Цветанов ужили Бъчварова заради нейния зет и оставката на Манолев

Председателят на ПГ на ГЕРБ не би позволил приятелите на дъщерите му да се обърнат срещу партията, за която работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова нещо в семейството на БСП няма как да се случи! Там са единни в Омертата. ..пък и наскоро продадоха цял ТЕЦ Варна - има пари за разпределяне, няма как някой точно сега да издъни БСП.

"Единствено мога да кажа, че не смятам и не бих допуснал моите три дъщери или техните бъдещи приятели, които ще бъдат част от нашето семейство, да работят срещу партията, с която аз участвам активно в политическия живот". Само така - под строй в редиците на ГЕРБ. А иначе какво ще направи? Ще се откаже от тях в "Държавен вестник"?

Тъпигьоз!

Цекри изби рибата! Ще подложи на политически тест за лоялност кандидат зетьовете. А ако някой от пичовете излъже полит- полиграфа сигурно ще си пререже вените!:) В такива непринудени интервюта лъсва мозъчната немощ на видните партийни ръководители на партията (герб) :)!

КОЛКО СТЕ ВМИРИСАНИ ВСИЧКИТЕ -ИЗМЕТ УПРАВЛЯВАЩА

ами това ти изказване показва че си истински тоталитарен сульо, достоен за творбите на Сте Ле Костов, истински ганьовски тип полотик, и на внучките в детската да не забравиш да им забраниш

...Провокиран от въпрос на Канал 3 в кулоарите на парламента, председателят на ПГ на ГЕРБ отговори: "Единствено мога да кажа, че не смятам и не бих допуснал моите три дъщери или техните бъдещи приятели, които ще бъдат част от нашето семейство, да работят срещу партията, с която аз участвам активно в политическия живот".... В най-скоро време, Цв. ЦВ. ще е с позата на Дучето

Ако му отида зет, ше му кажа: "Слушай, френд, както аз не ти се меся, така и ти не ми се меси". Щото ше си омешаме капите.

Не оспорва дали публикациите на зетя са истина, а дали е трябвало да го казва. Красота.

Да, даааа. И не бърши, ма!

...да ЗАБРАНИ на дъщерите си или приятелите им да имат различно от неговото политическо или каквото и да е било друго мнение!?!?!?!?! ПОВЕЧЕТО ПОЛИТИЦИ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТВАРЯТ УСТИТЕ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ТОВА, КОЕТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ- ПЛИТКОУМНИ СА И САМИ СИ ВКАРВАТ АВТОГОЛОВЕ...

Това не е Цв. Цв. а агент от Матрицата...

аве те бъчваровите биле свързани с кръга капитал с прокопиевци с еврогейски проекти и те така сичкото баце е една добре смазана машина и навързани свински черва няма ама нищо ценно и стойностно сичко са кинти интереси няма един достоен за свещи да ги дадете както казваше една позната

"Всеки е невинен до доказване на неговата вина. ... това не е точно така на практика защото системата волно и неволно пречи понякога да се докаже вина но това не значи че няма такава, милицията не желае да събира доказателства за вина на някои техни познати лица и това всички го знаят неведоми са пътищата както се казва в старите книги

…"Всеки е невинен до доказване на неговата вина"...това само за ваши хора ли е валидно ,защото не един или двама са в затвора при недоказани престъпления и заклеймени от вас ...

"партията, за която работи" депутатите като бъдат избрани за такива трябва да работят за целия народ, а не само за партията в която членуват или са издигнати от нея

Абе тоя не го ли е страх, че може да му пораснат магарешки уши или носът му да се удължииии като на Пинокио?

А като работи против партията, защо ще я награждават с посланически пост?

пишете глупости, ама Ви отива "....заради която номинираният за нов транспортен министър Александър Манолев отказа да наследи поста от Николай Ненов". Кой кого не иска да наследи???

Първо защо трябва да занимават държавата с своите семейни проблеми.? Второ човек тъщата ли избира и се жени за тъщата ? Трето признава ли че герп не е партия а една фамилномафиотска структура напомняща италианската мафия с нейните кланове ? Четвърто за пореден път Цветанов показа колко е долен и циничен.

Редиците трябва да се строяват, всички трябва да мислят еднакво, различното мнение не се приема.

