Коментари - Цветанов отговори на Радев: Внушенията са елементарен подход | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоз човек е прозз прави си имидж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цецко, туй дето го приказваш от личен опит ли го знаеш!!!

Другарят Цветанов смята, че метаните са "политики"? Другарят Цветанов иска факти от Радев, а с изказванията и действията си сам ги дава, а на Президента (не е случайно) му остава само да мълчи и да остави публиката да прецени.

Дали Цветанов чете коментарите на хората - просто за сверяване на часовника.

а дали полицайчето е грамотно да прочете

Челото на Цецо е набръчкано и този човек има болезнен вид. Сякаш е седнал, без гащи, на таралеж с големи бодли. И моля ви се, Цецо говори за внушения и елементарен подход ...

Всеки път когато Цветанов си отвори устата, националния флаг трябва да се сваля до средата, като в ден на траур.

От Цветанов по голям и Верен Кумонист несъм виждал .

Кецовете на Цветанов тръгнали да се мерят с шлема на пилота , разликата е от земята до небето ............... Точно Плевлениев Тъпанара разделяше Българите а не Радев . Цветонов да го духа улична мастия

А БЕ, ЦВЕТАНОВ, ТИ НА КОГО ДЪРЖИШ ТАКЪВ ЕЗИК? САМО НА ГИНКА ВЪРБОЙКОВА, ПАРДОН ВЪРБАНОВА МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ПО ТОЗИ НАЧИН, ЗАЩОТО ВИ Е ПОСТАВЕНОТО ЛИЦЕ ЗА ЧЕЗ!

Радев е избран от народа ,цветанов е избран от Борисов ,обикнвените българи вече се срамуват от него

Странно откъде идва самочувствието на Цветанов да критикува Президента? До колкото гледам репортажи дори в медиите на г-н Пеевски (то други просто няма), нито премиерът нито неговия пророк са били виждани от началото на мандата на това Народно събрание, някъде сред народа. Пропуснаха и Трети март, за Априлското въстание даже не споменаха, Великден... а Президента не се притесни нито веднъж да се разхожда по улиците къде ли не в България, придружаван от половинката си. Някой да е виждал Борисов или Цветанов? Верно, те работят... или просто имат нужда от повече време за четене и за разбиране. :)

ЦЦ е зле образован и поради тази причина трудно схваща и разбира - това е ФАКТ, а не внушение. Дипломата от ВИФ и квалификацията "учител по физкултура" / а не по предмет, който предполага мислене/ недвусмислено го доказват. ЦЦ трябва да се притеснява от миналото си - също ФАКТ, който е известен на "съответните служби" и заради това го държат на къса каишка. Икономическият растеж и заплатите наистина са много важни, но ЦЦ е сбъркал адресата. Не Президентът, а премиерът е отговорен за тях и от него трябва да изискват политики. Щом не го зное, няма ли кой да му каже поне това?!

Тоя смърди на клозет!

Защо ШАЙКАТА ГЕРБ е изкупила книгата на бвишия си съпатриец Антон Тодоров?! Марешки искаше да я преиздава и да я даде на прокурор, защото в книгата си Шайкаджията обвинява правителството на ББ в КОРУПЦИЯ...Ако написаното в книгата отговаряло на истината, трябвало да се разследва от прокуратурата. Защо Цвъцко не отговори на "внушенията" на А. Тодоров, а вместо това книгата изчезна?! "Правителство на трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци" Марешки

Абе цървул, това ли ти е ролята в това НС?! За това ли ти плащаме, че искаш и още по-голяма заплата, всеки ден да лаеш по три пъти срещу президента!?? Това ли ви е политиката ГРОБари?! С това ли се занимавате, когато не крадете, негодници? Изчезвай от медиите, червей недомачкан! Президентът да не му обръща внимание, убий го с презрение, все едно не го виждаш тоя низък антибългарин, еврейска марионетка!

Великолепен анализ на г-н Цветанов!Професионален,задълбочен и подробен.Отговорът му на Радев е много интелигентен без никаква лична нападка,за разлика от бруталното и неадекватно,като на дрогиран от президента.Не е зле преди или след изказване на президента да се направи една проба за употреба на дрога.

