17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, що ни занимавате с глупостите на Цв ? Дайте да коментираме протеста на емигрантите ни пред НС с искане за оставка на кабинета !

Едно или две имена се обсъждат? Или 1-2 имена?

"да се предвидят средства за 10-процентово увеличение на възнагражденията в администрацията"- много ли са преработили чиновниците? А не може ли първо числеността на администрацията да се намали с толкова процента? Файда от много чиновници няма.

Файдата от нарастващата администрация е че си купуваме с ваши пари наши ''избиратели'' пък ако ще и да е против волята им ама пък е добре за джоба им дето го пълните вие:((((

На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Нек' без милост, без пощада да сринем старий, гнилий строй! Светът на нази днес се нада, напред в решителния бой! Бой последен е този, дружно вси да вървим, с Интернационала света да обновим! Отнийде няма избавление — от бог, ни цар, ни господар. Във нас е нашето спасение, в борбата, водена със жар! Крадецът плячката не връща, ни властелинът свойта власт, но ний сме армия могъща, кой би се мерил днес със нас?

Чакай бе, каунь За каква експертност говориш - ами тогава как назначихте Теменужка за енергиен министър.. Ами преди 2-3 год как назначихте Румяна Бъчварова за Министър на Вътрешните работи, ама тя била психоложка ... Такива лицемери не е раждала Майка България Ч

20% увеличание на заплатите на администрацията ... Кожодери !

Администрацията и циганите гласуват за тях. Останалите сме излишни. И откога 20%? Нали бяха 10.

"Моята основна задача е да се фокусираме към парламентарната ни дейност, да си провеждаме планираното и да не се съобразяваме с провеждането на определени протести", каза Цветан Цветанов по повод предстоящите демонстрации в столицата. Е, ако това не е тепегьозлък...

Този се е ухилил все едно е сцепена гуменка. Събирай си багажа и се омитай крадлив ГЕРБЕРАС и бягай да плачеш на рамото на ЦРУ!

Колко симпатично си се усмихнал , то чар ли е да го опишеш , убавец

Ей гуменка - що арестувахте журналистите бе каун с каун. Аз кво ви казах - палите чуватите, горите доказателствата хем и ми печете на огъня от оня добруджанския суджук и ми го носите топъл, а вие кво направихте бе - скандал. Хем и суджука го нема. Хем и румънския консул свидетел. А оня от гдбоп дет се оправдава - ми той счупи тъпомера бе. Аз не можах, ти не можа, ама той го счупИ бе.

Боже мой, новия министър трябвало да има добра професионална биография и "експертен " потенциал. Що за приказки? Как му ги ражда тиквата? Та нима първо ще го сложат на поста, а после трябва да стане експерт? Тия вече отдавна не им пука какви ги дрънкат. Между другото от снимката ще имам кошмари минимум седмица. ...

Биография викаш - мутренска за транспортен. За МВР - трябва да можеш да счупиш тупомера от първи опит, а за регионален е достатъчно да не правиш разлика между тебешир и асфалт, щото правиш ли разлика значи си много умен. Без такива при герб.

Щом Цветанов определя кой да бъде министър, положението е безнадеждно ...

РАдев ви забави с часове и дни и вие за това време осрахте ситуацията с транспортния тотално, а кандидатвътрешния ако бяхме евродържава ртябваше да се е ....гръмнал след биволь.

Не се занимавайте с назначения , напълно излишно е , утре ви прибиране на топло и то за дълго , само ме притеснява аналоподатливите ви фенове , къкви да ги правиме , но май ще ги замениме с читави българи които заради вас станаха имигранти .

ЦвЦв пред радио Фокус: "Не се съобразяваме с протестите, правителството е стабилно."

Помак - значи прос турчин..

Цветанв ,мисли за разлика от клепоухия помак.

Цветанов,мисли преди да говориш.

Като гледам резидента помак , все едно гледам циганина Яшар (Тодор Живков).

Абе герберунгел тъп,ти знаеш ли какво е помак?

Големи непостижими изисквания имате към герберите

Боже, каква физиономия!!

Цветанов постъпи разумно в случая с Указа на президента Радев за Маринов,за разлика от безкрайните простотии и манипулации на Захариева и клакьорите на Герб ,начело със плужека Сидеров.

