Цветанов за новия апартамент: Минал съм през всички проверки, нямам притеснение

Не знам колко струва квадратният метър, избегна отговор на въпроса зам.-председателят на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Цветанов за новия апартамент: Минал съм през всички проверки, нямам притеснение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миличкия ,той не знаел ,колко е стойността на 1кв.м. ли ! Ако попитаме всики,които си купуват имот на зелено,те знаят точно тази сума,защото е по-ниска от тази на готовата сграда. А дали знае ,че най-скъпи са апартаментите на последния етаж /както и в хотелите най-скъпи са апартаментите на "пентхауса"/.А дали "не знае" ,че като му е по-ниска цената на квадратурата ,ценатана имота естествено е по-ниска ,но и данъка му е значително по-нисък? Милите те оплюха комунистите ,че се ползвали с облаги ,а те какво?

Цветанов е пич и е толкова направил за народа, колкото някои от вас само могат да си мечтаят.... не мисля, че трябва да му се държи каквато и да е сметка

Толкова е навредил ...че не знам колко поколения ще измият тия лайна

Гнусна и платена новина! Няма такова нещо! Цецо е направил много за България, не го забравяйте и той е последният човек, който трябва да бъде съден за постъпките си

Оставете Цветанов намира! Стига сте хулили по човека! Какво като си е купил апартамент на далавера?! Нещо лошо ли има в това?! Ай стига глупости

Да ходи на марс да си копува...!!!!

Где ета улица, где етот дом? Где етот аппартамент которим Цветанов НАГРАЖДЕН? и ЗАЩО ЛИ аРТЕКС СА ГО НАГРАДИЛИ?

Артекс продава апартаменти със 75 % отстъпка!!! Граби народе!!!!!!!!!!!!!!! Допълнителен бонус е вгрaдената енергийна защита с псалми от Библията!! нЕма такава оферта!!! И я да видим сега калкулацията: 240 кв. м. апартамент х 2600 евро = 624 000 евро два гаража, ВИП асансьор 75 кв. м. х 1500 евро = 112500 евро ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Общо : 736 500 евро или 1440078 лева!!!!! Бах маа му!, та това бил апартамент за 1,5 милиона лева! Браво Цецо. Обаче му го продали по 627 евро на кв. метър, т.е. 315 х 627 = 197505 евро или общо 386181 лева. Изваждаме и получаваме: 1440 078 - 386181 = 1 053 896 лева. Един милион разлика! Обаче Цецо бил дал и 100 000 лева доплащане = 1 053 896 - 100 000 лв = 953 896 лева. Така а от тези 953 896 лева трябва да извадим стойността на останалите два апартамента, които Цецо бил апортирал в Артекс, а те пък продали на ИТ специалиста на ГЕРБ! До тук добре, обаче ако се окаже, че двата апортирани от Цецо апартамента не са на стойност близо ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА, и особено ако се окаже, че разликата е по-голяма от предполагаемия подкуп на Кметицата Иванчева, КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА ???!!! Хайде сега пазарна оценка на двата стари апартамент и после сравняване на цифрите с "подкупа" на Иванчева!!! По къщичките им ще ги познаете!

Абе всички правят далавери, човешко e, ама тоя от такъв висок пост, да показва на народа безнаказаност, си е направо за назидателна присъда

ЦЕЦО, не се притеснявай за апартаментите! Че си крал крал си, че си лъгал, лъгал си, че си ги купил тези апартаменти на занижена цена и с крадени пари, вярно е. Че това е класическа престъпна сделка също. Че е далавера, далавера е. Че си алчен наглец също. Но това е последната ти грижа! Когато Буда падне, има поне няколкостотин дела, грабежи и престъпления за които ще отговаряш. Първо за милионите, които всички ние, българските граждани плащаме по делата в Страсбург срещу България заради твоите малоумия и ченгеджийски изстъпления! После за хилядите откраднати и съсипани бизнеси! Хората само чакат да се разклатиш и ще те разкъсат. След това за милиардите от рекет върху фирмите. И за милирадите източено ДДС. И за милиардите източени от общините, чиито кметове ти слагаше, за да крадат за теб и Буда. И за милиардите откраднати от обществени поръчки. И за милиардите „усвоени“ от еврофондовете. И за това, че превърна държавата ни в кочина и ченгеджийница. Няма да ти стигнат три живота, за да излежиш всички присъди за тези престъпления, та за апартамените въобще не се притеснявай. Пожелавам ти дълъг живот в добро здраве, за да излежиш при Бай Ставри остатъка от живота си. В частна килия с личен „масажор“. БОЕЦ ще имаме грижата! И милост и прошка няма да има.

