше от ювелирните ви акции - резултат нула! За съжаление всички от последните 29 години са такива, сякаш с конкурс назначени и не се вижда как могат да се изберат честни хора, които да жертват личния си интерес в полза на общото благо...  

Да, ако тези които управляват държавата не могат да опазят свидетелите срещу престъпниците, въобще за какво получават заплати?

срещу трактор се излиза с булдозер!

Трол ,много нещо ,днес е и св.Мина

Аз два милиона пенсионери ЛИЧНО не мога да попитам. Но ЛИЧНО мога да видя как на 100 пенсионера, а може би и повече, на които твоя Трактор бе работодател в началото на Прехода, точно след 1989 г. не им се внасяха осигуровки в продължение н години, а те работиха. Под мъдрото ръководство на доцента по икономика работниците бяха обрани няколко пъти- законно- с някакви работнически бонове и тн. след което всички останаха на улицата, бе зработа и с ниски пенсии, защото доцентът по икономика не им внасяше осигуровките. Това са едни спортистчета, завършили разни милиционерски и спортни училища, които искат да успяват, ама как като могат. Така че кой е Алексей Петров няма как да не знам, но......ако обичаш не манипулирай първосигналното мислене на тълпата, дето обича да поляризира мненията. Ами и той Цветанов и той е започнал от там откъдето и Петров- все еднакви са.

И я да си спомним застрахователите не бяха ли мутрите на Прехода? Левинс какво е? На мен защо не ми дадоха пари да купя няколко завода и да направя застрахователна фирма?

да купя няколко завода, за да ги унищожа, да обера парите на работещите в тях, а после да ги оставя на минимални пенсии, защото не съм им внасял осигуровки. Ей това е корифеят с титлата доцент по икономика.Насилие и безочие, граничещо с безчовечие и жестокост.

Станаха бизнесмени не с анцузи,а с версаче и резултата е вдигане на ГО,защото не може с буха,а с мента,че ще фалират.Чест като сълза и продължаваме ,,напред,,с мизерните и обречени на ,,вечна бедност,,дебили,а честито

Не стига, че от неговите шумни акции и приказки нищо не излезе, донесе загуби на българския данъкоплатец, а продължва да дрънка глупости и да се перчи колко велик е! Омразен е на всички, даже и на своите !

Пътният инцидент,при който главният свидетел е загинал е твое дело.Ти си способен на подобен вид гадости и мръсотий.

Ясно е, че октопода е поредния провал на гуменката. Цецо кажи какво е работил баща ти и всичко става ясно. Връзките помагат от онези кръгове на баща ти - обаче простотията взема връх винаги и когато си на висок пост става страшно. Защо не се справихте бе каун. Защо не защитихте когото трябва. Веднага излиза и другата версия - че всичко е било скалъпено. Същото стана с Цонев - бившия военен министър. Същото ще е и с Елена Йончева - излезе и името за евентуален водач на листата за Евроизборите на БСП и я хакнахте с прокурор. Евтини мутренски уйдурми за запазване на властта и продължаване на кражбите.

Ами свидетеля по делото за Цецо-мобила дет умря на Кресна, за него ко ша каже цвъцляко?

Голям буламач - трактори, тикви, пъпеши ...

Ама верно ли в България има престъпност? По времето на ГЕРБ? Не вярвам :) #бойковатакочина

Цецовите простотии нямат свършване. И Трактора оправдан ...Предстои Трактора да съди Цецо в Страсбург за голямо обезщетение и много пари. Плаща бюджета на България ...

Да не мислиш , че Цвъцко ще плати!? Ще платим неговите мърсотии всички ние!

В Стразбург,ще вземе яко парички и няма да фалира фирмата му.Я колко много клиенти има

Тракторът е ортак на Тиквата. Без коментар.

Тракторът е ортак на Тиквата. Без коментар.

Бате сещаш ли се с кой си се хванал?! Това момче не е треторазряден старшинка или културен зам .министър да го слагаш на колене? Минава ли ти на ум че няма да спиш спокойно вече а и не трябва.................. те присъдите се издават и изпълняват и другадеи

Тоя Цецко има физиономия на малоумен! сигурно страда от някакво психическо заболяване.

"Перник се вдига на мощен протест срещу цени на горива и продукти" Новина от frognewes. Вчера през нощта проходите Перник-София са гъмжали от жандармерия. Дали ще успеят перничани с протеста или демократичното ГЕСТАПО, ще го убие.

Кой е убил свидетеля! Не са ли тези, които са го накарали да лъжесвидетелства?

Абе ти да не Трактора бе? Абсурд да имаш 13 одобрения.