Ще има увеличение на заплатите на "админицтрацията"... и нито дума за пенсионерите,за детските (уж искаме по-висока раждаемост)...Администрацията е почти три пъти по-голяма от времето на Тодор Живков,когато всичко беше държавна собственост, но нито едно правителство не се реши да съкращава,а напротив увеличаваха в зависимост от колко партии се състои коалицията - тройната коалиция въведе понятието 3-5-8,а администрацията при президента,макар той да е само с представителни функции??! Бавно и полека администрациите към президента и към Министерски съвет стана такава,че наподобява устройството на властта според Търновската конституция,само гдето цар е заменено с президент...Богата страна сме,щом дори Б.Борисов не предприе промени ,а допусна още раздуване на администрацията...Така че,пари има,но не се ползват правилно .

До всички нещастни герберуни. Много ви е яд, че народът избра достоен президент, а не старата комунистка Цецка Цачева. Каквото и да пишете, Румен Радев е на светлинни години пред вашияп поплювко Плевнелиев и по поведение, и по интелект и по достойнство. Това е положението.

Б Р А В О !!!

Не е така, Борисов е Господ а Цветанов е Негов пророк.

Президента ви призова да спазвате законите. Ако приемете, може и да подпише, ако ли не - ще духате супата. Кратко и ясно, от изявлението на Президента. Топката е у вас.

Резиденте, няма ООН и САЩ , бегом при Решетката и цар Путя. Не давт само сирене , трябва и лук. Много ти се ослади. Свикнал поп на пържен боб , свършил се боба отучил се попа... Така и с тебе РЕЗИДЕНТЕ...

Пълен идиот с болно въображение. Изпий едно валидолче и ще се оправиш ненормалнико.

Валидол не върши работа. Но виж, цианкалий - ДА!

Направи си чай от жълт кантарион - много е полезен за нервите, отпуска и те прави позитивен !

Определено този дебил от 17:46:49 е душил гащите на ,,Кури......" и е чистил септичните ями по поделенията на ВВС, та е толкова озлобен, оглупял,ялов и циничен.Бойко в едно е прав ,че некачественият човешки материал,както и този лайномет не са полезни за България.

Всички ГЕРБерски тролчета са фетишистчета и педалчета:)))))))))))))))))))

Този не е виновен, че не познава законите, защото никога не ги е спазвал - хахахахах

И кои по-точно закони не е спазвал ?

Цецко Умното НЕ СПАЗВА законите, подписани ЛИЧНО от него. Върнете се няколко години назад и си припомнете ОТКАЗА му за криминална регистрация - отказа да даде пръстови отпечатъци и ДНК проба за полицейска регистрация по НАРЕДБА, издадена от Цвък Цвък в амплоато му на м-р на МВР. Дори се заканваше да съди държавата в ЕСПЧ заради нарушените му човешки права и униженото му достойнство. Дебилитет на степен "+ безкрайност" :( ... Трябва да пазим достойнството на цялата Шайка, защото умственият й багаж не позволява да го прави сама...

Например - Конституцията. Където пише, че осъден не може да се кандидатира да депутат. Не помниш ли или не ти изнася?

Браво ДИР! Хубава снимка на мутра. На тази снимка е истинско лицето на цял Герб :)

Ще си изяде зелените миризливи чорапи от мъка .... НЯМА ЕКСКУРЗИЯ В САЩ , НЯМАААААААА....

Помака да отиде с кобилата Деза ,като утешителна награда да придружава ПУТЛЕР в Сибир.... МЪКААААААА......

Миришеш герберски простак се записа в дир. Лошото е, чете не осъзнават колко са тъпи?

"По думите му / на Цецо / новият кандидат трябва да има добра професионална биография и експертен потенциал." Биографията и потенциалът да се сравняват по биографиите и потенциалите на илитератите Боко и Цоко! ... "За нас е изключително важно, че днес държавата е стабилна, очертава се висок икономически растеж от около 4 процента, което дава възможност при разчетите за републиканския бюджет за 2019 година да се предвидят средства за 10-процентово увеличение на възнагражденията в администрацията и 20 на сто увеличение в сферата на образованието, изтъкна на срещата с елита на ГЕРБ в Пловдив и областта Цветанов. Това, според него, ще задържи КВАЛИФИЦИРАНИТЕ експерти." Леле-мале, какъв растеееж - 100 млн. лв. не успяха да намерят за децата с увреждания, 1.1 млрд. лв. обещават да намерят за увеличение на заплатите...Ах, леле! Какво ли разбира Цвъки Умното под НЕКВАЛИФИЦИРАНИ експерти?!