нАПРАЗНИ СА ТИ НАДЕЖДИТЕ. нИЩО НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ, ЗА СЖАЛЕНИЕ

И как държавен чиновник намира полови милион за ново жилище?

Ми как да има притеснения,като всичко е техно, и съдът и прокуратурата и разните му там т.нар. проверяващи...Най- нелепото твърдение е,че му го продали на безкрайно ниска цена,щтото много харесал работата на архитекта??? Интересно ми е ,това за всеки ли важи или само за " силните на деня" .И за тази" услуга" на въпросната фирма каква ще бъде наградата ...Не разбрах къде и колко големи са заменените му апартаменти ....Еех ,тези заменки ....Срам за ГЕРБ и Боко ,да има в партията си такива наглеци ....

случи цецо на богата тъща та всяка вечер е в различна къща.

Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Стамболов,Ген. Иван Колев – бащата на българската конница,Проф. Александър Цанков,на Цар Борис Трети, на всички Апостоли и Възрожденци… После се вгледайте в очите на живков, луканов, беров, доган, станишев,цацаров,гергов,домуса, гоце,цвинокио, боко,лилитУ,Болен,маГарешки,ковачки,на Мадридският мошенник симо и т.н…!!!

пак ЦЦ и пак апартаменти нещо познато

30 г. Кой успя открадне, едни и същи подлизурковци, живи и здрави и 200 години живот да им пожелаем, да се радват на прапра правнуци

минах наскоро през всички проверки, и аз нямам никакви притеснения, и чаках, чаках но никой не се обадил досега да ми подари апартамент на цената на една маруля.

Ей сега по БТВ дадоха огромните палати, които са си купили Цветанов и Цачева. Нямало пари за пенсии, а?! Отвратително и гнусно.

партито пОчна, яжте и пийте, аз плащам........... а утре при цецка - Ше плаща руждито, щот тя ПАРА няма

Не си минал всички проверки, а Господ Бог трябва да те провери и да те съди.

Като се абстрахираме от конкретните имена явно около тези цифри се върти себестойността за инвеститора. Оттам до 2600 евро на квадрат трябва да им е печалбата. Не е лошо.

Цвъто: "Не знам колко струва квадратният метър" !?!? Как да знаеш като апатамента са ти го харизали на символична цена.

Цвъто НЕ ЗНАЕЛ; А Цецка НЕ КАЗА за новозакупения й апартамент... Свети води ненапити...

Абе бива ли такава простотия и лакомия.Пословичен си с тоа че си Цецо 6-те апартамента бива ли пак да те сгащят с нов апартамент на който не можеш да обясниш откъде си намерил пари да си го купиш.То това пък е върха на всякаква тъпотия.

И се чудя, великите български архитекти, строители, административни органи, прословутата законност, и най-накрая вижте всяка една обществена тоалетна, тя е изобличаващия показател за това величие, нали?

Всеки следващ краде все по-малко. Баневи и к-я удариха тавана. Всичко след тях бледнее. И се смалява.

КОЙ КОГО проверява е въпросът на деня! КАКВИ "проверки"се правят!?Само на несъгласните и неудобните. За ЛЪВ Закон не важи в днешна България.Закон се прилага за КОН. Все едно,аз да проверявам брат си за пране на пари,лобизъм или корупция. Проверките се правят за Цветанът целево-всичко да е точно,да е чист,бял и миришещ на "Ленор".

ще си ги вземе със себе си на оня свят - да му е широко и светло - гьонсурат нещастен.

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живеят роднините им, която краде отвсякъде (КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на двойна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А Владко Горанов купи ли си собствено жилище или още строи оня палат ?? Ей, ненакрадохте се и ненаядохте се !! Конграчулейшънс ГЕРБ!!! Нема други такива ....