това гумно цветанов дали е наясно че го чакат вече на няколко места ..... нищо че го набутаха тук и там на разни места дето и той не знае защо е там....не европа не америка ще заплаче за тях с бойко само да паднат ...Даже Москва не вярва на сълзи а ние хич....Ще ви го !и на вас и на вашите наследници.....

Колко време още мафията ще управлява страната!? защо няма военен режим и защо няма хора с чест и власт да раздадат правда с оръжие в ръка, веднъж за винаги! Защо няма хора на честта, защо го нямаме президента на филипините.

Като гледам плюсовете на 005 - отговорът е много. С толкова много наивници - няма как да е друго.

Коментари - Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността | Днес.dir.bg

Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността

В петък Специализираният съд оправда на първа инстанция Алексей Петров

Обратно в новината

Коментари - Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността | Днес.dir.bg

Коментари

Българите от бая години са жертви реални на вашето властване, защото няма как от нищо правене да натрупате тези мангизи и имоти дето ги имате.. Кога бе цвъки ще си понесете заслуженото наказание за престъпленията срещу България???По малко нагъл бъди и си затвори устата че бая милиони сме платили заради вашето мутренско властване ама сте седнали на ''жертви'' да се правите.

Ами това е още едно доказателство, че мафията е по силна от държавата, Цветанов. А по точно че мафията е на всички нива в държавата....

Ами нали мафията са си те самите и за това реално се знае че мафията си има държава....

оставихте ги вие

Много грозен тоя бе.Много грозен.Като го видят на телевизора децата се скъсват да ревът.

Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία, управление на крадците) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречани клептократи. За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари, и пренебрегване на дългосрочни цели. Стига вече някой друг да решава нашия Живот.

Ами нали през всичките тия години все вие, продажни ГЕРБерасти, управлявате страната! Нагъл простак!

Двама свидетели не можаха да опазят, а претендират да пазят цяла страна. КЛОУНИ.

че от "ден на ден" Цецовата физиономия добива все по-одухотворено и интелигентно излъчване , или на мен само така ми се струва?!!!!

Да каже директорът на помощното училище от Вършец. Познават го от дете. ;)

Za shastie izbiagah otdavna ot tazi konushna! Dali shte e Boiko ili tazi kokoshka K. Efekta e sashtiat. Sbogom rodino

Лошото е че обезщетението на октопода няма да го плаща вифаджията а целокупния български народ.Съдът в държавата работи с факти и доказателства,всички друго са вестникарски приказки и лакардии търсещи сензация.Прокуратурата пак се оака.Лошото е че ние го отнасяме изцяло.Цвецко е чист като рилските езера.Важното е че има богата тъща от която взима назаем по 400 000 лева за да си купи апартаменти.Ако някои има излишни пари да ми се обади своевременно.

Съдебната система не е виновна. Виновна е полицията ,която не може да събере годни доказателства. Освен свидетели се изискват и други факти и доказателства. Некадърниците превзеха МВР и за шефове са назначени лица които не са разкривали в живота си нито едно престъпление и могат да вдигат само медиен шум като ЦЦ. Те уволниха кадърните, които бяха арестували бившата номенклатура, защото новата не иска да я разкриват, вместо първите да бъдат началници. Извадиха агентите на показ и тогава кой ще каже на полицията ? Да не е луд, Утре шефката на незаконната комисия физиономията на която е бетер Баба Яга да го публикува и хайдуците да го очистят

Съдебната система хоро играе върху държавата! Кога ще направим съд да може да съди публично съдиите и прокуратурата? Не може единият да казва аз имам информация че този е най-големият престъпник и после съда да го изкара невинен, а първият да не е влязал за затвора, за дето е завлякъл държавата с милиони, за тия 8 години, само за заплати на служителите!

Съдебната система хоро играе върху държавата! Кога ще направим съд да може да съди публично съдиите и прокуратурата? Не може единият да казва аз имам информация че този е най-големият престъпник и после съда да го изкара невинен, а първият да не е влязал за затвора, за дето е завлякъл държавата с милиони, за тия 8 години, само за заплати на служителите!

на уй мяза в тиквата!;))

на уй мяза в тиквата!;))

на уй мяза в тиквата!;))

Десетки са и жертвите свидетели на престъпното управление на ГЕРБ.

Според самия парламентарен лидер на управляващата партия правителството не се справя с престъпността. Свидетели стават жертви и държавата не може да ги защити, въпреки,че имаме най-много служители на реда на глава от населението. Един вид плащаме най-много на милиционерите, но имаме победила държавата престъпност. Не искам да си мисля докъде ще ни заведе подобна елементарна логика - управляват ни престъпници по думите на самия парламентрен лидер на герб. Това се казва глупав до честност. Не че някой е забравил съдружниците на премиера - пашата и трактора.