Намали аналните контакти. Ще ти помогне.

Браво момчето, ела цункай шлифера.....

ПЕ-ДЕ-РУ-ГА! Какъв морски вълк си ти бе, дрисльо. Защо обиждаш моряците, гербер недоклатен.

Моля, като пишете, че г-н Цветанов е АНАЛИЗИРАЛ, да слагате червена точка или по някакъв друг начин да предупреждавате, че темата е само за възрастни.

Един до болка елементарен чиляк,приказва за"елементарен"подход.... Елементарен чиляк,но нагъл,при това-овластен.Овластен,но при това лъжец.И пак елементарен,но до болка.Типичен представител на властващата Партия.Типичен и елементарен.

Трудно му е на Румката да излезе от зелените чорали.

Пъпеш лъжлив и необразован, раздай си апартаментите на нуждаещи се, направи депутатската си заплата 600 лв., тръгни с обществения транспорт и тогава ще разберем, че няма разделение!

Кажи това на другарката си Нинова

НИНОВА НЕ МИ Е ДРУГАРКА, НО ЯВНО НА ТЕБ ПРЕСТЪПНИКА-ПСИХОПАТ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ДРУГАР.

Кат видиш че някой е тъп на г*з, няма нужното образование, трудно подбира думите но за сметка на това е на много висок пост-знай, той служи на чужди интереси и е готов на всичко да следва заповедите от някое посолство, затова е там.Рекох.

ВИЕ,ГЕРБаджии ГО ЗНАЕТЕ ОТ ОПИТ. ХВАЛБИ,ХВАЛБИ,БЕЗ ПОКРИТИЕ. Това също е ”Елементарен подход”.

Започвам да се съмнявам,че Цветанов има диплома за висше от ВИФ...Все пак би трябвало поне веднъж да коментира нещо по специалността си...Да не би татко му навремето (като шифиор на комунистически министър ( да му е купил дипломата ...Изкажи се по спортен проблем, Цецо!Напр за хулигантството по стадионите.Пък ако покажеш някой път дипломата си пред камерите,да видим с какъв успех си завършил ВИФ - ще бъде супер!

Цецко, абе, вземи да прочетеш нещо най накрая, бе!!!!! Личи ти....

щото тоа бърдук с особена форма на главата е много сложен...от училището за бавноразвиващи се в Търново да си вземе справка за по-тежко хи хи

Цецо е мошеник.

Президента Радев е подкрепен от 2,5 млн българи, а Цветанов от колко е подкрепен ? Някой да отговори ... а миризливата Гуменка комай изгуби вота от собствените си във Велико Търново.

Г-н Цветанов се е доказал като човек на елементарно ниво.Разсъжденията му са простотвати,а когато реши да обясни нещо по-сложно ,не е ясно кога започва изказаната от него мисъл и кога свършва,изреченията му нямат нито начало нито край ,нито пък се забелязват някакви препинателни знаци!?В политическо отношение е един обикновен амбразурчик!А в същото време е много агресивен,претенциозен,с високо /неподплатено с качества/самочувствие ,стигащо до нахалство и самомнение за непогрешимост!Досега нямаше човек във властта,който да го озапти!Е,сега си намери майстора!

Миризливата Гуменка Цецо иска да се говоро само за 1. Кохезионната политика на ГЕРБ 2. Евроатлантическите ценности и молитвени закуски. 3. Истанбуската конвенция.

Не стреляйте по пианиста-той толкова си може. Тези заучени фрази и клишета,които Цветанов използва при всяка реч,са наизустени и репетирани с много труд,пот и дълги часове пред огледалото.Поне двама души са му помагали,като поне един от тях е преподавател в НАФТИЗ.Ако Еднокнижният е прочел "Винету"до половината,Цветанов е наизустил в годините най-важното четиво-"Практическа теория на лъжата,демагогията и манипулацията".

Така е за внушенията, г-н Цветанов. Втората истина е, че не е ваша привилегия да правите внушение, пък да не ви допадат внушенията на другите. Това е елементарно на квадрат.

