17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези маловажни неща...вижте златните картини на Станко Гочев...преди да ги е хвърлил...в Лувъра...

Този наглец заяви, че ГЕРБ бил фалшифицирал всички избори до сега, а той беше човека, който правеше изборите там, след това признание, нахалника заяви, че искал честни избори.

Вярваме ти другарю Цветанов, няма никакво ама никакво съмнение,че си чист като капка от планински поток,като момина сълза дори, вярваме също ,че няма никакво обосновано предположение,че си злоупотребил по какъвто и да е начин и когато и да е било. Вярваме също ,че си борец за правда и точно ти и само ти трябва да застанеш начело на държавата или в краен случай където и да е но във властта, или дори само като депутат в парламента ,да депутатин с имунитет. Вярваме също,че си с високи морални ценности и ще дадеш всичко от себе си за себе си.

По голям наглец от този индивид не съм виждал. 10 г- крадна и сега иска правила. Скрии се 2 метра под земята и не се показваи....

Този защо не е в затвора...

А Нинова, Станишев, Доган, и другите другари, те са светци? А виновните за катастрофалният преход и най-вече първите 10 години след ‘89? За създателите на червената мафия и стоящата в сянка ДС? Сега се борим за чужди инвестиции, когато проспахме умишлено първите 15 години, в стремеж да няма чужди инвеститори и обективна конкуренция на пазара, за да могат комунистическите и комсомолските функционери да оплетат мрежата си в икономика, бизнес и медии. Е на, сега събирате плодовете от тази вътрешно-комунистическо-мутренска политика, и се питате кога ще намалим дистанцията с други бивши соц.страни, като Полша, Словения или даже една Румъния.

Предателството не може да се прости- Марио Пузо.

Цвъкай Цвъкльо, цвъкай! Накрая ти ще го изядеш.

И защо имате притеснения когато Мая мобилизира еди колко си хиляди граждани да наблюдават за честност!? Или е притесненост че според проучвания ще имате едва 0,9% гласове? Тъй като сте на мнение че поне втора политическа сила ще бъдете, както и Мая си мисли?! "Държава с правила" Това значи ли че висш депутат няма да има право да си прави заменки с малки мижави апартаменти от крайните квартали за хубави и лъскави срещу цена от апартамент от краен квартал?! Както Цветко правеше и заради което на два пъти си подаваше оставката?! "С учредяването на ПП "Републиканци за България" дадохме ясна заявка, че ще бъдем алтернативата на сегашното статукво" С 0,9% според проучванията никой не ви вярва че ще постигнете това!

Задайте си въпроса: " Кой има сметка от съживяването на този политически труп". От къде му идват парите за политическия проект. Това за Чикаго и бизнесмени си е майтап. Чикагския шофьор ще си купи камиони с тези пари. Няма да плаща за кефа на Цветаное. И тук усещам дългата ръка на Ахмед Доган.

Идиот. Интересно все пак откъде взе парите за апартаментите ?

Крадецът вика : Дръжте крадеца !

Ако гласувате на изборите за Цветанов - 7те апартамента, Той ще си купи 8ми и 9ти АПАРТАМЕНТ! Направете вашият избор, Дали да му дадете възможност за закупуване на още 2 Апартамента!

Само един глупак може да е последовател на цветанов и да гласува за него.

ти ли искаш, бе село Шума, ти си генетично гладен. Нали те видяхме колко ти е пипето бе селски - обслужващ персонал. Ти нареждаА лобистки закони за себе си бе гладен. Ти си толкова жалък, че чак гнусен. Сопола няма да си хвърля в/у теб. Сктий се бе отрепко

"Цветанов: Искаме държава с правила, имаме сериозни притеснения за честността на избора" Пък ние имаме ОЩЕ ПО–СЕРИОЗНИ притеснения, относно твоята честност !!!!

Защо да не е честен?

кажи как фалшифицирахте, че става интересно.

За предишните избори Цецо нямаше притеснения , но за тези има !

Те всъщност са дали ще успее да се класира, За закупуването на още 2 Апартамента. Можете с гласуването си да му помогнете, Да заработи и тях!

Ние пък имаме притеснение за твоята честност.И за апартаментите ти, които няма как да придобиеш законно, след като си бил държавен служител.И ние живеем в тази страна, и знаем какво може да направиш и с работа дори и на две места, и с наеми, и с висока заплата и пак най-много да вземеш 1 апартамент.А твоите , бяха 6 май преди, откъде???

Той бил излезнал от политиката,заради апартаментите ама видиш ли го , сега пак иска да се връща....нагъл до безбожие...

Помним,ЦеЦероне,ПОМНИМ!!!!Никакъв шанс...НИКАКЪВ!

Как няма да има, след като знае че няма да го огрее. Иначе е честно да си купиш апартамент на 1/3 от цената.

И този , и премиера трябва да се разследват, така както направиха със Саркози във Франция. Проблема е, че и разследващите са за разследване. В България всички са навързани като свински черва.

Цветанов, колкото честно си купил апартаментите в твоето семейство, толкова здраве да ти остане. Дай Боже.

Пъпеш обрасъл, кух и психясъл, люто се кани тиква да стане.