За да е далече и да не пречи

райе, но вертикално

много хора изпаднаха в немилост пред вожда и малцина си върнаха милостта му, но идва реда и на други

И пето всеки би станал зет на такава тъща.

се замислете колко е "багажа" в главата на Цветанов и колко е в главата на Радев. За да управляваш, се изисква ценз и практика. Доказана. Цветанов го бива май само в опитите да забърква интриги по поръчка, за повече няма откъде... Жалко за ГЕРБ, той им реже клоните на всички, а те чакат...

тези майтапи! В затвор се влиза само след издадена прписъда!

Ти даваш пример с това как изглеждат градовете по времето на Герб...Ами погледнато от далеч е доста красиво, но ако се приближим по-близо...леле мале - качество нула, даже три нули! Елате вижте качеството на усвоените пари за нашия площад, елате и вижте накъдрен асфалт на 2 години елате и вземете проби от шосето и ще видите, че Своге е навсякъде, където Герб е "строил" или "усвоявал" пари! И така ЦЕЦО-НАГЛЕЦО!

Иди някъде в дън гори тилилейски. Наглец такъв.

Хората не се интересуват какъв бил икономическият растеж и какви били приходите, след като тези приходи се използват за увеличаване на депутатските и министерските заплати, за командировки и бонуси. Хората се интересуват от цените на хляба, тока и водата, а те растат много повече от доходите. Но, ситият на гладния не вярва, политици с доходи в хиляди, които увеличават непрекъснато обясняват на хората колка са добре със заплатите си от няколкостотин лева, а в малките градове и това няма.

хахахаха това беше много добро!

какво о4аквате от деца на комуняги и внуците им??? Кой е той и коя е тя???? С'я....

"...а в проектобюджета за 2019 година дори има заложено увеличение на бюджетните заплати с 10%, а на пенсиите с почти 6%." А, давай,давай, Цурко, още можеш - то обещаното не е като даденото;) А дали си направил и разчетите правилно - кой ще им ги изкарва увеличенията?! Щото в реалния сектор, този, който де факто пълни бюджета, че да можеш да обещаваш тези увеличения като циганин на сватба у маалата, увеличения не са обещани! А през терминалите на родината всяка година изчезва един среден бг град около 50 000 човека...предимно и най-вече от същия този реален сектор!

Цвъкинга за омерта ли се опитва да говори?

Цвъки Цвъки !!! Защо ни причиняваш тези мъки? Твоето словоизлеяние е като на клозет благоухание.

Ами разсъждения на милиционер ... ще нарежда на пълнолетната си дъщеря ...

Та значи е нормално да се оказва натиск от тъщата относно работата на зетя? Това не е просто против свободата на словото това е против общочовешките ценности. А пък Сидеров уж защитавал традиционните ценности. Сигурно е джендърско да не слушаш тъщата.

Хората имат представа как действа шайката и как се купуват циганите! Навсякъде по страната!

Чиста проба болшевик.

Това нищожество цецо крадецо, ако само за момент осъзнае колко е противно и колко омраза генерира, не само към себе си, а и към партията, към която се причислява.... ще си купи въженце и веднагически ще го вкара в употреба!

Иначе щеше да има страх от бога.

Цецка откакто стана министър напълно се скри - невероятно, но факт. Още по-дълбоко покриване би било да стане посланик, това е съвсем естествено продължение в кариерното и развитие.

к'ва помия са тия от ГерПът и Сидер-а..... по недодялани рогачи от номенклатурата на БеКаПе-то по времето на Т. Живков.

Може и трябва военен стил. Гонене по устав,това Му е майката. И ще живеем мирно и свободно и ще има ред.

Тези дрисльовци в парламента го удариха на жилене. Абе жилене да не е е.ане?

Подвеждащо заглавие)! С погнуса и отвращение изгледах най-мразеното същество в България ЦвЦв!

Браво на "зетя" за статията! И какво излиза: Ако не си с ГЕРБ - пукаш в нищета и позор! Цвъко, идва краят ви!

Тиквенската милиционерска шайка пропада силно!

"не бих допуснал моите три дъщери или техните бъдещи приятели, които ще бъдат част от нашето семейство, да работят срещу партията, с която аз участвам активно в политическия живот" Ушко, това ти изказване не е ли противоконституционно?

Само не ми давай за пример как изглежда София или Витошка... манифест на потния селяндур+некачествени ремонти! Тъп физкултурник!