17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще си закачиш шпайковете, те не ти трябват, вече имаш асонсьор...поддържан от Ф18.

Цеци, ти не си магаре Ти можеш да направиш нова партия и ние да те подкрепим

От политически компрометиран труп можеш да бъдеш съживен само ако някой демонстративно те превърне в жертва. Българинът има милозливо и благородно сърце и с такъв "лош материал" всеки може да прави всичко. Все пак чест прави на Цветанов, че не казва лоша дума, но защо не казва и добра?

Цветанов може да стане адвокат прокурор или съдия Има си образованието Ако реши може да започне и в МВР

Следдипломната квалификация по "Право" не е висше образование. Да не говорим, че и стаж едва ли има ...

Държи се много по достойно от банкянското говедо!

за мъртвите добро, или нищо.

А дали е говорил до 2 часа през ноща със жена си преди да "купи" поредният апартамент???

Евала на Цветанов дума не казва против Борисов а същия се напъва све повече да се издокара като майкаТереза ни лук ял ни ми писал а пък той целия смърди Борисов и най добрия парфюм не може да прикрие миризмата на развалена риба

Невежеството на Борисов и Цветанов е страшно, но много по-страшно ще е това, което ще дойде след тях. След полуидиотите винаги идват пълните идиоти! Защото след като се легитимира веднъж правото на публична изява на простотията, няма сила, която да я спре!

Некултурният физкултурник стени има, не е като да няма, по чифт на всяка стена във всеки апартамент, значи има шпайкове колкото всички футболисти от всички отбори от първа група.

Същото щях да напиша и аз ...но се забавих ... В добавка... Ами човека шпакойве има -това закача... Някои други ...само една книга...и тя им стига....

Си има достоен заместник в лицето на пухкавото момче, активизирало се в парламента!

Сценаристи вече пишат сценария за бъдещия филм за Цветанов, само не зная какъв ще му е краят, но преглеждат написаното за Ал Капоне.

Цецо Рибата мълчи като бит гъз, ...

Не на стената ,в музея гисложи,че нали стях си постигнал "рекорд" на 800м за 49сек хаххаахх

Верно ли бе ? 800 метра за 49 секунди ?! Ха-ха-ха.... Тоя е хвърчал,като моторетка бе с над 45 км/ч....Да не са го гонили цяла тайфа манафи ,за да го поздравят за поредният му изборен успех :)))

А можеше световен шампион да е ... жалко, че никой не го е видял като ги е минал за 49 секунди тези 800 метра.

С тази цинична раздяла и арогантен език срещу Цветанов ,Бойко Борисов си направи на себе си и ГЕРБ политическо и физическо сепуко.Определено нещата в България са критични и сме на ръба на пропаста и тежко му на този и на тази партия ,която дойде на власт след Борисов,незнайно в какви икономически и политически капани ще попадне ,продукт на некадърноста на Борисов и обкръжаващите го плужеци в 11 годишното му управление т.е. българският народ ще понесе тежестите на Борисовото безвремие.Какво ще стане само Бог знае .

Слави се готви да прави гражданско движение, то който и да е след тази разруха, стига да не е от статуквото на изтърканите играчи, ще накара хората да се хванат за него като удавник за сламка! Въпросът е после какво?

Цветанов каза, че говорил с Борисов три часа и половина... На следващия ден обяви, че говорил с жена си три часа и половина... Ей това е да си личи, че имаш часовници...

Тик так тик так тиктикат Цецовите подаръци часовници за Борисов.

Бойко, ти като православен комунист ,като не искаш веско Маринов да ти пее по избори,тогава ще ти пее попа на Банкя преди избори.

Цвъки се гордее с познанството си с Веселин Маринов. И Мааринов се гордее, че е приятел с Цвъки. Сикаджията се гордееше с Цвъки преди, ама вече не се гордиее. И Цвъки така. Много гордост има в тези кухи кратуни. Социолози и психолози ги анализират, журналисти пишат , а те са си кухи кратуни. Ако не е наш'та преса, хората няма да се сещат за тях след две седмици.

Троловете на Цецо могат да почнат работа в други 4 партии , като него .