Фирмата “Артекс” е продала апартаменти на нереално ниски цени не само на Цветан Цветанов, но и на Цецка Цачева и Вежди Рашидов, показва справка в Имотния регистър. Сделките са сключени през лятото на 2018 г.. Цецка Цачева е придобила 198 кв. м. за 670 евро на кв.м., заедно със сестра си. Фирма на Вежди Рашидов е платила малко повече – 856 евро на кв.м. за 116 кв.м. в същата сграда и е придобила още един апартамент в нова сграда на ул. “Тинтява”. https://bivol.bg/artex-cvetanov-rashidov-cacheva.html

Докато не полетят камъни по прозорците и кухите тикви на такива, докато някой не им натроши крадливите мазни ръчички, ето такива ще стават още по-нагли.

Ама то и цецето се уредило в същата сграда по намалени цени като цвъки??? Това не е ли данъчно престъпление да продаваш на по ниски цени за да избегнеш вкарване на данъци??? За същия имот като големина друг купувач в същата сграда цака 65 000 повече??????от цецка???? След всички тия нагли придобивания дето ги правят народа само мучи и си трае:(((((а те даже и по нагли стават с лъжите си... Предлагам на тази фирма ментърджийска да сложи едно голямо лого на сградата си ГЕРБЕРОМУТРЕНСКА, защото сигурно още такива ''честни'' гербераски купувачи има в нея...

на фона на баневи това е бедняшка колиба.

На фона на приказките за кражбите на Баневи от цацаратурата, защото документи не сме видели това на цецка и цвъки е подкрепено с документи и показва реалността от грабенето им толкова време..

не вервайте на очите си, вервайте на докименти. верваме ви.

Това че ви показаха жилището не значи че ням,а допкументи за да се оправдае защото все пак са имали някакъв бизнес, докато цецка и цвъки освен от държавната софра да грабят друго не са правели както се вижда от документите..

защото все пак са имали някакъв бизнес, ------------------------------- ха-ха-ха-ха-ха

Не знам, Боцето не вижда ли, че този алчен маниак на тема имоти , пак се изсра на лицето му , и дразни и вбесява хората ????;)) Защо не го изгони,...... или ????..........има нещо заради КОЕТО , не му стиска?????;))

Не е само той и ''майкаом'' на герберасите е по същия начин а може и още някой гербераски крадец да е там че те трябва да са със свои хора около имотите си..

била го купила на груб строеж,имала договор с Артекс... мънка мънка... но Цена не КАЗВА. Цецка случайно пападнала на тая фирма,като минавала край строежа. Изобщо не е знаела че Цецо е купил там апартамент. И тия работи се разказват при Цветанка Ризова,скоято е крайно внимателна да не разстрои Цецка.

всичко му е легално. Преди да влезе в политиката е имал толкоз, след като влезна има малко повече..

Цецко мафиота, явно си инвестира парите от комисионната за старите- нови американски бойни самолетчета. Толкова труд хвърли човека за да набута българите с ненужни играчки за 2млрд. а и десет пъти ходи до щатите на инструктаж!

Човека го е казал "нямам притеснение". Какво повече да се коментира?

Той и кога се надупва казва че няма притеснение щом има аванта....

Пет комунистически партии в парламента. Едни комунисти играят опозиция на други комунисти. Едни комунисти проверяват на ужким други комунисти. Уникална държава сме.

Абе Цецко, всички бягат от последният етаж сал ти се качи на покрива бе, будала. Да не би параноя нещо да те тресе от подслушване и следене.

Този, като му видях снимката и ПОВЪРНАХ !! В този момент се обсъжда предложение за намаляване на пенсиите на над 30% пенсионери в страната това са стотици хиляди съдби на възрастни хора ,Европа и светът се тресът от проблеми , в страната се шири безнаказаност на престъпници и цигански кланове занимаващи се с рекет , побойща изнасилвания дори и на деца вече (цитирам Плевенският случай ) ТОЗИ ,....занимава Народното събрание , КАК "бил два апартамента" за ЕДИН , но от 240 кв.м и с ЛИЧЕН асансьор ???????? НАГЛОСТ !!! ОТВРАТ !!;)) Отново ПОВЪРНАХ!!!! ;(

повърнах...