Много си се объркал. Проверявай фактите. Не вярвам на всякакви Курнелии, Бойковци и т.н. Правителството не може да се справи с престъпността поради 1 проста причина - България има разделение на властите. Това означава, че едните не могат и не трябва да се бъркат на другите. Т.е. Бойко като каже Йончева е крадла, Курнелийка като каже Бойко е мафиот, то не може съдът автоматично да ги осъди. Освен това, оправдателните присъди на съда, не означават автоматично, че там всички са корумпирани - веригата е дълга, от хората, които трябва да съберат доказателтства, надеждност на свидетелите, прокуратура и накрая съдии. Риби като Алексей Петров навсякъде е трудно да се хванат и да им се докаже вината. Проблемът в България бай Мангау да спре да тормози хората, с нагли набези, дори когато са си по къщите. П.с. надявам се да правиш разлика между раздута МВР администрация (всякакви шуробаджанащини от всички партии) до пътни полицаи, които не смеят и гъг да кажат, че моментано се започва с разследвания за полицейско насилие и т.н. (Справка - едно клипче с една кифла, която не искаше да си дава личната карта за проверка.

Голямя част от свидетелите на престъпната дейност на борисов са покойници.

де ги намиря тиквету по площади, бензиностанции , къстопътищя и др. места тъй пълноводни ручеи от нищо незначещи думи?? особенну плужека гуменката и лайнометити от днескъ??

на герберската престъпност, нали бе Сръбско палто???

Абе пъпеш, ами твоя свидетел и експерт?

"жертви на престъпността" и най- вече на Правосъдната с-ма!

Не ви ли е срам от тези безобразия,които пишете? Пак ли искате мутри по улиците?

Абе по-добре по улиците отколкото в Институциите.

Шило

Къде са сега мутрите?

Със сигурност по затворите ги няма.

У валастта!

Главният герой ако чете коментарите най-малкото което ще направи ако е честен и почтене да напусне политиката!Ама само ако е честен и почтен!

Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία, управление на крадците) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречани клептократи. За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари, и пренебрегване на дългосрочни цели. Стига вече някой друг да решава нашия Живот.

Даржавата е охтопот,да не прехварлиат топката на лилаво и диасно, триабва да има едно време на запат

Цвъко, жертвата не са кошаревски свидетелите на герберските прокурори ,а българите са жертва на некадърното ви управление ,започнало с Бойко Борисов от ,,ало ало Ваньо",минало през ,,откраднатото" тефтерче , клипчетата ,,Октопод" и ,,Медуза" и построените от Бойко ,,най-ефтини" и некачествени пътища и магистрали в ЕС. ,а как ще завърши нашето битие житие ,само Господ знае и наместника му Бойко Борисов.Важното за вас през тези 10 години Цвъко ,беше забогатяването ви на базата съдаването на мизерия ,бедност и обезлюдяването на България.Това го постигате с лъжи ,манипулации ,разединяване на нацията,фалшиви нвини,пиар акции по сгодните медии и журналисти и с обещания на българите за много ,ама много светло бъдеще,ама друг път.

Цецо благодарение на показните акции докато ти беше министър и докато Боко беше главен секретар България е редовно съдена от бандити защото сте доказани бездарници !

Що за държава е това, свидетелите СРЕЩУ престъпници да не могат да бъдат ЗАЩИТЕНИ от държавата! Оставки!

При тази ситуация ако бях на мястото на Флориан Флорианов многооо бих замислил какво ще последва?!

Така е в кочината на Боко Тиквуня и Цецо Кауня!!! Да му мислят данъкоплатците след по-нататъшният цирк в Страсбург!!!

Е, той най-добре знае, експертът по неговото дело също се помина скоропостижно.

Защо не ги опазихте бе цвъки, малоумни ли сте??? Това беше от ювелирните ви акции - резултат нула! За съжаление всички от последните 29 години са такива, сякаш с конкурс назначени и не се вижда как могат да се изберат честни хора, които да жертват личния си интерес в полза на общото благо...  

Да, ако тези които управляват държавата не могат да опазят свидетелите срещу престъпниците, въобще за какво получават заплати?

срещу трактор се излиза с булдозер!