Вени Марковски: Цветанов решаваше кой е крадец, кой - мошеник, кой - убиец и кой - детеубиец 01.06.2019 Уважаеми хора, Някои сигурно се питате защо до този момент не съм коментирал факта, че повече няма да видим такава снимка, показваща Бойко Борисов и неговия доскорошен пръв помощник. Чаках някой запознат да се произнесе по темата и ето, че дочаках* - певецът Веселин Маринов пред ”Дарик радио” си спомня за Цецерон, по паспорт Цветанов, когато той е бил министър на вътрешните работи: „Това бяха много страшни години. Беше по цели дни и нощи в кабинета си. Виждах го колко е угрижен как щеше да промени света към по-добро веднага и да има справедливост.[...] Той се бореше за справедливост, не за целия свят. Той не може да го промени, но просто искаше да възтържествува справедливост. Това се усещаше". Разбирам г-н Маринов - той е приятел с човека Цецо, но когато говори за министъра Цветанов, просто можеше да избере друга позиция и да каже: "Извинете, но аз съм приятел с него, не мога да говоря обективно." Защото, ако човек говори обективно за времето, в което Цв. Цв. беше министър и вице-премиер, ще трябва да си спомни, че тези години бяха страшни, но не за бандитите, а за невинните хора, обявени от Цветанов за престъпници! Веселин Маринов може и да е забравил, но ние помним, че именно Цветанов беше човекът, който пред микрофоните на камерите решаваше кой е крадец, кой - мошеник, кой - убиец и кой - детеубиец. Как може човек да е забравил, че именно Цветанов бе човекът, съсипал живота и кариерата на едни лекари от Горна Оряховица, като прочете от трибуната на Народното събрание (и в нарушение на закона) записи от СРС-та, за да покаже, че те са детеубийци?! Това не беше справедливо, а подло и гнусно. Арестуването на бивш министър с викове "Като всеки престъпник - на колене!" не е справедливост, а пълно тържество на беззаконието. А какво да кажем за останалите изказвания и издаване на микрофонни присъди по адрес на най-обикновени граждани, журналисти или художници, или използването на фамилни имена на съдии (помните ли заглавието "Цветанов обяви нова акция на МВР - "М.И.Л.Е.В. - Мастит Измамник Лицемер Е Вреден"?), намесата му в съдебни дела (забравихте ли, че се изказа по случая с осъдените полицаи за убийството на човек на улица в Благоевград?) и т.н., и т.н. Ако някой познава Веселин Маринов, моля да му предаде, че човек с подобни прояви в качеството си на министър трудно ще бъде угрижен как да променя света към по-добро и "да има справедливост". Напротив - с подобни действия министърът Цветанов направи така, че в обществото имаше по-малко справедливост. А сметката за некадърната работа на МВР под неговото ръководство от онова време я плащаме все още всички ние - с всяка осъдителна присъда в Страсбург. За разлика от Веселин Маринов, нормалните граждани, които не са приятели с Цветанов няма как да видят каквото и да е лошо в това, че такъв човек вече не е във властта. Вени Марковски, Фейсбук

Цитат от доказан лъжец и кремълски агент

Истината винаги дразни посредствените люде.Те като посредствени човечета всичко пришиват във вина към Русия ,Путин ,КГБ ,ДС и комунистите ,които от 1947 година ги няма..

Боко Тиквата май не си даде ясна сметка, че бруталното и най-вече абсолютно безпочвено изгонване на Цвъки, го дискредитира окончателно в очите на подледните колебаещи се....които и без това се питаха отдавна:"какво става тук?", виждайки поетият КУРс към масквА и сключването на АБСОЛЮТНО ЗАРОБВАЩИ договори, комисионните от които ще прибират буквално 5 човека! Ами 300 хил. наемни убийци, изкупили всичко по морето и чакащи само заповед за започване на майдана? Герб победи руССката партия не заради Боко, а просто заради това - да не стане още по-зле ако дойдат агентите на Световен Касапин №1! Не случайно 75% дадоха "мълчаливо Отхвърляне" на ЦЯЛА разбайническа шайка, която Не е мръднала от 75 години! Ще видите есента на местните т.н. избори - пак НЯМА да се гласува!