На този наглец Цецо, само да му припомня, че..... Ковчезите ги правят.... без Джобове!!!!;)

Опорни точки... Ако не сте чули в централата, още вчера бат ви Боку каза, че няма да има ощетени пенсионери. Нещо друго измислете - примерно от рода - в този момент правителството работи, заседава, а депутатите на БСП от 1 месец са в почивка

Няма да има ама от новите дето ще гепят парите на старите, защото няма как за едни да важи закона щом ще вземат повече а за други да се правят добавки извън него от парите на реално работелите и внасяли дълги години..

Блока в които са двата апартамента на Елемаг , които ЦВ.ЦВ. заменя е строен от неговия кумец Тодор Бояджиев/виден източвач на ДДС/ , фирма ТИ ВИ Би, и ги е купил от него с/у 1100 лв на квадрат през 2008 г, когато цените в този район бяха по 1400 евро на квадрат. Малка подробност : Когато ЦВ. беше заместник кмет, тои даде парцела на Тодор Бояджиев да строи. Парцела беше общински със започнат строеж/само основи/ още от соца.

България трябва да бъде оставена да се развива както досега. Така ще бъдем за пример в целия свят! За пример какво не трябва да се прави в една държава. Как идиоти и мафиоти управляват държава, защото тези които могат и имат морал не искат да се цапат, и защото думата морал в тази държава е вече изпразнена от съдържание от същите тези мафиоти и идиоти. Управляващите вече спокойно могат да казват на бялото - черно, и обратно. При сегашната ситуация в страната, едва ли ще се намери правозащитен оргон, който да оспори твърденията им. Дълбоко НЕуважаеми г-н Цвъ Цвъ, преди няколко години един бивш посланик на САЩ в България, г-н Джон Байърли, по съвсем различен повод каза едни тежки думи за състоянието на българските политици - " . . . все пак трябва и малко морал . . ". Тези думи са още по-валидни днес, тежестта с която висят е двойно и тройно по-голяма. От това което правите обаче, е видно че на вас ви е леко на душата. Да ви завиди човек!

да се назначава от президента. Воя на управляващите беше страшен и не разрешиха. Само ми кажете как ще провареш някой ,сойто те е назначил????

По-интересното ще започне в момента, когато герб ще започнат проверки на бсп по подобни теми...особено, ако изпаднат в опозиция. Широката общественост ще научи какви ли не пикантни подробности за локации, метражи, цени, количества, методики на получаване и разпределяне-изобщо- пълна картинка...щото никой не си мисли, че това е някакво изключение или пък най-фрапиращият подобен случай, нали?

Русия си я пропушил из под особено и осторожно внимание.

Цецо, ВЕРНО ли бе??? … ма друго си е да имаш шест, пардон седем апартамента, да си на държавната хранилка със заплатка, ДМСнца и европроектчета, охрана, да не плащаш лев за комунално-битови разходи, които са за сметка на държавния бюджет, да си на платена партийна длъжност, а??? … и да ми се обясняваш, че си „изряден български гражданин“ … е ОТВРАТИТЕЛНО!!!

Ами Цецо като не знае цената на имота дали не са го преметнали......

Тъп си Цецко, умните не си купуват имоти в България. Утре ще ти го вземат, а ти от 240 квадрата ще се преместиш в 24 квадрата. С решетка на прозорецаа и с още петима загорели съквартиранти. Виж другите какво правят - острови си купуват, къщи в Барелона. Като усетиш жегата зад ъгъла трябва да можеш да се изнесеш за тридесет секунди. И как се мъкне тоя апартамент в чужбина?

Колко министъра можеш да изброиш в българските затвори? Или всички досега са били хрисими и некорумпирани, и са работили "на ползу роду" .....

Фирмата продавач дали няма строежи и в Младост? Та те да са накиснали Иванчева.

Системата е проста , правиш си институции , после си правиш каквото си решиш и всичко е законно , каквито и проверки да минаваш.

Всички строители гледат да изповядват сделките на данъчна оценка, даже като продажна цена се пише цена по-ниска от данъчната оценка, като целта е да платят по-малко данъци. По-притеснителното е че като се изключат 2-та заменени апартамета и 100 хил. лева заем пак остава една сериозна сума която Цецко не може да обясни от къде я има.

ЦвЦв освен на тъст случил и на служители!