Трол ,много нещо ,днес е и св.Мина

Аз два милиона пенсионери ЛИЧНО не мога да попитам. Но ЛИЧНО мога да видя как на 100 пенсионера, а може би и повече, на които твоя Трактор бе работодател в началото на Прехода, точно след 1989 г. не им се внасяха осигуровки в продължение н години, а те работиха. Под мъдрото ръководство на доцента по икономика работниците бяха обрани няколко пъти- законно- с някакви работнически бонове и тн. след което всички останаха на улицата, бе зработа и с ниски пенсии, защото доцентът по икономика не им внасяше осигуровките. Това са едни спортистчета, завършили разни милиционерски и спортни училища, които искат да успяват, ама как като могат. Така че кой е Алексей Петров няма как да не знам, но......ако обичаш не манипулирай първосигналното мислене на тълпата, дето обича да поляризира мненията. Ами и той Цветанов и той е започнал от там откъдето и Петров- все еднакви са.

И я да си спомним застрахователите не бяха ли мутрите на Прехода? Левинс какво е? На мен защо не ми дадоха пари да купя няколко завода и да направя застрахователна фирма?

да купя няколко завода, за да ги унищожа, да обера парите на работещите в тях, а после да ги оставя на минимални пенсии, защото не съм им внасял осигуровки. Ей това е корифеят с титлата доцент по икономика.Насилие и безочие, граничещо с безчовечие и жестокост.

Станаха бизнесмени не с анцузи,а с версаче и резултата е вдигане на ГО,защото не може с буха,а с мента,че ще фалират.Чест като сълза и продължаваме ,,напред,,с мизерните и обречени на ,,вечна бедност,,дебили,а честито

Не стига, че от неговите шумни акции и приказки нищо не излезе, донесе загуби на българския данъкоплатец, а продължва да дрънка глупости и да се перчи колко велик е! Омразен е на всички, даже и на своите !

Пътният инцидент,при който главният свидетел е загинал е твое дело.Ти си способен на подобен вид гадости и мръсотий.

Ясно е, че октопода е поредния провал на гуменката. Цецо кажи какво е работил баща ти и всичко става ясно. Връзките помагат от онези кръгове на баща ти - обаче простотията взема връх винаги и когато си на висок пост става страшно. Защо не се справихте бе каун. Защо не защитихте когото трябва. Веднага излиза и другата версия - че всичко е било скалъпено. Същото стана с Цонев - бившия военен министър. Същото ще е и с Елена Йончева - излезе и името за евентуален водач на листата за Евроизборите на БСП и я хакнахте с прокурор. Евтини мутренски уйдурми за запазване на властта и продължаване на кражбите.

Ами свидетеля по делото за Цецо-мобила дет умря на Кресна, за него ко ша каже цвъцляко?

Голям буламач - трактори, тикви, пъпеши ...

Ама верно ли в България има престъпност? По времето на ГЕРБ? Не вярвам :) #бойковатакочина

Цецовите простотии нямат свършване. И Трактора оправдан ...Предстои Трактора да съди Цецо в Страсбург за голямо обезщетение и много пари. Плаща бюджета на България ...

Да не мислиш , че Цвъцко ще плати!? Ще платим неговите мърсотии всички ние!

В Стразбург,ще вземе яко парички и няма да фалира фирмата му.Я колко много клиенти има

Тракторът е ортак на Тиквата. Без коментар.

Тракторът е ортак на Тиквата. Без коментар.

Бате сещаш ли се с кой си се хванал?! Това момче не е треторазряден старшинка или културен зам .министър да го слагаш на колене? Минава ли ти на ум че няма да спиш спокойно вече а и не трябва.................. те присъдите се издават и изпълняват и другадеи

Тоя Цецко има физиономия на малоумен! сигурно страда от някакво психическо заболяване.

"Перник се вдига на мощен протест срещу цени на горива и продукти" Новина от frognewes. Вчера през нощта проходите Перник-София са гъмжали от жандармерия. Дали ще успеят перничани с протеста или демократичното ГЕСТАПО, ще го убие.

Кой е убил свидетеля! Не са ли тези, които са го накарали да лъжесвидетелства?

Абе ти да не Трактора бе? Абсурд да имаш 13 одобрения.

това гумно цветанов дали е наясно че го чакат вече на няколко места ..... нищо че го набутаха тук и там на разни места дето и той не знае защо е там....не европа не америка ще заплаче за тях с бойко само да паднат ...Даже Москва не вярва на сълзи а ние хич....Ще ви го !и на вас и на вашите наследници.....

Колко време още мафията ще управлява страната!? защо няма военен режим и защо няма хора с чест и власт да раздадат правда с оръжие в ръка, веднъж за винаги! Защо няма хора на честта, защо го нямаме президента на филипините.

Като гледам плюсовете на 005 - отговорът е много. С толкова много наивници - няма как да е друго.