Борисов чу с ушите си от Цветанов, че няма кой да го накаже. Представете си как е избеснял на такова изказване и какво означава за един шеф такова нещо! Най-малко, че ти теглят една/прочетох в коментар/ пунта мара, каквото и да означава. Звучи като плесник.

Журналист: Политическата кариера на Цветанов е всичко, освен приключила! 01.06.2019 Имам навик да изключвам звука, когато гледам Цветанов в студийни изяви. Започнах някъде през 2011 г, когато за първи път установих, че лошата му дикция и накъсаните изречения успешно помагат да лъже, но не може да контролира съвсем езика на тялото и най-често ръцете го издават. През годините той доста се промени, речта му стана по-гладка и подредена, дори ръцете взеха да го слушат повече, но така и не успя напълно да подчини микрожестовете и някои почти незабележими мимически реакции на лицето. Сега разбирам, че вероятно никога няма да придобие онази толкова полезна пълна беизразност, нито още по-полезното актьорско изпълнение, което така помага на Борисов. Просто Цветанов наистина се бори с много по-голяма емоционалност и тя все отнякъде избива. И цялата му воля и желязна концентрация не са достатъчни да скрият разтърсващите го неудовлетвореност, разочарование и обида. Днес почти се разплака... След днешното интервю при Жени Марчева нямам никакво съмнение - политическата кариера на Цветанов е всичко, освен приключила! Казвам го не заради думите (които си бяха обичайните му верноподанически и лоялистки клишета), а заради жестовете, с които непрекъснато създаваше ограда между мислите си и аудиторията... Весислава Танчева, Фейсбук

20г е бил физкултурник и не е мислил един през съзнателният си живот в МВР , а сега изведнъж стана велик мислител !

Не казвай, щото капо до тути капи ще изпрати ликвидатор...

Цветанов държи Престъпника Боко Тиквата ,настоящ Премиер на България...в ръцете си ! Цветанов знае всичко и има доказателства за всяко едно Престъпление на Борисов. ... Борисов го изрита като Боклук от ГЕРБ,но Цветанов каза че е Обиден ..каза че Засега няма да прави партия....Премиера Боко е в смъртна Опастност . Както знаем от последните 10+ години ,Цв и Боко са Гадни Отмъстителни Безскрупулни гадове . Става интересно !

Някой знае ли Защо точно Уволниха Цветанов ? Ако е Невинен ,Няма нужда да го Уволняват така набързо. Ако е Виновен за Кражби,и Законово Лобиране за Строителна фирма почти Подарила му жилища.....Защо Не Разследван и.Съден и в Затвора !??

Нещо много по-голямо е от тези които си изброил.

Тиквун откачи локомотива и трябва прасето, сокола и биволицата да ни завлачат до шенген

Абе цвъки боко даже името ти накрая не споменаваше а викаше колега, та се замислям какво ли е имал на предвид....Значи няма да те видим в бюрото по труда след 18 години ''трудов''стаж като ментърджия....

цецероне, свали шпайковете от стената, че в скоро време ще има "И почвам да бегам бате..."

Цвък Цвък: "Взех решението, разсъждавайки над 40 дни и когато отидох при Борисов във вторник, само да уточня, че предишната вечер говорих със съпругата си до 2 през нощта." "Е, стига всичко зависи как ще се развива ГЕРБ..." Кой ще направи синтактичен разбор на изреченията на Цветана на мисълта?!

Дира има по-сериозни неща в България ! Колко дни ще ни занимавате с Цветанов , един Никаквец , подла и долна душица , недоправен от родителите си ? Стига спрете се ! Не ми е приятен ,дори го ненавиждам !

оная гад от дост , дето утрепа детето ми по-неприятна , но цецо не е много по-назад ...

Цецо минаваше за силният човек на САЩ.Сигналът за апартаментите дойде от радио гласът на Америка.Много странно.

Той може и да се е напъвали да бъде, но никога не е бил. Просто му показаха защо.