КОЙ НИ ГО КАЗВА? - ЦВЪЧКО АПАРТАМЕНТАДЖИЯТА, КОЙТО СЪБРА ПОГНУСАТА НА БЪЛГАРИТЕ!

Той е синонимът на турския израз "гьонсуратлък", Сега иска едно ясно правило - да може ТОЙ да си краде и НИКОЙ да не може да му дири сметка. Простичко и ясно.

Само като се сетим за бюлетините от Костинброд, и веднага ще разберем, че честни избори няма как да има.

С Мунчо шпаклата-в една килия!!?

Ако някой може да се погрижи за "честността" на изборите , това е Цецо !

Дали така мислеше и на последните избори, когато ти водеше победната кохорта?

Може и най-после да говориш неща, които са приятни за ухото на еректората, но не си ти комуниста, който ще осъществи нещата! Кога комунист е изпълнявал обещанията си - НИКОГА! Вземе ли власта, /а ти беше в нея и видяхме колко поразии направи/, се обръща на 180 градуса и разпасва каиша ! На такива като тебе им викаме лъжлив гьосурат!

Цвъкльо пак се изцвъка....

Цветанов ако стане един брокер на недвижими имоти може да направи много пари , поне там се е доказал като професионалист и разбира от мотерията.Може и от монтажи на асансьори да разбира .

Най-разбира от евтини апартаментчета ...

Не го познавам кой е тоя, но като му гледам физиономията, нещо отвътре ма напъва да хукна и да гласувам за него в този тих пролетен дъждец....Толкова е откровен, мил и нежен, убедителен, начетен, всеотдаен и искрен, как да не му....пристанеш? Ето го най-после и новото лице! Мутри, вън! Е, повечето от вас наистина са навън.....Тръгвам....Да победят "наште"!

Той разчита на амнезията на обществото.

Яааа, ЦвЦв се е загрижил за честността на изборите! Да не вярваш на очите си...

Крадеца вика - дръжте крадеца.

predatelite vinagi si otivat po edin nachin

Той е бил един от тези които са организирали и фалшифицирали за герб ,той знае отлично как се функционира тази схема. Ясно е че Партията му до никъде няма да стигне, но е по интересно кой го праща да клати ГЕРБ

Собствената му алчност го движи, яростта, че вече не е шеф в голяма партия и няма да може да краде колкото му се иска. За какво са му на Цвъки осем апартамента? Акълът му стига дотам да ги купи.

PEYTSCH

Интерконекторите са на двустранни споразумения. От 1919 година има неофициален бойкот на всичко свързано с „опасната“ България. Съседите са гузни и страхливи, че българите имат право да си поискат откраднатото. Затова и днес шикалкавят и се извъртат като змиорки...А за електронното гласуване можем да видим и да чуем за страхотни хакери от майната си. Едва ли ще оставят „честността“ на изборите да победи. Примерно, оня в Дубай има средствата, има интереса да изтика опозициона сила дори до абсолютно мнозинство. Съвсем легално. Само тоягата оправя донякъде нещата, според Стефан Стамболов...

Пич, казаха, че машините за гласуване няма дя са свързани с Интернет и няма да има възможност да бъдат хакнати. Но си прав, машините за гласуване са пари, хвърлени на вятъра за да се задоволят исканията на политици с големи носове, на маломерни фюрери от всякакъв калибър и уличници, учили в Съветския съюз.

Кой вярва на този човек? Каква наглост, лицемерие и безочие !

баси тоя нема пари са обръсне тръгнал партия да прави?! Не си гледа апартаментите

от "Пъпешобранци с Диария" се изкачи още ендо стъпало в кариерата си. От зарзават се превръща все по-убедително в плашило.

искай си, притеснявай се, вече само това можеш цвъки :)

Това за честността на изборите го знаеш от личен опит, нали Цв. Цв.?! Всички парламентарни избори в последните години са били манипулирани с твоята незаменима подкрепа. И сега ще ми говориш за честност...

Дон Цеци искал правила в мутреландия! Голям смях бате. Абе Цецо, ти не беше ли доскоро втори човек в същата тая уж държава бре?

Злобеете, ама забравихте ли кой пък беше неотлъчно до първия в държавата преди??? Заравихте, защото така ви изнася!!

Щом цвичката се е претеснил, работата е ясна! По-безпринципно мекотело от този, не мога да си представя!

Аааа ти се сети?! До сега къде беше бе, лайнар?! Абе вие "политиците" съвсем за идиоти започнахте да ни вземате, а?! Наистина ли мислите, че някой ви вярва?! Или вече сте толкова нагли и обиграни, че няма нужда от народа? Вие си нареждате картите, вие си ги раздавате ... ... ама не забравяйте, че колкото и търпение да имат хората, колкото и да са дебелокожи, колкото и да са бедни и смазани от злободневни проблеми в един момент ще се събудят и тогава да не сте им пред очите ... топката вече се търкаля, така че ви остава още съвсем съвсем мъничко ...

Цецо да си каже какви са ги вършили при първите избори щом е толкова разтревожен за вота.

На това се казва храни куче да те лае.

ЕЙ,НАГЛЕЦ УНИКАЛЕН,ПО-ВЕРОЯТНО Е АЗ ДА СТАНА АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ,ОТКОЛКОТО ТИ ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА

Б.о.к.луко ти си от същият екип,п.еде.р.аст долен!

Палячо!