инфо,даже си си дал труда да го цитираш!? Браво,аз не бих могъл. Толкова лъжи накуп-ще ми порасне носа.Неговият си е дългичък по рождение. Цецерон трудно се цитира-камо ли разбира.Мълчи по всички неудобни теми./не че и там не може да излъже нещо на мига/. И си знае една песничка-за стабУилността,просперитета и БВП,който нараствал за минути ежедневно. Тази шайка е обречена.Ще си отидат с гръм и трясък. Кандидатурата,която пробутват за МВР Министър е доволно обречена. Както и тази за Министър на МТИТ.

Цвъки Мазалото пак нещо не е сфанал.

Цецо, усещате ли в ГЕРБ как народната любов ви приближава, приближаава.. и ще ви настигне за да ви се "нарадва"

Колко струват двата хотела на агент ГОЦЕ ? ? ? ?

Голям праз като не подпише указа. Има гл. секретар, има министър, и животът продължава. Лошо е човек да е под чехъл.

...Лошо е човек да е под чехъл... Ти бившата, по-бившата или настоящата жена на плевльо си?

Цецо, как вървят цените на апартаментите?

Клепоухия помак ,няма да фръкне за САЩ заедно с кобилата Деза..мъкаааа...

Колкото той е бил там не да се нагъзва и да се фота а да придобива знания вие и тиквун както се знае даже и не може да преброите...

Ще има увеличение на заплатите на "админицтрацията"... и нито дума за пенсионерите,за детските (уж искаме по-висока раждаемост)...Администрацията е почти три пъти по-голяма от времето на Тодор Живков,когато всичко беше държавна собственост, но нито едно правителство не се реши да съкращава,а напротив увеличаваха в зависимост от колко партии се състои коалицията - тройната коалиция въведе понятието 3-5-8,а администрацията при президента,макар той да е само с представителни функции??! Бавно и полека администрациите към президента и към Министерски съвет стана такава,че наподобява устройството на властта според Търновската конституция,само гдето цар е заменено с президент...Богата страна сме,щом дори Б.Борисов не предприе промени ,а допусна още раздуване на администрацията...Така че,пари има,но не се ползват правилно .

Абе цвъки Президента директно ви каза че не е липсата на време а НЕЗАКОННОТО поведение от ваша страна, защото за вас отдавна законите не значат нищо...Гербераските манипулатори пак си напълниха гащите и учудено питат ''кой е направил това''защото вече и задн,,те им май не ги слушат..

Техническа грешка или неспазване на закона? "У нас някак си се превърна в норма погазването на закона, а когато някой го спазва, вие ме питате защо. Аз мисля, че това вече е диагноза за нашата демокрация. Няма как да подпиша указ, при положение че няма съгласуване, което законът изисква за всеки проект на акт, който съдържа предложение за указ", коментира Радев.

ПОМАК ПАК ЛИЖЕ ОСРАНАТА ДУПАРА НА ДРУГАРКАТА ТЕХНОИМЕКСОВА...

РЕЗИ - да се беше кръстил РЕЗИЛА.

Възпитаникът на помощното (т.е. за бавно развиващи се) училище във Вършец, известен като Цецо Гуменката, говори несвързани дивотии, но за авторитет вмъква думи като “политически”, “структури”, “разчетите”, “отчетите”, “бюджетите” и т.н.

Ех,цвъки цвъки,разликата между теб и бою симитлийски е че бою е завършил началник маркуч а ти за началник гуменка,а иначе нямате никаква мозъчна дейност и сте така състарени че Дядо добри изглежда дете пред вас.

Лъжливият нос на Държавата,коментирай как е "ситуирана "Бългрия външно журналистически след поредните изцепки на МВР! Пак ли сме "успешни "в очите на Европа и Света!? Младенчото Маринов-поредната калинка на ГЕРБ,с одобрението на мутрите и ПееФски!?

Това е по-скоро пожелание отколкото реално намерение на президента.

E пък точно малоумен гьотверен като цв ще решава,дееба и боклука! метев,Мършо ,нали не преставаш да им облизваш гъзовете насрани!

E пък точно малоумен гьотверен като цв ще решава,дееба и боклука! метев,Мършо ,нали не преставаш да им облизваш гъзовете насрани!

E пък точно малоумен гьотверен като цв ще решава,дееба и боклука! метев,Мършо ,нали не преставаш да им облизваш гъзовете насрани!

Ще, ще, ама някой пак не си е научил урока?Оплетохте се като пилета в кълчища.Ама не са имали време,кое по-напред-разбира се, отиването в ООН и т.н.

Така е Цвъки, прав си. Технически е проблема. Някой герберуга е пропуснал да изпълни няколко изисквания на закона. Като ги изпълните, и Президент Радев ще подпише.

Ddis Dris

Dris Dris