Когато говори стожера на герберите или чета безкрайните му бла, бла, бла все поглеждам на изток да видя дали наистина там не залязва слънцето.То като го слуша човек как мед му капе от устат, когато обяснява как мощно се развива икономиката ни, как благоденства този български народ след влизането му в НАТО, без някой да го е питал въобше за мнението му, а беше зорна набутан след манипулациите на едно юдейско отроче и натиска на западни демократи върху отворените задни бузи на новоизлюпени BG такива, продали дребни душици за жълти стотинки, как цъвнаха и вързаха здравеопазване, образувание, създадена супер сигурност за деца, възрастни и срещу битовата престъпност под "брилянтното" управление на ГЕРБ, едва ли би се усъмнил, че и шесте му апартамента + другите имоти и благинки, които използува си е осигурил като се е ръководил от "философията на десните системни партии - да се харчи толкова, колко си изкарал". И пак се чудя дали в цяла България ще се намери някой с по-промит мозък и по- голям краварски гъзолизец!!!

Шеста политическа академия на Жени ГЕРБ. А там мъже има ли?

Мъжете са в КОМУНИСТИ ГЕРБ :)

Малко по далновидни ако бяха герберасите трябваше да дигнат заплатите на надзирателите защото те ще са им началниците в бъдеще.Вярвам че правдата в тази страна ще възтържествува.

Добре че президента му го каза в прав текст."Неслучайно настоявам за по-добро образование. Явно г-н Цветанов по-трудно осмисля това, което чете. Но най-лесният начин да окарикатурим европейската идея това е тя да се асоциира с хора, които от сутрин до вечер декламират някакви европейски ценности, без да са много наясно какво означават", Не е ли вярно че днешните управнеци само това правят.Повтарят като мантри двайсетина наизустени фрази за някакви ценности и грам мозък не влагат да осмислят същноста на проблемите.

Ха така,Цвъки, продължавай да говориш,всеки ден вземай думата,не спирай - останалото само ще си дойде-"Език мой - враг мой!" е казал мъдрецът...И да не ти пука,когато намекват за вифаджийската ти диплома - просто говори,говори!!!

Както винаги нагъл! Наш професор по математика твърдише, че глупостта е израз на добро здраве, а този физкултурник се прави на интелектуалец. Съгласни сме, че има възхитени от НДК, ОСОБЕНО ТИЯ, КОИТО ОТКРАДНАХА МАНГИТЕ, но да обясни защо смениха Боршош? Щели да стоят АМ "Хемус" - ами че тя се строи вече 45 г. и е наникъде, но пък хвалбите му нямат мярка. Трябвало да се озъбим на Русия? Ами той да й се перчи! Ние не закусваме в "Белия дом" и преди да прати децата ни курбан на янките, все пак да помисли за армията, а не за комисионните...

18| 13040 |05.02.2018 Петър Иванов: Огладнели гербаджии ще отидат да закусват чак в Америка С това заглавие академикът на БАН и психолог Петър Иванов изказа възмущението си за посещението на Цветан Цветанов, депутата Пламен Нунев и трима кметове от ГЕРБ на молитвена закуска в Доналд Тръмп в САЩ. Днес от централата на партията пуснаха специално съобщение, с което се похвалиха за въпросното участие. Ето какво още пише Иванов във Фейсбук: Цецоу и още едни хора от властта, че и Фандъкова и тя, бая народ, със семействата си, естествено, щели да ходят с нашите пари молитвено да закусват в САЩ. После се връщали. Закуската била каубойска попара с пържени филийки, арпаджик и варено цвекло. Преди закуската щели да се молят и да пеят псалми, на английски език. Всичко това се организира от една протестантска църква. Тя кани всеки, който си плати една доста голяма сума за куверт, тази сума е дарение за същата църква. Канят и протестанта Тръмп, ама тази година той май няма да отиде, само ще даде парите. Освен българите няма други европейци. Всичко става в протестантски храм. Нашите всъщност не бяха ли източно-православни? Що ходят да се молят в чужди църкви? И що всичко - пътни, дневни, спане, ядене, куверти, подаръци, командировъчни, джоб парасъ и др. - плащаме ние, бедните данъкоплатци в най-бедната държава на ЕС? Що ве?