Странно е за незапознатите със задкулисните нещица. Зад Апартаментгейт стои ДСБ, или както е сега - ДБ. Те имат топли връзки със Запада. Затова разкритието е подхвърлено на "Свободна Европа".

"Свободна" Европа днес е спонсорирано от масквА!

ДСБ ли му подариха апартамента ?

Аз не, защото той /Сивият кардинал/ ,държи в ръцете си Бойко и още като негов вътрешен министър скри досиетата за престъпното му минало, и помнете рано или късно ще ги покаже!

досиета на будата от будапеща ги прибра Гоцев, още преди да започнат да се събират в Монтерей... цецо е просто зайчето, с което лойко методиев може да си забърше наакания за.ник!

Не щпайковте бе фискултурник, ами скъсаните гуменки си закачил.

уа

Аз съм подпиинал, цяла бутилка гроздова за аперитив изпих, няколко бири преди това, едно шкембе ударих сутринта, а сега кротко си пия бутилка винце с порция ребърца. И понеже съм умен, образован, интелигентен и нямам нищо общо с комунистите. Ако влезе някой комунист в кръчмата ще го набием за забавление. Но едва ли. В тази кръчма комунисти отдавна не стъпват. Това е зона свободна от комунисти.

Ти и премиерът ли искаш да набиеш за забавление?!

А ти знаеш ли как е завършил този ото....

В ненормална държава ни превърнаха родните политици. Милион и половина се чудят как ще изкарат месеца с мизерните си пенсии и могат ли да си позволят кило пресни карфорки без сирене, от всички страни разните му агенции ни плащат с повишаване цените на ток, парно, вода, хляб, лекарства, оня от КЕВР или как там беше ми обяснява че цените се вдигали защото петрола поскъпвал от ситуацията с Иран и Венецуела, а той този петрол падна до 61 долара на барел ( от 74 $ ), и на всичкото това „щастие“ което ни обгрижва, седмица вече ни облъчват кой как „морално“ плакал от колата или хола на новия си апартамент. Ако искаме да се оправим наистина, а не на „ужким“ , пускаме всички ревльовци на прокурор и да се захващаме за работа, защото и газ от триста кладенеца да ни доставят, трябва да има в какво да я използваме .

Закачил ги е на стената с енергийния надпис, днеска минах от там.

Трябва да се признае , че всичко това е гениално измислено , и то не само от един човек !!!! Както вече стана известно от доста време насам , какво е ''интелигентното '' ниво на хората В Бг в проценти - Идея си нямате какво Ви очаква оттук натам !!!! Шапка свалям на всички , които са участници в този сценарии , защото е ГЕНИАЛЕН ,а Борисов и Цветанов получават най-високата оценка !!!

И какво му е гениалното. Г€РБ имат 5 евродепутата и БСП имат 5 евродепутата. 6-тият е Сашо кюфето. На него Г€РБ му намаза филията от двете страни срещу измислената подкрепа на СДС.

Ташунко, ти ли си?

Сапа е!

Абе като припикано мушкато си ама не забравяй колко хора е предал и пожертвал кумира ти тиквун. Ще се раздрънкаш като камбана ако и той си отвори устата и тогава цялата помия ще излезе. Боко усеща че това е краят му и жертва всичко само и амо да остане още малко, не се поколеба да те прецака в поредното си закулисие и безочие

След бутилка гроздова от Старосел за аперитив, смятам заедно с бутилка винце да взема и едни ребърца а със специален подлютен сос.... Пък после ако ми се услади и Бог е рекъл още една бутилка. Айде, сполай ви и останете със здраве.

Ако не си запознат, да те открехна? Всичките недобити партайгеносета, укрити в бункера на Фюрера, ги изтрепаха кьор-кютук пияни, защото самата им партия се беше разложила отвътре! Не може една партия, била тя и ГЕРБ, да се управлява еднолично и авторитарно! Видя се какъв е моралът на висшето ръководство на ГЕРБ !

Всички забравят колко високопоставен фактор беше Цветанов. Той е пътувал десетки пъти до САЩ за срещи и мероприятия от всякакъв калибър, за които никога няма да разберем. Той беше по-важният даже от формалната фигура на посланика ни там. За да падне Цв. по такъв формален повод, има задокеански причини. Не ББ, а някой в САЩ свали доверието си от Цв. Предполагам че Цв. е бил прекалено близък с фигури и лобита на Демократическата партия. След прлвала на разследването Мълър, републиканците са в атака. Скоро ще разберем кой е новият Цветанов, с шефове републиканци. Друга конспирация която ми хрумва е че фактори от ЕС са са издразнили от Цв. в качеството му на американски служител и троянски кон. И са наредили на ББ да вади червен картон. Трета хипотеза е за руска намеса. При всяко положение има и нещо международно, апартаментите са само повод. Да не беше това, друго щяха да извадят. Не че имам и най-малка симпатия към ГЕРБ, ББ, ЦЦ, ЕС или САЩ. Нещата винаги са дълбоки.

В България е така - който назначава отвън той и сваля, ама народа все повече ще се пробужда и товага свалянията ще стават от него а за назначения от вън ще се замислят...

Никога няма да се случи. Народът е путьовски, България приключи курса.

Не се пробужда - по-дълбоко заспива с тия 70% гледащи сеир . Чудя се на оптимизма ти. След като и аз се замислям дали не е добре да си довърша живота като поданик на чужда държава. Дал съм им срок на тия вагабонти тук да почнат да се освестват и не е дълъг.

“Цветанов: Лоша дума за премиера няма да кажа, закачил съм шпайковете на стената”. ===== Що бе, Цецо, кажи! Кажи си, бе, ние и без това в България всички си се знаеме! Кажи си, ние ще те разберем! Не ме не знаем...

А пък при червените всичко е цветя и рози. Анатемосаха Лудата и тя се покри в дън земя, Лъжата влезе в ролята на голяма бяла птица, ще си правят конгрес на който ще се изпотрепят, а след конгреса някаква долнопробна оргия наречена "пряк избор" на председател. И в крайна сметка ще си "изберат" "социалиста" Гергов, който за рождения ден на синът си му подари софийския ЦУМ.

С болен мозък си Ото .Лекувай се навраме, иначе лошо Ото много лошо е да те изгубин.Няма кой да ни разсмива ,освен Щерев-Ото.

Очаквам този герой да се обедини с партията на пикаещия във фонтана, „патриотите“, опозицията на Корни, аптекаря, винкела и всички други аутсайдери и да основат партия – „Тюрлю гювеч“. Да му мисли Баце.

Най-ми харесва когато комунистите реват на чужди гробища докато собствената им партия се разпада. Да не говорим, че съвсем се е разпаднала в момента. За да не умра от кеф ще си поръчам още една бутилка винце.

,,Ото Скорцени"ти окончателно си изпърдял.Жив комунист няма вече в България с изключение на ГЕРБ.Там са бивш комунист ,бевш милиционер ,пак бивш комунист и бивш милиционер вкл. децата и внуците им обгрижвани от баш бившият недеполитизирал се комунодоид Борисов.

Премахнаха Цвета на ГЕРБера. Сега от него остана само гола дръжка.

В БГ парламента всички са боклуци , няма нужда от партии и хората да се настройват един срещу друг, ако нацията беше нормална можеше да има и кадърни хора ,ама българина в по голямата си част е крадлив и прост и предпочита да забогатее лесно вместо да гради нещо хубаво. Който и да дойде на власт от сегашните депутати само ще краде, тия хора там друго не са научени да правят. Най добре е на следващите избори народа да не гласува за никого за да стане ясно че никой в сегашния парламент не е желан там . А който иска да го крадат да ходи да гласува за крадците си.

Сега ще изпозват пролуката между смяната на администрацията в Брюксел, за да опънат тихомълко и крадешком Маркуча, който ще загроби ВСИЧКИ българия с 20 млрд, но траните ще отива в джебчетата на буквално 5 човека! България е ОБРЕЧЕНА!

Кой му даде акъл на Борисов да се раздели по този начин с Цветанов. Безобразие.

Специалиста по студен резерв и въртене на руССки обръчи - овчарчето Калитко, по известен в определени сради като Професора!

Гарван гарвану Оно е вади!