Шапка свалям на малоумните ПР-и от герб толкава са елементарни и въпреки това са се набутали и пари взимат за това.

Голяма гадина е тоя.Наплю първо президента с нагла клевета после защо го атакувал.Мръсник си Цоцко и хората добре те познават вече. Театрото свърши и маските паднаха.

Радев за пореден път показа ОГРОМНОТО си превъзходство пред елементарните частици от ГЕРБ. Цецо стана смешен и просто трябва да млъкне, да се скрие в някой от крадените си апартаменти и да не се показва поне 3 месеца. Да пита Боко, той така се крие по болниците и му се получават нещата.

Елементарната частица изисква елементарен подход.

Радев, че е ватенка си го показва всеки ден, но защо ГЕРБ са в коалиция със Сидеров, който е ватенка на куб?

Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме! Защото тука всички парле ву франсе!

Е, очевидно не само не може да чете, а и не разбира като слуша. Не разбирам какво внушение откри в това, че някой му е казал в прав текст, че не разбира като чете?

Радев вече не може да скрие, че освен путинист и комунист е и отявлен селски бек.На нито един повдигнат от Цветанов въпрос няма пълен категоричен отговор. В същност отговорите на въпросният Радев са от типа ,"да ама вие защо биете негрите" .Всеки дори малограмотен разбира, че това не е отговор.

Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме! Защото тука всички парле ву франсе!

Цецо лъжецо всяка дума от теб е лъжа и внушение ... писна ми от полухора във властта !

Нека продължа Цветанов , и се надявам да прочетеш това послание : Ако имате поне малко свян и политическа дълновидност , ще разберете , че нападките Ви спрямо президента Радев ,( който се ползва с такава голяма репутация сред нацията , а съм 1000% сигурен , че много политици по света оценяват неговите качества и достойнства ), само хвърлят петно и Недоверие към страната ни - Както във Европеските и Атлантическите ни партньори , така и във всеки който би искал да си партнира с нас !!!!! Така , че НЕ Радев ''разединява '' нацията , а Вие с вашето СЕЛСКО отношение спрямо Държавният Глава , който НЕ заслужава това !!!!!! Ако имахте поне малко мозък , щяхте да се възползвате от това и би трябвало да направите всичко възможно да работите рамо до рамо с Радев , за да може Българиия да излезе от калта в която е затънала , защото в тази сложна световна обстановка няма да има време и прошка за оправяне на вашите СЕЛЕНИИ и ПРОСТОТИИ , а от това страда цяла България !!!!!

PP. Ако са Ви пък чак толкова ПРОСТИ съветниците , си наемете хора отвън ! Има толкова умни и кадърни хора в Бг и по света , които могат да Ви посъветват какво и как да говорите , преди да седнете пред камерите и да говорите глупости !!!!! Представлявате властта и една цяла нация - ЗАСРАМЕТЕ се и се опомнете _ НЕ сте в махленска кръчма !!!!!!

Убедена съм, че простите гербери ще дават акъл на умните съветници...Затова умни хора до простака не се задържат. Има текучество...

Не симпатизирам на ГЕРБ, нито ги подкрепям, но наистина пилота не се държи на моменти както трябва. Много хора се подведоха, доста улевя, а за него са гласували и други.. Впрочем, както и за Герб доста леви са галасували, това е аномалията в България..

Не смятам , че президента по какъвто и да е начин е дал повод да се смята , че е повел курс в ущърб на интересите на страната !!!! Политиката е гъвкавост и прагматичност в интерес на нацията - Човекът е съвсем сдържан и умерен - Какво е направил ?!

Ами цвъки като си ''проумял'' нещо толкова елементарно защо не спреш с внушенията си??Ами то се видя че излъга най нагло за този проект при Радев ама пак си знаеш твоето.. Ако казваш за думите на Радев че са ''внушение'' тогава излиза че си лъжец БЕЗ внушения така че се напъни и реши кое да приемеш защото и двете БЕЗ всякакви внушения ти прилягат..